Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Most szívesen betesztelnék egy 5830CF-et is
Sziasztok!
Mi a véleményetek a hd5770-ről?Ilyet szeretnék venni, a hd4670-em helyett...és ezt a kártyát elbírná a tápegységem (500W)??😀
Jó kis kártya! Csak full hd-be kicsit gyengus!
A tápod elbírná!
Mi a véleményetek a hd5770-ről?Ilyet szeretnék venni, a hd4670-em helyett...és ezt a kártyát elbírná a tápegységem (500W)??😀
Mert annyiért vinnék el lehet az enyémet.
Nekem egy Galaxy Super OC kéne 😃
a gtx 460 szénné épp nem alázza, és az 5850 teljesítményéhez képest keveset fogyaszt, bár jóval drágább
javítva, csak nem voltam olyan gyors mint te 😜, de az biztos, hogy a 460 többet is fogyaszt, viszont az tény, hogy tényleg nem sok különbség van a kettő közt
dx11 nél szerintem valamilyen 460-as GeForce ha jó ár/érték arányt akarsz, vagy 5850, ha a fogyasztás számít, esetleg valmi OC-s 5770, pl az új msi
az 5850 sz@r ár/érték arányban, mivel a GTX 460 olcsóbb, és nem sok különbség van a kettő közt, láttam olyat, is ahol a GTX 460 az 5870-et alázta meg, szóval az 5850-nek már nem jó az ár/érték aránya... 😀
X4 630 vagy Phneom X2 550
Alaplap: MSI 770-C45 (ezzel lehet 4 magositani?)
2X1GB ram ddR3 1333MHz
Szerk,: ja és honnan a gépet valszeg pcx-en veszi
Haverom gépet vesz és azon gondolkodtam hogy ezt a vga-t nem lehetne fel tuningolni egy Hd 4870 Szintjére???[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=24089[/url] gyárilak 625 mhz-s de 750 re fellehetne nem vagy tudtok pcx-en olyat aminek jobb a hütöje vagy erösebb thx a választ
Nem lehet a szintjére felhúzni és amúgyis csak GDDR3 mas míg a 4870 GDDR5 ös