Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hol lehet kapni gtx295öt?
Neten😆 Argep.hu-n biztos találsz de én nem venném meg mert: Meleg hangos hűtés drága elavult
Helyette vegyél Ati 5870 et mert:új technológiák DX11 jó hűtés és egyszerűen jobb
használt cucc,de azért jó vétel még igy is😃
A pcx en kicsit meghülyültek de akinek most kell vga vegyen Ati 4870
25000FT!!!!!!!
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=80685[/url]
úristen!ezek mit csinálnak?😆 lehet,hogy elirták,vagy mi van?!
azért,ha enniybe kerül,akkor tényleg a legjobb vétel a viláhgon 😃
25000FT!!!!!!!
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=80685[/url]
Gigabyte MA785-UD3H
Athlon X2 250 3,0 ghz
2 GB DDR3
ehhez szeretnék egy nem túl drága kártyát, hogy legalább egypár mai játékot 1024*768-as felbontáson tudjak élvezni..
XFX HD4670 1 GB DDR2 ez 17k. Én erre gondoltam... Jó ez a kártya a célomnak?😜
Választ köszi😀😉
melyiket vegyem?
gtx295 vagy Radeon hd 5870 a jobb?
Nincs 1 kategóriában a GT200 és az 5000-es széria, szal nem érdemes őket egymáshoz hasonlítani!!!!!!
gtx295 vagy Radeon hd 5870 a jobb?
Egyértelmű 5870.
Olcsóbb, halkabb, hűsebb, gyorsabb, d11, pixel shader 5.
Csak nézd meg, hogy befér-e a házadba!
a 4870 vs 5770 meik jobb?ezt a kettőt találtam árban kb ugyanaz.
Én mindenképpen az 5770 et venném töb dolog miatt is mert újabb technológia, dx11-é a jövő! Másik dolog pedig a fogyasztás és a kissebb csíkszélességen való gyártás!😎
de egy 4870-et mindenképp 😉
pedig gyengébb a 9800gt, nem kicsit.
az a lényeg mennyiért!?
😃