Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
4890 et megt 38k ért vaporx 53 de sztem azsem vészes![LINK]
hd 5770 gyengébb mint ez a két kari 38k ért vehetsz [LINK]
de az 5770 nem éri meg ennyiért hiszen sokkal jobbat veszel ennyiért én is megbántam ezt a karit hiába OC-s haverom sima 4890-ével több fps-t ért el maxon beépitett benchmarkal szinte mindegyik game-ben
http://www.argep.hu/product_1100964.html
Hello, én egy 40000-50000 Ft-os vidikarit akarok venni és eddig a HD5770-re gondoltam, ezen azt hiszem jól futnak a játékok is még a gta4 is ha jól tudom. Szerintem megéri az árát. De ha valaki tudna jobbat ilyen árba írjon 😀
Inkább 4870 s ráadásul Vapor-X-es!
[LINK]
Szerintem valahol a HD5870 és az 5970 között van
Jól mondod,5870 közelebb van hozzá,hát Zotac kártyám még nem volt,de biztos jó lehet.
1 LINK a karihoz: [url]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003DTKU82/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE[/url]
mert vennék!!!!de sürgősen
Cs max 15 ezerért szeretnék kártyát venni és ebbe kérem segítségeteket windows 7-et használok és azt szeretném hogy ahoz kompatibilis legyen és első sorban játékok futtatására használnám! 😜 köszönöm
Én PONT egy ilyen kártyát árulok! CoD,Assassin's Creed,Batman AA,Spore,Sims 3,Crysis,Bad Company,,Devil may Cry,Prince of Persia,Prototype,Aliens vs Predator,Force Unleashed,GTA IV. Ezek mind kiválóan futottak ezzel a kártyával. Jó bevallom a Crysis szaggatott nagyon magason,de magason igen élvezhető volt. Ha érdekel,akk olvasd el az előző kommentem. És a GTA IV is igen jól ment a megfelelő beállításokon. Ennyi pénzért szerintem nagyon megérte megvennem,de már vettem jobbat. 😀
gyártó: MSI
név: ATI Radeon HD 4650 (MSI R4650-MD512 PCIE)
ram: 512MB DDR2
memória frekvencia: 500MHZ
GPU frekvencia: 600MHZ
DirectX 10.1
Shader Model 4.1
DVI,HDTV
PCI Express 2.0 x16
2 év garancia van rá!
Az eladás oka egyszerű 😀 vettem jobbat 😀
Végül is nem hirdetni akartam,hanem megkérdezni,hogy mennyi is lenne a kártyának a reális eladási ára? Én 10000-11000-ért szeretném elpasszolni.Nézelődtem ezután a kártya után és 13000-15000-ért láttam.
Ja ezt lehagytam: tökéletesen fut XP és Windows 7 alatt (Vista-t nem próbáltam) és egyaránt hibátlan 32 és 64 bit-nél.
a gtx275 mivel van egy súlycsoportba?? és jobb mint a 4890 vagy az 5770....mert haver lehet ilyet vesz 50k a gainwardnál.....
Kb olyan erős mint a 4890
hát 57-ért láttam 5830-at és 59-ért GTX460-at, és igen megéri, erősebb mint az 5830 hidd el, én is GTX460-at fogok venni, mert űber-király kártya, én biztos nem vennék 5830-at 😀
sőt, iponon 53-ért van GTX 460 O.o az mivel gyengébb mint a többi?
Hol találtál 53ért 460ast?..melyik gyártónál?..mert ha látnám akkor megtudnám mondani hogy miért olyan olcsó 😃
sőt, iponon 53-ért van GTX 460 O.o az mivel gyengébb mint a többi?
Hamarosan lecserélem a procimat, eek közül vaamelyikre:
Athlon II 440 X3 3,0 GHz Dob.
Phenom II X2 550 3,1 GHz
Phenom II X2 555 3,2 GHz Black E.
Aztán majd VGA-ra gyűjtök, és ebben szeretném a véleményeteket kérni, hogy milyet ajánlotok, én ezeken gondolkodok:
N240GT 1GB PCI-E (128 Bit, DDR-III)
N250GTS 512MB PCI-E (256 Bit, DDR-III)
[LINK]
Innen vehetsz olyan procit amiben garantáltan 100% osan jól műkszik mind a 4 mag
Már megvan dumálva h hol veszem meg a procit, mert bios frissités is kellesz, meg nem is biztos h jó lesz mert az alaplapom nem biztos h megfelelő és hát inkább hozzáértő emberre bizom minthogy magam raknám össze..
Phenom II X2 555BE-t ajánlom,mert azt tudod 4magosítani,ha olyan lapod van,persze az 550-t is lehet.
VGA meg egyértelmű, hogy GTS250!
Hát én is igy gondoltam, csak anyagilag jöjjek ki
Hamarosan lecserélem a procimat, eek közül vaamelyikre:
Phenom II X2 550 3,1 GHz
Aztán majd VGA-ra gyűjtök, és ebben szeretném a véleményeteket kérni, hogy milyet ajánlotok, én ezeken gondolkodok:
[LINK]
Innen vehetsz olyan procit amiben garantáltan 100% osan jól műkszik mind a 4 mag
VGA meg egyértelmű, hogy GTS250!
Phenom II X2 550 3,1 GHz
Ati Radeon HD 4850 1GB DDR3 DX10.1 Shader Pixel 4.0
Ati Radeon HD 5450 1GB DDR3 DX11 Shader Pixel 5.0
???
HD5750-el több fps-ed lenne egy kicsivel,de ha mégjobb vga-t akarsz én a hd4870-et ajánlom neked!
MSI GeForce GTS 250, 760 MHz, 1 GB GDDR3, 256bit,
Gigbayte ATI Radeon HD5750, 740 MHz, 1 GB GDDR5, 128bit
Na leszűkítettem erre a kettőre választásomat!!
A NAGYON NAGY KÉRDÉS, meiket válasszam.
Gépem:
Acer MRS600M (alaplap)
CORE 2 DUO E4400 (CPU)
1,5 GB RAM
TÁPOM meg talán egy Gigabyte Superb 460W LESZ lehet.
Nah most akkor min kell változtatni 😃😃😃
Hello. 17 ezer körül szeretnék vidikártyát venni amit még a gépem is elbir. Lécci segitsetek a választásban 😜. Elöre is köszönök minden segitséget.
Oda jobb proci dukál p4 es procid már a 8500gt-t nem bírja kihajtani amúgy meg ati 4670 ddr3 mas verzió jó kártya
Akkor azt mondod hogy vegyek uj procit is, mondjuk az tervben is van csak 1 év mulva KB. de a vidikártya most is jol jönne, vagyis kell!!
Hello. 17 ezer körül szeretnék vidikártyát venni amit még a gépem is elbir. Lécci segitsetek a választásban 😜. Elöre is köszönök minden segitséget.
Oda jobb proci dukál p4 es procid már a 8500gt-t nem bírja kihajtani amúgy meg ati 4670 ddr3 mas verzió jó kártya
Hali. szeretnék videókártyát venni, amin szépen futnak a játékok (lehetőleg 1024MB-ost!), ajánlatokat kérek, melyik videókártya lenne az én gépembe optimális. Na meg ne legyen annyira drága 😃
Mennyi pénzed lenne rá?
Szerintem egy 4670 elég lenne,max 4770, mert a CPU-d nem bir jobbat kihajtani!
ha van pci express 16x az alaplapodon akkor belemegy minden pci expresses cucc a 2 és a 2.1 közt semmi különbség nincs
JO oké. Nekem van ilyen slotom hogy Pci e x16. Akkor belemegy a 2.0 és a 2.1 is ugyE?? csak hogy itt más komment nem ezt mondta nékem 😀😀😀😀😀 Meg hogy igen van különbség a kettő között.
És akkor ebbe most meik megy bele? a 2.0 vagy a 2.1. vagy rávan irva az alaplapra? vagy hogy tudom meg hogy meiket rakhatom bele??
Tápbol meg akkor aktívat veszek! És az ugye tökmind1 hogy miet ugye??
450-500W osat néztem! az elég lesz gondolom.
szerintetek mi érné meg jobban, egy xfx 4830 jobb hűtővel és így húzni egy kicsit vagy szimplán a gigabyte 4850 512Mb? Tehát az a 7ezerFt különbség ér annyit hogy inkább a 4850-et vegyem?
Milyen hosszú az ATi 5870? Csakhogy tudjam belefér-e a házamba 😃
Az 5870 pontosan 28 cm, + a csavarozás, mert valakinek ezt is bele kell számolnia. Nekem a rögzítés házon kívül van, így nekem nem kellett. 😀
27centi
Kössz a gyors választ, énis igy tudtam,csak godoltam valaki megerősithet 😃
27centi