Játékpartner kereső (COOP)
Sziasztok! Kerestem ilyesféle témákat,de nem találtam. (Ha mégis lenne kérnék átirányítást!)
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet :P
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban, mégse maradjon kihasználatlan. :)
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet :P
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban, mégse maradjon kihasználatlan. :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valakinek lenne kedve Wolfenstein Youngblood COOP -hoz? Az ismerőseim közül senkinek sincs meg a játék és eddig még csak egyedül játszottam. 71 / 72. szinten van a karakterem, a fegyverek teljesen felfejlesztve (általában Stier opciókkal), az alap fegyverek 10+ szinten, a nagyobb vasak 3+.
Lassan elérkezik Baldur's Day(08.03) s ennek alkalmával elutazom Faerun vidékére ha valaki velem tartana Reaper's Eye szigetére akkor tessenek szólni vagy kézzel inteni.
Ha valakinek dolgoznia kellene akkor itt egy kis segítség:
[LINK]
Skeletron_999
Epic nevem:Alozs_
Discord:Zsolt#1885
ha valaki akar
watch dogs 1 vagy 2
division 2
rainbow six
ghost recon wildlands
apex
cs go
ark survivol evolved
fortnite
battlefield 4
akkor az origins fiokom:
levi_dark1 jeloljetek be nincs profilkép
epic games:L3dMan9
steam:levi02005
Természetesen Civ 5-6-hoz még mindig keresek embert, szóval azzal kapcsolatban is nyugodtan írhat bárki.
Nem vagyok annyira profi, 7-es nehézségi szinten játszok V-ben (NPC-k ellen) . A 6 is megvan Steam-en de nem vagyok elájulva annyira tőle azért.
Akit érdekel, az keressen meg privátban a Steam nevével és felveszem 😀.
Kulturált emberek jelentkezését várjuk! Nem vagyunk profik.
Piero86#2546 Battle ID - írj előtte üzit!
Köszönöm, szep napot !
Lenne valaki velem Borderlands 1 achievement vadászatra ?
Akinek esetleg lenne kedve egy kis szerepjátékos űrhajózáshoz, az csatlakozhatna hozzám a Discovery Freelancer 4.89 játékhoz. Aki nem tudja miről van szó, nézzen utána, de sokaknak akár ismerős lehet a Freelancer című játék. Nos ez egy kicsit jobban átdolgozott kiadása, ami természetesen multira épül, és erős rp-re egyaránt. Örülnék ha lenne 1-2játékos szellemű egyén, így könnyebben tudnék boldogulni én is akár, illetve segítenék a kezdeti nehézségekbe.
Elsősorban a következő játékokhoz keresek játékost / játékosokat.
Hunt Showdown
theHunter™: Call of the Wild
The Forest
GTA V
23 éves vagyok, ha számítana 😃
http://gepigeny.hu/jatek/worlds-adrift
Ha lenne rá igény, kérlek írj pm-et vagy jelölj be és írj Steamen: Misterbates the Kraken
Egy F2P MMO esetén "csak" az elért eredményeket bukod. B2P esetén az árat is, ha amit jó eséllyel nem térítenek vissza, bár az utóbbi időkben volt példa visszatérítésre. Ok, 23€ nem a világ, de lehet más címekre is elkölteni amik nem EA állapotban vannak, kevés játékossal, "Vegyes" Steam értékeléssel.
Heroes of the Storm-hoz keresek embereket mert egy kicsit unalmas egyedül.. :/
Jelenleg 301 lvl-en vagyok, most hősöket húztam a min 5 lvl-re, hogy ha majd megjön a kedvem meglesznek emberek akkor esetleg TL-t nyomhassunk, egyébként most csak QM-ezek, Néha HL (sajnos most Silverről vissza estem mert nem akart összejönni a promote, (tudom nem nagy cucc a silver))
Ha valaki akarna jönni itt a battletag:
Slendyy#2843
Pacsiii
játékostársat keresek coop játékokhoz, akár pc-n akár xboxon.
kedvenceim: AOE2, stronghold, borderlands2, orc must die 2 és unchained, de bármilyen rpg-t vagy mmorpg-t szívesen kipróbálok.
üdv.: P.
Bárki akinek van kedve Heroes of the storm, Starcraft 2, Path of exile, játszani nyugodtan írjon rám. Ezek akár ingyenesen is játszhatóak, de érdekel más hasonló játék is.
Mostanában szemezgetek hogy kipróbálom a TERA-t, egy rutinos vagy szintén kezdő játékossal nyomni biztosan nagyobb élmény 😃
Játékosokat keresek az egységembe. Szívesen várok minden kezdő és haladó játékost, nevem: Captain Mason (küldjetek baráti meghívást aki játszik, és nyomathatunk pár meccset😃, és küldök meghívást is egységbe)
Általában esténként vagyunk fent, de MOTD-ben(Message Of The Day) ki van írva minden fontos infó.
Csapat nélkül nem az igazi, és jó lenne valamiféle normálisat létrehozni amivel nyerhetünk is néha😂
Ha valaki akarna need for speed rivals-on jönni akkor elöbb írjatok rám.
[LINK].
Dragon Age: Inquisition MP-re valaki? 😃DD
In-game nevem: DerekTheMurloc
Valakinek lenne kedve egy kis Dying Light-hoz? Esetleg The Forest?
Na meg keresek embereket CS:Go-hoz is, MGE a rankom, lassan megvan a (újra) SaS. 😀
Üdv.
irj nekem privatot ha érdekel
Elsősorban Én és a barátaim League of Legends játékosokat keresünk
Nem kell hogy profi legyél vagy hogy rankedezz de minimálisan tudj játszani
ismétlem nem profikat keresünk nem készülünk LCS-re ez csak egy baráti társaság ahol szívesen fogadnánk más játékosokat is 😀
Minimum életkor 16 év (Fiú/Lány) illetve Minimum LvL 15-20 Ha érdekel írj üzenetet!
Sziasztok ! Valószinű már sokan hallottátok, hogy az evolveot a fejlesztők félbe hadják, viszont van egy lehetőség, hogy meglegyen mentve a játék, peticiót inditottak és már csak 1800 támogatás kell. Fél perc az egész nevet várost és email cimet kell megadni. A petició lényege, hogy a 2K újra összeálljon a turle rock studióval és támogassa a projektet. Előre is köszönöm aki megcsinálja 😀