Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Idén jön a Project C.A.R.S kitartás. 😀
Előre is köszi 😀
Mondjatok már jó játékokat nekem😃 Mindegy milyen csak újabbak legyenek😃 Köszi!😃
TheThirdEye: Dead Space 2. része a legjobb, ME úgyszintén. Dragon Age 2 nekem nem tetszett 3 remélem jó lesz.
Two Worlds 2, Gothic 4, Skyrim utóbbit különösen ajánlom. 😉
TheThirdEye: Amúgy még tudom ajánlani a Bioshock szériát, GTA szériát.
Én mindenképp kipróbálom 😀!
Capcom game most jelent meg😀 oldalnézetes aprítós😀
Nem biztos hogy mindegyik mostani, de most így hírtelenjében ezeket találtam:
Stronghold (bármelyik rész)
Company of Heroes (1 / 2)
Age of Empires
Age of Mythology
Starcraft
Civilization 5
Crusader Kings 2
Warcraft III
Citadels
Wargame: AirLand Battle
Mostanában készültek olyan stratégiai játékok, mint anno a Total War sorozat? Ha igen, írnátok pár címet? Köszönöm 😀
sudosu: pontosan nem t'm hogy melyik támogatja a joyt de irok párat ami szerintem igen:
darksiders, castlevania, ninja blade, metal gear rising revengeance,
Valamilyen autós szimulátor érdekelne vagy autós szimulátorhoz hasonlót
(Grid,NFS,Real Racing-en kívűl,és persze olyat ami megy a gépemen 😜 )
Következők megvoltak:
Devil May Cry sorozat, Blades Of time, Deadpool
Olyannak is nagyon örülnék mint God of War 😀
[LINK]
Akció-szerepjáték klasszikus történelmi külsővel, a lehető legvalóságosabb kinézetre törekszenek. Motion capture is lesz benne, CryEngine-re épül. Dungeons & no Dragons. 😃
Kickstarter koncepció röviden: a projektet előre támogatja ez ember, és cserébe nagyon olcsón jut hozzá a kész termékhez és extrákhoz, amint elkészülnek vele. Emellett kapcsolatba léphet a készítőkkel, megoszthatja az ötleteit, és cseveghet a projektek fórumain.
Sajnos már csak 3 nap van hátra, igyekezzetek!
A támogatásért cserébe egy rakás extrához lehet hozzájutni. Olyan dolgokhoz, amik nem lesznek fent torrenten. ;-)
A részvételhez mindössze egy Amazon account és egy visa kártya kell, ami társítva van hozzá. És persze megfelelő fedezet a kártyán. 😃
Üdv, warg
Én az AC II-re voksolok,nekem nagy kedvencem.Sokadszorra sem tudom megunni.
Assassin's creed II (Ezt csak azért mert sokakaknak ez a kedvenc AC-ja és mert nem rég jött meg a magyarítás)
L.A. Noire Complete edition(ez nagyon érdekel, ráadásul complete edition egy csomó extrával)
The Witcher Encanhed edition(ezt pedig már nagyon régóta kiakarom próbálni, ráadásul magyar szinkron is van hozzá.)
Ui.: A Splinter Cell Blacklist Ultimatum edition és a Mafia 2 Special edition mellé akarok még egyet venni ezek közül. Mind a három 2k csak, szóval eléggé megéri 😃