Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Vki tudna írni egy jó driftes játékot? Előre is köszi a választ. 😀
A Spint Tires-t kipróbáltam és nagyon ***a csak az a baj hogy hát ugye nincs befejezve... :/
Itt a mappa Daemon Tools-sal megnyitva. Elindítom a 'setup.exe-t', akkor látom, hogy elindult, de csak egy pár másodpercig látható. Mi a teendő?
ErzsikeTurika: sajátgép/amelyik meghajtóra épp csatlakoztatva van a daemon tools pl😞D)/setup.exe. Ha esetleg vmi képet vagy ilyesmit is mutatnál/jobban leírnád, hogy milyen fájlok vannak akkor lehet, hogy többe is tudnánk segíteni.
Elnézést, ha véletlenül rossz fórumot választottam, de:
Olyan kérdésem lenne, hogy egy játék .iso fájlban van és nem tudom telepíteni.
Daemon Tools-ba berakom és nem indítja a telepítést... (Left 4 Dead 2)
esetleg kaphatok egy kis segítséget ? :s
sanya999: nem igazán van több, esetleg how to survive, resident evil, dead rising, dead island, dead space-ez nem zombies- hátha bejön valamelyik...
Köszi a segítséget...😃
A Driver:San Francisco-hoz hasonló játékok érdekelnének (magyarán open world autós).
Küldetések is vannak,de akár szabadon is garázdálkodhatok.
(NFS:Most Wanted,Carbon már megvolt).
Hali!
Nekem olyan játékra lenne szükségem, ami olyan stratégiai, mint a CIVilization, Geopolitical Simulator, Europa Universalis, Rise of Nations, Anno 1404, Empire Earth és a Democracy 3 egyben. A lényeg az, hogy ne legyen benne futurisztikus elem.
Valami jó kis PC Joystick-kal elvihető akciójátékot is ajánlhattok mellé.
Ja és olyat, ami a gépemre is jó (nem a szarabbik fajzat).
Puszi 😆
Tudnátok ajánlani nekem olyan játékot amivel haverommal tudnán Coperative módba játszani tunngle vagy hamachi az mind1 megoldjuk.Kisebb gépigényű játékokat mondjatok és heroes comman & conquer féle stratégiákat hagyjuk nem jönnek be. 😃
Minecraft,TrackMania Nations Forever, cod mw1-2-3, Battlefiled 3 (low grafon),FlatOut2, stb.. 😃