Nekem sincs hibernálás egyébként. Pedig új driver van fent. (Asszem nem a legújabb, de mindj megmondom melyik van, nem régi. Szerk: 275.33-mas van fent! 😃😉
Az alvó módnak csak automatikusan van értelme. Hibernálni kell, én is azt szoktam. Egy pillanat alatt újra a rendszerben vagyok, és szinte teljesen lekapcsol a rendszer, talán csak a memória meg a deszka kap áramot.
gabesz1024 írta:
Alvó módban nem megy a letöltés,kipróbáltam 😃
de akkor mennyivel több áramot fogyaszt a kikapcsolthoz képest? mert ilyenkor tutommal leáll a tápegység hűtés, VGA totálisan, proci is leáll. de akkor mégis van ami megy és fogyaszt.
Ducky írta:
A gépet éjszakára alvóban hagyjam, vagy kapcsoljam ki rendesen?
HA asztali PC akkor ugyan ugy megy alvó álapotban mint amikor gépezel rajta csak éppen ki vangy jelentkezve és sötét a képernyő.
Laptopnál meg kivagy jelentkezve és leáll úgy mintha leállítottad volna csak éppen villog egy narancssárga gomb.
Alvóban is fogyaszt, azt hiszem alvó állapotban marad fesz alatt a gép, és akkor a memóriából dolgozik. Az sem biztos h közben megy a letöltés. Inkább kapcsold ki.
Akkor tedd alvóba, h ha használod a még a gépet, de nem 50-10 óra mólva, hanem 1-2.
8 magos kell a..., még a 6 magos is ok nekem, ezzekl a 2 maggal is nagyon szépen el vagyok, esetleg egy 3 mag ami még tökéletesebb lenne, és ki is használnám, de jövőre nem árt majd a 4 mag, úgyhogy sztem az lesz akkor a tökéletes választás, és akk maradok az Asus kártyánál.
még vmi. KB 4-6K között tudnátok 1X4GB, vagy 2X2 Gb 1333, 1600Mhz Ramokat?
akos328 írta:
Ez is igaz, mert karácsonyra egy PhenomII 955-ösben gondolkodtam, de akkorlehet h még gyűjtök majd egy Bulldozerre
ez kb mlyen árban lesz, mármint a Bulldozer proci, vmint csak csúcskategóriások lesznek, vagy azért középkategóriába is csinálnak, vagy h képzeljem el?😃
Lesz 4, 6 és 8 magos. A 4 és 6 magos nyilván a Phenom II-ket váltja, szóval hasonló árban lesznek, a 8 magosból pedig a legkisebb szerintem 75eFt körül lesz eleinte, a nagytesó meg 90-95eFt környékén.
Ez is igaz, mert karácsonyra egy PhenomII 955-ösben gondolkodtam, de akkorlehet h még gyűjtök majd egy Bulldozerre
ez kb mlyen árban lesz, mármint a Bulldozer proci, vmint csak csúcskategóriások lesznek, vagy azért középkategóriába is csinálnak, vagy h képzeljem el?😃
akos328 írta:
AMD770 Chipset miylem, jobb mint a GF630-as?
http://www.pc x.hu/?action=termekOldal&azonosito=77735
ez a lap milyen, mert jó érban találtam?
Akkor már inkább az Asus M5A78L-M LX vagy GA-MA78LMT-US2H, alig drágábbak.
Kmisi99 írta:
a catalyst controll centerben kell beállítani. Részletesebben pedig olvass utánna a googleban illetve nézz videót a youtube on egyszerűbb részletesebb és gyorsabb mint itt válaszra várni
pl itt egy vidi
[LINK]
Ok köszi már megcsináltam neki nem volt olyan nehéz a videóban jól elmagyarázta a csávó
a catalyst controll centerben kell beállítani. Részletesebben pedig olvass utánna a googleban illetve nézz videót a youtube on egyszerűbb részletesebb és gyorsabb mint itt válaszra várni
pl itt egy vidi
[LINK]
na szevasztok.
Egyik haveromnak már meg van az Eyefinity szett 3db monitor + HD6870 és engem kért fel hogy összerakjam neki.
A vezetékek összedugdosása megy és utána hogyan tovább a windows 7 automatikusan felismeri vagy be kell állítani valamit?
Nembiztos h johejre irok,nekem kellene pár szegedi számtech üzlet webcime h szétnézhessek mi hol mipíz.Mivel szerbiában élek max szegedig tudok menni,rendelni meg nemtok,mert nincs kinek,meg mien cimre.Ezért kérem a föleg szegediek segitségét,de másokét is meghalgatom.IDC-t néztem,AB informatika weboldala meg nemelérhetö.Esetleg ha valaki tud még,az irjo.Tom google a barátom,de nemigazánn találtam.Szeged viszont elég nagy ahhoz h necsak ez a kettö legyen aminek weboldala is van.
