Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
XfighterX: WOW, Metin 2, Rift, Aion, Mu Online, Tera, Runes of Magic, World of Tanks. (soroljak még párat 😆 😃 ?)
Nekem vki ajánlana olyan autós játékot ami elis menne a gépemen? (lehetőleg NFS ne legyen)
Előre is köszi a választ. 😀
kérdezném, hogy a Metal Gear, Saint Row, és a Guild Wars játékok milyenek ?
képekről jónak tűnnek, de 2 megás nettel nem töltögetnék vakra túl sokat.. 😃
vagy ajánlások is jók lennének, valami akciiódús TPS játékok, varázslós, vagy kaszabolós, fejlődős,
pl. mass effecthez, prototype 2-höz hasonlóak, ami csak simán lövős, és semmi extra update, képesség vagy valami, az nem nagyon érdekel 😃
Nekem olyan játékra lenne szükségem, ami olyan stratégiai, mint a CIVilization, Geopolitical Simulator, Europa Universalis, Rise of Nations, Anno 1404, Empire Earth és a Democracy 3 egyben. A lényeg az, hogy ne legyen benne futurisztikus elem.
Valami jó kis PC Joystick-kal elvihető akciójátékot is ajánlhattok mellé.
Ja és olyat, ami a gépemre is jó (nem a szarabbik fajzat).
Puszi 😃D
https://gepigeny.hu/games.php?id=289
Ajánlanátok valami jó kis autós játékot ami elmegy a gépemen,de ha lehet ne legyen NFS.
Előre is köszönöm.
george19: maffia 2 mass effect 1, 2, 3, crysis 1, 2, call of duty black ops 1,2, call of duty trilogia, medal of honor 2010
A South Park:The Strick Of Truth is csak ebben az évben jön.
RPG:
Dark Souls 2
Dragon Age 3: Inquisition
Wasteland 2
Grim Dawn
South Park: The Stick Of Truth
Shadowrun Returns
Dead State
The Dark Eye: Demonicon
Raven Cry
The Banner Saga: Factions
Sword of the Stars: The Pit
Eschalon: Book 3
Chaos Chronicles
Divinity: Original Sin
Nuclear Union
Mars: War Logs
Mistborn: Birthright
The Incredible Adventures of Van Helsing
TPS, RPG játékokra volna szükségem, olyanokra amelyek 2013-ban jelentek meg.
(Assassin's Creed IV. Black Flag kivételével)
Írnátok nekem olyan autós játékot ami a gépemen is elmegy? Előre is köszi a választ. 😀
(UI: Ja és a NFS Underground 1-2 ne legyen benne mert azt már játszottam.) 😀
Bocs, hogy ilyen gyorsan megint kérek játékot, de nem tud valaki PC-re valami multiplayeres autós, versenyzős játékot?LFS, Track Mania volt.
Ajánlanátok valami jó kis autós játékot ami elmegy a gépemen?Ne legyen NFS.
Előre is köszönöm.
daniskate1: Ha ennyire unatkozol akkor inkább ugorj te. Nem tudom mi bajod van a ps-sel (én is inkább xboxon tolom, de legalább nem írok baromságokat), de ha van egy konzolod akkor már érdemes használni, lehet, hogy te úgy vagy vele, hogy inkább kidobom, majd úgyis veszek xboxonet, de ezzel sokan nincsenek így(pl: az értelmesebb fajta emberek).
Tudtok mondani PS2-re olyan játékot amivel lehet ketten játszani.Versenyzős és lövöldözős érdekelne.Verekedős nem nagyon.