Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerk.: lehet hogy hülyeség de én most néztem utána és a GTS 450 nek csak 128 bites a memória vezérlője
De GTS450, HD 5770, azzal van egy szinten, vagy 1-2 ezressel olcsóbb tesóját az 5750-t válaszd
értem, akkor nyilván jót tenne ha vennék egyet 😃 a GTS450 és a GTX 460 közt vacilálok
tényleg? mikor jön ki, és mit tudhat majd?😜
Állítólag 192 bites memória busza lesz pl a 450-en 128 -ával szemben,tehát szerintem a 450-460 között lehet minden tekintetben,árban pedig 45-50 ezer köré saccolom... (Mivel a GTS 450 ~37 ezer ft körül van,míg a GTX 460 ~57
Amúgy már lehet kapni hardveraprón gtx460-at kapni 35-40 között,és azt jobban megéri megvenni!
értem, akkor nyilván jót tenne ha vennék egyet 😃 a GTS450 és a GTX 460 közt vacilálok
tényleg? mikor jön ki, és mit tudhat majd?😜
ömm egy GTS 450 százalékban mennyivel lehet jobb mint a mostani GT220-am?
vagy ezt kilehet fejezni százalékban? 😃
vagy ezt kilehet fejezni százalékban? 😃
Miért nem jó a HD5670?
A HD5750 közel 30rugóért😕 hát szerintem épp elég lesz a HD5670-re kinyögni a pénzt mert most nagyon szűkébe vagyok az is lehet hogy majd olyan December környékén lesz meg.
Miért nem jó a HD5670?
A HD5750 közel 30rugóért😕 hát szerintem épp elég lesz a HD5670-re kinyögni a pénzt mert most nagyon szűkébe vagyok az is lehet hogy majd olyan December környékén lesz meg.
Miért nem jó a HD5670?
A tervezett gépembe szeretnék venni egy Gigabyte vagy ASUS HD5670 512MB DDR5-ös videokártyát csak nem tudom hogy jó lenne-e a gépembe.
Alaplap:Asrock ConRoe 1333-D667 R3.0
Alaplap:Asrock ConRoe 1333-D667 R3.0
Szerintetek jó lenne bele?😕
A GTS 450 minimálisan gyorsabb a GTS 250-től
és mennyivel marad el a GTX460 768-as változatától?😀
és ha feltuningolom 3.5 ghz ra úgy jó lesz?
miért csökkenne le??? a proci miatt?
HD4670 20,000-ért
amit ajánlottatok nekem a XFX HD4870 azon menne majdnem minden maxon???😜
Menne,csak 1-2 játéknál már jelentősen lecsökken az FPS!
a és a procim nem fogná fel ezt a vidikarit?
és ha feltuningoltatnám 3.5ghz-ig akkor?
dehogynem! Most is sok olyan játék jön ki amiket egy pl 7600 as nvidia is futtat pl plants vs zombies a cod6 is fut rajta aztán mégis milyen régi már!
NEkem a 3870-en alig ment valami új játék, pedig az csak 2,5 éves volt. Gondolom a tendencia nem változik. 2.5 éve nem épp alsó kategória volt a kártya!
A 4850 nem fogja bírni semmilyen grafikán sem 3 év múlva a játékokat...
birni fogja szerintem,de addigra már nagyon gyenge lesz!
Akkor nagyon kacsingatok a 4850 felé csak nem tom h bírni fogje egy 3 évig a jaékokat?😲
Gainward BLISS GeForce 9600GT Golden Sample 1024MB PCIe
argepen pont 20k,és ebben az árban 4670,GT240-t kapsz,mindkettőt veri!
[LINK]
argepen pont 20k,és ebben az árban 4670,GT240-t kapsz,mindkettőt veri!
[LINK]
fuhh,most láttam,4850-t 20k-ért,akkor az a legjobb!
én azt biztos nemfogom😆
hol tudom megnézni programmal(everestben ha lehet?)