Elöre is köszi.
niteforce írta:
nem teljesen értem mit akarsz, de vannak ilyen sata-molex átalakítók, és akkor megoldhatod hogy sata-molex-6 pin
van egy hoszú kábeles Sata csatlakozóm. leszedem a sata fejet és ráteszek egy 6pinest, úgy ahogy van hogy 3 kábelt elosztok 6 fele. mert ezen a tápom nem 6pines kábel van hanem 5 pines sata
Kmisi99 írta:
hol írja a problémát? a honlapon? mert ott a hosszú sípolás azt jelenti minden teszten végigment. ha hagyod menni a gépet windows hang nem hallatszik? prbóálj meg egy bios resetet is. Az alaplapokon van ilyen óra elem ilyen
[LINK]
ezt keresd meg és vedd ki pár másodpercre majd rakd vissza ekkor alap beállításra rakja a biost. Illetve próbáld kivenni a memóriákat majd vissza.
A bios reset megvolt jumperal ha arrébteszem akkor mindent visszaálít az eredetire a biosban de am ha insertet nyomsz indításnál ugyan ez történik de még mindég nem mwgy a gép
nekem 64 bites ultimate van abban nincs. ez furcsa 😀
amúgy nekem van eredeti vistám feldobom azt akkor 😃😃
Nálam nincs hibernálás azé kérdem, vagy vagy..
Win7-nél melyik a hibernálás, a zárolás??? vagy most mivan??😃
Win7-nél a hibernálás az a hibernálás. 😂
Alvó módban nem megy a letöltés,kipróbáltam 😃
de akkor mennyivel több áramot fogyaszt a kikapcsolthoz képest? mert ilyenkor tutommal leáll a tápegység hűtés, VGA totálisan, proci is leáll. de akkor mégis van ami megy és fogyaszt.
A gépet éjszakára alvóban hagyjam, vagy kapcsoljam ki rendesen?
HA asztali PC akkor ugyan ugy megy alvó álapotban mint amikor gépezel rajta csak éppen ki vangy jelentkezve és sötét a képernyő.
Laptopnál meg kivagy jelentkezve és leáll úgy mintha leállítottad volna csak éppen villog egy narancssárga gomb.
Akkor tedd alvóba, h ha használod a még a gépet, de nem 50-10 óra mólva, hanem 1-2.
még vmi. KB 4-6K között tudnátok 1X4GB, vagy 2X2 Gb 1333, 1600Mhz Ramokat?
Lesz 4, 6 és 8 magos. A 4 és 6 magos nyilván a Phenom II-ket váltja, szóval hasonló árban lesznek, a 8 magosból pedig a legkisebb szerintem 75eFt körül lesz eleinte, a nagytesó meg 90-95eFt környékén.
Cooley utánuk néztem, kiderült h az Asus lapot már néztem 1x, de az AM3+, az nem baj, fizikailag kompatibilisek?
AMD770 Chipset miylem, jobb mint a GF630-as?
Akkor már inkább az Asus M5A78L-M LX vagy GA-MA78LMT-US2H, alig drágábbak.
nem rossz lap 😀
Alkohol 120% progit azt nagyon ajánlom az nagyon király progi 😀
Pü-ben eltudod küldeni a linket? megköszönném😀
pl itt egy vidi
[LINK]
Ok köszi már megcsináltam neki nem volt olyan nehéz a videóban jól elmagyarázta a csávó
pl itt egy vidi
[LINK]
Egyik haveromnak már meg van az Eyefinity szett 3db monitor + HD6870 és engem kért fel hogy összerakjam neki.
A vezetékek összedugdosása megy és utána hogyan tovább a windows 7 automatikusan felismeri vagy be kell állítani valamit?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Tessék de am tényleg rossz helyre irtad 😃
Elöre is köszi.
nem teljesen értem mit akarsz, de vannak ilyen sata-molex átalakítók, és akkor megoldhatod hogy sata-molex-6 pin
van egy hoszú kábeles Sata csatlakozóm. leszedem a sata fejet és ráteszek egy 6pinest, úgy ahogy van hogy 3 kábelt elosztok 6 fele. mert ezen a tápom nem 6pines kábel van hanem 5 pines sata
hol írja a problémát? a honlapon? mert ott a hosszú sípolás azt jelenti minden teszten végigment. ha hagyod menni a gépet windows hang nem hallatszik? prbóálj meg egy bios resetet is. Az alaplapokon van ilyen óra elem ilyen
[LINK]
ezt keresd meg és vedd ki pár másodpercre majd rakd vissza ekkor alap beállításra rakja a biost. Illetve próbáld kivenni a memóriákat majd vissza.
A bios reset megvolt jumperal ha arrébteszem akkor mindent visszaálít az eredetire a biosban de am ha insertet nyomsz indításnál ugyan ez történik de még mindég nem mwgy a gép
biztos meglehet csinálni de én nem csinálnám 😆
van 2 felesleges Sata csatim, abbol 1 szabadon jön, 1 meg egy molex mellett van. és én nem szeretném a molexre lehúzni sok mindennel.