Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sisko avatar
Én igy csinálom: az ISO-t társítom a nero burning rom-al(ha alapból nem így van),duplakatt az iso-ra,aztán csak az írás sebességét kell beállítani,de 4x-esnél gyorsabban NEM szabad,mert akkor nem biztos,hogy bebootol,inkább még lasabban írd !
0
0
0
0
apetit1989 avatar
az imidzs tartalmát másold a dvd-re.
0
0
0
0
twoKgames avatar
most ezzel nem jutok előrébb ha azt mondjátok hogy mit ne csináljak
0
0
0
0
twoKgames avatar
szóval amikor letöltöttem akkor betettem daemonba és onnan kimásoltam a fájlokat majd azokat írtam ki UDF ben akkor most?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
nem. ne képfájlban írd ki
0
0
0
0
twoKgames avatar
Kalamona írta:
twoKgames írta:
sziasztok!
Ma vásároltam új gépet, de nem tudom rá feltenni a windows 7-et amit netről töltöttem le!
A Boot menuben beállítottam 1-nek a DVD írót, de nem történik semmi amikor elmentem csak újraindul a gép
Szerintetek lehet az a baj hogy rosszul írtam ki DVD-re a win7-et?
neroval írtam ki 8x os sebességgel UDF formátumban!

1. Vagy rosszul irtad ki.
2. vagy rossz a win7 amit letöltöttél.
3. boot beállítás rossz

erre én is rájöttem, de a win7 jó a boot beállitas is jo csak nem tudom hogy kell kiírni? UDF-be?
0
0
0
0
Kalamona avatar
twoKgames írta:
sziasztok!
Ma vásároltam új gépet, de nem tudom rá feltenni a windows 7-et amit netről töltöttem le!
A Boot menuben beállítottam 1-nek a DVD írót, de nem történik semmi amikor elmentem csak újraindul a gép

1. Vagy rosszul irtad ki.
2. vagy rossz a win7 amit letöltöttél.
3. boot beállítás rossz
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
tasiadam írta:
matyosowski írta:
vagy ami nekem van ASUS P8P67LE 😃 ez is CF es igaz kicsit borsosabb az ára de nagyon jó tuningos lap 😃

de nekem SLI kéne

CF, SLI nem mind1?
2db Pc-e legyen rajta.
0
0
0
0
twoKgames avatar
sziasztok!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
matyosowski írta:
vagy ami nekem van ASUS P8P67LE 😃 ez is CF es igaz kicsit borsosabb az ára de nagyon jó tuningos lap 😃

de nekem SLI kéne
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
LobiDrg írta:
GokuTM írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az lennne a problémám hogy nem tudok videókat nézni a neten.Bejön egy zöld kép és aztán csak a hangot játsza le rendesen.Meg a Dirt 3 is ugy szaggat mint az állat pedig régebben mindig a lehető legjobb grafikai beállításokkal játszottam és átlag 40-45 fps-em volt.Most meg jó ha van átlag 15 fps és a legalacsonyabb beállításokkal.Szerintem ez a két probbléma összefüggésbe hozható egymással.Szerintetek mi lehet a baj ?

A Netes videó megoldva ugy hogy letiltottam a hardveres gyorsítást, igaz így nagyobb a processzor használat :/.A Dirt 3 még mindig nem megy rendesen 😞

Nálam ez driver gyanus...próbáld meg frissíteni, vagy újratelepíteni. MErt ha ennyire nem eszi a VGA-t csak a CPU-t valszeg ez lehet a baj.

fel raktam már vagy 4 fajta drivert most visszaraktam a legfrissebet.Most lett ujrartakva a win7 is 1 napja.Az összes codec fent van meg gyakorlatilag minden ami kell hogy rendesen tudjak játszani meg netezni :/

Nekem is elo szokott jonni ez a netes video-problema, amikor alvasbol keltem fel a gepet. Ilyenkor restart es minden ***a.
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az lennne a problémám hogy nem tudok videókat nézni a neten.Bejön egy zöld kép és aztán csak a hangot játsza le rendesen.Meg a Dirt 3 is ugy szaggat mint az állat pedig régebben mindig a lehető legjobb grafikai beállításokkal játszottam és átlag 40-45 fps-em volt.Most meg jó ha van átlag 15 fps és a legalacsonyabb beállításokkal.Szerintem ez a két probbléma összefüggésbe hozható egymással.Szerintetek mi lehet a baj ?

A Netes videó megoldva ugy hogy letiltottam a hardveres gyorsítást, igaz így nagyobb a processzor használat :/.A Dirt 3 még mindig nem megy rendesen 😞

Nálam ez driver gyanus...próbáld meg frissíteni, vagy újratelepíteni. MErt ha ennyire nem eszi a VGA-t csak a CPU-t valszeg ez lehet a baj.

fel raktam már vagy 4 fajta drivert most visszaraktam a legfrissebet.Most lett ujrartakva a win7 is 1 napja.Az összes codec fent van meg gyakorlatilag minden ami kell hogy rendesen tudjak játszani meg netezni :/
0
0
0
0
no avatar

0
0
0
0
matyosowski avatar
0
0
0
0
kisteker avatar
tasiadam írta:
Valaki mondana nekem egy 1155 alaplapot ami támogatja a SLi-t és olyan 20ezer környékén van?

Ilyen jelenleg sajnos nincs, majd karácsony környékén biztos lesznek jó deszkák akcióban.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Valaki mondana nekem egy 1155 alaplapot ami támogatja a SLi-t és olyan 20ezer környékén van?
0
0
0
0
niteforce avatar
sok mindent megoldhat ha reseteled a routert.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Sziasztok, van 1 olyan problémám, hogy nemrégóta van routerem (egy ZyXEL nbg334s) és azóta arról megy az internet a gépre kábellel, és egy laptopra wifivel. Az a gond, hogy random időpontokban egyszercsak elmegy a net és rövid időn belül visszajön. ez akár 5percenként is bekövetkezik, mindkét gépen egymástól függetlenül fennáll ez a probléma. Van h mind2 gépen van net van h egyiken se van h csak az egyiken... a router rendesen lett beszerelve, a gépeken Win7 van, az internet pedig 25 megás UPC fiberpower. Újraindítás nem oldotta meg a problémát.

Ha valaki tud vmi okosat előre is kössz!
0
0
0
0
niteforce avatar
frank04 írta:
Sziasztok!
Miért kapok mostanában sokszor kékhalált?
Xp-m van, és akkor jön elő, amikor youtube-on nézek videót, vagy hallgatok zenét, és az egyikről kattintok a másikra, és pillanatra lefagy, aztán kékhalál.
Amikor már egy letöltött zenét/filmet nézek, akkor semmi gond, csak youtubenál szarakodik.
Segítsetek, köszi!

telepítsd újra a böngészőt, lehet hogy az hibázik valamit. ha az sem megy akkor frissítsd a VGA drivert is, ha az sem segít, akkor rakj fel egy win 7-et.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
frank04 írta:
Sziasztok!
Xp-m van, és akkor jön elő, amikor youtube-on nézek videót, vagy hallgatok zenét, és az egyikről kattintok a másikra, és pillanatra lefagy, aztán kékhalál.
Amikor már egy letöltött zenét/filmet nézek, akkor semmi gond, csak youtubenál szarakodik.
Segítsetek, köszi!

én is így jártam tegnap, hogy azelött semi tegnap pedig 10 percenként lefagyott.
0
0
0
0
frank04 avatar
Sziasztok!
Segítsetek, köszi!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Amúgy honnan tudom letölteni azt az MSN 2010-et ami jó win7-re? mert a 2011-es valami borzalom.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kisteker írta:
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Terv II nevű konfigomat elbírná-e az a táp, amit kiszemeltem.

Gépem adatai

elkéne neki.
0
0
0
0
kisteker avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Terv II nevű konfigomat elbírná-e az a táp, amit kiszemeltem.

Gépem adatai
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
fene se nézi 😆 én csak válaszolgatok 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Kmisi99, én mintha leírtam volna előtted mindazt, amit te, de nem baj 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ahoz hogy megnézd megy e ebbe a zöld kábelt kösd össze bármelyik feketével [LINK]
szóval egy drótot bedugsz abba a lyukba ahova a zöld kábel megy majd bármelyik feketébe bedugod a másik végét. De simán javítható a táp de csak komolyabb forrasztási és kondenzátori ismeretekkel de ezt a tápot kár tartogatni vadonat újonnan nem ér 500ft ot se gépbe ne próbáld rakni hacsak nincs sokpénzed új gépre
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Össze kell hidalni a zöld kábélt valamelyik nullás vezetékkel (fekete általában).
Egyébként az életben nem tenném azt a tápot egy számítógépbe.
De ha már annyira javítani akarod, de nem látszik semmi elégett dolog, én kicserélném az összes elkó kondtt + a rezisztorokat, de én szerintem ott valószínűleg valamelyik műveleti erősítő IC ment el, azt meg nem kapsz csakúgy minden boltban. Bontsd szét, kell lennie a nyákon sötétes résznek, ott lesz a hiba.
0
0
0
0
FoLey avatar
Hali ma vettem meg osztálytársamtól rossz tápot igen 500ft-ért,de előre megmondta Stability Power LPK12-30 450W-t aztmondta,h felrobbant valami benne,de belenéztem semmi égési sérülés nincs gondolom valami kiégethetett és szeretném megjavítani vagy kciserélni sztetek még javítható? a táp műkődéséhez nem elég a főkábel ? nemakaro ma gépbe dugni csak úgy magától megnézni
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
akos328 írta:
Okés köszönöm szépen.

a 3850 A8ban ritkajó kis iGPU van. left 4 dead 2-t full grafikán viszi 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
Okés köszönöm szépen.
0
0
0
0
Cooley avatar
akos328 írta:
Egy haverom most akarna új gépet venni, de nem akar rá sokat költeni, illetve nem egy játékos fajta, csak netezgetni, meg egyéb otthoni felhasználásra akarja használni, de ismerem h azért szokott játszani is😃 Mind1 kérdésem az lenne egy AMD APU-s alaplapra ha beruházna az mennyire érné meg.
Konkrétan én erre gondoltam: http://www.blue chip.hu/termek/asus-e35m1-i-deluxe
Ez a HD6310 integrált VGA-nak mekkora a grafikus teljesítménye, melyik sima PCI-e VGA-hoz hasonlít a teljesítménye?

Ez pedig nekem kellene: Memória: 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz memória

Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?

Előbbire: Sokkal inkább MSI A75MA-G55 + AMD A6-3650 vagy egy kicsit drágábban A8-3850.
Utóbbira: Manuálisan kell majd beállítani a memória órajelét a bios-ban.
0
0
0
0
akos328 avatar
Egy haverom most akarna új gépet venni, de nem akar rá sokat költeni, illetve nem egy játékos fajta, csak netezgetni, meg egyéb otthoni felhasználásra akarja használni, de ismerem h azért szokott játszani is😃 Mind1 kérdésem az lenne egy AMD APU-s alaplapra ha beruházna az mennyire érné meg.
Konkrétan én erre gondoltam: http://www.blue chip.hu/termek/asus-e35m1-i-deluxe
Ez a HD6310 integrált VGA-nak mekkora a grafikus teljesítménye, melyik sima PCI-e VGA-hoz hasonlít a teljesítménye?

Ez pedig nekem kellene: Memória: 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz memória

Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?
0
0
0
0
niteforce avatar
az automatikusan megy ha kevésnek érzi a memóriát. de azzal a kártyával 1 gigával se várj túl sokat...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
szerintem fotózd le telóval és úgy menj mert én is épp ilyet akartam neked keresni de nem találtam.

Már vtam vittem a kábelt. Voltam a Médiába, és voltam zóna Computerbe, és NINCS!!!!!
A zónába csak olyan van amineka végén nem ajzat hanem kimenet van.
A Médiába meg meg lehetett volna oldani, ha veszek 2db kicsi csatit aminek mind2 végén bemenet van, arra jött vna rá 2db bemenet, és ennek a végén lett volna amibe ment volna a hangszóróm.. De ez már 2200Ft lett vna, én meg nem fizetek annyit ért.
Úgy hogy a tököm ki van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
szerintem fotózd le telóval és úgy menj mert én is épp ilyet akartam neked keresni de nem találtam.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hát ilyen RCA-jack átalaító a neve 😀 így márkája meg típusszáma nincsen 😃😃
de menj oda egy ilyen alkalmazotthoz, ha van ilyen akkor megmutatja hol
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Nem tudod mi a pontos neve? Mert akkor megyek a MMédia Markt-ba.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudom ,mert nem találtam, de max ezer forint.
amúgy media marketban sok ilyet lehet kapni, ott a legjobb ilyeneket venni, azoknak még az ára sem rossz.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
igen 😀 ha veszel egy ilyet akkor jó lesz 😀

Mennyibe kerül egy ilyen?
0
0
0
0
niteforce avatar
igen 😀 ha veszel egy ilyet akkor jó lesz 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Quadgame94 írta:
cseszka írta:
Ez kicsit zavaros.Mit is akarsz mivel összekötni?azokonn mien csatik vannak ill mien csatik a kábel két végénn?

Xbpx 360 VGA kábelt vettem, az egyik végén Xbox ssatlakozó, a másikon meg a VGA, ami megy a monitorba, de a VGA-nál szerte ágazik még 2 db csatlakozó, gondolom azok lennének a hanghoz szűgságess csatik.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDYvOrt94da5t8rfSc9n4R9IOvnNNuqUlZOmhoZLyMzVETgEdkYw
így néz ki.

Azok a hangok igen,annyival h ha nincs a monitoronn ien csati ahova ezeket lehet dugni,akk ezt rábirod kötni hi-fi re,5.1 szettre...azonn keresztül lesz a hang.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
ja az a bal és jobb oldali hang biztos van hozzá átalakító de pillanatnyilag nem találok

Akkor mit csináljak? Most nem lesz hang, ha csak nem veszek egy beépített hangszórós monitort?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja az a bal és jobb oldali hang biztos van hozzá átalakító de pillanatnyilag nem találok
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
cseszka írta:
Ez kicsit zavaros.Mit is akarsz mivel összekötni?azokonn mien csatik vannak ill mien csatik a kábel két végénn?

Xbpx 360 VGA kábelt vettem, az egyik végén Xbox ssatlakozó, a másikon meg a VGA, ami megy a monitorba, de a VGA-nál szerte ágazik még 2 db csatlakozó, gondolom azok lennének a hanghoz szűgságess csatik.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDYvOrt94da5t8rfSc9n4R9IOvnNNuqUlZOmhoZLyMzVETgEdkYw
így néz ki.
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!
Vettem ma egy X360 VGA kábelt. Rá kööttem rendesen a monitorra, rendesem működik is, egy baj viszont van hang nincs.
Ez az. [img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDYvOrt94da5t8rfSc9n4R9IOvnNNuqUlZOmhoZLyMzVETgEdkYw[/img]
Van 4 csati
X360-ba, Monitorba, és két db, fehér, és priso, amit nem tudom h hova kell dugni.
PLS Help!!!!!
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
HackBOY írta:
Sziasztok.Új vagyok,új a gépem.Bocs,ha valakit zavarok.Tudnátok mondani valami újabb játékot,amit vinne a gépem?!Benne volt pár ezresembe,ideje lenne megnézni,hogy mit is tud.Kösz mindenkinek előre is.Üdv

Hali! Első körben ajánlanék egy 3DMark11 tesztet, és aztán már nagyjából látni hogy mit is tud. Felteheted az eredményed az oldalon lévő 3DMark11 listába, ott is megnézheted hanyadik vagy, azták Crysis;Crysis 2...gépzabáló gyönyörű gémek.Meg talán egy GTAIV.

Crysis előző gépemen fenn volt.GeForce 7300GT-vel játszottam.Nem nagyon bírta,de én sem a játékot.Inkább autós jön be.GTAIV-et kipróbálom.Köszi.Amúgy Crysis 2 jobb,mint az 1?Mert akkor lehet,hogy azt is meglesem.
0
0
0
0
no avatar
MC MaRcI írta:
windows 7 professionalt hogy kell aktíválni he nem eredeti?

Windows 7 loader v5 (torrent).Aszem ez a legújabb.2perc és aktiválva van.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció