Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek melyik a jobb kártya a Sapphire 5770 vagy az XFX 5770?
Én az XFX-re pályázok!
[quote][b]Tesla GoD írta:[/b]
[quote][b]ddkk22 írta:[/b]
[quote][b]Hitoshi írta:[/b]
GTX470-et én semmilyen formában nem vennék...[/quote]
miért nem?[/quote]lehet húzni, de nagy a fogyasztása, sok hőt termel, és nagyon olcsóbb se lesz, mert drága a GPU előállítása, inkább vennék egy HD6870-est, vagy 6950-et, ha nem lesz túl drága[/quote]
és azok erősebbek a 5850 2GB-os verziónál?ezeket is lehet húzni, úgy halottam húzásal elérik az 5870 szintjét is😀[/quote]
a 6870 erősebb az 5850-nél, de az 5870-t nem gyűri le. A GTX 470 és a 6870 kb egy szinten vannak, de inkább a 6870-t érdemes venni
értem de én 2gb-osat akarok:$[/quote]kb semmit nem számít az a 2GB jelenleg[/quote]
De később igen! Sőt még most is gépigényesebb játékoknál,élsimítás mellett![/quote]igen, de direkt arra menni felesleges
miért nem?[/quote]lehet húzni, de nagy a fogyasztása, sok hőt termel, és nagyon olcsóbb se lesz, mert drága a GPU előállítása, inkább vennék egy HD6870-est, vagy 6950-et, ha nem lesz túl drága[/quote]
és azok erősebbek a 5850 2GB-os verziónál?ezeket is lehet húzni, úgy halottam húzásal elérik az 5870 szintjét is😀[/quote]
a 6870 erősebb az 5850-nél, de az 5870-t nem gyűri le. A GTX 470 és a 6870 kb egy szinten vannak, de inkább a 6870-t érdemes venni
értem de én 2gb-osat akarok:$[/quote]kb semmit nem számít az a 2GB jelenleg[/quote]
De később igen! Sőt még most is gépigényesebb játékoknál,élsimítás mellett!
értem de én 2gb-osat akarok:$[/quote]kb semmit nem számít az a 2GB jelenleg
értem de én 2gb-osat akarok:$
GTX470-et én semmilyen formában nem vennék...
miért nem?
és azok erősebbek a 5850 2GB-os verziónál?ezeket is lehet húzni, úgy halottam húzásal elérik az 5870 szintjét is😀
a 6870 erősebb az 5850-nél, de az 5870-t nem gyűri le. A GTX 470 és a 6870 kb egy szinten vannak, de inkább a 6870-t érdemes venni.
miért nem?
és azok erősebbek a 5850 2GB-os verziónál?ezeket is lehet húzni, úgy halottam húzásal elérik az 5870 szintjét is😀
miért nem?
miért nem?
miért nem?
Mikor jönnek az új 6xxx-es széria?És kb. mennyi lesz az áruk?
+s 6770 verni fogja majd az 5770-et?
(vásárlássba kéne segíteni és nem csak úgy kérdezem😉)
Már rég kinn van,és kb. az 5770-5830 között lesz,de inkább az 5770 fele húzódik!
+s 6770 verni fogja majd az 5770-et?
(vásárlássba kéne segíteni és nem csak úgy kérdezem😉)
Valószínűleg a 6850-es lesz, de nem a vételár miatt (50e-ből megvan), hanem azért, mert 70-eset nem találtam egyik helyen sem, ahol vásárolni szoktam (aqua, ipon)...
Már csak el kell adjam a mostani-t... Megveszitek? 😀
Köszi még1x!
További szép napot!
Lovi
Hi!
Nagy dilemmában vagyok, ezért kikérném a tanácsotokat:
Jelenleg egy Sapphire HD 4850 Toxic Full 512Mb kártyám van de szeretném bővíteni a gépet, mert a videoram már kevés, szóval a dilemma:
a) Vegyek mégegy ugyanilyen kártyát és kössem össze
őket, vagy
b) Ezt adjam el és vegyek egy nagyobb teljesítményűt, több vrammal (ez esetben milyen ATI-t ajánlotok?), vagy
c) Vegyek a meglévő kártya mellé egy nagyobb teljesítményűt és kössem össze őket (itt is kérnék javaslatot, ill. ha van tapasztalat hogy lehet-e 2 különbözőt crossfire-be kötni, azt megköszönöm, ha leírod)
Thx!
Lovi
Nos sorba venném:
1, Ne vegyél mégegy ilyent,mert az alaplapod második PCI E csatlakozója csak x8-as és az nagyon visszafogná a másik karit.
2, én ezt ajánlanám, a helyedben Nvidia GTX 460-t vennék,vagy Radeon HD6850-t. Viszont ha már vennél erősebb VGA-t akkor CPU-t is kellene,mert most pont összhangban van a kettő,de ha beújitasz egy új videókártyát,akkor majd a proci visszafogja.
3,Ilyet nem szabad csinálni,csak két egyforma kártyát érdemes összekötni.
b) 6850/70 attól függően, hogy melyikre lenne pénzed.
c) Új alaplappal az is megoldható, hogy egy erősebb kártyával összekösd, de totál nem érné meg.
Nagy dilemmában vagyok, ezért kikérném a tanácsotokat:
Jelenleg egy Sapphire HD 4850 Toxic Full 512Mb kártyám van de szeretném bővíteni a gépet, mert a videoram már kevés, szóval a dilemma:
a) Vegyek mégegy ugyanilyen kártyát és kössem össze
őket, vagy
b) Ezt adjam el és vegyek egy nagyobb teljesítményűt, több vrammal (ez esetben milyen ATI-t ajánlotok?), vagy
c) Vegyek a meglévő kártya mellé egy nagyobb teljesítményűt és kössem össze őket (itt is kérnék javaslatot, ill. ha van tapasztalat hogy lehet-e 2 különbözőt crossfire-be kötni, azt megköszönöm, ha leírod)
Thx!
Lovi
768 as 😀 bocs Roni hogy válaszoltam rem nem baj.
Sziasztok, kaptam egy nagyon jó ajánéatot, 39-ért kapnék egy gigabyte GTX460-at, számla nélkül 3 év garival.
Az mit jelent h számla nélkül, én úgy hallottam h valami visszaigényléshez kell, ami engem nem érint...
szal ha számla nélkül veszem, nem lesz hátrányom belőle, a garancia ugyanúgy "élni" fog ugye?
Hát ha van külön garanciapapír akkor érvényes lesz.
a garis papír számla nélkül semmit se ér, legalább is nálunk s amúgy is, számlát nem adnának viszont garis papírt igen?! 😆
igen pont ezt mondta a gyerek
Sziasztok, kaptam egy nagyon jó ajánéatot, 39-ért kapnék egy gigabyte GTX460-at, számla nélkül 3 év garival.
Az mit jelent h számla nélkül, én úgy hallottam h valami visszaigényléshez kell, ami engem nem érint...
szal ha számla nélkül veszem, nem lesz hátrányom belőle, a garancia ugyanúgy "élni" fog ugye?
a garis papír számla nélkül semmit se ér, legalább is nálunk s amúgy is, számlát nem adnának viszont garis papírt igen?! 😆
igen pont ezt mondta a gyerek
körüli ár kéne.
én is videokártyát szeretnék cserélni hamarosan milyet ajánlanátok ehhez a géphez?
Processzor: E5200 @ 2×2.5
Memória: KINGSTON 2*1024
Videókártya: NVIDIA 7600GT
Alaplap: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
Merevlemez: 500GB
Tápegység: 400W- 12cm
DX 10-esekben
ATI-ban egy 4850 es Vapor-x est
Nvidiában egy GTX-9800,GT.-250,
DX11 ben
ATI-ban 5750-5770 max
Nvidiában GTS-450
Ennél nagyobbat nem érdemes a jelenlegi procihoz.
én is videokártyát szeretnék cserélni hamarosan milyet ajánlanátok ehhez a géphez?
Milyen a lapod pontos megnevezése? mert amit leírtál csak annyi derült ki hogy MSI. 😀
szerintetek AMD rendszer mellé hülyeség nvidiát venni?
nem, én is azt fogok
Ricsi a régi gépemben ATI Radeon 9550SE van. Csak mellékesen szólok h ez egy extrém high-tech, next gen VGA. Csak gondolj bele, most járunk csak a 6xxx szériánál, az enyém meg már 9xxx😜 Kell? 😆😆😆
de az nem HD, am nekem is van 9550-esem😆
Nekem is, a tiétek meg olyan kisrangú még a mienkhez képest,hogy benne van a HD szó,mi már néhány évvel elöttetek járunk 😃 😆
Amúgy vki keressen róla képet, überpro a nyák és a hűtő...
Nekem csak egy X300SE van. 😂 😆 De mi lenne ha, nVidia (GT)X300SE lenne? 😊 😆 😂