Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Na akkor miet ajánlottok akár használtan is max 45-48 000ft-ért?Mert én szerintem a 4870x2 lenne a legjobb.
A 2 GPU-s kártyák nem mindig érvényesülnek a játékokban + baromi sokat fogyaszt + melegszik + hangos.
Én egy HD 4890-et ajánlok ha nem fontos a DX11,újonnan 50 körül van.
Itt egy teszt a két kártyáról : [url]http://vgaspeed.hu/graph.php?page=1&mode=compare&p2=aKaraeabhv&p3=asalaeabpu&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa[/url]
Terhelés alatt egy húzott i7-tel 294 W-ot evett!
Elég egy márkás pl:FSP 400W-os táp!
A dx11 nemérdekel annyira.Az a 450w-os corsair biztos elbír egy 4870x2-őt?
elbírja,nagyon erős kis táp
Na akkor miet ajánlottok akár használtan is max 45-48 000ft-ért?Mert én szerintem a 4870x2 lenne a legjobb.
A 2 GPU-s kártyák nem mindig érvényesülnek a játékokban + baromi sokat fogyaszt + melegszik + hangos.
Én egy HD 4890-et ajánlok ha nem fontos a DX11,újonnan 50 körül van.
Itt egy teszt a két kártyáról : [url]http://vgaspeed.hu/graph.php?page=1&mode=compare&p2=aKaraeabhv&p3=asalaeabpu&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa[/url]
Terhelés alatt egy húzott i7-tel 294 W-ot evett!
Elég egy márkás pl:FSP 400W-os táp!
Csak ahhoz kellene még tápot is venni!
Simán megér 45 rugót,újonnan kb. 120rugó,de már lassan sehol se lehet kapni.
Amúgy mire érted hogy 😃e minek vegyek ugyanennyiért gyengébbet?
nekem egy olyan vga kell ami ddr1-es és agp-d és ne legyen drága(sm 3.0 minimum😃😉
DDRI-es a jó öreg Riva TNT2, Geforce 5200/5500, ..... ilyen VGA-kkal benem lősz semmi modern cuccot!..de egy jó kis (AGP-s) 4650-essel még ellehet lenni! 😀
[LINK]
A gtx260-al az a baj hogy az már nem csak pár ezerrel kerülne többe mint a GTS250. Ha sikerülne 35 000 Ft körül hozzájutni, akkor a HD4870 sem egy rossz alternatíva. Viszont ha nem zárkózol el a használt alkatrész vételtől, akkor olcsóbban is hozzájuthatsz ezekhez a kártyákhoz.
Igaz!Meggondolandó.Igazábol a kérdésem az lenni a te HD 5770 esed amit a tesztbe raktál annak a belső memómja 512mb vagy 1gb?
A tesztben mind a 3 kártya 1 GB-os volt.
Elmondom őszintén hogy Ati-t soha a életbe nem próbáltam.A minden gépembe Nvidia Geforce volt😃 valahogy eddig nem volt velük semmi gond.😀 most jöhet ez a reklám szöveg hogy: NEKEM BEVÁLT 😆😃.Köszönöm szépen amugy a segitséget😃
Ahogy érzed. De akkor is nézz szét a neten, néha sokkal jobban járhatsz. Én is Győrben lakom, de a jelenlegi gépembe mindent a netről rendeltem, mert a bit bolthoz képest sokkal olcsóbban jöttem ki, és a választék is jóval nagyobb, frissebb termékekkel.
És azért nem mindegy mit kapsz közel azonos áron:
[url]http://vgaspeed.hu/graph3.php?mode=compare&p2=a5aEakabe5&p3=aEaCakabe0&p4=a4aDakabgx&p5=aaaaaaaaaa&page=13[/url]
Érdemes átgondolni. 😉
Hát Győrbe lakom itteni Számtech boltba(Bitbolt.hu) 33ezer
Ahol én vásárlok ott 27-34 közt vannak a GTS 250 512 esek és 35-től 40 ig az 1GB-s GTS ek 😃 Sztem megveheted mert jó kari de ha ATI is jó akkor 4850 van 1 szinten a GTS el és az ára is jó 😃
Hát Győrbe lakom itteni Számtech boltba(Bitbolt.hu) 33ezer
Akkor már inkább tegyél hozzá pér ezer forintot, és vegyél egy HD5770-et. Erősebb mint a GTS250, kevesebbet fogyaszt, és már dx11-es.
Hali én a mostani gépembea következőt szeretném venni😜CIe Geforce 250GTS, 1GB DDR3
Mennyire ajánljátok?😀
Sztem nagyon jó kis kari 😀 de menyiért veszed??
Aha. Csak ezzel az a baj, hogy 1600MHz-es , az nembaj ? Tiéd 2000MHz ha jól tudom..
nem olyan nagy gond,szerintem megveheted,bár keresgélj,lehet hogy találsz jobbat is.
Mennyire ajánljátok?😀