Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Szerintem az X2 Phenomokra gondolt,meg a intel E8400-ra.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
foxbet írta:
na szevasztok
Az Intel Pentium Dual core G840 2,8GHz, L2: 3MB, LGA1155(sandy bridge) processzor menyire jó melyik amd-s procit veri és melyik Inteleseket?
Van olyan erős mint egy athlon II X3/X4-es.

phenom X2, E8400
Mindegy.Az a phenom is egy Athlon II X4-es.Amúgy elírtad.Nem phenom x2 8400, hanem Phenom II X4 840.
0
0
0
0
no avatar
Matyi10 írta:
Sziasztok amikor nézek egy vidit van amikor ilyen fehér szemcsés ilyen nagyon apró.. ez a video hibája v monitor? mi lehet?:S

Instabil videókártya órajelnél szokott előfordulni, nekem általában le is fagy 10-20 másodperc után.

De akár lehet monitor is, bár azokban nem nagyon vagyok jártas.

Esetleg a gpu hőmérsékletét sem ártana figyelni, nem tesz neki jót ha kb. 80-90°C-on járatod.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Sziasztok amikor nézek egy vidit van amikor ilyen fehér szemcsés ilyen nagyon apró.. ez a video hibája v monitor? mi lehet?:S
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:
foxbet írta:
na szevasztok
Az Intel Pentium Dual core G840 2,8GHz, L2: 3MB, LGA1155(sandy bridge) processzor menyire jó melyik amd-s procit veri és melyik Inteleseket?

phenom X2, E8400
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
foxbet írta:
na szevasztok
0
0
0
0
akos328 avatar
Memória: 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz memória

Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?
0
0
0
0
foxbet avatar
na szevasztok
0
0
0
0
niteforce avatar
celeron D! 😃😃 na jó 😀 csak vicc 😃

a legmagasabb órajelen járó sandy bridge core i3
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kisteker írta:
Sziasztok!

EZ igazából egyik topikba sem illik, de én ilyeneket itt szoktam megkérdezni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK most melyik a VILÁG legerősebb kétmagos CPU-ja?
Intel I3 2120.
0
0
0
0
kisteker avatar
Sziasztok!

EZ igazából egyik topikba sem illik, de én ilyeneket itt szoktam megkérdezni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK most melyik a VILÁG legerősebb kétmagos CPU-ja?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
HackBOY írta:
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv
Minden új játékot elbír fullon.Ez elég?Talán a crysis 2-őt dx11-ben nembiztos, hogy maxon.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
aha csak arra meg pont nem vagyok regisztrálva 😆 deatlordon meg nincs egy jó se
0
0
0
0
niteforce avatar
diablon fenn van az ultimate 64 es és 32 es is egy csomagban aktivált az jó nekem is az van. de tényleg google első találatos a dolog, annyi a dolgod hogy bármilyen torrentoldal megnézed a kommenteket. ha a többségnek jó akkor szedd le nyugodtan, nem lesz gond. ha rosszar írnak keress másikat
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
deatlordon pl nem találtam ilyesmit meg igazából nem nagyon értek így az oprendszerekhez így nem akarok rosszat leszedni amivel kínlódni kell
0
0
0
0
Cooley avatar
MC MaRcI írta:
tudna valaki küldeni egy linket pm-ben ahonnan egy windows 7 ultimate 32-bitest le tok szedni lehetőle magyar legyen és aktíválja magát előre is thx

Szinte bármelyik torrent oldalról beszerezheted.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
tudna valaki küldeni egy linket pm-ben ahonnan egy windows 7 ultimate 32-bitest le tok szedni lehetőle magyar legyen és aktíválja magát előre is thx
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Windows 7 aktívatorral...😆
0
0
0
0
philips20 avatar
kell egy aktivátor progi hozzá, vagy olyat kellet volna leszedni ami magától aktiválja magát
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
windows 7 professionalt hogy kell aktíválni he nem eredeti?
0
0
0
0
philips20 avatar
ja azt még megvárom mert elég komolynak ígérkezik az az 595 ös
0
0
0
0
Cooley avatar
philips20 írta:
akkro jó még nem cserélek 😃

Azt ne is! 😃 Aztán majd ha jön a GTX595, abból bevágsz mellé egyet, aztán azzal jó pár évig boldog leszel. 😆
0
0
0
0
philips20 avatar
akkro jó még nem cserélek 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
hat 1155 ben az a legjobb de kb az.most a legjobb proc atlag hasznalatra
0
0
0
0
philips20 avatar
Tesla GoD írta:
philips20 írta:
melyik a legjobb i7 es proci ?
Az első generációból a 990X Extreme Edition, a 2. generációban csak a 2600(K) van. Összességében ezt nem egyszerű megállapítani, de átlag felhasználók által használt műveletekre a 2600K a legjobb.

akkor már nincs jobb a 2600k m nál ? mert valaki azt mondta hogy miért nem vettem jobbat 😃
0
0
0
0
B0n3dr4g0n avatar
Esetleg HWMonitorral nézd meg hogy azzal mennyit ír ki
Az Everest néha nekem is mutat érdekes értékeket
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gondolom nem jól van beállítva az érzékelő- Valahogy csúsztasd el az értéket, hogy jó legyen. Szedj le még néhány programot, ami mutatja a hőmérsékletét a procinak, majd az alapján járj el.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
matyosowski írta:
skacok nekem az miért van hogy az everest az intel Core i3 2100as procimra azt írja hogy 123°C os?? pedig a venti közel nem megy 100% on + a ház oldala sem meleg. Ez valami bug vagy mi lehet mert tuti hogy nem annyi szerintem kb 30 35 °C os. (ezt a hőmennyiséget írta amikor csak simán neteztem tehát még csak terhelés alatt sincs)

Valaki valami ötlet?

Másik programmal nem próbáltad? Próbáld Core Temp-el...😃
0
0
0
0
matyosowski avatar
skacok nekem az miért van hogy az everest az intel Core i3 2100as procimra azt írja hogy 123°C os?? pedig a venti közel nem megy 100% on + a ház oldala sem meleg. Ez valami bug vagy mi lehet mert tuti hogy nem annyi szerintem kb 30 35 °C os. (ezt a hőmennyiséget írta amikor csak simán neteztem tehát még csak terhelés alatt sincs)

Valaki valami ötlet?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
philips20 írta:
Az első generációból a 990X Extreme Edition, a 2. generációban csak a 2600(K) van. Összességében ezt nem egyszerű megállapítani, de átlag felhasználók által használt műveletekre a 2600K a legjobb.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
és a windows 7 professionalt hogy kell aktíválni ?
0
0
0
0
akos328 avatar
maniherceg írta:
sziasztok nagyon kezdő vagyok egy két éve általam a gébre ennek is lege ingán a játék téma írjatok meg mire van szúk sékem jelen legi gébem ms2 alap

Bocs előbb érhetően és akkor segítünk. Amúgy ha vki értette akkor nem szóltam semmit.
0
0
0
0
philips20 avatar
0
0
0
0
maniherceg avatar
sziasztok nagyon kezdő vagyok egy két éve általam a gébre ennek is lege ingán a játék téma írjatok meg mire van szúk sékem jelen legi gébem ms2 alap
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
de most akk miben különböznek gyorsabb valamik lassabb vagy több ramot eszik win7 ultimate vs professional 32bitről van szó

semmi csak az ultimate és a professional-ban több program van mint a home premiumban.(pl.: kodoló program stb.)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Honnan tudok szerezni rendes 9800GT drivert? most amit letöltök nem támogatja a 1440*900as felbontást, és nem tudok játszani rendesen.

Nvidia oldaláról lehet lekapni hozzá drivert. Máshonnan nem érdemes szerintem.

hiába szedtem le nem jó, mostmár a 185.85 van fent de ezzel sincs cod2be több fpsem meg 1440*900 felbontás
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
tasiadam írta:
Honnan tudok szerezni rendes 9800GT drivert? most amit letöltök nem támogatja a 1440*900as felbontást, és nem tudok játszani rendesen.

Nvidia oldaláról lehet lekapni hozzá drivert. Máshonnan nem érdemes szerintem.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de most akk miben különböznek gyorsabb valamik lassabb vagy több ramot eszik win7 ultimate vs professional 32bitről van szó
0
0
0
0
niteforce avatar
nvidia oldalán van a normális 😀
nem tudom mit szedhettél le, mert nekem régebben a Geforce FX 5500 is támogatta valami ősi driverrel 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
stalker41 avatar
Royalboy: milyen alaplapod van ? azt akarod cserélni? csak mert ha nem akarod cserélni a lapot akkor írd le h milyen mert úgy tudunk procit ajánlani
0
0
0
0
Cooley avatar
Royalboy írta:
Én azt kérdezném hogy 70ezerből Kéne vennem egy Jobb Vidikarit és egy procit!Szoval azt kérdezném hogy mien vidikarit és procit tudnék venni 70ből?

Am3/am3+ lapokba Phenom II X4 955 + 6870, 1155 lapba meg Intel i3-2100 és szintén 6870, esetleg Pentium G840 + GTX560 Ti.
0
0
0
0
Royalboy avatar
Én azt kérdezném hogy 70ezerből Kéne vennem egy Jobb Vidikarit és egy procit!Szoval azt kérdezném hogy mien vidikarit és procit tudnék venni 70ből?
0
0
0
0
foxbet avatar
teljesen mind1 melyiket rakod fel kompatibilitás és játékok szempontjából mind1-ik ugyan az. Nekem mondjuk a laptopomon először Home Premium 64bit-volt utánna ráraktam az Ultimate 64 bit et és semmi különbséget nem éreztem még az sp1-el se.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
windows 7 professionalról vélemény jó v nem ?
0
0
0
0
philips20 avatar
egy gigabyte ga p35 ds3l belelehet úgy rakni 4 gb ramot hogy 2db 1 gb os és 1 db 2gb os ?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!
Van egy LG L1750SQ monitorom, erre rá lehet tenni egy X360-at?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció