Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Battlestar Galactica Online, Star Trek Online, Edgeworld? Am azt sem tudom utsó milyen de az is space mmo a google szerint😃
0
0
0
0
Bronson avatar
nem az a stílus, de van ott is kaszabolás bőven : X-men origins : Wolverine, vagy Shadow warrior
0
0
0
0
xoki avatar
jozsefgyorfi: ninja blade, Castlevania: Lords of Shadows,
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Nah ismét hack and slash tipusú játékokat keresnék a Metal Gear Rising Revengeance és a Devil May Cry kilőve. Előre is köszi.
0
0
0
0
no avatar
reflmix: AAA-s cím biztos, hogy nincs, maximum mod valamelyik FPS-hez. Amúgy én ezt találtam: Spoiler!
[LINK] (HL1 mod)
0
0
0
0
reflmix avatar
Elég nehéz kérdésem "kérésem" lenne 😃 Valaki valamiféle Paintball os játékot tudna mondani ? Vagy melyik a Legjobb Paintball-os játék ? 😀 Előre is kööszi 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Furmann96: dead space, mass effect, star wars, star trek, binary domain....meg most több nem ugrik be 😃
0
0
0
0
xyfree avatar
Sziasztok! Lehet furcsa lesz a kérdésem 😀 Tudnátok e ajánlani újabb 2011 utáni játékot, amit NEM neten kell aktiválni, hanem csak a telepítésnél megadni a kódot? Konkrétan azért mert csak mobilon van netem erről csak wifi megosztás van, a lapost meg most cseréltem asztalira 😃 netet meg egy darabig nem akarok köttetni. Van még egyáltalán ilyen játék? Persze ami hangulatos. Stílus kb mindegy (azért ne multira kihegyezett legyen) Köszi a válaszokat.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok valami jó sci-fi játékot tudtok mondani olyan Lost Planet szerűre gondolok előre is köszönöm
0
0
0
0
felcser512 avatar
sziasztok , valami jo kis rakodogép szimulátort tudtok mondani ? belsö nézetest , ha van ojan 😀
0
0
0
0
no avatar
State of Decay: open world, GTA szerű küldetések, kicsit kopott grafika az igaz (karakteranimációk elég gyengék lettek).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Dayz szerű játékot tudtok mondani? Vagy esetleg valami jó open world játékot.
0
0
0
0
markucikus0 avatar
computer55:A shift 2-be a driftelős versenyek 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
computer55 : NFSU2,DiRT 3
0
0
0
0
MentaLike avatar
Hali!
Vki tudna írni egy jó driftes játékot? Előre is köszi a választ. 😀
0
0
0
0
TrolHunter avatar
FreddyD😲ff-road drive, szerintem az egyik, ha nem a legjobb offroad-os játék, amivel játszottam.
0
0
0
0
FreddyD avatar
Köszi a válaszokat! 😃
A Spint Tires-t kipróbáltam és nagyon ***a csak az a baj hogy hát ugye nincs befejezve... :/
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom hova írjam úgyhogy ide írom, (ha valakit zavar szóljon) akinek megvan a Grand Theft Auto 4 eredetibe és szeretne multizni az vegyen fel steamen telac4 néven megtalál.
0
0
0
0
Bronson avatar
FreddyD : akkor azt hiszem a Spin Tires-t neked találták ki 😃 kiprópáltam elég érdekes játék, csak még keresik a szponzorokat hogy befejezhessék... https://kepkezelo.com/images/ku74vb0g1m43ah8nqwfa.jpg
0
0
0
0
FreddyD avatar
Valaki valami jó kis terepjárós játékot tudna? Olyan van ahol nem az a lényeg hogy 120-al végigrongyolj a tájon hanem ahol inkább a sár dagasztása a lényeg? (Uaz 4x4, Motorm4x kilőve)
0
0
0
0
DonTuros avatar
nem, azzal sokat próbálkoztam :/
0
0
0
0
no avatar
Open world játékok? Főleg FPS (S.T.A.L.K.E.R., Dead Island, TES kivételével)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kompatabilitás átállítása nem segít?
0
0
0
0
DonTuros avatar
https://www.kepfeltoltes.hu/view/140125/K_perny_felv_tel__1__www.kepfeltoltes.hu_.png
Itt a mappa Daemon Tools-sal megnyitva. Elindítom a 'setup.exe-t', akkor látom, hogy elindult, de csak egy pár másodpercig látható. Mi a teendő?
0
0
0
0
TrolHunter avatar
computer55: Ahhoz, hogy a telepítés automatikusan elinduljon egy autorun kellene. Ha ez nincs benne az iso-ban akármilyen programmal indíthatja el, nem fog egyből telepíteni, ezért marad a "manuális" megoldás.
0
0
0
0
MentaLike avatar
ErzsikeTurika Próbáld meg egy másik programmal. Pl.: PoweISO ; Alcohol 120% stb...
0
0
0
0
TrolHunter avatar
sanya999:The dead lingor
ErzsikeTurika: sajátgép/amelyik meghajtóra épp csatlakoztatva van a daemon tools pl😞D)/setup.exe. Ha esetleg vmi képet vagy ilyesmit is mutatnál/jobban leírnád, hogy milyen fájlok vannak akkor lehet, hogy többe is tudnánk segíteni.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok ! 😀
Elnézést, ha véletlenül rossz fórumot választottam, de:
Olyan kérdésem lenne, hogy egy játék .iso fájlban van és nem tudom telepíteni.
Daemon Tools-ba berakom és nem indítja a telepítést... (Left 4 Dead 2)
esetleg kaphatok egy kis segítséget ? :s
0
0
0
0
sanya999 avatar
xoki: köszi. És valami gyűjtögetős,lootolós gamét tudnál ajánlani,mint pl7days to die,rust...stb.?
0
0
0
0
xoki avatar
palko: ha gothic hoz hasonló kell akkor risen 1 teljesen ugyanaz.

sanya999:
nem igazán van több, esetleg how to survive, resident evil, dead rising, dead island, dead space-ez nem zombies- hátha bejön valamelyik...
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok,tudnátok mondani zombis túlélő-horror játékokat,mint pl:state of decay,WarZ,DayZ???
0
0
0
0
palko avatar
Helló! Érdekelne olyan játék, ami a Gothic sorozatra hajaz, és elindul a gépemen...😃
Köszi a segítséget...😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Hali. Metal Gear Rising: Revengeance-hoz hasonló hack and slash játékot keresek.
0
0
0
0
no avatar
Iceburner: Test Drive Unlimited (1-2)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Outlasthoz hasonló játékokat keresek 😀
0
0
0
0
Iceburner avatar
Én is tippet kérnék.
A Driver:San Francisco-hoz hasonló játékok érdekelnének (magyarán open world autós).
Küldetések is vannak,de akár szabadon is garázdálkodhatok.
(NFS:Most Wanted,Carbon már megvolt).
0
0
0
0
no avatar
xFighterx: Az Uplink-et tudom ajánlani (ha hackeresről van szó)
0
0
0
0
flormate avatar
valaki megmondaná, hogy honnan tudom leszedni a gta 5 beta vagy demo verzióját?
0
0
0
0
no avatar
Felteszem ismét a kérdést:
Hali!

Nekem olyan játékra lenne szükségem, ami olyan stratégiai, mint a CIVilization, Geopolitical Simulator, Europa Universalis, Rise of Nations, Anno 1404, Empire Earth és a Democracy 3 egyben. A lényeg az, hogy ne legyen benne futurisztikus elem.
Valami jó kis PC Joystick-kal elvihető akciójátékot is ajánlhattok mellé.

Ja és olyat, ami a gépemre is jó (nem a szarabbik fajzat).

Puszi 😆
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Battlefield 2,Turok,Crysis 1,far cry 2....
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv.
Tudnátok ajánlani nekem olyan játékot amivel haverommal tudnán Coperative módba játszani tunngle vagy hamachi az mind1 megoldjuk.Kisebb gépigényű játékokat mondjatok és heroes comman & conquer féle stratégiákat hagyjuk nem jönnek be. 😃
0
0
0
0
MentaLike avatar
FarkasHarcos1000 Hát elég sok van 😆 de irok azért párat ami elmenne.
Minecraft,TrackMania Nations Forever, cod mw1-2-3, Battlefiled 3 (low grafon),FlatOut2, stb.. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Half life, Unreal tournament, NFS carbon, Underground2, Cod modern warfare,Mass effect, Dungeon siege2, Return to castle wolfenstein, Tomb Raider underworld, Fuel, Postal, Urban trial freestyle...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció