Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BFarkas avatar
sziasztok tudnátok az én laptopomhoz irni pár játékot ami nektek is bejött és futna is rajta? előre is kösz 😀
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Online alatt mit értesz? Annyi legyen, hogy a neten keresztül menjen? Mert az egy kissé nagy kategória(jelzem: szerintem az előttem írő kmetovics utolsó mondatából sem vetted ki az iróniát) Tehát, ha egy kicsit konkrétabban megfogalmaznád az sokat segítene neked is és nekünk is.
0
0
0
0
XfighterX avatar
hát még sorolhatnál mert amit fel soroltál már mindel játszottam föleg a metin2vel 4évig nyomtam 😃 de amúgy köszi 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nincs mit 😀
XfighterX: WOW, Metin 2, Rift, Aion, Mu Online, Tera, Runes of Magic, World of Tanks. (soroljak még párat 😆 😃 ?)
0
0
0
0
XfighterX avatar
Valaki írjon már online játékot 😀
0
0
0
0
MentaLike avatar
Hát nem tom hogy a Dirt3 elmenne e de azért köszi, 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
computer55: Vagy PL. Dirt2, Dirt 3, Dirt Showdown, Blur, Flatout 2-3(én most töltöm a 2-őt 😀😉
0
0
0
0
no avatar
computer55: rFactor, LFS, CRC2005 (magyar és jó!), CMR 2.0, CMR 2004, CMR2005
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Nekem vki ajánlana olyan autós játékot ami elis menne a gépemen? (lehetőleg NFS ne legyen)
Előre is köszi a választ. 😀
0
0
0
0
XfighterX avatar
valaki írjon már 1 jó hackeres játékot!!!
0
0
0
0
TrolHunter avatar
spleenszuru: A Metal Gear-el és a Guild Wars-al még nem játszottam, azokról nem tudom, hogy milyenek. A Saint's Row-ból attól függ, hogy melyik, az 1-passz, 2 - egész jó bár az írányítás elég idegesítő, 3 - messze a legjobb, 4 - messze a legrosszabb.Egyébként ez inkább egy történetorientált játék széria, nem az a darálós fajta. Amit esetleg ajánlani tudok az a Red Faction Armageddon és Guerilla. Ezek ilyen marson lévő kolóniák közti meg űrbigyók elleni csatáról szólnak, de nekem mindkettő (főle a Guerilla) bejött.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sziasztok !

kérdezném, hogy a Metal Gear, Saint Row, és a Guild Wars játékok milyenek ?
képekről jónak tűnnek, de 2 megás nettel nem töltögetnék vakra túl sokat.. 😃
vagy ajánlások is jók lennének, valami akciiódús TPS játékok, varázslós, vagy kaszabolós, fejlődős,
pl. mass effecthez, prototype 2-höz hasonlóak, ami csak simán lövős, és semmi extra update, képesség vagy valami, az nem nagyon érdekel 😃
0
0
0
0
no avatar
Hali!

Nekem olyan játékra lenne szükségem, ami olyan stratégiai, mint a CIVilization, Geopolitical Simulator, Europa Universalis, Rise of Nations, Anno 1404, Empire Earth és a Democracy 3 egyben. A lényeg az, hogy ne legyen benne futurisztikus elem.
Valami jó kis PC Joystick-kal elvihető akciójátékot is ajánlhattok mellé.

Ja és olyat, ami a gépemre is jó (nem a szarabbik fajzat).

Puszi 😃D
0
0
0
0
no avatar
Furmann96: rFactor, testreszabható szimulátor
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok én egy olyan autós játékot szeretnék ahol normálisan lehet tuningolni az autókat és ténylegesen reális nem az van hogy egy rossz széria autó is simán megy 200-at... Előre is köszönöm NFS-ek kilőve
0
0
0
0
etneveL avatar
BudaiK Köszönöm az ötleted,teszek vele egy próbát!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Osiris: Racedriver GRID - Abszolút a legjobb autós játék!

https://gepigeny.hu/games.php?id=289
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Ajánlanátok valami jó kis autós játékot ami elmegy a gépemen,de ha lehet ne legyen NFS.

