Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerk.: ezt nem 2-3 ezer FT-s termékekre értem,hanem nagyobb rendelésekre,vagy 60k feletti termékekre!
Az argep.hu vagy az olcsobbat.hu oldalon írnak véleményeket a boltokról!
és a gép már megvan most pedig azon gondolkozik hogy megvegye a vga-t ugyan ott ahol a gépet (lambda computer, HD 5770) vagy pedig pixmnaiaról rendeljen egy HD 4890 et ami 38k+2k a kiszállitás tehát ugyan annyi lenne a gép....tehát a kérdés megéri onann rendelni vagy valaki tud ugyan ennyiért HD 4890-t?
azon morfondírozom vajon megéri e a gtx460? legutóbb 53E ért láttam... Viszont sehol nincs még teszt rola 😀
Akkor itt olvashatsz egyet:
[LINK]
vagy elég ha a főoldalra tekint 😃
azon morfondírozom vajon megéri e a gtx460? legutóbb 53E ért láttam... Viszont sehol nincs még teszt rola 😀
Akkor itt olvashatsz egyet:
[LINK]
Itt meg egy másik:
[LINK]
Nem elég codegen tápot én max pentium 3 mas géphez raknák! Nagyon rossz táp! Ja és a proci és a memória se elég! Minimum kétmagos proci meg 2gb ram kell hogy a 4850-t ki is használd!
akkor azt hiszem várok a vgaval is karácsonyig...:/
a 4850hez elég a kis 400as codegenem???
azon kiv csak egy hdd egy 2,5os celeron prci meg 1gb ddr1 ram van
50-ért szerintem megéri venni,én már olvastam/láttam tesztet róla,egész jó kari lett,és megéri az árát! Én egy gyárilag OC-set választanék,60k-ért lehet már nagyon jó kapni!
azt szeretném kérdezni h egy 512es 5670es vga elég lenne 1280as felbontason normalisan futtatni a gameket??
Hát igen,normálisan elég,de nem maxon,viszont nem lenne túl jó választás,helyette javasolnám inkább az ATi 5770-t,vagy 4870-t!
csak azért mert itt nálunk van bolt a foramax és 24k lenne az 5670 meg van egy 4850 26-27k-ert de mas nem igazan van ilyen arban :/
azt szeretném kérdezni h egy 512es 5670es vga elég lenne 1280as felbontason normalisan futtatni a gameket??
Hát igen,normálisan elég,de nem maxon,viszont nem lenne túl jó választás,helyette javasolnám inkább az ATi 5770-t,vagy 4870-t!
De azt szeretném kérdezni mind 3-om vga mennyi fps-t produkál a gta 4-be
hd 4830:25-30fps
hd 4850:30-35fps
hd 4870:35-40fps.
Azt szeretném kérdezni mivel, hogy én elég sokat GTA 4 kb napi 10-órát és szeretnék új vga-t ezekrt és nézegettem HD4830 1GB HD4850 1GB HD 4870 1GB mindegyik 1gb-os lenne de mennyik lennének az FPS-ek a játékba kb.
Valahol meglehet nézni valamilyen honlapon hogy tesztelik az összeset GTA 4 nél és mennyi fps-t produkáltak.(persze nem ezzel a procival használnám ezeket a videokártyákat hanem amit majd karácsonyra kértem).(Processzor Intel Core 2Quad Q8200 2.33GHz ezzel a procival használnám őket.)
Előre is köszönöm válaszotokat!!!
Valahol meglehet nézni valamilyen honlapon hogy tesztelik az összeset GTA 4 nél és mennyi fps-t produkáltak.(persze nem ezzel a procival használnám ezeket a videokártyákat hanem amit majd karácsonyra kértem).(Processzor Intel Core 2Quad Q8200 2.33GHz ezzel a procival használnám őket.)
Előre is köszönöm válaszotokat!!!
http://www.edigital.hu/Videokartya/MSI_N250GTS_Twin_Frozr_1G_Nvidia_GTS250_1024MB_DDR3_PCIe_videokartya-p53321.html
Akkor nekem jobb a felső??? mer msot ez van ráirva h 5750 de a mag 5770 most akkor mivan 😃😃😃
ez a legjobb ennyiért!!!
Akkor sztetek miet vegyek 35-38 magasságában??
1024 ben jáccom 😃 elég nekem az 😃
Ha eddig nemvoltunk érthetőek,akkor most mondom: ATi 5770 512Mb!
1024 ben jáccom 😃 elég nekem az 😃
mondj egy boltot pls BUdapesten, találtam de az 512 mb os ddr5 ös az gyenge nem??
Az nem gyenge,ugyanilyen van csak 1gb-s,ez a két verzió van!1Gb-s csak akkor kell,ha valami nagyobb monitorod van,pl.:22'-es,de ahhoz már nem elég az 5770...
[LINK]
[LINK]
annyi lenne a kérdés, hogy mivel a GTX 460 támogatja a 3D Vision-t és mivel 460-at tervezek venni, így 3D monitor nélkül is lehet 3D-ben játszani, vagy kell hozzá 3D monitor ? vagy ez hogyan működik ?
Ezt olvasgasd s választ kapsz minden kérdésedre! 😉
[LINK]
Nem csak egy VGA-ból s egy megfelelő monitorból áll a 3D-zés!
köszi Feki, de gondoltam, hogy szemcsi meg minden kell hozzá, csak ilyen téren még hülye vagyok 😕
annyi lenne a kérdés, hogy mivel a GTX 460 támogatja a 3D Vision-t és mivel 460-at tervezek venni, így 3D monitor nélkül is lehet 3D-ben játszani, vagy kell hozzá 3D monitor ? vagy ez hogyan működik ?
Ezt olvasgasd s választ kapsz minden kérdésedre! 😉
[LINK]
Nem csak egy VGA-ból s egy megfelelő monitorból áll a 3D-zés!
Oks köszi, amugy a méreteket hol nézted?
Nincs mit
[LINK]
http://www.edigital.hu/Videokartya/Zotac_GTS250_1024MB_DDR3_PCIe_videokartya-p55638.html
http://www.edigital.hu/Videokartya/MSI_N250GTS_Twin_Frozr_1G_Nvidia_GTS250_1024MB_DDR3_PCIe_videokartya-p53321.html
Mi a különbség, a nagy különbségek?? Vagy nem tér el egymástol nagyon? érdemes az olcsobbat venni?? (zotac)
Csak a hűtés a különbség!..s Én inkább az MSI-t venném, nagyon jó az a hűtő!..megéri azt a + kiadást!