rolcsi0326 írta:
végül is bajom nem volt vele csak én jobbra számítottam! pl.mikor be volt állítva ébresztőre rendesen ébresztett is csak mikor kinyomtam az ébresztést a telefon villogott tovább és ahhoz hogy azt megszüntessem ki kellett kapcsolnom és utána meg be és akkor leált a villogás!😕
akkor beállítási problémáid lehettek, mert nálam nem csinálja!
végül is bajom nem volt vele csak én jobbra számítottam! pl.mikor be volt állítva ébresztőre rendesen ébresztett is csak mikor kinyomtam az ébresztést a telefon villogott tovább és ahhoz hogy azt megszüntessem ki kellett kapcsolnom és utána meg be és akkor leált a villogás!😕
rolcsi0326 írta:
Sony ericsson T700! nekem is volt Nokia 5310 Xpress Music-om de én annyira nem voltam vele megelégedve (nagy csalódás volt)!
És utána áttértem a Sony ericsson-ra és egy rossz szót sem tok róla mondani!
filecsko írta:
valaki tudja hogy lesz e valami baja a telonak ha más szoftvert teszek rá
pl w810-re egy k810-est
????
Hehhe...lesz. Ott kezdem, hogy te W810-re soha nemfogsz tudni K810-es szoftot tenni. Csakis olyan telefon szoftjait cserélgetheted, ami pontosan ugyan olyan telefon felépítésileg, tehát a gombok helye, és a képernyő felbontása is megegyezik. például vegyük a K750-est, pontosan ugyan olyan mint a W800-as...remélem érted
Hétfőn bérmálok, össze fog gyűlni egy kis lé, kb 500-600 lej (most ezt FT-ba nem tudom kb 60.000-70.000 FT vagy több (aki tudja leirhatná)). Ennyi pénzért milyen telót tudok venni?
Nedadam írta:
mindenki az érintőképernyősre utazik?😆 én szerintem 1 telo telefonálásra valo ezek a cuccok csak sztem szívják az aksiját rendesen ( wifi , stb.. ) én jövőre lecserélem a k770i-t csak nemtom mire érdemes mijen telora? nekem valami okostelefon kell😆
mindenki az érintőképernyősre utazik?😆 én szerintem 1 telo telefonálásra valo ezek a cuccok csak sztem szívják az aksiját rendesen ( wifi , stb.. ) én jövőre lecserélem a k770i-t csak nemtom mire érdemes mijen telora? nekem valami okostelefon kell😆
akkor beállítási problémáid lehettek, mert nálam nem csinálja!
Sony ericsson T700! nekem is volt Nokia 5310 Xpress Music-om de én annyira nem voltam vele megelégedve (nagy csalódás volt)!
És utána áttértem a Sony ericsson-ra és egy rossz szót sem tok róla mondani!
mi volt a bajod vele?
Huh az jó teló!
kösz!
köszi Core!
megpróbálom hátha jó lessz!
Milyen tellóra akarsz milyen szoftot tenni ?
Nem szoftvert akar tenni rá hanem a memó kártyáját formázni.
köszi Core!
Milyen tellóra akarsz milyen szoftot tenni ?
kössz
valaki tudja hogy lesz e valami baja a telonak ha más szoftvert teszek rá
pl w810-re egy k810-est
????
Hehhe...lesz. Ott kezdem, hogy te W810-re soha nemfogsz tudni K810-es szoftot tenni. Csakis olyan telefon szoftjait cserélgetheted, ami pontosan ugyan olyan telefon felépítésileg, tehát a gombok helye, és a képernyő felbontása is megegyezik. például vegyük a K750-est, pontosan ugyan olyan mint a W800-as...remélem érted
nekem Sony Ericsson K550i van
és bele raktam 1gb-os memóriakártyát és elfehéredik mindig a kép!mi lehet a baj?😕
Szerintem formázd le a memóriakártyát...a K550i megkell bírja az 1 GB-s memóriakártyát!
pl w810-re egy k810-est
????
és bele raktam 1gb-os memóriakártyát és elfehéredik mindig a kép!mi lehet a baj?😕
Sony Ericsson D750i átflash-elve W800-ra
Először volt 5 évig egy Siemens A60-as 😆
Most van egy 1 éves Sony Ericsson k550i + 2GB-os memóriakártya. :Ð
Ugyanilyen telefonom van nekem is 1 éve. És nekem is 2GB-os memóriakártyával 😃 😃 😃
Most van egy 1 éves Sony Ericsson k550i + 2GB-os memóriakártya. :Ð
Egész jó kis telefon UC megy rajta vagy 50-60 FPS-el, a ProStreet viszont alig 15-20-al.
Nekem LG Arenam van kb 2 hete. Addig SE W580i-m volt, de még most is használom azt is😀
Semmi gondom nem volt még vele.
nokia powaaaaaaaa😜😊
nokia powaaaaaaaa😜😊
Hétfőn bérmálok, össze fog gyűlni egy kis lé, kb 500-600 lej (most ezt FT-ba nem tudom kb 60.000-70.000 FT vagy több (aki tudja leirhatná)). Ennyi pénzért milyen telót tudok venni?
nokia 3310i😃 legjobb😀 de szerettem
Nekem tökéletesen elég lesz egy W950i vagy egy W960i is!
hát én szegény családból származok....