Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Revenge: Nálunk 300 Ft körül van a Zöld Monster. De azért mondod azt, hogy az a legjobb, mert még nem ittál másmilyet, pl. Khaost vagy Assaultot. 😃
Remélem a ritka monsterek ( assault , khaos , nitrous, stb.) is el fognak terjedni mint a rehab 😀
Szerk.: Viszont a témába vág, hogy régebben a Burn, amikor még piros színe volt a folyadéknak, annyira gelly volt, édes, cukros, hogy imádtam ilyet inni 2-t 3-at egymás után néhány ferde éjszakát követően. 😀 Nekem az a kedvenc, meg a Zöld Monster. Csak az drága nekem, és ritkán iszom. 😜
Akkor lehet majd az lesz a kövi, amit kibontok 😀
😃😃
😆😆
😃😃
Szerk:
Mostmár lényegtelen egy kis boltba vettem iskolába menet😃
A kék burn milyen ízű? 😀
Nem tudom még nem bontottam ki, de állítólag finom. 😀
Nagyon jó íze van, érdemes megkóstolni! 😀
Ez nem normális. Rehab 1300FT 😆
A kék burn milyen ízű? 😀
Nem tudom még nem bontottam ki, de állítólag finom. 😀
daniel9501: Szerintem csak rendelni tudod drink4you-ról, vagy ajánlhatom azt is, hogy Németországban látogass el egy Kaufland-ba, vagy egy Rewe üzletbe. Azokban van raklap-számra.
Sajnos a kép minősége elég rossz :S
Grat hozzájuk. 😀 Én még nem bontottam ki. Félte őrzöm, persze nem a végtelenségig. 😀
Sajnos nincsen 6.00 forintom+szállítási díj. Nekem maradnak a magyarországi dobozok. Külföldre meg nem tudok kimenni. 😞
Demoz: Na viszon a Monster Hammer nagyon finom most iszom😃
Na megjött a 2 x-presso meg a r* 😆urance a midnite-t most hűtöm azt iszom meg elsőnek mert arra írták hogy rossz és kíváncsi vagyok hogy mennyire rossz 😃
Szerk. ez a midnite ihatatlan nagyon rossz.
A hammer és a R x-durance ízleni fog. 😀 Mind a kettő nagyon jó.
Íme a nyári szerzemények:
Különlegességek:
És pár Monster doboz:
Nagyon jó képek lettek! .)
Szerk. ez a midnite ihatatlan nagyon rossz.
Különlegességek:
És pár Monster doboz:
Legújabb dobozaim. 😀
Nagyon jó kis dobozok, Gratula! .)
Az kis szerény gyűjteményem! 😀
hector maio: Az a vicces, hogy a magyarországi bejövetel után is még rengeteg fogyott, mert amúgy én szoktam figyelni azt, hogy mennyi van raktáron miből.
És az az érdekes, hogy az Monster Xpresso Midnite-ból több fogyott, mint a Hammerből, pedig az sokkal rosszabb ízű.
thepatrick: Egyenlőre még nem tudom, de ha lesz pénzem, akkor többféle is. 😀
Akkor legalább mikor megjönnek a monsterek tudom melyiket kell előbb felbontani a hammert mert az finomabb 😃
Demoz: amúgy ilyen dobozod van már? elvileg már magyarországon lehet kapni
Meg van ilyen is lehet hogy ezt lehet kapni mo.-ba nem tudom én még egyikkel se találkoztam csak hallottam róla😃
szerintem lehet mert ha már romániában évek óta van akkor mo-n már vagy 10 éve 😆