Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fekete lesz az egész, az oldalán egy Monster + egy Rockstar jel. Elől meg pár neon cső. 😀
Lehet, hogy nemsokára lesz Nitrous Monsterem. 😀
Nekem is van 2 X-pressom, de még nem bontottam ki. Féltve őrzöm. 😀😀 Amúgy egy poroltósat majd én is beszeretnék szerezni, csak sajnos még sehol nem láttam. 😞
A Hammer nagyon finom, már megittam, a Midnite még a hűtőben, de eddig nagyon rossz véleményeket hallottam róla...
Az jó hír. 😀 Főleg úgy, hogy azt írtad, hogy nem nagyon kedveled a kávét. 😀😀
Amúgy Demoz mikor várható a képed?😀
Nekem is van 2 X-pressom, de még nem bontottam ki. Féltve őrzöm. 😀😀 Amúgy egy poroltósat majd én is beszeretnék szerezni, csak sajnos még sehol nem láttam. 😞
A Hammer nagyon finom, már megittam, a Midnite még a hűtőben, de eddig nagyon rossz véleményeket hallottam róla...
Benzinkúton lehet enni 800ft és 2liter
Mi is csak romániában láttunk osztálykiránduláson. Meg láátunk 1 literes hellt és uyan olyan dobozba volt mint a kicsi csa magasabb meg szélesebb volt 😀
Most rendeltem 2 x-pressot meg 1 Rockstart amúgy ez a baj ezekkel az oldalakkal hogy nagyon drágák :/ amúgy van 2db dobozom az eggyik egy gránát alakú a másik meg egy poroltó abba 2liter volt az elég komolyan néz ki😃 ilyenjei vannak valakinek vagy ezek egyedinek számítanak?😃
háát nálunk lehet kapni minden boltban 😆
http://www.kepfeltoltes.hu/120824/20120824422_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Pár darab ücsim 😃
Jól néznek ki együtt.
Uhhh..ezek tényleg ütősek! 😃
Jól néznek ki együtt.
Bicike: Innen rendeltem: [LINK]
875 a rehab??? O.o
Én 375-ért vettem az eggyik boltban 😆
Demoz, már várom a képet😃
nina, csak így tovább! 😉
Szombaton csinálok képet az energiaitalos gyűjteményemről 😀
Én személy szerint már várom. 😀
Gyűjteményem legújabb és egyben legértékesebb darabjai. 😀 Végre megjött a csomag. 😃
Na tehát akkor leírom a címemet priviben és küldheted nekem a dobozokat 😀 😆
Köszi, de nálam is nagyon jó helyen vannak. 😀😀
Gyűjteményem legújabb és egyben legértékesebb darabjai. 😀 Végre megjött a csomag. 😃
Na tehát akkor leírom a címemet priviben és küldheted nekem a dobozokat 😀 😆
Ma vettem egy ilyet:
És már csak 2 nap és megkapom a két Monster X-pressot. 😃
Hamarosan nekem is megjön. 😀😀
És már csak 2 nap és megkapom a két Monster X-pressot. 😃
hell vörös szőlő a legjobb 😊
Olyat ittam már, meg van is olyan dobozom. De érdekelne, hogy a Voda, Whiskey milyen ízre?
Nagyon állat 😀
hell vörös szőlő a legjobb 😊
Olyat ittam már, meg van is olyan dobozom. De érdekelne, hogy a Voda, Whiskey milyen ízre?
új dobozom 😀 Az ital színe Fehér 😀 elég komoly cucc... és erős !
Ezt nagyon megkóstolnám...😃
Én németo.-ra tippelek. 😀
jaja
JD: Oks, várom.
Maximum, honnan van?
boltból 😃 lementem és vettem 😃 EDEKA vagy mi a neve
Maximum, honnan van?
új dobozom 😀 Az ital színe Fehér 😀 elég komoly cucc... és erős !
Biztos van nálatok Rockstar? Valami kêpet tudnál nyomatni?
Már ma nem, mert bezárt a bolt 😆 de holnap valamikor igen. 😃
Pénteken pedig megkapom a 2 Monster X-pressot. Már nagyon várom. 😜