Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RedRabbit avatar
Pályaverseny nincs, nagyon gyenge a felhozatal, még esetleg Tdu Ferrari, de ott csak egy márka van.😃
Idén jön a Project C.A.R.S kitartás. 😀
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Köszönöm ha esetleg van még bátran irjátok !
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Camaro SS: NFS Shift 2, TDU 2 igaz ez nem pályaverseny, 2 nagy szigeten autózhatsz, rengeteg kocsi van benne.
0
0
0
0
Camaro SS avatar
sziasztok ajánlanátok nekem olyan autós játékot ami az utobbi 3-4 évben jött ki és sok az autó lehet tuningolni(nem feltétlen motor hanem az is jo h felni csere akkor matricázás) olyasmi érdekelne mint a Grid 2 tehát pálya verseny vagy drift ilyesmi !
Előre is köszi 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Grid 2, Spec Ops the line, Rage, Prince of persia forgotten sands...
0
0
0
0
delveccio avatar
Sziasztok😃
Mondjatok már jó játékokat nekem😃 Mindegy milyen csak újabbak legyenek😃 Köszi!😃
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
téééényleg a bioshock tökéletes! 😃 meg mostmár gondolkodok a dead space 2-őn 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
Már én is játszanék a 3.részével. Most tolom a 2-őt. Egyelőre tetszik 😀
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Jogos, videók miatt agyban már játszom. 😆

TheThirdEye: Dead Space 2. része a legjobb, ME úgyszintén. Dragon Age 2 nekem nem tetszett 3 remélem jó lesz.

Two Worlds 2, Gothic 4, Skyrim utóbbit különösen ajánlom. 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
RedRabbit: Hát nem egészen, mert a dragon age 3-mat még nem adták ki 😀
TheThirdEye: Amúgy még tudom ajánlani a Bioshock szériát, GTA szériát.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
dragon age megvolt mind2 ,dead spaceből csak az 1 de ahoz nincs kedvem, a mass effectből meg csak a 3 nem volt meg
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, mindegyikből 3 rész van. 😆
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
pont ettől jött meg a kedvem 😀kiakasztottam mindet😃 valami más kéne.
0
0
0
0
kmetovics avatar
TheThirdEye: Pl: Az Ac sorozat.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
sziasztok!kéne nekem pár jó játék 😃 nem a grafika meg a multi a lényeg hanem ink a történet és a játékmenet.köszi előre is!
0
0
0
0
sudosu avatar
Mától elérhető hétvégére a Call of Duty: Ghosts multi része Steam-en!
Én mindenképp kipróbálom 😀!
0
0
0
0
Korryenz avatar
FPS-t akartam írni bocs 😆
0
0
0
0
no avatar
http://www.youtube.com/watch?v=aAQbh00CcJU
Capcom game most jelent meg😀 oldalnézetes aprítós😀
0
0
0
0
Korryenz avatar
Sziasztok. valami fsp vagy TPS játékot tudnátok ajánlani?😀 a lényeg hogy a Pöccre Indul😉-gépemen normálisan fusson!😀
0
0
0
0
Zgamer93 avatar
Az első rész elég jó 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
xoki : Köszi szépen az Amnesia durva? 😊
0
0
0
0
xoki avatar
djwarp: amnesia, penumbra
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Outlast és Slender : The Arrival játékokon kívül mondjatok már pár horror fosatos játékot 😃
0
0
0
0
flormate avatar
Assassin's Creed III szerintetek, hogyan futna a gépemen?
0
0
0
0
no avatar
frostwagen, köszönöm 😀
0
0
0
0
frostwagen avatar
Szoszo

Nem biztos hogy mindegyik mostani, de most így hírtelenjében ezeket találtam:

Stronghold (bármelyik rész)
Company of Heroes (1 / 2)
Age of Empires
Age of Mythology
Starcraft
Civilization 5
Crusader Kings 2
Warcraft III
Citadels
Wargame: AirLand Battle
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Mostanában készültek olyan stratégiai játékok, mint anno a Total War sorozat? Ha igen, írnátok pár címet? Köszönöm 😀
0
0
0
0
xoki avatar
krutka: mondjuk black & white 1,2 de ez nem tudom milyen stilus igazából 😆

sudosu: pontosan nem t'm hogy melyik támogatja a joyt de irok párat ami szerintem igen:

