Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok!ti melyik kártyát vennétek inkább?GTX 470 vagy Ati HD 5870.Nem nagyon tudok dönteni mert mind2 kariról jókat hallok.Sokat számít h pl dx11-en melyiken futnának jobban a játékok.És persze azis számít h alapból melyikkel tudok több fps-t varázsolni😃 Előre is köszi a választ!
GIGABYTE GV-N470OC-13I GTX470 1280MB GDDR5 PCIE
XFX HD-587X-ZNFA HD5870 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE
árban szinte teljesen megegyeznek.95k
És igen, játékra kell inkább.
4850 vagy GTS 450?
4850 vagy GTS 450?
Egyértelműen GTS 450.
srácok, szerintetek erről az oldalról merjek rendelni? [LINK]
csak mert k.rva olcsó....
Csak hogy tudd a 8400gs en még a nfs carbon is laggol fullon szóval kb olyan erős mint egy 2002 es csúcsvidikari!
ajjj ne nézz már hülyének légyszíves, köszi....... láttad h kivan írva h akció... rámész a Videokártya menüpontra, és ott milyen árak vannak arról beszéltem -.- mostanra az is kiderült h ez átb.szás, netto árat adnak meg... b.zik
Jóvanna ne legyél ideges melyik szó az amivel én hülyének nézelek! Én csak elnéztem és azt hittem 8400 at akarsz!
én nyugodt vagyok, am most úgy néz ki h a gigabyte GTX 460-at fogom venni iponról, mert ott az a legolcsóbb, szerintetek jól járok vele és jó az a windforce hűtés?
Csak hogy tudd a 8400gs en még a nfs carbon is laggol fullon szóval kb olyan erős mint egy 2002 es csúcsvidikari!
ajjj ne nézz már hülyének légyszíves, köszi....... láttad h kivan írva h akció... rámész a Videokártya menüpontra, és ott milyen árak vannak arról beszéltem -.- mostanra az is kiderült h ez átb.szás, netto árat adnak meg... b.zik
Jóvanna ne legyél ideges melyik szó az amivel én hülyének nézelek! Én csak elnéztem és azt hittem 8400 at akarsz!
Én is kíváncsi lennék mit szóltok az oldalhoz 😃. 10K val olcsóbb a proci amit kinéztem.
hardveraprón találtam ASUS GTX460 768MB DirectCU újonnan 3 év garival 43 ezerért, megéri?
Mercury az még PSU-nak is rossz lenne😃
1 helyen van 42-ért MSI cyclon, arról a webshopról se hallottam még, megbízható, és egyáltalán jobb az MSI?
hát azért nem megyek el pestre 😃 meg olcsóbban is jövök ki az ASUS-al
hardveraprón találtam ASUS GTX460 768MB DirectCU újonnan 3 év garival 43 ezerért, megéri?
1 helyen van 42-ért MSI cyclon, arról a webshopról se hallottam még, megbízható, és egyáltalán jobb az MSI?
Amúgy a táp az Mercury házhoz volt szóval elméletileg nem a legjobb, de én mostmár megyek úgyhogy nem fogok válaszolni csak holnap 😃
de annyiból igaza van ákos328-nak, hogyha teheted, vegyél egy GTS450-et, azzal elég hosszú időre megoldódna a VGA problémád 😀
Hát DX10-be lehet hogy gyorsabb, de ha DX11-be akar játszani(abban ugyan elég gyenge)akkor már az a jobb, úgyhogy nézőpont kérdése...
De GTS450, HD 5770, azzal van egy szinten, vagy 1-2 ezressel olcsóbb tesóját az 5750-t válaszd
már ne haragudj, de akkora hülyeségeket tudsz mondani -.- előtte azt mondtad h a GTS 250 nem jobb az 5450-nél....
most meg h "ha DX11-ben akar játszani" a GTS250 nem is tudja a DX11-et
am meg sokkal jobb még a GTS250 is, szal azzal se járna rosszul barátunk, ha nincs pénze GTS450-re, akkor vegyen GTS250-et, szerintem
igen de a GTS 250-nek 256 bites azért kérdezem, nem kell a dx11 akkor ez jobban megérné ?
Nekem nem kell a DX 11 viszont nem tudom hogy tudok e még 5000-ret adni bele.
Szerk.: lehet hogy hülyeség de én most néztem utána és a GTS 450 nek csak 128 bites a memória vezérlője