Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Quadgame94 írta:
cseszka írta:
Ez kicsit zavaros.Mit is akarsz mivel összekötni?azokonn mien csatik vannak ill mien csatik a kábel két végénn?

Xbpx 360 VGA kábelt vettem, az egyik végén Xbox ssatlakozó, a másikon meg a VGA, ami megy a monitorba, de a VGA-nál szerte ágazik még 2 db csatlakozó, gondolom azok lennének a hanghoz szűgságess csatik.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDYvOrt94da5t8rfSc9n4R9IOvnNNuqUlZOmhoZLyMzVETgEdkYw
így néz ki.

Azok a hangok igen,annyival h ha nincs a monitoronn ien csati ahova ezeket lehet dugni,akk ezt rábirod kötni hi-fi re,5.1 szettre...azonn keresztül lesz a hang.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
ja az a bal és jobb oldali hang biztos van hozzá átalakító de pillanatnyilag nem találok

Akkor mit csináljak? Most nem lesz hang, ha csak nem veszek egy beépített hangszórós monitort?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja az a bal és jobb oldali hang biztos van hozzá átalakító de pillanatnyilag nem találok
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
cseszka írta:
Ez kicsit zavaros.Mit is akarsz mivel összekötni?azokonn mien csatik vannak ill mien csatik a kábel két végénn?

Xbpx 360 VGA kábelt vettem, az egyik végén Xbox ssatlakozó, a másikon meg a VGA, ami megy a monitorba, de a VGA-nál szerte ágazik még 2 db csatlakozó, gondolom azok lennének a hanghoz szűgságess csatik.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDYvOrt94da5t8rfSc9n4R9IOvnNNuqUlZOmhoZLyMzVETgEdkYw
így néz ki.
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!
Vettem ma egy X360 VGA kábelt. Rá kööttem rendesen a monitorra, rendesem működik is, egy baj viszont van hang nincs.
Ez az. [img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDYvOrt94da5t8rfSc9n4R9IOvnNNuqUlZOmhoZLyMzVETgEdkYw[/img]
Van 4 csati
X360-ba, Monitorba, és két db, fehér, és priso, amit nem tudom h hova kell dugni.
PLS Help!!!!!
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
HackBOY írta:
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv

Hali! Első körben ajánlanék egy 3DMark11 tesztet, és aztán már nagyjából látni hogy mit is tud. Felteheted az eredményed az oldalon lévő 3DMark11 listába, ott is megnézheted hanyadik vagy, azták Crysis;Crysis 2...gépzabáló gyönyörű gémek.Meg talán egy GTAIV.

Crysis előző gépemen fenn volt.GeForce 7300GT-vel játszottam.Nem nagyon bírta,de én sem a játékot.Inkább autós jön be.GTAIV-et kipróbálom.Köszi.Amúgy Crysis 2 jobb,mint az 1?Mert akkor lehet,hogy azt is meglesem.
0
0
0
0
no avatar
MC MaRcI írta:
windows 7 professionalt hogy kell aktíválni he nem eredeti?

Windows 7 loader v5 (torrent).Aszem ez a legújabb.2perc és aktiválva van.
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem az X2 Phenomokra gondolt,meg a intel E8400-ra.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
foxbet írta:
na szevasztok
Az Intel Pentium Dual core G840 2,8GHz, L2: 3MB, LGA1155(sandy bridge) processzor menyire jó melyik amd-s procit veri és melyik Inteleseket?
Van olyan erős mint egy athlon II X3/X4-es.

phenom X2, E8400
Mindegy.Az a phenom is egy Athlon II X4-es.Amúgy elírtad.Nem phenom x2 8400, hanem Phenom II X4 840.
0
0
0
0
no avatar
Matyi10 írta:
Sziasztok amikor nézek egy vidit van amikor ilyen fehér szemcsés ilyen nagyon apró.. ez a video hibája v monitor? mi lehet?:S

Instabil videókártya órajelnél szokott előfordulni, nekem általában le is fagy 10-20 másodperc után.

De akár lehet monitor is, bár azokban nem nagyon vagyok jártas.

Esetleg a gpu hőmérsékletét sem ártana figyelni, nem tesz neki jót ha kb. 80-90°C-on járatod.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Sziasztok amikor nézek egy vidit van amikor ilyen fehér szemcsés ilyen nagyon apró.. ez a video hibája v monitor? mi lehet?:S
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:
foxbet írta:
na szevasztok
Az Intel Pentium Dual core G840 2,8GHz, L2: 3MB, LGA1155(sandy bridge) processzor menyire jó melyik amd-s procit veri és melyik Inteleseket?

phenom X2, E8400
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
foxbet írta:
na szevasztok
0
0
0
0
akos328 avatar
Memória: 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz memória

Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?
0
0
0
0
foxbet avatar
na szevasztok
0
0
0
0
niteforce avatar
celeron D! 😃😃 na jó 😀 csak vicc 😃

a legmagasabb órajelen járó sandy bridge core i3
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kisteker írta:
Sziasztok!

EZ igazából egyik topikba sem illik, de én ilyeneket itt szoktam megkérdezni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK most melyik a VILÁG legerősebb kétmagos CPU-ja?
Intel I3 2120.
0
0
0
0
kisteker avatar
Sziasztok!

EZ igazából egyik topikba sem illik, de én ilyeneket itt szoktam megkérdezni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK most melyik a VILÁG legerősebb kétmagos CPU-ja?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
HackBOY írta:
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv
Minden új játékot elbír fullon.Ez elég?Talán a crysis 2-őt dx11-ben nembiztos, hogy maxon.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
aha csak arra meg pont nem vagyok regisztrálva 😆 deatlordon meg nincs egy jó se
0
0
0
0
niteforce avatar
diablon fenn van az ultimate 64 es és 32 es is egy csomagban aktivált az jó nekem is az van. de tényleg google első találatos a dolog, annyi a dolgod hogy bármilyen torrentoldal megnézed a kommenteket. ha a többségnek jó akkor szedd le nyugodtan, nem lesz gond. ha rosszar írnak keress másikat
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
deatlordon pl nem találtam ilyesmit meg igazából nem nagyon értek így az oprendszerekhez így nem akarok rosszat leszedni amivel kínlódni kell
0
0
0
0
Cooley avatar
MC MaRcI írta:
tudna valaki küldeni egy linket pm-ben ahonnan egy windows 7 ultimate 32-bitest le tok szedni lehetőle magyar legyen és aktíválja magát előre is thx

Szinte bármelyik torrent oldalról beszerezheted.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
tudna valaki küldeni egy linket pm-ben ahonnan egy windows 7 ultimate 32-bitest le tok szedni lehetőle magyar legyen és aktíválja magát előre is thx
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Windows 7 aktívatorral...😆
0
0
0
0
philips20 avatar
kell egy aktivátor progi hozzá, vagy olyat kellet volna leszedni ami magától aktiválja magát
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
windows 7 professionalt hogy kell aktíválni he nem eredeti?
0
0
0
0
philips20 avatar
ja azt még megvárom mert elég komolynak ígérkezik az az 595 ös
0
0
0
0
Cooley avatar
philips20 írta:
akkro jó még nem cserélek 😃

Azt ne is! 😃 Aztán majd ha jön a GTX595, abból bevágsz mellé egyet, aztán azzal jó pár évig boldog leszel. 😆
0
0
0
0
philips20 avatar
akkro jó még nem cserélek 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
hat 1155 ben az a legjobb de kb az.most a legjobb proc atlag hasznalatra
0
0
0
0
philips20 avatar
Tesla GoD írta:
philips20 írta:
melyik a legjobb i7 es proci ?
Az első generációból a 990X Extreme Edition, a 2. generációban csak a 2600(K) van. Összességében ezt nem egyszerű megállapítani, de átlag felhasználók által használt műveletekre a 2600K a legjobb.

akkor már nincs jobb a 2600k m nál ? mert valaki azt mondta hogy miért nem vettem jobbat 😃
0
0
0
0
B0n3dr4g0n avatar
Esetleg HWMonitorral nézd meg hogy azzal mennyit ír ki
Az Everest néha nekem is mutat érdekes értékeket
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gondolom nem jól van beállítva az érzékelő- Valahogy csúsztasd el az értéket, hogy jó legyen. Szedj le még néhány programot, ami mutatja a hőmérsékletét a procinak, majd az alapján járj el.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
matyosowski írta:
skacok nekem az miért van hogy az everest az intel Core i3 2100as procimra azt írja hogy 123°C os?? pedig a venti közel nem megy 100% on + a ház oldala sem meleg. Ez valami bug vagy mi lehet mert tuti hogy nem annyi szerintem kb 30 35 °C os. (ezt a hőmennyiséget írta amikor csak simán neteztem tehát még csak terhelés alatt sincs)

Valaki valami ötlet?

Másik programmal nem próbáltad? Próbáld Core Temp-el...😃
0
0
0
0
matyosowski avatar
skacok nekem az miért van hogy az everest az intel Core i3 2100as procimra azt írja hogy 123°C os?? pedig a venti közel nem megy 100% on + a ház oldala sem meleg. Ez valami bug vagy mi lehet mert tuti hogy nem annyi szerintem kb 30 35 °C os. (ezt a hőmennyiséget írta amikor csak simán neteztem tehát még csak terhelés alatt sincs)

Valaki valami ötlet?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
philips20 írta:
Az első generációból a 990X Extreme Edition, a 2. generációban csak a 2600(K) van. Összességében ezt nem egyszerű megállapítani, de átlag felhasználók által használt műveletekre a 2600K a legjobb.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
és a windows 7 professionalt hogy kell aktíválni ?
0
0
0
0
akos328 avatar
maniherceg írta:
sziasztok nagyon kezdő vagyok egy két éve általam a gébre ennek is lege ingán a játék téma írjatok meg mire van szúk sékem jelen legi gébem ms2 alap

Bocs előbb érhetően és akkor segítünk. Amúgy ha vki értette akkor nem szóltam semmit.
0
0
0
0
philips20 avatar
0
0
0
0
maniherceg avatar
sziasztok nagyon kezdő vagyok egy két éve általam a gébre ennek is lege ingán a játék téma írjatok meg mire van szúk sékem jelen legi gébem ms2 alap
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
de most akk miben különböznek gyorsabb valamik lassabb vagy több ramot eszik win7 ultimate vs professional 32bitről van szó

semmi csak az ultimate és a professional-ban több program van mint a home premiumban.(pl.: kodoló program stb.)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Honnan tudok szerezni rendes 9800GT drivert? most amit letöltök nem támogatja a 1440*900as felbontást, és nem tudok játszani rendesen.

Nvidia oldaláról lehet lekapni hozzá drivert. Máshonnan nem érdemes szerintem.

hiába szedtem le nem jó, mostmár a 185.85 van fent de ezzel sincs cod2be több fpsem meg 1440*900 felbontás
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
tasiadam írta:
Honnan tudok szerezni rendes 9800GT drivert? most amit letöltök nem támogatja a 1440*900as felbontást, és nem tudok játszani rendesen.

Nvidia oldaláról lehet lekapni hozzá drivert. Máshonnan nem érdemes szerintem.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de most akk miben különböznek gyorsabb valamik lassabb vagy több ramot eszik win7 ultimate vs professional 32bitről van szó
0
0
0
0
niteforce avatar
nvidia oldalán van a normális 😀
nem tudom mit szedhettél le, mert nekem régebben a Geforce FX 5500 is támogatta valami ősi driverrel 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
stalker41 avatar
Royalboy: milyen alaplapod van ? azt akarod cserélni? csak mert ha nem akarod cserélni a lapot akkor írd le h milyen mert úgy tudunk procit ajánlani
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció