Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
köszi neked is a segítséget,sokan ajálottátok ezt a kártyát,úgyhogy ilyen lesz véve 😀
Gtx 560 (a sima ) volt nekem egy Q9300-as proci társaságában és bármelyik játékkal játszhattam, türhető beállításokkal full hd-ban... Nem tudom te milyenben felbontásban használnád, de ha kisebben akkor meg még jobban teljesíthet..
Úgyh én a gtx 560Ti-t bátran ajánlom 20ért könnyen kapsz "nem Ti" gtx 560-at meg látok már 16-ért is, szerintem annyit megér...
AMD vonalon nem tudom mik a lehetőségek és azok mit tudnak a gtx 560-ról személyes tapasztalatom is van és szerintem egész jó kis kártya a maga kategóriájában..
Alaplap:Asrock 945gcm-s
Proci:Intel dual core E8300 2X 2.83 GHz
RAM: 2 GB(de kap még 2-t 😀 )
Táp:450 Watt
GT 610-s vidio kártya volt benne
FIFA 14,World of tank,world of warplanes, call of duty(black ops 2) ezekkel játszik álltalában.
Igaz eddig azokat szedtem le neki amit ez a rendszer bírt,és javasoltak
Na jó a 260 az már tényleg nem igazán jó, de mivel azért elég korrekt áron van használtan nem rossz vétel lenne.(Volt olyan kártyám nem írnám le teljesen.)A 285 meg szerintem hozza a 650 szintjét manapság is, de 295-ben biztos vagyok.A 295 azért nem gyenge kártya szerintem még manapság sem.
Vagy GTX560 Ti [LINK]
De 20-22 ezerért kereshetsz HD7790-R7 260X-et.
Ez a HD7790 21 ezer, kérdezd meg az eladót postázza e
[LINK]
20 rugó körül mint lentebb írtam GTX650.
Még át rágom,és te mit ajánlanál max. 20 rugóért?
Nyugodtan vehetsz használtan is amúgy mondjuk a Spoiler!
Amúgy videó kártyát én nagyon nem is vennék újonnan mert ugyan azon az áron használtból sokkal jobbat kapni mint újat... Persze ez az én véleményem nem biztos, hogy mindenki egyet ért vele..
Viszont amit jobban figyelembe kell venni az a videó memória.
Az 1. csak Gddr3 a másik viszont már Gddr5 ami sokkal gyorsabb és az a kártya jóval újabb is, szóval a 2. kártya jobb választás!😀
MSI PCIe AMD R7 370 2GB GDDR5 vagy Gigabyte PCIe NVIDIA GTX 950 2GB GDDR5
magicsystem.hu-n láttam, árban sok különbség nincs de dönteni nem tudok melyik lenne a jobb..
Így is ki lehet dobni 8E forintot a ablakon....
[url]http://www.ebay.com/itm/GIGABYTE-GEFORCE-GTX-960-2GB-GRAPHICS-CARD-EMPTY-BOX-ONLY-/141936401530?hash=item210c119c7a:g:I9sAAOSwX~dWoMt2[/url]
1280X1024-re jó lesz a 660 nekem, sacc per kb így is kétszer gyorsabb mint a HD 7770! 😀 Na meg ugye a 2 giga videómemória se rossz hogy rajta van 😀 😃
A GTX 950 kb a GTX 660 Ti szintjét tudja. AMD oldalon ez az R9 270X. A megrántott OC 950-ek elérik a 760 ref szintjét is.