Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
igen a XFX és a Sapphire naon jó gyártók a XFX Nvidiát és ATI-t is gyárt a Sapphire pedig ATI-t.de még az MSI se rossz gyártó.
ezzel teljesen egyet értek. Csak még hozzá tenném hogy a Power Color is nagyon jó gyári vízhűtéses tuning szériái vannak.
Ez megér 13 000ft-ot?[LINK]
nekem egy gigabyte 4850 gyári zalman hűtővel volt és nagyon csalódót voltam. zajos és nem lehetett a fordulatokat álitani
A sapphire nak meg az asusnak meg az msi nek jó hűtésmódosított kártyái vannak a többi gyártónak ilyen nem nagyon van és én nem is vennék másmilyet
És a Gigabyte?
melyik a legjobb videokártya gyártó?
Gainward, Sapphire, Asus
még az XFX-et hozzátenném😉
Én meg nem, mert az csak referencia kártyákat ad ki! 😜
Gainward, Sapphire, Asus
még az XFX-et hozzátenném😉
Gainward, Sapphire, Asus
Köszönöm a választ.Amelyik meglesz még nyárig azlesz.
nincs mit! bármelyikkel jól fogsz járni az biztos😉
Ennyi pénzt megér?Vagy ez mégjobb lenne?[LINK]
Nekem ugyanez a típus van radeonból és nagyon jól hűt, sőt jól húzható is a kártya!
KB egy szinten vannak a gtx-el ,de 18000-ér egyértelmű hogy a radeon a best buy!
Ez mien kártya?[LINK]
9800gtx = gts 250, szal jó kis VGA ez!
Ati Radeon HD 4870x2 melyik videókártyával van egyszinten?
hát úgy kb. a Hd 5850-el ...
de nem éri megvenni az ára miatt...
erről a vga-ról mi a véleményetek?
[LINK]
azért az a zalman hűtés az odab*sz nem?
Először is lenne egy elég láma kérdésem.
Nem rég újítottam egy Intel i3-as procira. Ebben ugye van integrált GPU. Kérdés az volna hogy van-e értelme visszatennem a régi Radeon x800GTO kártyámat ebbe a gépbe míg újítok vga-t is vagy az integrált erősebb ennél és felesleges.
Második kérdés pedig az persze hogy mire érdemes újítani.
Többnyire stratégiákkal játszom mint az Anno vagy a Settlers, de kb 5 évig nem szeretnék új kártyát venni.
A dilemmám az, hogy elég lesz-e 5 évre egy HD5770 vagy érdemes beruházni egy HD5850-be?
[LINK]
ilyen jóféle vga-t hol lehet kapni?
Nálam. 😆😆😃😂
4850 is veri néhol.
ilyen jóféle vga-t hol lehet kapni?
sapphire ati HD5870 1GB DDR5 VAPOR-X mi a véleményetek erről a kártyáról?
Alapjában véve ez az egyik legerősebb 1 magos vga a piacon, ez egy tény. De sajnos még nem alakult ki a 2 fő vga gyártó között az árverseny, mert még az Nvidia nem tudott jobb ár/érték arányú DX11-es vga-t a piacra feldobni..
Ennek az a következménye, hogy az Atinak nem áll érdekében az árcsökkentés (és szerintem nem is fog 😜😶), ezért túl drága a teljesítményéhez képest.
HA van még egy kis idő a vásárlásig, akkor biztos lentebb megy az ára (legalább is remélem 😎), de nyugodtan megveheted a kártyát, nem fogsz benne csalódni!
Az 5870-esnek a konkurenciája a GTX480, mely erősebb nála (kb 10%-al) de többet eszik, hangosabb, forrób s drágább
sapphire ati HD5870 1GB DDR5 VAPOR-X mi a véleményetek erről a kártyáról?
Alapjában véve ez az egyik legerősebb 1 magos vga a piacon, ez egy tény. De sajnos még nem alakult ki a 2 fő vga gyártó között az árverseny, mert még az Nvidia nem tudott jobb ár/érték arányú DX11-es vga-t a piacra feldobni..
Ennek az a következménye, hogy az Atinak nem áll érdekében az árcsökkentés (és szerintem nem is fog 😜😶), ezért túl drága a teljesítményéhez képest.
HA van még egy kis idő a vásárlásig, akkor biztos lentebb megy az ára (legalább is remélem 😎), de nyugodtan megveheted a kártyát, nem fogsz benne csalódni!
pont ezt tanácsoltam neki amit almos meg addigra lentébb szökik az áruk és addigra egy jó HD4850 is kijöhet
ja és GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H ebbe az alaplapba megy a SAPPHIRE ATI RADEON HD5850 vagy a HD4850?
5670-es mi a baj ? egy szinten van a 4870-esel ?
Az 5670????? Hát még az 5770 is gyengébb egy kicsivel néhány játékban nemhogy egy 5670,úristen ez nagyon nem igaz,amit mondtál!!!!!
éppen ezért kérdeztem 😀
ja és GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H ebbe az alaplapba megy a SAPPHIRE ATI RADEON HD5850 vagy a HD4850?
naon kevés még 20.000 se
vagy 10-15 E FT
hát,szerintem annyiért nem éri meg venni,győjthetne még + 10-15k-t és akkor már egy jó középkategórást is vehetne.
De csak ha bir még szerezni zsét.
szoktam látni 9600gt-t 14ért.. és 3850-eket is
azok meg jó cuccok.
vagy 10-15 E FT