Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ja és működne is,mert egyszer már pórul jártam egy új kártyával? (elrontotta az egész gépet,azóta van ez az "új" gépem)
Sziasztok!
Kéne egy új videókártya,de mivel kezdő vagyok a témában,ezért gondoltam előbb ide írok.Na szóval kezdjük ott,hogy a gépembe lehet-e egyáltalán jobb kártyát rakni?Mert ha igen akkor várom az ajánlatokat egy lehetőleg 25 000 FT alatti értékű kártyára,amire meg is érné lecserélni a mostanit.
Nvidia Geforce 9800 GT 1 giga (én ezt ajánlom)
XFX ATI Radeon 4830 512 mega (ez se rossz )
Nvidia GTS 250 512 mega esetleg még
ATI Radeon 5750 1 giga (ez lenne a legjobb ebben az árkategoriába))
És ezek közül melyik lenne a legalkalmasabb a mai és a jövően megjelenő játékok max grafikán való futtatásához?
Sziasztok!
Kéne egy új videókártya,de mivel kezdő vagyok a témában,ezért gondoltam előbb ide írok.Na szóval kezdjük ott,hogy a gépembe lehet-e egyáltalán jobb kártyát rakni?Mert ha igen akkor várom az ajánlatokat egy lehetőleg 25 000 FT alatti értékű kártyára,amire meg is érné lecserélni a mostanit.
Nvidia Geforce 9800 GT 1 giga (én ezt ajánlom)
XFX ATI Radeon 4830 512 mega (ez se rossz )
Nvidia GTS 250 512 mega esetleg még
ATI Radeon 5750 1 giga (ez lenne a legjobb ebben az árkategoriába))
DX11-es,1024*768-ban bőven elég,meg mér 1280*1024-ben is elég jó!
5770-et 1680x1050-hez ajánlják... szóval elég erős
A 4870-et 1920x1080 mellett használtam teljes megelégedettséggel. talán 3 játékot tudok mondani amit nem vitt el:
Metro2033 , GTA VI, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition.
És azoknál sem a kártya hibája volt, hogy nem ment el normálisan.....
A 4870-et 1920x1080 mellett használtam teljes megelégedettséggel. talán 3 játékot tudok mondani amit nem vitt el:
Metro2033 , GTA VI, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition.
És azoknál sem a kártya hibája volt, hogy nem ment el normálisan.....
Tökéletes és jó 4870 használtan 25 000 ami azért nagyon megéri!
Így igaz... csak nem tudom ki akar eladni egy olyan erős karit mint a 4870 annyiért...
de thx mindent
Videókártya - PCIe » Radeon 1GB-ig
Nme támogatja az alaplapom a cf-et 😞
Videókártya - GPU: ATI RV770 - frekvencia: 665 MHz - GPU hűtés: ventilátor - memóriaméret: 1024 MB - memóriatípus: GDDR3 - memóriafrekvencia: ...
26.613 Ft
+száll.költség
7 ajánla
+1000-et még ki tudok birni
Szerintetek ki tudja szolgálni majd a processzorom????
Én szeretnék egy jó vga-t Ati legyen és ne 4670 mert az van most és igen gyenge. 1280*1024 be játszanék és hát elfogy itt is az FPS elég sokszor.Az erős procim melett kicsi ez a vga. Én most egy ATI Radeon HD4830 1GB-osat néztem
Mit szóltok hozzá???
menyi pénzed lenne rád?
Mit szóltok hozzá???
Ha még kicsit hozzáraksz, akár 4890 is lehet belőle!😎(persze használtan)
szerintem 9600GT... amugy az a kérdésem hogy 28K ért ati és nvidia között milyen vidikarit vegyek?
Ha újat akarsz akkor 9800GT vagy HD4850. Ha használt is szóba jöhet, akkor ezeknél erősebet is kifoghatsz.
Nem is tudtam, hogy van ilyen olcsón is én innen néztem:
http://aruhaz.ceokft.hu/main.php?prods_filter_string=3850&l=hu&m=0&p=5
zsivko belinkelnéd nekem azt az oldalt amiről a kép van?
Kicsit😞 tájékozatlan vagyok ilyen téren
[LINK]
http://aruhaz.ceokft.hu/main.php?prods_filter_string=3850&l=hu&m=0&p=5
zsivko belinkelnéd nekem azt az oldalt amiről a kép van?
Kicsit😞 tájékozatlan vagyok ilyen téren
Az Ati 3850 néztem 30e Ft-től láttam😞
Szerintem te 4850-t néztél 😃
Itt egy HD3580 14e-ért 😀:[LINK]
És tényleg nagyon jó kari 😉
De használtan ilyen árban már elég jó kis karik vannak 😀
Sziasztok!
Mostani gépemhez hasonló kaliberű gépbe szeretnék max. 15 e Ft-ig venni egy karit mert csak alaplapi van abba, a pénzügyi keret meg limitált. Jó lenne olyan kari amivel "normálisan" tudnék játszani pl.: CoD 4, F.E.A.R 2 meg ilyen szintű játékokkal.
A segítséget előre is köszönöm!
-nVidia GeForce GT220
-nVidia GeForce 9500GT
-ATi Radeon HD4650
KB. ezek 😀 😉 De várd meg mások véleményét is 😃
Vagy ha találsz egyet 15e-ért nagyon jó vétel a HD4670 😉
Mostani gépemhez hasonló kaliberű gépbe szeretnék max. 15 e Ft-ig venni egy karit mert csak alaplapi van abba, a pénzügyi keret meg limitált. Jó lenne olyan kari amivel "normálisan" tudnék játszani pl.: CoD 4, F.E.A.R 2 meg ilyen szintű játékokkal.
A segítséget előre is köszönöm!
1 Sapphire HD 5670 512MB
2 GeForce 8800GT 512MB
több szempont szerint pl játék , jövőre nézve stb ??
1 Sapphire HD 5670 512MB
2 GeForce 8800GT 512MB
több szempont szerint pl játék , jövőre nézve stb ??
Esetleg 3850-es 10 felett, de az már más kategória..
ÉS az miért fontos neked, hogy DDR1-es legyen a vga-d?
mert olyan jó az alaplapba😀
Ez nem így van!! Más a vidi kártya memóriája és más a gép ramja az a lényeg hogy ha agps a foglalat akkor agps karit rakj bele legyen az egy 64 megás ddr1 es geforce mx440 vagy egy 512 megás ddr3 as agp ati 4670
ÉS az miért fontos neked, hogy DDR1-es legyen a vga-d?
mert olyan jó az alaplapba😀