köszi srácok.. asszem megvan a hiba! win7 ultimate-re csak win10 ultimate-et lehet ingyen frissíteni és meg a home-ot töltöttem le. most töltöm az ultimate vert.
astrojoe miért rendszerből telepíted? Miért nem írod ki DVD-re vagy penyóra és úgy telepíted? Így nem biztos hogy jó lesz a telepítés. Ha jól tudom DVD-ről is be tudod állítani hogy csak frissítse ha azt akarod csak.
astrojoe én át tudtam ugrani, pedig én is kalóz win7-re raktam rá. Van rá lehetőség átugrani a termékkulcsot csak nagyon figyelni kell rá. A beviteli mezők alatt van a szöveg.
Sziasztok!
A win7-em aktiváló programmal lett aktiválva. Jelentkeztem a win10 frissítésre és azt írták, hogy kompatibilis a gépem, hamarosan rám kerül a sor. Nem akartam kivárni, ezért a "creation tool" eszközzel hivatalosan letöltöttem a win10-et és kiírtam dvd-re. Sajnos se frissíteni nem tudok se tiszta telepítést indítani, mert egyből termékkulcsot kér, nem lehet átugrani. A torrentről letöltött win10-el is így jártam. Tudom, hogy eredeti win7 kellene, de nincs 30ezrem rá. Ez szerintem, a magyarok 90%-ra igaz! Hogy lehet feltenni a win10-et, ha a win7-em nem eredeti, csak aktiváló programmal lett aktiválva?
A laptopomon valamiért Win10 alatt hírtelen nem lehet a fényerőt beállítani.Sem gombokkal sem pedig a beállítások között. Járt már így valaki? (A legújabb driver van fenn, ami támogatja már a Win10-et)
Igen, csak HDMI-vel lehet, nekem is úgy van a monitorommal nem megy, de a Plazma TV-n tökéletes, esetleg, ha van Plazma TV-d akkor azzal fog menni, szerintem, vagy LCD, LED tv-n is, csak HDMI-s legyen a csatlakozó, akkor tökéletes.
liptik: VGA- a monitorom de mivel a kártyámon nincs D-sub ezért DVI-VGA átalakítóval használom, a kérdésedből ítélve csak HDMI monitorral működik a VSR, a f.r.a.n.c.b.a 😀 😃
danee23: ez a flash player verzió miatt lehetett... chrome ugye alapértelmezetten html5 lejátszót használ már. nekem is fura volt hogy chrome-ban csak sztereó van, firefoxnál meg flash playerrel szólt a hátsó két hangszóró is...
Valaki tudna segíteni? Feltelepítettem és mikor elindítom feljön a Mafia 2 logó az eltűnik és kész, semmi nem történik. Természetesen a játék tört, de mar vagy 600 crack-el kipróbáltam, újratelepítettem de semmi. Driverek frissek, physx és dx felvan rakva.
Valami tipp? 😞
Ez a windows 10 hibaja lehet? semmi hiba üzenetet nem kapok amiből legalább indulhatnék h mi a gond
Érdekes dolog különben egy haverom hívta fel a figyelmem régebben hogy Firefoxban a youtubenak erősebb a bass-a mint chromenak. És akkor ezt le is teszteltük az ő genius 5.1-esén és tényleg hallani lehetett. Most hiába próbáltam ugyanezt az én Logitech z623-amon nem hallok különbséget. Persze ez már nagyon off, ha gondoljátok törölve lesz, csak eszembe jutott.
Bronson: Nekem Home verzió van, amiben csak azt állíthatod be, hogy ne akarja újraindítani magát, minden mást a rendszer dönt el és nekem nincs ilyen feliratom.
Én még ilyet nem láttam, de elvileg a prof és az Enterprise verziókban el lehet halasztani a frissítést. Utóbbiban van oylan lehetőség, hogy központilag végezze a vállalati IT a frissítések kiküldését.
Tomblack: Ami egyébként üzleti öngyilkosság lenne... Szép dolog az összeesküvéselmélet, csak vigyél bele több logikát. Pl ne felejtsd ki, hogy a fejlesztő minél több pénzt akar keresni.
Amúgy munkára a Firefoxot használom, mert a vállalatirányítási szoftver fejlesztője ezt határozta meg. Otthon meg Chrom-ot, mert az Opera még mindig nem tud minden oldalt rendesen megjeleníteni, a Firefoxnak meg olyan dolgokhoz is külső beépülő kell, amit a Chrome alapból tud. De ettől függetlenül szerintem egyikre sem lehet azt mondani, hogy alapvetően rossz lenne. Kinek a pap...
Win10 alatt nekem pl semmi gondom nem volt eddig a Chrome használatával.
Azért csinálnak memóriazabáló programokat, hogy rákényszerítsék a felhasználókat egyre nagyobb gépek és háttértárolók vásárlására.
2010 környékén bőven elég volt mindenre a 2 gb ram ma meg már a 8 gb sem lesz elég ha ez így folytatódik.
Nálam is tökéletesen fut a Chrome amióta élek, pedig anno volt, hogy csak 2-4GB Ramom volt.. sose volt probléma a "memóriazabálása" miatt. Ráadásul mindig stabil maradt. De persze ez is egyénfüggő, kinek mi tetszik jobban, mit szokott meg, de szerintem felesleges ilyeneket írni, hogy a "Chromet felejtsétek el, meg használjatok mást.. 😀
chrono02: Most azért nem jó mert eszi a memóriát? ami kb 2-300mega? Hát nekem a 8GB-ből fut rá... Van Helsing: Neked nem szál el a hang pl.: Youtube-nál? Nálam olyan lesz mintha belenne lassítva.. és mellé még recseg is.
Igen tényleg ez a két lehetőség van 😃.
Mondjuk az eredmény szempontjából mindegy. A komplett modul logikusabb, mert az egy modulban lévő magok nem 100%-ban egyeznek, más-más feladatra vannak optimalizálva, így logikusabb a modul lekapcsolása, mivel így a magpárok hatékonyabb munkát képesek végezni.
Érdekes dolgot figyeltem meg a hétvégén. Ugye a processzorom, ha nincs szükség rá, minden második magját lekapcsolja automatikusan. Ez úgy nézett ki eddig, hogy CPU0 megy, CPU1 nem megy, CPU2 megy, CPU3 nem megy, stb. Most meg úgy működik, hogy CPU0-1-2-3 megy, CPU 4-5-6-7 nem megy. Most vagy komplett modulokat kapcsol le és nem a benne lévő magok egyikét, vagy csak a win máshogy rendezi sorba a logikai processzorokat.
Hogy lehet átváltani a start menüt a megszokott nézetre (classicus) mert ez a csempés nézet elégé zavaró.
Hidd el amióta nem hekkelt winfosokat használok tized annyi a bajom vele.
frissítsd! ezt a gépet frissíteni most! arra menj!
A win7-em aktiváló programmal lett aktiválva. Jelentkeztem a win10 frissítésre és azt írták, hogy kompatibilis a gépem, hamarosan rám kerül a sor. Nem akartam kivárni, ezért a "creation tool" eszközzel hivatalosan letöltöttem a win10-et és kiírtam dvd-re. Sajnos se frissíteni nem tudok se tiszta telepítést indítani, mert egyből termékkulcsot kér, nem lehet átugrani. A torrentről letöltött win10-el is így jártam. Tudom, hogy eredeti win7 kellene, de nincs 30ezrem rá. Ez szerintem, a magyarok 90%-ra igaz! Hogy lehet feltenni a win10-et, ha a win7-em nem eredeti, csak aktiváló programmal lett aktiválva?
Valami tipp? 😞
Ez a windows 10 hibaja lehet? semmi hiba üzenetet nem kapok amiből legalább indulhatnék h mi a gond
Amúgy munkára a Firefoxot használom, mert a vállalatirányítási szoftver fejlesztője ezt határozta meg. Otthon meg Chrom-ot, mert az Opera még mindig nem tud minden oldalt rendesen megjeleníteni, a Firefoxnak meg olyan dolgokhoz is külső beépülő kell, amit a Chrome alapból tud. De ettől függetlenül szerintem egyikre sem lehet azt mondani, hogy alapvetően rossz lenne. Kinek a pap...
Win10 alatt nekem pl semmi gondom nem volt eddig a Chrome használatával.
2010 környékén bőven elég volt mindenre a 2 gb ram ma meg már a 8 gb sem lesz elég ha ez így folytatódik.
showtekk: Teljesen igazad van! Nem tom minek fikázza ha neki nem tetszik..
Van Helsing: Neked nem szál el a hang pl.: Youtube-nál? Nálam olyan lesz mintha belenne lassítva.. és mellé még recseg is.
Mondjuk az eredmény szempontjából mindegy. A komplett modul logikusabb, mert az egy modulban lévő magok nem 100%-ban egyeznek, más-más feladatra vannak optimalizálva, így logikusabb a modul lekapcsolása, mivel így a magpárok hatékonyabb munkát képesek végezni.