Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
van az úgy, de maxon a GTX470 se tolja ki FullHD-ba, és az a kártya igencsak egy elnagyolt valami, sokat fogyaszt, és eléggé melegszik is.
0
0
0
0
sunny474 avatar
köszi a válaszokat! azt nemtudnátok elmagyarázni h pl Metro 2033 miért nem szereti az ati-t?mert áll az a játék sokkal jobban fut gtx470-en.a többi game viszont jobb lenne ati-val szerintetek?
0
0
0
0
kakas avatar
5870-et választanám énis!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
sunny474 írta:
sziasztok!ti melyik kártyát vennétek inkább?GTX 470 vagy Ati HD 5870.Nem nagyon tudok dönteni mert mind2 kariról jókat hallok.Sokat számít h pl dx11-en melyiken futnának jobban a játékok.És persze azis számít h alapból melyikkel tudok több fps-t varázsolni😃 Előre is köszi a választ!
Szerintem a hd 5870-es.[url]http://vgaspeed.hu/graph4.php?mode=compare&p2=bgaMalabnt&p3=a1aKalabpY&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa&page=10[/url]
0
0
0
0
sunny474 avatar
konkrétan erről a 2 kariról van szó:
GIGABYTE GV-N470OC-13I GTX470 1280MB GDDR5 PCIE
XFX HD-587X-ZNFA HD5870 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE

árban szinte teljesen megegyeznek.95k
0
0
0
0
sunny474 avatar
sziasztok!ti melyik kártyát vennétek inkább?GTX 470 vagy Ati HD 5870.Nem nagyon tudok dönteni mert mind2 kariról jókat hallok.Sokat számít h pl dx11-en melyiken futnának jobban a játékok.És persze azis számít h alapból melyikkel tudok több fps-t varázsolni😃 Előre is köszi a választ!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
én se mondtam h rosszabb, és én is azt ajánlom, de a GTS450 nem az a kártya amit Dx 11-ért vesznek
0
0
0
0
misidbssj avatar
De nekem most van 1 olyan lehetőségem, hogy majdnem egyárba választhatok
És igen, játékra kell inkább.
0
0
0
0
akos328 avatar
De játékra a DX11 miatt az a jobb, és Ő azt kérdezte..., legalább is a profiljánál
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
persze h GTS450, bár egy bő tízessel drágább mint a 4850, szal nem 1 kategória, de megéri
0
0
0
0
akos328 avatar
A profilodnál is írtam de ide is írom GTS 450😆
0
0
0
0
forestgreen avatar
A gts 450 picikét erősebb, de sokkal drágább, ha neked ennyit megér a dx 11 , akkor válaszd a gtx 460-at, de ennyi pénzért már 4870-et lehet kapni...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
misidbssj írta:
4850 vagy GTS 450?
ha lehet választani akkor gts 450-es.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
misidbssj írta:
4850 vagy GTS 450?

Egyértelműen GTS 450.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:
srácok, szerintetek erről az oldalról merjek rendelni? [LINK]

csak mert k.rva olcsó....

Csak hogy tudd a 8400gs en még a nfs carbon is laggol fullon szóval kb olyan erős mint egy 2002 es csúcsvidikari!

ajjj ne nézz már hülyének légyszíves, köszi....... láttad h kivan írva h akció... rámész a Videokártya menüpontra, és ott milyen árak vannak arról beszéltem -.- mostanra az is kiderült h ez átb.szás, netto árat adnak meg... b.zik

Jóvanna ne legyél ideges melyik szó az amivel én hülyének nézelek! Én csak elnéztem és azt hittem 8400 at akarsz!

én nyugodt vagyok, am most úgy néz ki h a gigabyte GTX 460-at fogom venni iponról, mert ott az a legolcsóbb, szerintetek jól járok vele és jó az a windforce hűtés?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:

Csak hogy tudd a 8400gs en még a nfs carbon is laggol fullon szóval kb olyan erős mint egy 2002 es csúcsvidikari!

ajjj ne nézz már hülyének légyszíves, köszi....... láttad h kivan írva h akció... rámész a Videokártya menüpontra, és ott milyen árak vannak arról beszéltem -.- mostanra az is kiderült h ez átb.szás, netto árat adnak meg... b.zik

Jóvanna ne legyél ideges melyik szó az amivel én hülyének nézelek! Én csak elnéztem és azt hittem 8400 at akarsz!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
szerintetek GTX 460-ból ASUS Direct CU-t vagy MSI cyclont vegyek?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
jólvan csodák sem léteznek...
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
DarthRoni írta:
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:

én is azt néztem mikor arra felé jártam h milyen olcsó ez, aztán vettem észre h ez csak nettó, tény h kicsit bekavarják vele az embert
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Kmisi99 írta:
DarthRoni írta:

0
0
0
0
DarthRoni avatar
4870-nél minek jobb kártya? inkább procit vegyél....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:

0
0
0
0
madchief avatar
enyémre 😜kérek válasz köszi
0
0
0
0
azbizony avatar
DarthRoni írta:

Én is kíváncsi lennék mit szóltok az oldalhoz 😃. 10K val olcsóbb a proci amit kinéztem.
0
0
0
0
DarthRoni avatar

0
0
0
0
madchief avatar
szerintetek melyik lenne az a videókártya(1gb-os)amit a gépem teljesen kihajtanai ezzel jobb teljesítményt nyútva mint 1 radeon 4870 1gb???
0
0
0
0
bencc88 avatar
Sziasztok!😀 Első sorban olyan videókártyát szeretnék ami idézőjelbe "régiebbi" játékokat max graffon tudok vinni...kb 2000-2008/9 évjáratú játékokról lenne szó pár példa.NFS részek mondjuk a Pro Streetig akkor egy San Andreas max grafon kb ilyen szintű játékokra kellenne...lehetőleg PCIos Geforce érdekelne 10-20k-ért.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Tesla GoD írta:
DarthRoni írta:
Tesla GoD írta:
DarthRoni írta:
hardveraprón találtam ASUS GTX460 768MB DirectCU újonnan 3 év garival 43 ezerért, megéri?
pár ezerrel drágább boltban. 42 ért már kapsz MSI Cyclone-t
gyenesmartin írta:
kakas írta:
Mercury az még PSU-nak is rossz lenne😃
De még szemétnek is rossz.
de hamutartónak egészen használható😉

1 helyen van 42-ért MSI cyclon, arról a webshopról se hallottam még, megbízható, és egyáltalán jobb az MSI?
az ASUS-t nem ismerem, de a Cyclone az nagyon jó hűtő, a webshop meg annyira nem lehet megbízhatatlan, de személyesen is átveheted

hát azért nem megyek el pestre 😃 meg olcsóbban is jövök ki az ASUS-al
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
DarthRoni írta:
Tesla GoD írta:
DarthRoni írta:
hardveraprón találtam ASUS GTX460 768MB DirectCU újonnan 3 év garival 43 ezerért, megéri?
gyenesmartin írta:
kakas írta:

1 helyen van 42-ért MSI cyclon, arról a webshopról se hallottam még, megbízható, és egyáltalán jobb az MSI?
az ASUS-t nem ismerem, de a Cyclone az nagyon jó hűtő, a webshop meg annyira nem lehet megbízhatatlan, de személyesen is átveheted
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Tesla GoD írta:
DarthRoni írta:
gyenesmartin írta:
kakas írta:

0
0
0
0
Tesla GoD avatar
DarthRoni írta:
gyenesmartin írta:
kakas írta:
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Sheriff avatar
Ugy nézem hogy 4830 lesz!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kakas írta:
0
0
0
0
kakas avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Koppy96 írta:
Amúgy a táp az Mercury házhoz volt szóval elméletileg nem a legjobb, de én mostmár megyek úgyhogy nem fogok válaszolni csak holnap 😃
Mercury pfujjj azt még kidobni se merném mert utánam mászik, mindenképp cseréld le!
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Amúgy a táp az Mercury házhoz volt szóval elméletileg nem a legjobb, de én mostmár megyek úgyhogy nem fogok válaszolni csak holnap 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát most így nem tudom megmondani neked, de én 1 évet adnék neki
0
0
0
0
Koppy96 avatar
250-el mennyi időre oldódna meg ?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát milyen a tápod, mert látom a 450W-os, de nem mindegy milyen gyártó, ha jobb féle gyártó, akkor elbírja.

de annyiból igaza van ákos328-nak, hogyha teheted, vegyél egy GTS450-et, azzal elég hosszú időre megoldódna a VGA problémád 😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
És akkor egy GTS 250-el meddig bírnám kihúzni és mekkora táp kell neki ?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
akos328 írta:
Hát DX10-be lehet hogy gyorsabb, de ha DX11-be akar játszani(abban ugyan elég gyenge)akkor már az a jobb, úgyhogy nézőpont kérdése...
De GTS450, HD 5770, azzal van egy szinten, vagy 1-2 ezressel olcsóbb tesóját az 5750-t válaszd

már ne haragudj, de akkora hülyeségeket tudsz mondani -.- előtte azt mondtad h a GTS 250 nem jobb az 5450-nél....

most meg h "ha DX11-ben akar játszani" a GTS250 nem is tudja a DX11-et

am meg sokkal jobb még a GTS250 is, szal azzal se járna rosszul barátunk, ha nincs pénze GTS450-re, akkor vegyen GTS250-et, szerintem
0
0
0
0
Koppy96 avatar
mert az mit számít h hány GDDR-es ?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Koppy96 írta:
igen de a GTS 250-nek 256 bites azért kérdezem, nem kell a dx11 akkor ez jobban megérné ?
a GTS250-nek meg a memóriája GDDR3, szal ugyan annyit ér kb mint a GDDR5 128bit
0
0
0
0
Koppy96 avatar
igen de a GTS 250-nek 256 bites azért kérdezem, nem kell a dx11 akkor ez jobban megérné ?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Koppy96 írta:
Nekem nem kell a DX 11 viszont nem tudom hogy tudok e még 5000-ret adni bele.
Szerk.: lehet hogy hülyeség de én most néztem utána és a GTS 450 nek csak 128 bites a memória vezérlője
És mindegyik gts450-esnek 128bites a memória vezérlője.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció