Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hogyhogy van Rockstar? Csak nem egy import bolt van arrafelé?
Fogalmam sincs, de egy egész polc tele van mindenféle energiaitallal, az a Monster amit vettem, 350ft volt. Itt nálunk a faluban van vagy 10 bolt és abból 7be van. 😃
Van nálatok Rockstar? Lehet elmegyek én oda akkor, mert Nyíregyházán lakom, közel van 😃
Zöld Rhino's nekem is van 😜
Van, igen gyere 😃 35km körülbelül 😃
Zöld Rhino's nekem is van 😜
Ma kezdtem el gyűjteni. Az első szerzemény:
Sok szerencsét kívánok a gyűjtögetéshez. Először is szerintem a nagyobb üzletekben nézz szét, és ott vedd meg őket.
És, ha kell segítség a különböző energiaitalok beszerzési helyével kapcsolatban, akkor szólj nyugodtan. 😀
Köszi! Tőlünk 100-150m-re van egy kis bolt, ahol van mindenféle márka különböző Monster Rockstar Brun Hell Adrenalin meg stb. Majd szólok ha kell, Köszi!
Most iszom a zöld rhino's energy-t. 😜
[LINK]
Demoz: Amit beraktam képet, a Fab-ról, nem tudod, hogy hol lehet olyat szerezni?
Ma kezdtem el gyűjteni. Az első szerzemény:
Sok szerencsét kívánok a gyűjtögetéshez. Először is szerintem a nagyobb üzletekben nézz szét, és ott vedd meg őket.
És, ha kell segítség a különböző energiaitalok beszerzési helyével kapcsolatban, akkor szólj nyugodtan. 😀
rendelnék én is 😃 egy javat 😃
[url]http://drink4you.de/index.php?cat=c62_Monster-Energy.html&XTCsid=9b7ec2ecd7f5af1bdad960f22bc4ccdf[/url]
Itt pedig Rockstart:
[url]http://drink4you.de/index.php?cat=c63_Rockstar-Energy.html&XTCsid=9b7ec2ecd7f5af1bdad960f22bc4ccdf[/url]
Codwaw31 kolléga 1-2 hónapja rendelt Monster gyűjteménye (ezek csak Monster-ok, a többi 200 energiaital a polcon van).
Ezt hol találtad?😲
Hardveraprón van egy forma, aki a 3 alap rockstar + a Monster Khaost árulja.
Monster Khaos ára:
6-11 db-ig 490 Ft/db
12-23 db-ig 450 Ft/db
24 db felett 400 Ft/db
Köszi
Amúgy neked honnan vannak a különleges dobozok? mind szlovákiából? én mikor voltam a sárkányba még ott se láttam semmi különleges e.italt😃
Monster Khaos ára:
6-11 db-ig 490 Ft/db
12-23 db-ig 450 Ft/db
24 db felett 400 Ft/db
Valaki tud mondani olyan oldalt ahonnan lehet rendelni energia italt ilyen különlegeset ami ritka előre is köszi😃
Tudod miben fáj ilyen dolog ? 😀 1500-2000ft egy darab az olcsókból
4000-5000ft /db a drága 😎 + szállítás , de szívesen adok oldalt 😃
Akkor csak nézelődök küldheted az oldalt😃
Valaki tud mondani olyan oldalt ahonnan lehet rendelni energia italt ilyen különlegeset ami ritka előre is köszi😃
Tudod miben fáj ilyen dolog ? 😀 1500-2000ft egy darab az olcsókból
4000-5000ft /db a drága 😎 + szállítás , de szívesen adok oldalt 😃
kb fél éves kép 😃 ha nem több
[LINK]
Ez adja?😃
(nem az enyém)
😜
És a jól megérdemelt jutalom: