foxbet írta:
na szevasztok
Az Intel Pentium Dual core G840 2,8GHz, L2: 3MB, LGA1155(sandy bridge) processzor menyire jó melyik amd-s procit veri és melyik Inteleseket?
Van olyan erős mint egy athlon II X3/X4-es.
phenom X2, E8400
Mindegy.Az a phenom is egy Athlon II X4-es.Amúgy elírtad.Nem phenom x2 8400, hanem Phenom II X4 840.
foxbet írta:
na szevasztok
Az Intel Pentium Dual core G840 2,8GHz, L2: 3MB, LGA1155(sandy bridge) processzor menyire jó melyik amd-s procit veri és melyik Inteleseket?
foxbet írta:
na szevasztok
na szevasztok
EZ igazából egyik topikba sem illik, de én ilyeneket itt szoktam megkérdezni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK most melyik a VILÁG legerősebb kétmagos CPU-ja?
EZ igazából egyik topikba sem illik, de én ilyeneket itt szoktam megkérdezni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK most melyik a VILÁG legerősebb kétmagos CPU-ja?
HackBOY írta:
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv
Minden új játékot elbír fullon.Ez elég?Talán a crysis 2-őt dx11-ben nembiztos, hogy maxon.
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv
diablon fenn van az ultimate 64 es és 32 es is egy csomagban aktivált az jó nekem is az van. de tényleg google első találatos a dolog, annyi a dolgod hogy bármilyen torrentoldal megnézed a kommenteket. ha a többségnek jó akkor szedd le nyugodtan, nem lesz gond. ha rosszar írnak keress másikat
MC MaRcI írta:
tudna valaki küldeni egy linket pm-ben ahonnan egy windows 7 ultimate 32-bitest le tok szedni lehetőle magyar legyen és aktíválja magát előre is thx
Az első generációból a 990X Extreme Edition, a 2. generációban csak a 2600(K) van. Összességében ezt nem egyszerű megállapítani, de átlag felhasználók által használt műveletekre a 2600K a legjobb.
akkor már nincs jobb a 2600k m nál ? mert valaki azt mondta hogy miért nem vettem jobbat 😃
Gondolom nem jól van beállítva az érzékelő- Valahogy csúsztasd el az értéket, hogy jó legyen. Szedj le még néhány programot, ami mutatja a hőmérsékletét a procinak, majd az alapján járj el.
matyosowski írta:
skacok nekem az miért van hogy az everest az intel Core i3 2100as procimra azt írja hogy 123°C os?? pedig a venti közel nem megy 100% on + a ház oldala sem meleg. Ez valami bug vagy mi lehet mert tuti hogy nem annyi szerintem kb 30 35 °C os. (ezt a hőmennyiséget írta amikor csak simán neteztem tehát még csak terhelés alatt sincs)
Valaki valami ötlet?
Másik programmal nem próbáltad? Próbáld Core Temp-el...😃
skacok nekem az miért van hogy az everest az intel Core i3 2100as procimra azt írja hogy 123°C os?? pedig a venti közel nem megy 100% on + a ház oldala sem meleg. Ez valami bug vagy mi lehet mert tuti hogy nem annyi szerintem kb 30 35 °C os. (ezt a hőmennyiséget írta amikor csak simán neteztem tehát még csak terhelés alatt sincs)
Az első generációból a 990X Extreme Edition, a 2. generációban csak a 2600(K) van. Összességében ezt nem egyszerű megállapítani, de átlag felhasználók által használt műveletekre a 2600K a legjobb.
maniherceg írta:
sziasztok nagyon kezdő vagyok egy két éve általam a gébre ennek is lege ingán a játék téma írjatok meg mire van szúk sékem jelen legi gébem ms2 alap
Bocs előbb érhetően és akkor segítünk. Amúgy ha vki értette akkor nem szóltam semmit.
Royalboy írta:
Én azt kérdezném hogy 70ezerből Kéne vennem egy Jobb Vidikarit és egy procit!Szoval azt kérdezném hogy mien vidikarit és procit tudnék venni 70ből?
Am3/am3+ lapokba Phenom II X4 955 + 6870, 1155 lapba meg Intel i3-2100 és szintén 6870, esetleg Pentium G840 + GTX560 Ti.
teljesen mind1 melyiket rakod fel kompatibilitás és játékok szempontjából mind1-ik ugyan az. Nekem mondjuk a laptopomon először Home Premium 64bit-volt utánna ráraktam az Ultimate 64 bit et és semmi különbséget nem éreztem még az sp1-el se.
na szevasztok
phenom X2, E8400
Sziasztok amikor nézek egy vidit van amikor ilyen fehér szemcsés ilyen nagyon apró.. ez a video hibája v monitor? mi lehet?:S
Instabil videókártya órajelnél szokott előfordulni, nekem általában le is fagy 10-20 másodperc után.
De akár lehet monitor is, bár azokban nem nagyon vagyok jártas.
Esetleg a gpu hőmérsékletét sem ártana figyelni, nem tesz neki jót ha kb. 80-90°C-on járatod.
na szevasztok
phenom X2, E8400
na szevasztok
Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?
a legmagasabb órajelen járó sandy bridge core i3
Sziasztok!
tudna valaki küldeni egy linket pm-ben ahonnan egy windows 7 ultimate 32-bitest le tok szedni lehetőle magyar legyen és aktíválja magát előre is thx
Szinte bármelyik torrent oldalról beszerezheted.
akkro jó még nem cserélek 😃
Azt ne is! 😃 Aztán majd ha jön a GTX595, abból bevágsz mellé egyet, aztán azzal jó pár évig boldog leszel. 😆
melyik a legjobb i7 es proci ?
akkor már nincs jobb a 2600k m nál ? mert valaki azt mondta hogy miért nem vettem jobbat 😃
Az Everest néha nekem is mutat érdekes értékeket
Valaki valami ötlet?
Másik programmal nem próbáltad? Próbáld Core Temp-el...😃
Valaki valami ötlet?
melyik a legjobb i7 es proci ?
sziasztok nagyon kezdő vagyok egy két éve általam a gébre ennek is lege ingán a játék téma írjatok meg mire van szúk sékem jelen legi gébem ms2 alap
Bocs előbb érhetően és akkor segítünk. Amúgy ha vki értette akkor nem szóltam semmit.
de most akk miben különböznek gyorsabb valamik lassabb vagy több ramot eszik win7 ultimate vs professional 32bitről van szó
semmi csak az ultimate és a professional-ban több program van mint a home premiumban.(pl.: kodoló program stb.)
Honnan tudok szerezni rendes 9800GT drivert? most amit letöltök nem támogatja a 1440*900as felbontást, és nem tudok játszani rendesen.
Nvidia oldaláról lehet lekapni hozzá drivert. Máshonnan nem érdemes szerintem.
hiába szedtem le nem jó, mostmár a 185.85 van fent de ezzel sincs cod2be több fpsem meg 1440*900 felbontás
Honnan tudok szerezni rendes 9800GT drivert? most amit letöltök nem támogatja a 1440*900as felbontást, és nem tudok játszani rendesen.
Nvidia oldaláról lehet lekapni hozzá drivert. Máshonnan nem érdemes szerintem.
nem tudom mit szedhettél le, mert nekem régebben a Geforce FX 5500 is támogatta valami ősi driverrel 😃
Én azt kérdezném hogy 70ezerből Kéne vennem egy Jobb Vidikarit és egy procit!Szoval azt kérdezném hogy mien vidikarit és procit tudnék venni 70ből?
Am3/am3+ lapokba Phenom II X4 955 + 6870, 1155 lapba meg Intel i3-2100 és szintén 6870, esetleg Pentium G840 + GTX560 Ti.
Van egy LG L1750SQ monitorom, erre rá lehet tenni egy X360-at?