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
flormate avatar
valaki megmondaná, hogy honnan tudom leszedni a gta 5 beta vagy demo verzióját?

george19: maffia 2 mass effect 1, 2, 3, crysis 1, 2, call of duty black ops 1,2, call of duty trilogia, medal of honor 2010
0
0
0
0
GeorgieP avatar
Udv ajanlanatok nekem jatekokat a Regi nevezetu gepemre ? elore is koszonom !
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
A dark souls 2 csak márciusban jön.
A South Park:The Strick Of Truth is csak ebben az évben jön.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Dono DA3 majd csak év végefelé jelenik meg!!!
0
0
0
0
no avatar
MMathers:
RPG:
Dark Souls 2
Dragon Age 3: Inquisition
Wasteland 2
Grim Dawn
South Park: The Stick Of Truth
Shadowrun Returns
Dead State
The Dark Eye: Demonicon
Raven Cry
The Banner Saga: Factions
Sword of the Stars: The Pit
Eschalon: Book 3
Chaos Chronicles
Divinity: Original Sin
Nuclear Union
Mars: War Logs
Mistborn: Birthright
The Incredible Adventures of Van Helsing
0
0
0
0
no avatar
Üdv.
TPS, RPG játékokra volna szükségem, olyanokra amelyek 2013-ban jelentek meg.
(Assassin's Creed IV. Black Flag kivételével)
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Írnátok nekem olyan autós játékot ami a gépemen is elmegy? Előre is köszi a választ. 😀
(UI: Ja és a NFS Underground 1-2 ne legyen benne mert azt már játszottam.) 😀
0
0
0
0
sachme avatar
Planetside 2,Lol,wow,dota 1-2
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna mondani jó mmorpg-ket és mmofps-eket mert már unommagam 😃
0
0
0
0
At Il La avatar
Csak egy gyors bejelentés al a steamen free weekend van és pl a saints row 4 ingyenes: DDDD megnyitjátok az áruházat és jobb oldalt írja, hogy free weekend, ha a saints row 4 van ott akkor katt a "click here"-re ha nem akkor refresh amíg az nem lesz ott...remélem tudtam segíteni, sziasztok😃
0
0
0
0
no avatar
Na most kérek egy nehezet 😃 Na komolyra fordítva a szót: tud valaki olyan játékot ami belső vagy akár külső nézetű játék amelyben építeni kell, csak ne Minecraft és ne stratégia legyen. Vagy ilyen nem is létezik?
0
0
0
0
sachme avatar
Grid 2 , Dirt showdown 😀
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Amit én ismerek az a Ford Racing 3, Crashday(nem vagyok biztos benne), Split Second, és ha jól tudom, akkor még a Blur is.
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok. Tudnàtok mondani olyan autós jàtékot,amivel lehet splitscreenben jâtszani? (pc-re)
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Bocs, hogy ilyen gyorsan megint kérek játékot, de nem tud valaki PC-re valami multiplayeres autós, versenyzős játékot?LFS, Track Mania volt.
0
0
0
0
bassus16 avatar
M3ChanicX:Ez az ezzel jétszottam régen csak demo volt. 😃 Köszi szépen.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
bassus16: Airxonix-ot ajánlom figyelmedbe 😀 Én anno rengeteget játszottam vele.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Autós engem is érdekelne de még vannak ezek a kisebb arcade féle játékok olyan,hogy van egy kis tér mozog benne pár golyó vagy valami és neked a területeket kell levágni és minél kisebb lesz és megvan adva,hogy hány %-részt kell levágjál na olyant tudnátok mondani? Ma láttam haverom telóján és eszembe jutott régen játszottam vele én is gépen. 😃
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Ajánlanátok valami jó kis autós játékot ami elmegy a gépemen?Ne legyen NFS.

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
bailent avatar
Milyen jatekot ajanlotok ami menne a gepemen ? PLS help!
0
0
0
0
TrolHunter avatar
TerrorDom: Én a San Andreas-sal játszottam és egy német cserediákkal tök jól elvoltunk (csak nem értettük egymást😆😉
daniskate1: Ha ennyire unatkozol akkor inkább ugorj te. Nem tudom mi bajod van a ps-sel (én is inkább xboxon tolom, de legalább nem írok baromságokat), de ha van egy konzolod akkor már érdemes használni, lehet, hogy te úgy vagy vele, hogy inkább kidobom, majd úgyis veszek xboxonet, de ezzel sokan nincsenek így(pl: az értelmesebb fajta emberek).
0
0
0
0
daniskate1 avatar
Dobjátok együtt a kukába a ps-t , de emeletről úgy mégjobb 😃
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Tudtok mondani PS2-re olyan játékot amivel lehet ketten játszani.Versenyzős és lövöldözős érdekelne.Verekedős nem nagyon.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Főleg, hogy pár hónapja fillérekért adták neten az ilyen játék sorsoló oldalak dugig vannak vele.
0
0
0
0
BFarkas avatar
szerintetek jó játék a mirror's edge? megéri az árát?
0
0
0
0
Bronson avatar
the wolf among us, half life, fear, crysis, dead space, bioshock...
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
tudnátok mondani nekem olyan játékot mint pl: last of us, the walking dead stb. tehát mind1 milyen fajta csak jó történettel olyan ami inspirál hogy folytassam
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció