Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarthRoni avatar
kakas írta:
DarthRoni írta:
hát egyenlőre a 768-as a favorit, de majd kiderül mit bírok összehozni😀

Szerintem inkább vedd meg az 1GB-os GTX460-at,mert később jól fog jönni az a + kicsike teljesítmény!

de mondom hogy 40-nél többet nem költök VGA-ra
0
0
0
0
kakas avatar
DarthRoni írta:

Szerintem inkább vedd meg az 1GB-os GTX460-at,mert később jól fog jönni az a + kicsike teljesítmény!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Akkor 768Mb-os GTX 460 ? 40e FT körül mozog az ára, szerintem ne várj a ATI-ra, mert még mindig drágák.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
annyim nincs és annyit nem adok VGA-ra, másra jobban kell a zseton, max 40-et adok videokártyáért, ezért kérdeztem 😀
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Esetleg a 6770, de ha akarsz egy jó vételt csinálni akkor most veszel egy 1Gb-os GTX 460-t. Van már akár 47e FT-ért is.😉
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Szerintetek lesz olyan új AMD 6xxx, amelyik 35-40 körül lesz? mert nagyon szeretnék kipróbálni egy ATI-t, de mondjuk ha nagyon elmarad a GTX 460-tól, akkor inkább azt veszek, na szal szerintetek melyik AMD lesz ebben az árban és lehet tudni valamit hogy milyen erős lesz? 😀
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
ken7 írta:
ricshard004 írta:
ken7 írta:
ricshard004 írta:
Tanúsíthatom, volt 4890em, és a barátomnak 5770e, az 5770 jóval gyengébb volt, Dx11hez meg kevés, így elvesztette ezen a kártyán a létjogosultságát a DX11. A 4890 egy nagyszerű kártya.

igen 😕
én pedig ezt kapnám ingyen :Gigabyte RADEON-HD 5770
és azt mondod hogy nem olyan jó ?😶

Ingyen simán jó, ne viccelj😃
Utána max Crossfire-be kötöd, az már elég ütős.

am ingyen lenne jah 😆 csak én még veszek bele 4gb ram procira már nem fussa
nem tom mi az a Crossfire... de olyasmit hallotam hogy 5,10 fps többet ad 😕

70-90% FPS többletet ad a 2. GPU!
0
0
0
0
Osynho avatar
4890-es árából inkább GTX460-at vagy 6850-et vennék. 😀
0
0
0
0
ricshard004 avatar
ken7 írta:
ricshard004 írta:
ken7 írta:
ricshard004 írta:
Tanúsíthatom, volt 4890em, és a barátomnak 5770e, az 5770 jóval gyengébb volt, Dx11hez meg kevés, így elvesztette ezen a kártyán a létjogosultságát a DX11. A 4890 egy nagyszerű kártya.

igen 😕

A 2 vga-s Crossfire hatásfoka max 95% ergo 95% + fps
a 3as Crossfire azthiszem már csak +60-70% a 2 vga-hoz képest. Jó dolog ez a Multi Gpu, imádom a 2 Gpu-s karikat, az elmúlt 2 évben csak 2 gpu-s vga-m vagy 2 vga-m volt😀
0
0
0
0
ken7 avatar
ricshard004 írta:
ken7 írta:
ricshard004 írta:

igen 😕

0
0
0
0
ricshard004 avatar
ken7 írta:
ricshard004 írta:

igen 😕

0
0
0
0
ken7 avatar
madchief írta:
Ingyen jó😆
De ha az meglesz akkor cseréld el 4890-re

mért annyira rossz ?
de mennek vele a legújabb gamek maxon nem?
akkor meg minek cseréljem le ?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, azbizony ASUS HD4770 formulája %-ban mennyivel erősebb a GT220-amnál? és megér 18 ezret? nagyon fontos lenne válaszoljatok, köszi
0
0
0
0
madchief avatar
Ingyen jó😆
De ha az meglesz akkor cseréld el 4890-re
0
0
0
0
ken7 avatar
ricshard004 írta:

igen 😕
0
0
0
0
madchief avatar
Köszönöm akkor ha olcsón e tudom szerezni azt veszem meg 😃
0
0
0
0
ricshard004 avatar
0
0
0
0
madchief avatar
játékokban is jobban teljesít?
0
0
0
0
madchief avatar
Szerintetek melyik a jobb:
5770 vagy 4890?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Hitoshi írta:
hory írta:
félre ne értsetek nekem nem kell egy atomreaktor😃
csak egy uj vga "olcson"

csak annyi a baj, hogy ha veszel a mostani procid mellé egy viszonylag erősebb VGA-t, akkor bajban leszel, mivel CPU limited lesz, amitől nem fogod tudni kihasználni a VGA-t.
cerka mellé a mostaninál jobb VGA-t nem nagyon találsz, max akkor érdemes egy jobbfajtát venni, ha később lesz másik proci is, amúgy felesleges
0
0
0
0
Hitoshi avatar
hory írta:
csak egy uj vga "olcson"

csak annyi a baj, hogy ha veszel a mostani procid mellé egy viszonylag erősebb VGA-t, akkor bajban leszel, mivel CPU limited lesz, amitől nem fogod tudni kihasználni a VGA-t.
0
0
0
0
no avatar
Üdv mobilvideó kártyák közül:
NVIDIA(R) GeForce(R) G 310M 1GB GDDR3
ATI Mobility Radeon 5470 DDR3 1GB VRAM ?
(Corei3 350M 2.26 GHz 3MB proci van mindkét lehetőségnél)
köszi
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Hitoshi írta:
Osynho írta:
Cerka mellé tök felesleges lenne egy 4850et venni.

pont ezt akartam én is írni. Egy Celeron mellé elég durva lenne berakni egy 4850-t 😃
a gépét meg se néztem, így már más a helyzet😂
0
0
0
0
hory avatar
csak egy uj vga "olcson"
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Osynho írta:

pont ezt akartam én is írni. Egy Celeron mellé elég durva lenne berakni egy 4850-t 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hory írta:
lényeg a lényeg gyűjtsek 30k-t ne 20at és vegyek tápot is.....tiszta😃
amugy akkor valsz 4850 lesz

(v alap+ram+proc?? melyik lenne jobb? ha ezeket venném 30-35bol vagy egy vga+táp??)
annyiból nem nagyon kapnál értelmes lap+ram+proci kombót...
0
0
0
0
hory avatar
lényeg a lényeg gyűjtsek 30k-t ne 20at és vegyek tápot is.....tiszta😃
amugy akkor valsz 4850 lesz

(v alap+ram+proc?? melyik lenne jobb? ha ezeket venném 30-35bol vagy egy vga+táp??)
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Osynho írta:
hory írta:
akk visszatérek a témához....😃
nekem olyan vga kell amihez nem kell plusz tapcsati mer 400as codegenem sajnos nem rendelkezik ilyesfajta tuljadonsagokkal😃(tudom h tápot kéne venni ne irjátok csak az már kiesik a keretből)

http://www.argep.hu/trend/MOLE/Molex-PCI-e.html
Viszont nem a pci-e csati hiánya a legfőbb gond azzal a táppal...
codegen táppal én félnék kettesben lenni 1 sötét szobában, nem h még átalakítókat kössek rá😂
0
0
0
0
Osynho avatar
hory írta:
nekem olyan vga kell amihez nem kell plusz tapcsati mer 400as codegenem sajnos nem rendelkezik ilyesfajta tuljadonsagokkal😃(tudom h tápot kéne venni ne irjátok csak az már kiesik a keretből)

[url]http://www.argep.hu/trend/MOLE/Molex-PCI-e.html
[/url]Viszont nem a pci-e csati hiánya a legfőbb gond azzal a táppal...
0
0
0
0
ujjzalan avatar
hory írta:

vmi adatot írnál? pl milyen árkategóriában? ATI vagy NVidia? vagy ezt mi dönthetjük el?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hory írta:
azért manapság sajnos már minden értelmes kártyához kell némi + szufla, mennyi a keret rá?
0
0
0
0
hory avatar
akk visszatérek a témához....:D
nekem olyan vga kell amihez nem kell plusz tapcsati mer 400as codegenem sajnos nem rendelkezik ilyesfajta tuljadonsagokkal:D(tudom h tápot kéne venni ne irjátok csak az már kiesik a keretből)
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Akkor innentől vége! Thx

Felmorzsolódnak a felesleges hsz-ek ezentúl. 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
gyenesmartin írta:
Végre nem rólam mondtok ilyeneket.De ez már elég sok off.
te is beszélsz itt baromságokat, de am ja sok az OFF
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Végre nem rólam mondtok ilyeneket.De ez már elég sok off.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Akkor lenne veszekedés, ha még egy pár hasonló hsz érkezik... 😂[/quote]most mit arcoskodsz itt, asszed modi vagy vagy mi?😂[/quote]

Vágjadmagadnyakondeazonnalte!😂
0
0
0
0
azbizony avatar
Tesla GoD írta:
berki_zsolt írta:
ricshard004 írta:
Cooley írta:
akos328 írta:
jaja. A 48xx-es szériák nem támogatják DX11-et, de DX10-ben vagy 10X erősebbek

Eddig is tudtam, hogy képes vagy sok hülyeséget összehordani, eddig ki is röhögtelek miattuk, de már kezd unalmas lenni. Mi lenne ha utánaolvasnál valaminek mielőtt hülyeségeket beszélsz? 😀 Mondjuk engem annyira nem zavar, de sok embert félrevezetsz az ökörségeiddel...

Nézd el neki..., én már ebbe a témába bele se szólok ha valaki marhaságot ír, majd rájönnek, ha meg mégis beleszólnék,akkor veszekedés lenne,hogy ki mit tud rosszul...

Abból biztos nem lenne veszekedés, ha valakinek segítel, mert nem ért a gépekhez, és félrevezették.
Ellenkező esetben én megakadályoznám az értelmetlen veszekedést. 😜

Akkor lenne veszekedés, ha még egy pár hasonló hsz érkezik... 😂
most mit arcoskodsz itt, asszed modi vagy vagy mi?😂

DarthRoni vok azbizony gépéről:

amúgy mit vártok tőle? Barcás 😆 de már párszor én is írtam hogy milyen hülyeségeket ír, végre más is észre vette....

de nem is tudni honnan jött, egyik nap feljött, és azóta hordja össze a hülyeségeit, úgy beszél róluk mintha az 100%-osan úgy lenne, de mindegy, én is biztos mondtam már buta dolgokat, de nem minden hsz-em hülyeség...
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
berki_zsolt írta:
ricshard004 írta:
Cooley írta:
akos328 írta:

Eddig is tudtam, hogy képes vagy sok hülyeséget összehordani, eddig ki is röhögtelek miattuk, de már kezd unalmas lenni. Mi lenne ha utánaolvasnál valaminek mielőtt hülyeségeket beszélsz? 😀 Mondjuk engem annyira nem zavar, de sok embert félrevezetsz az ökörségeiddel...

Nézd el neki..., én már ebbe a témába bele se szólok ha valaki marhaságot ír, majd rájönnek, ha meg mégis beleszólnék,akkor veszekedés lenne,hogy ki mit tud rosszul...

Abból biztos nem lenne veszekedés, ha valakinek segítel, mert nem ért a gépekhez, és félrevezették.

most mit arcoskodsz itt, asszed modi vagy vagy mi?😂
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
ricshard004 írta:
Cooley írta:
akos328 írta:

0
0
0
0
ricshard004 avatar
Cooley írta:
akos328 írta:

0
0
0
0
Cooley avatar
akos328 írta:

0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
hory írta:
hali!
vki megmondaná h melyik vga jobb??
5670 vagy a gt240

mind2 gigabyte 512es ddr5os....(20k mind2)
[LINK]Ez a jobb és nem is kicsivel.
0
0
0
0
hory avatar
hali!
vki megmondaná h melyik vga jobb??
5670 vagy a gt240

mind2 gigabyte 512es ddr5os....(20k mind2)
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Nah igen... árbeli különbség biztos hogy van... 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció