Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De az nem baj h csak sm 4.0 ?
Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem hogy 9800GT-t vagy HD5570-et vegyek ?
Ez teljesen egyértelmű hogy a 9800GT fényévekkel erősebb mint az 5570
Amúgy nézz tesztet és majd megtudod hogy melyik felállás a leg erősebb!
ha veszek még 1 olyan vga-at mint ami most van.
szóval lenne 2db Gainward 9600 gt 1GB
mert úgy kivi vagyok hogy a 2db 9600 milyen szinten van😃
vagy 1 DB gts 250 1Gb
vagy HD 5770 1gb
HD 5770nek a memória sávszéllessége 128bit ezzel nem vagyok kibékülve.
( nyáron mindenféle képp 2 db lesz valamelyik kártyából)
[LINK]
Sziasztok engem az érdekelne hogy ha van egy ddr3-as alaplapom és vennék egy új videokártyát aminek már ddr5-ös a memória típusa akkor azt el viszi az alaplap vagy nincs összefüggés e között a két adat közt?
http://www.edigital.hu/Videokartya/Sapphire_HD5750_512MB_GDDR5_DirectX_11_PCIe_videokartya-p53457.html
Erröl a két kártyárol lenne szó!
😃😃: És a GTS 250 ??
Az is.😆 Inkább legyen 5750 1 gb, ha belefér a keretbe.
És hd5750 1GB??
Az már valamivel jobb, viszont magas felbontáson meghanyatlik az is.
Akkor az tuti hogy hd 5750 et vegyek? 😀😀😀😀
HA nem tervezel nagyobb monitort, az lesz a jó. De ha nagyobb monitort veszel, nagyon kevés lesz.
Amugy shappire és asus! a két gyárto hd 5750 nél
EZek közül meik jobb?
Zotac (32K)
5670 (>30K)
5750 (33K)
Tehát akkor?
Mivel majdnem hasonló a 2 kártya közötti különbség, és az árban is, neked kell döntened. Az 5750-et melyik cég gyártotta?
5670 (30K)
5750 (33K)
Tehát akkor?
Mert leadom ma a rendelésem.
**Zotac GTS 250, 1GB DDR3, 256 bit.
**HD 5670, 1GB DDR5, 128 bit
**HD 5750, 512 MB DDR5, 128 bit
Na szoval. 1024*768 ban jáccom. Nem érdekel DX11. Csak az érdekel hogy szépen fussanak a gamek a mostaniak, és ami még jönni fog, elfusson. 😀 Ez a fő célom. 😀. Tehát meik bizonyul a legerősebbhez a gépemhez? és a legoptimalizáltabb futtatáshoz?? LÉgyszives segitsetek 😀
Mi a véleményetek erről a kártyáról?
[LINK]
Hány évig vinné a konfigommal, és ezzel a kártyával a játékokat? Mivel 17-es a monitorom, ezért csak 1280x1024 felbontásban használnám. Jah és ilyen antialiasing off lenne. 😃
NAgyon jó választás, jó árban szerzed be, a 4850-nel még be is kapcsolhatod az élsimítást is.
[LINK]
Hány évig vinné a konfigommal, és ezzel a kártyával a játékokat? Mivel 17-es a monitorom, ezért csak 1280x1024 felbontásban használnám. Jah és ilyen antialiasing off lenne. 😃
noPublicFG: Ha az Atikhoz viszonyítjuk(mi máshoz), ez az első nV kártya, ami végre megéri. Én az 5770 helyett most GTX460-at veszek inkább, mert árban ~5830, de erősebb nála(Az 1GB-os verzióra gondolok most konkrétan). Meg amennyire olvastam átlagosan 20%-kal gyorsabb ennél egy 5850, de ~25%-kal drágább. Ebből a szemszögből abszolút jó vétel most! 😀 Én egyébként 1GB-os MSI Cyclonet veszek, elvileg 4-6hét míg megérkezik, de akkor majd szívesen mondok véleményt. 😀
Hmm... lehet, én is annyira várom a kártyád mint te 😀
Majd akkor részletes beszámolót kérünk 😉
Az az igazság, h. annyira félelmetes dolog belevágni az nvidiába, h. nagyon kiváncsi vagyok másnak a véleményére is.
azon morfondírozom vajon megéri e a gtx460? legutóbb 53E ért láttam... Viszont sehol nincs még teszt rola 😀
Akkor itt olvashatsz egyet:
[LINK]
Itt meg egy másik:
[LINK]
Ahá... itt megtaláltam a számításom 😀 Köszönöm...
azon morfondírozom vajon megéri e a gtx460? legutóbb 53E ért láttam... Viszont sehol nincs még teszt rola 😀
Akkor itt olvashatsz egyet:
[LINK]
vagy elég ha a főoldalra tekint 😃
Átfogó, összehasonlításra gondoltam... 😀 mint a fentiek
tigerdirect.com ----> Ez hol található? Európában is van?
Külföldről éri meg hozatni,de onnan meg minimum 5-6k a kiszállítási díj,de még ígyis megéri!😀
Annyi nincs a kiszállítási díj, nekem 2000-ért hozták Skóciából a vga-t.