Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kornel77 avatar
niteforce írta:
elképzelhető hogy BIOS frissítéssel támogatja, és akkor menni fog, de erről keress tapasztalatokat.

Utána nézek majd 😀 De amik a táblázatba vannak,azok az alap biossal felálló Alaplaot használják,vagy hozzájuk is kell Bios frissítés?
0
0
0
0
niteforce avatar
elképzelhető hogy BIOS frissítéssel támogatja, és akkor menni fog, de erről keress tapasztalatokat.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
niteforce írta:
ha nincs benne akkor nem érdemes próbálkozni, mert ha nem támogatja akkor nem fog menni 😃 szóval felesleges próbálkozni vele 😀

Csak gondoltam azóta nem frissítették a táblázatot,és azért nincs ott 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ha nincs benne akkor nem érdemes próbálkozni, mert ha nem támogatja akkor nem fog menni 😃 szóval felesleges próbálkozni vele 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Osynho írta:
Kornel77 írta:
[LINK]
Ez az alaplapba bírok tenni AM3-as procit,hisz azt írja AM2+ támogatja..Vagy ehhez kell Bios frissítés,vagy alapból tudja?

Ott a cpu support list, láthatod, hogy miket támogat.

Millió bocsánat,nagy sürgés forgásba vagyok,és már lassan jobban meg bízok bennetek,mind akár kiben ezen a téren 😀
Amd Phenom x4 955 nincs ott :S Akkor ne is próbálkozzak vele igaz?
0
0
0
0
Osynho avatar
Kornel77 írta:
[LINK]
Ez az alaplapba bírok tenni AM3-as procit,hisz azt írja AM2+ támogatja..Vagy ehhez kell Bios frissítés,vagy alapból tudja?

Ott a cpu support list, láthatod, hogy miket támogat.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
[LINK]
0
0
0
0
twoKgames avatar
és akkor CD-képként írjam ki? 😃
0
0
0
0
sisko avatar
Én igy csinálom: az ISO-t társítom a nero burning rom-al(ha alapból nem így van),duplakatt az iso-ra,aztán csak az írás sebességét kell beállítani,de 4x-esnél gyorsabban NEM szabad,mert akkor nem biztos,hogy bebootol,inkább még lasabban írd !
0
0
0
0
apetit1989 avatar
az imidzs tartalmát másold a dvd-re.
0
0
0
0
twoKgames avatar
most ezzel nem jutok előrébb ha azt mondjátok hogy mit ne csináljak
0
0
0
0
twoKgames avatar
szóval amikor letöltöttem akkor betettem daemonba és onnan kimásoltam a fájlokat majd azokat írtam ki UDF ben akkor most?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
nem. ne képfájlban írd ki
0
0
0
0
twoKgames avatar
Kalamona írta:
twoKgames írta:
sziasztok!
Ma vásároltam új gépet, de nem tudom rá feltenni a windows 7-et amit netről töltöttem le!
A Boot menuben beállítottam 1-nek a DVD írót, de nem történik semmi amikor elmentem csak újraindul a gép
Szerintetek lehet az a baj hogy rosszul írtam ki DVD-re a win7-et?
neroval írtam ki 8x os sebességgel UDF formátumban!

1. Vagy rosszul irtad ki.
2. vagy rossz a win7 amit letöltöttél.
3. boot beállítás rossz

erre én is rájöttem, de a win7 jó a boot beállitas is jo csak nem tudom hogy kell kiírni? UDF-be?
0
0
0
0
Kalamona avatar
twoKgames írta:
sziasztok!
Ma vásároltam új gépet, de nem tudom rá feltenni a windows 7-et amit netről töltöttem le!
A Boot menuben beállítottam 1-nek a DVD írót, de nem történik semmi amikor elmentem csak újraindul a gép

1. Vagy rosszul irtad ki.
2. vagy rossz a win7 amit letöltöttél.
3. boot beállítás rossz
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
tasiadam írta:
matyosowski írta:
vagy ami nekem van ASUS P8P67LE 😃 ez is CF es igaz kicsit borsosabb az ára de nagyon jó tuningos lap 😃

de nekem SLI kéne

CF, SLI nem mind1?
2db Pc-e legyen rajta.
0
0
0
0
twoKgames avatar
sziasztok!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
matyosowski írta:
vagy ami nekem van ASUS P8P67LE 😃 ez is CF es igaz kicsit borsosabb az ára de nagyon jó tuningos lap 😃

de nekem SLI kéne
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
LobiDrg írta:
GokuTM írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az lennne a problémám hogy nem tudok videókat nézni a neten.Bejön egy zöld kép és aztán csak a hangot játsza le rendesen.Meg a Dirt 3 is ugy szaggat mint az állat pedig régebben mindig a lehető legjobb grafikai beállításokkal játszottam és átlag 40-45 fps-em volt.Most meg jó ha van átlag 15 fps és a legalacsonyabb beállításokkal.Szerintem ez a két probbléma összefüggésbe hozható egymással.Szerintetek mi lehet a baj ?

A Netes videó megoldva ugy hogy letiltottam a hardveres gyorsítást, igaz így nagyobb a processzor használat :/.A Dirt 3 még mindig nem megy rendesen 😞

Nálam ez driver gyanus...próbáld meg frissíteni, vagy újratelepíteni. MErt ha ennyire nem eszi a VGA-t csak a CPU-t valszeg ez lehet a baj.

fel raktam már vagy 4 fajta drivert most visszaraktam a legfrissebet.Most lett ujrartakva a win7 is 1 napja.Az összes codec fent van meg gyakorlatilag minden ami kell hogy rendesen tudjak játszani meg netezni :/

Nekem is elo szokott jonni ez a netes video-problema, amikor alvasbol keltem fel a gepet. Ilyenkor restart es minden ***a.
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az lennne a problémám hogy nem tudok videókat nézni a neten.Bejön egy zöld kép és aztán csak a hangot játsza le rendesen.Meg a Dirt 3 is ugy szaggat mint az állat pedig régebben mindig a lehető legjobb grafikai beállításokkal játszottam és átlag 40-45 fps-em volt.Most meg jó ha van átlag 15 fps és a legalacsonyabb beállításokkal.Szerintem ez a két probbléma összefüggésbe hozható egymással.Szerintetek mi lehet a baj ?

A Netes videó megoldva ugy hogy letiltottam a hardveres gyorsítást, igaz így nagyobb a processzor használat :/.A Dirt 3 még mindig nem megy rendesen 😞

Nálam ez driver gyanus...próbáld meg frissíteni, vagy újratelepíteni. MErt ha ennyire nem eszi a VGA-t csak a CPU-t valszeg ez lehet a baj.

fel raktam már vagy 4 fajta drivert most visszaraktam a legfrissebet.Most lett ujrartakva a win7 is 1 napja.Az összes codec fent van meg gyakorlatilag minden ami kell hogy rendesen tudjak játszani meg netezni :/
0
0
0
0
no avatar

0
0
0
0
matyosowski avatar
0
0
0
0
kisteker avatar
tasiadam írta:
Valaki mondana nekem egy 1155 alaplapot ami támogatja a SLi-t és olyan 20ezer környékén van?

Ilyen jelenleg sajnos nincs, majd karácsony környékén biztos lesznek jó deszkák akcióban.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Valaki mondana nekem egy 1155 alaplapot ami támogatja a SLi-t és olyan 20ezer környékén van?
0
0
0
0
niteforce avatar
sok mindent megoldhat ha reseteled a routert.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Sziasztok, van 1 olyan problémám, hogy nemrégóta van routerem (egy ZyXEL nbg334s) és azóta arról megy az internet a gépre kábellel, és egy laptopra wifivel. Az a gond, hogy random időpontokban egyszercsak elmegy a net és rövid időn belül visszajön. ez akár 5percenként is bekövetkezik, mindkét gépen egymástól függetlenül fennáll ez a probléma. Van h mind2 gépen van net van h egyiken se van h csak az egyiken... a router rendesen lett beszerelve, a gépeken Win7 van, az internet pedig 25 megás UPC fiberpower. Újraindítás nem oldotta meg a problémát.

Ha valaki tud vmi okosat előre is kössz!
0
0
0
0
niteforce avatar
frank04 írta:
Sziasztok!
Miért kapok mostanában sokszor kékhalált?
Xp-m van, és akkor jön elő, amikor youtube-on nézek videót, vagy hallgatok zenét, és az egyikről kattintok a másikra, és pillanatra lefagy, aztán kékhalál.
Amikor már egy letöltött zenét/filmet nézek, akkor semmi gond, csak youtubenál szarakodik.
Segítsetek, köszi!

telepítsd újra a böngészőt, lehet hogy az hibázik valamit. ha az sem megy akkor frissítsd a VGA drivert is, ha az sem segít, akkor rakj fel egy win 7-et.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
frank04 írta:
Sziasztok!
Xp-m van, és akkor jön elő, amikor youtube-on nézek videót, vagy hallgatok zenét, és az egyikről kattintok a másikra, és pillanatra lefagy, aztán kékhalál.
Amikor már egy letöltött zenét/filmet nézek, akkor semmi gond, csak youtubenál szarakodik.
Segítsetek, köszi!

én is így jártam tegnap, hogy azelött semi tegnap pedig 10 percenként lefagyott.
0
0
0
0
frank04 avatar
Sziasztok!
Segítsetek, köszi!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Amúgy honnan tudom letölteni azt az MSN 2010-et ami jó win7-re? mert a 2011-es valami borzalom.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kisteker írta:
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Terv II nevű konfigomat elbírná-e az a táp, amit kiszemeltem.

Gépem adatai

elkéne neki.
0
0
0
0
kisteker avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Terv II nevű konfigomat elbírná-e az a táp, amit kiszemeltem.

Gépem adatai
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
fene se nézi 😆 én csak válaszolgatok 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Kmisi99, én mintha leírtam volna előtted mindazt, amit te, de nem baj 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ahoz hogy megnézd megy e ebbe a zöld kábelt kösd össze bármelyik feketével [LINK]
szóval egy drótot bedugsz abba a lyukba ahova a zöld kábel megy majd bármelyik feketébe bedugod a másik végét. De simán javítható a táp de csak komolyabb forrasztási és kondenzátori ismeretekkel de ezt a tápot kár tartogatni vadonat újonnan nem ér 500ft ot se gépbe ne próbáld rakni hacsak nincs sokpénzed új gépre
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Össze kell hidalni a zöld kábélt valamelyik nullás vezetékkel (fekete általában).
Egyébként az életben nem tenném azt a tápot egy számítógépbe.
De ha már annyira javítani akarod, de nem látszik semmi elégett dolog, én kicserélném az összes elkó kondtt + a rezisztorokat, de én szerintem ott valószínűleg valamelyik műveleti erősítő IC ment el, azt meg nem kapsz csakúgy minden boltban. Bontsd szét, kell lennie a nyákon sötétes résznek, ott lesz a hiba.
0
0
0
0
FoLey avatar
Hali ma vettem meg osztálytársamtól rossz tápot igen 500ft-ért,de előre megmondta Stability Power LPK12-30 450W-t aztmondta,h felrobbant valami benne,de belenéztem semmi égési sérülés nincs gondolom valami kiégethetett és szeretném megjavítani vagy kciserélni sztetek még javítható? a táp műkődéséhez nem elég a főkábel ? nemakaro ma gépbe dugni csak úgy magától megnézni
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
akos328 írta:
Okés köszönöm szépen.

a 3850 A8ban ritkajó kis iGPU van. left 4 dead 2-t full grafikán viszi 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
Okés köszönöm szépen.
0
0
0
0
Cooley avatar
akos328 írta:
Egy haverom most akarna új gépet venni, de nem akar rá sokat költeni, illetve nem egy játékos fajta, csak netezgetni, meg egyéb otthoni felhasználásra akarja használni, de ismerem h azért szokott játszani is😃 Mind1 kérdésem az lenne egy AMD APU-s alaplapra ha beruházna az mennyire érné meg.
Konkrétan én erre gondoltam: http://www.blue chip.hu/termek/asus-e35m1-i-deluxe
Ez a HD6310 integrált VGA-nak mekkora a grafikus teljesítménye, melyik sima PCI-e VGA-hoz hasonlít a teljesítménye?

Ez pedig nekem kellene: Memória: 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz memória

Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?

Előbbire: Sokkal inkább MSI A75MA-G55 + AMD A6-3650 vagy egy kicsit drágábban A8-3850.
Utóbbira: Manuálisan kell majd beállítani a memória órajelét a bios-ban.
0
0
0
0
akos328 avatar
Egy haverom most akarna új gépet venni, de nem akar rá sokat költeni, illetve nem egy játékos fajta, csak netezgetni, meg egyéb otthoni felhasználásra akarja használni, de ismerem h azért szokott játszani is😃 Mind1 kérdésem az lenne egy AMD APU-s alaplapra ha beruházna az mennyire érné meg.
Konkrétan én erre gondoltam: http://www.blue chip.hu/termek/asus-e35m1-i-deluxe
Ez a HD6310 integrált VGA-nak mekkora a grafikus teljesítménye, melyik sima PCI-e VGA-hoz hasonlít a teljesítménye?

Ez pedig nekem kellene: Memória: 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz memória

Ez mit akar jelenteni h 1866OC/1600OC Asus M5A78L-M LX alaplapról lenne szó? Akkor az 1600Mhz DDR3-as RAM-ot hogy támogatja?
0
0
0
0
niteforce avatar
az automatikusan megy ha kevésnek érzi a memóriát. de azzal a kártyával 1 gigával se várj túl sokat...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
szerintem fotózd le telóval és úgy menj mert én is épp ilyet akartam neked keresni de nem találtam.

Már vtam vittem a kábelt. Voltam a Médiába, és voltam zóna Computerbe, és NINCS!!!!!
A zónába csak olyan van amineka végén nem ajzat hanem kimenet van.
A Médiába meg meg lehetett volna oldani, ha veszek 2db kicsi csatit aminek mind2 végén bemenet van, arra jött vna rá 2db bemenet, és ennek a végén lett volna amibe ment volna a hangszóróm.. De ez már 2200Ft lett vna, én meg nem fizetek annyit ért.
Úgy hogy a tököm ki van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
szerintem fotózd le telóval és úgy menj mert én is épp ilyet akartam neked keresni de nem találtam.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hát ilyen RCA-jack átalaító a neve 😀 így márkája meg típusszáma nincsen 😃😃
de menj oda egy ilyen alkalmazotthoz, ha van ilyen akkor megmutatja hol
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Nem tudod mi a pontos neve? Mert akkor megyek a MMédia Markt-ba.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudom ,mert nem találtam, de max ezer forint.
amúgy media marketban sok ilyet lehet kapni, ott a legjobb ilyeneket venni, azoknak még az ára sem rossz.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
igen 😀 ha veszel egy ilyet akkor jó lesz 😀

Mennyibe kerül egy ilyen?
0
0
0
0