Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értem, és a Tesco-ban, vagy a Sparban lehet kapni? 😆
Spárban nem ott néztem már 😃
Nem volt drága. Kb. 1,3 euró volt, ami németországi viszonylatban nagyon olcsó.
Az tényleg nem drága és rendelős oldalon néztem ott drága😃
és ez a kék burn ez jó? 😃
mert nekem a sima basic az túl édes 😃
kicsit erdei gyümölcsös íze van de vigyázni kell vele mert hasonlít a zöld a Semtex-hez s festi a nyelvet 😃
Én még nem kóstoltam csak a doboza érdekelne 😆 amúgy én nem érzek különbséget a 90ft-os tescos és a 300ft-os red bull energia ital között 😃
A sima redbull nem a legjobb, viszont a silver edition nagyon finom. 😜
Az árán is látszik hogy finom lehet😃
Én még nem kóstoltam csak a doboza érdekelne 😆 amúgy én nem érzek különbséget a 90ft-os tescos és a 300ft-os red bull energia ital között 😃
A sima redbull nem a legjobb, viszont a silver edition nagyon finom. 😜
mert nekem a sima basic az túl édes 😃
hector maio: Az a vicces, hogy a magyarországi bejövetel után is még rengeteg fogyott, mert amúgy én szoktam figyelni azt, hogy mennyi van raktáron miből.
És az az érdekes, hogy az Monster Xpresso Midnite-ból több fogyott, mint a Hammerből, pedig az sokkal rosszabb ízű.
thepatrick: Egyenlőre még nem tudom, de ha lesz pénzem, akkor többféle is. 😀
Akkor legalább mikor megjönnek a monsterek tudom melyiket kell előbb felbontani a hammert mert az finomabb 😃
Demoz: amúgy ilyen dobozod van már? elvileg már magyarországon lehet kapni
Meg van ilyen is lehet hogy ezt lehet kapni mo.-ba nem tudom én még egyikkel se találkoztam csak hallottam róla😃
És az az érdekes, hogy az Monster Xpresso Midnite-ból több fogyott, mint a Hammerből, pedig az sokkal rosszabb ízű.
thepatrick: Egyenlőre még nem tudom, de ha lesz pénzem, akkor többféle is. 😀
Én is 375-ért szoktam venni 😃
De neten miért 1500 körül van a rehab neten? o.o
gondolom abban a kiszállítás is benne van...
De boltokban 400 alatt lehet kapni 😃
Most különleges alkalom volt augusztusban, szóval most több, mint 100 euró volt, de amúgy max 2-3 ezer Ft.
100 euró?? b+ 😆
Valakinek nincsen kedve új dobozokat felrakni? 😃 Nekem nincsen új dobozom jelenleg.
Jövőhéten lesz Rockstar 😆urance-m, majd felrakom. Októberben meg a kis Rockstarokból lesz (3 alap fajtából) + egy penthouse nevű edrink. Ja és egy Nitrous Monster. 😀
Nyáron meg elugrok Szlovákiába az Ázsia centerbe, és csinálok egy nagybevásárlást (Monster Dub-edition, összes Rehab, stb...😃😉.
Te mennyit szoktál egy hónapban költeni e.drink-re? 😃
Valakinek nincsen kedve új dobozokat felrakni? 😃 Nekem nincsen új dobozom jelenleg.
Jövőhéten lesz Rockstar 😆urance-m, majd felrakom. Októberben meg a kis Rockstarokból lesz (3 alap fajtából) + egy penthouse nevű edrink. Ja és egy Nitrous Monster. 😀
Nyáron meg elugrok Szlovákiába az Ázsia centerbe, és csinálok egy nagybevásárlást (Monster Dub-edition, összes Rehab, stb...😃😉.
8 lei 😕
Bicike: Innen rendeltem: [LINK]
875 a rehab??? O.o
Én 375-ért vettem az eggyik boltban 😆
itt is 390 😃
Nekem is van 2 X-pressom, de még nem bontottam ki. Féltve őrzöm. 😀😀 Amúgy egy poroltósat majd én is beszeretnék szerezni, csak sajnos még sehol nem láttam. 😞
Mi is csak romániában láttunk osztálykiránduláson. Meg láátunk 1 literes hellt és uyan olyan dobozba volt mint a kicsi csa magasabb meg szélesebb volt 😀
1 literes hell nincs :I
Még nem csinálok képet, mert átalakítom a szekrényt, ahol vannak a dobozok.
Fekete lesz az egész, az oldalán egy Monster + egy Rockstar jel. Elől meg pár neon cső. 😀
Lehet, hogy nemsokára lesz Nitrous Monsterem. 😀
Amúgy csak kíváncsiságból te kb. ebben az évben mennyi pénzt költöttél energiaitalra a rendelésekkel meg mindennel együtt?😃
Rengeteget. 😀 Csak németben 100 eurót költöttem edrink-re. 😜
Az szép én még a 3000ezret is sajnálom amennyiért most rendeltem de lagalább lesz 3 jó dobozom kövi hónapba megint rendelek ilyen értékbe😃
Fekete lesz az egész, az oldalán egy Monster + egy Rockstar jel. Elől meg pár neon cső. 😀
Amúgy csak kíváncsiságból te kb. ebben az évben mennyi pénzt költöttél energiaitalra a rendelésekkel meg mindennel együtt?😃
Rengeteget. 😀 Csak németben 100 eurót költöttem edrink-re. 😜