Hali!
Én szeretnék venni egy 22"-os monitort, van rá max 35e FT-m.
Ilyen árban milyen márkákat lehet kapni, amik azért már tudnak is valamit?
A másik kérdésem, hogy elbírna-e a 4670-esem ezzel a "fenevaddal"? 😃
Amit még nagyon kell figyelmi az hogy a fényerő ne legyen nagyon magas mert megvakulsz 😃:Ð 400 cd/m2 az kicsit sok de még tűrhető. A 300 cd/m2 azok már jobbak. Nem bántják annyira a szemet. :Ð
Jah! A plazmával az a baj, hogy nagyik a pixelek! Amúgy a válaszideje nagyon kevés, a kontrasztaránya is nagyon magas. Láttam már 100.000:1es dinamukis kontrasztarányú TV. Remélhetőleg le tudják kicsinyíteni majd apixel méretét.
ScooterRicsi írta:
Én most agy Acer G24-es Monitorra gyűjtök zsét és dolgozom mint az atom hogy megvegyem.😃 Annak viszont 24"- a monitorja, 2ms válaszidős és 50000:1-hez a kontrasztarány. 😃:Ð
Az szuper monitor. Az az a Ferraris nem? Vagy az másik?
Én most agy Acer G24-es Monitorra gyűjtök zsét és dolgozom mint az atom hogy megvegyem.😃 Annak viszont 24"- a monitorja, 2ms válaszidős és 50000:1-hez a kontrasztarány. 😃:Ð
roberto888 írta:
Amire oda kell figyelni az a kontrasztarány.(a valós, nem a dinamikus), a fényerő, és a válaszidő. Míg az első 2 tényezőnél minnél magasabb annál jobb, addig a válaszidőnél minnél alacsonyabb annál jobb. De a kis válaszidőnél nem látni különbséget. Szóval 5ms alatt már jó.
Pontosan így igaz. 2ms válaszidő. 1680x1050-es felbontás. Kontraszt arány: 20000:1. Ezek az értékek már tökéletesek 😃
roberto888 írta:
Amire oda kell figyelni az a kontrasztarány.(a valós, nem a dinamikus), a fényerő, és a válaszidő. Míg az első 2 tényezőnél minnél magasabb annál jobb, addig a válaszidőnél minnél alacsonyabb annál jobb. De a kis válaszidőnél nem látni különbséget. Szóval 5ms alatt már jó.
Pontosan így igaz. 2ms válaszidő. 1680x1050-es felbontás. Kontraszt arány: 20000:1. Ezek az értékek már tökéletesek 😃
Hát de most meg abbahagyta a vibrálást! 😆
Ez kajak hülye! 😆
Ha veszek ugyanebből egy másikat annak is lehet ez a baja?
Úgyértem típushiba?
Ha baja van, az sem nagy baj, mert holnap viszem vissza pixelhiba miatt!
Az baj, ha 2-3 óra után elkezd vibrálni a monitor széle?
Engem rohadtul idegesít!
Én szeretnék venni egy 22"-os monitort, van rá max 35e FT-m.
Ilyen árban milyen márkákat lehet kapni, amik azért már tudnak is valamit?
A másik kérdésem, hogy elbírna-e a 4670-esem ezzel a "fenevaddal"? 😃
Tényleg?😲
Az LCD TV-knek 500 cd/m2 szóval nem vakít. Szép az a kép.
Az nem mivel a tv és a monitor teljesen más és a tv jóval nagyobb 😃
Az szuper monitor. Az az a Ferraris nem? Vagy az másik?
Hátja. Ott már szép a kép. Nekem 30000.😆
Az már Király 😃
20000-res kontrasztarány az nem rossz😃
Hát az nem
20000-res kontrasztarány az nem rossz😃