darksiders, castlevania, ninja blade, metal gear rising revengeance,
0
0
0
0
krutka avatar
Sziasztok! Ajánlanátok nekem egy olyan stratégiai játékot, amiben elsősorban nem a harcon hanem az építkezésen van a hangsúly? (már ha van egyáltalán ilyen) 😃 köszi
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
atstuff07 : Nagyon szépen köszönöm,jónak néz ki,egy próbát mindenképp megér 😀
0
0
0
0
atstuff07 avatar
xXHecsaXx : Driver San Francisco? Nem kimondottan szimulátor-verseny játék de belső nézetben élvezet irányítani a kocsikat. Ha gondolod próbáld ki.
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
Üdv.
Valamilyen autós szimulátor érdekelne vagy autós szimulátorhoz hasonlót
(Grid,NFS,Real Racing-en kívűl,és persze olyat ami megy a gépemen 😜 )
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok windows phone ra kéne valami jó játék ami sokáig leköt és nem stratégiai
0
0
0
0
Slier avatar
fallout 3, knight of the old republic 1-2 több most nem jut az eszembe ami menne is 😃
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! 😀 azt kérdezném hogy kb milyen rpg fajta játékot ajánlanátok? 😀 Amit a gépem is bír...mert nem a legjobb...😞
0
0
0
0
sudosu avatar
Tudnátok nekem olyan Hack & Slash játékot mondani (PC-re) ahol van X360 kontroller támogatottság?
Következők megvoltak:
Devil May Cry sorozat, Blades Of time, Deadpool
Olyannak is nagyon örülnék mint God of War 😀
0
0
0
0
warg8 avatar
Ajánlanám figyelmetekbe ezt a projektet:

[LINK]

Akció-szerepjáték klasszikus történelmi külsővel, a lehető legvalóságosabb kinézetre törekszenek. Motion capture is lesz benne, CryEngine-re épül. Dungeons & no Dragons. 😃

Kickstarter koncepció röviden: a projektet előre támogatja ez ember, és cserébe nagyon olcsón jut hozzá a kész termékhez és extrákhoz, amint elkészülnek vele. Emellett kapcsolatba léphet a készítőkkel, megoszthatja az ötleteit, és cseveghet a projektek fórumain.

Sajnos már csak 3 nap van hátra, igyekezzetek!
A támogatásért cserébe egy rakás extrához lehet hozzájutni. Olyan dolgokhoz, amik nem lesznek fent torrenten. ;-)

A részvételhez mindössze egy Amazon account és egy visa kártya kell, ami társítva van hozzá. És persze megfelelő fedezet a kártyán. 😃
Üdv, warg
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Matt99:Igazából csak rajtad áll, hogy melyiket veszed meg, önmagában mind a 3 játék jó. A Witcher 1-2 most ingyen kipróbálható a hétvégén, ráadásul marha olcsók is ( az 1 1,7€, a 2 4€). Ajánlom hogy szedd le, és próbáld ki, valószínűleg megvenni is onnan érdemes.
0
0
0
0
no avatar
Tudtok nekem olyan pc játékot mondani ami el is menne a gépemen,van multiplayere és sokan játszanak.Írjátok le üzenetbe lécci.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok windows phone ra kéne valami jó játék ami sokáig leköt és nem stratégiai
0
0
0
0
xoki avatar
Matt99: AC 2 - ez a leghosszabb, történet is nagyon jó
0
0
0
0
Iceburner avatar
Matt99
Én az AC II-re voksolok,nekem nagy kedvencem.Sokadszorra sem tudom megunni.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Melyiket vegyem meg a 3 közül? Melyiknek legjobb a története?

Assassin's creed II (Ezt csak azért mert sokakaknak ez a kedvenc AC-ja és mert nem rég jött meg a magyarítás)
L.A. Noire Complete edition(ez nagyon érdekel, ráadásul complete edition egy csomó extrával)
The Witcher Encanhed edition(ezt pedig már nagyon régóta kiakarom próbálni, ráadásul magyar szinkron is van hozzá.)

Ui.: A Splinter Cell Blacklist Ultimatum edition és a Mafia 2 Special edition mellé akarok még egyet venni ezek közül. Mind a három 2k csak, szóval eléggé megéri 😃
0
0
0
0
no avatar
Na még annyit hogy élvezhető sportjátékok? (kivéve FIFA, PES, Virtua Tennis, Madden NFL)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
WIIIIIINspac : Nagyon,mind a két része,érdemes kipróbálni 😀
0
0
0
0
no avatar
Koszonom a valaszokat. A keresztapa az jo?😀
0
0
0
0
no avatar
Kösz a válaszokat. A Borderlands nekem nem tetszik, a Far Cry 3 megvan, az 1 rebootja is várós. Crysis? Megnézem
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció