Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A GTS 250 ről mi a véleményetek? Érdemes olyat venni?
Nekem azom van s tökéletesen megvagyok vele elégedve 1280×1024es felbontáson!..ha teheted akkor vegyél 1Gigás verziót (kell a nagyobb felbontáshoz, több textúrához, nagy AA-hoz!)
szijasztok!
milyen videokártyát vegyek MAX 40ezerig?
5770
milyen videokártyát vegyek MAX 40ezerig?
Abszolút 5670, de az nem CPU hanem GPU. 😀
Ugy értettem hogy a gpu nak a cpu ja 😃😃
De akkor 5670?? 😃😃 vagy van még GTS 250 és 9800 GT is.
5670-et még véletlenül se! Az egyik legrosszabb ár/érték arányú VGA! GTS250 mert az végül is egy 9800GTX+ kb kétszer gyorsabb az 5670-nél.
Az ár/teljesítmény aránya (szinte) ugyanolyan mint a 4870é!
5670-et még véletlenül se! Az egyik legrosszabb ár/érték arányú VGA! GTS250 mert az végül is egy 9800GTX+ kb kétszer gyorsabb az 5670-nél.
Elég egy 450-es táp, de ne legyen noname! Én a Gigabyte Superb 460-ast ajánlom, azt megkapod 10 ezer körül, és nagyon jó táp!
Olyan árban a 4830-as nagyon jó vétel, és a hasonló árkategóriájú kártyák közül a legjobb választás lehet!
Köszöm szépen! 😀
-JB
Sziasztok!!
Sztetek meik jobb??
Geforce GT 240 600MHZ CPU sebesség és 1 GB DDR5 rammal, vagy pedig HD 5670 778 MHZ CPU sebesség és 1 GB DDR5 rammal
Az 5670, mivel olcsóbb, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt
Sztetek meik jobb??
Geforce GT 240 600MHZ CPU sebesség és 1 GB DDR5 rammal, vagy pedig HD 5670 778 MHZ CPU sebesség és 1 GB DDR5 rammal
5750-es legyen.Az legalább tud dx11-et is.
Értem! Ehhez a kártyához milyen tápot érdemes venni? elég egy noname 450W?
--
Továbbá még mindíg érdeklődnék hogy 18K ért a 4830-e a legjobb vétel?!
-JB
Elég egy 450-es táp, de ne legyen noname! Én a Gigabyte Superb 460-ast ajánlom, azt megkapod 10 ezer körül, és nagyon jó táp!
Olyan árban a 4830-as nagyon jó vétel, és a hasonló árkategóriájú kártyák közül a legjobb választás lehet!
5750-es legyen.Az legalább tud dx11-et is.
Értem! Ehhez a kártyához milyen tápot érdemes venni? elég egy noname 450W?
--
Továbbá még mindíg érdeklődnék hogy 18K ért a 4830-e a legjobb vétel?!
-JB
Hali! Meik a jobb? 9600gt vagy hd3870, orjalak, memória kb ugyanannyi mindkettőnél.
[LINK]
and
Hát nekem ez a Gainwardos hűtés elég fura. sztem hangosabb is lehet, mint a Sapphire hűtése, a kisebb venti miatt.
and
ez OC vel van sztem elég jo kari
Igen 30k+táp
tehát a 4850 jobb mint a 5750? Mert ezen nem nagyon tudok dűlőre jutni...
Tesztekben 4850 jobban teljesít valamennyivel, de hangosabb és többet fogyaszt és nincs directx11 meg eyefinity... az árban pedig mind2 szinte egyforma ahol néztem!
de gondolkozok 18K-s kártyán is (mert lehet, hogy csak ennyit tok most rászánni...)
Ha ilyen 18-20 ért vennék akkor gondolom 4830 a legjobb vétel!?
-JB
Igen 30k+táp
tehát a 4850 jobb mint a 5750? Mert ezen nem nagyon tudok dűlőre jutni...
Tesztekben 4850 jobban teljesít valamennyivel, de hangosabb és többet fogyaszt és nincs directx11 meg eyefinity... az árban pedig mind2 szinte egyforma ahol néztem!
de gondolkozok 18K-s kártyán is (mert lehet, hogy csak ennyit tok most rászánni...)
Ha ilyen 18-20 ért vennék akkor gondolom 4830 a legjobb vétel!?
-JB
Mindenképp atiban gondolkodok, mert ahogy nézem az árakat sokkal olcsóbban kijövök atival (esetleg + OC)
Hát ha jol értem 30+táp?? ha igen akor[LINK]
😆 mért?
Nah van egy problem! Megvették a 8800gt-t igy én már nemtom. Csak a hd3870 maradt. Szerintetek megéri megvenni vagy várjak még hátha találok egy jobbat..
Hát az egy bitang szar táp azért mert
1. könnyen megy tönkre a gagyi alkatrészek miatt
2. ha tönkremegy nem szép csendben teszi hanem durrr és viszi az alaplapot a procit a vgat!
Egy márkás táp
1. sok éven át valószínűleg semmi gond nélkül menni fog
2. ha tönkremegy azt szép csendben teszi na jó lehet az is durran de nem visz magával semmit a halálba.
A vidikariról meg annyi hogy mindig lesznek újabb és újabb használt vgak
Nézz szét a hardverapro.hu -n ott szerintem van még pár 8800gt
Rég frissítettem gépet és videókártya frissítésen gondolkozok!
Rákölteni körülbelül 18K vagy 30K körül gondolkodok.
A gépem adatai:
ASUS EAH3450 Radeon HD 3450 256MB DDR2 680/575 OC
DualCore AMD Athlon 4850e, 2500 MHz
2 x 1 GB DDR2 RAM (single channel)
noname 350W táp
21" monitor amit 1280x1024 felbontásban használok
Tudom, hogy tápot is mindeképp vennem kell tehát úgy gondolom, hogy mindenképp egy táp + videókártya
a következőet néztem ki amik tesztek szerint nekem megfelelnénk:
HD 4830 - 18K-ért
és
HD 4850 - 30K-ért ért vagy HD 5750 30K-ért
Leginkább a régebbi játékokhoz szeretnék +FPS-t és esetleg tudjak játszani az újakkal is normal beállításokkal...
Viszont HD filmeket gyakran nézek (720p, 1080p)
Tehát a fentiek közül vagy esetleg másfajtát mit ajánlanátok a gépemhez mérten?
Mindenképp atiban gondolkodok, mert ahogy nézem az árakat sokkal olcsóbban kijövök atival (esetleg + OC)
Köszönöm előre is a segítséget és bocsánat a regényért 😃
-JB
Nah van egy problem! Megvették a 8800gt-t igy én már nemtom. Csak a hd3870 maradt. Szerintetek megéri megvenni vagy várjak még hátha találok egy jobbat..
Nem lesz próbléma az hogy 2éves? Meg ez az inno3d...
a vga speed szerint 0x élsimitással az all gamesben hd 3870x2 egy 4870 szintén van.....mondjuk már 4x esen csökken de ott is megveri a 9800gtx+{gts250} szerintem vegyél azt és akkor 1280x1024 elmenne minden ha olyan géped lenne bár nem toom az árát....
14800 a 8800gt