Hello
A következők a gépem adatai:
alaplap: ASRock FM2A75M Pro4+
proci: AMD Athlon II X4 750K
videókártya: Geforce 9500 GT 1Gb DDR2
+ 4 Gb ram, monitor, stb
A kérdés: Milyen táp kéne hozzá? Elég egy 350 W-os, vagy inkább egy 400-450W-os kéne?
Ehhez a géphez ([url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=31306&sub=usercomp&comp=89106[/url]) milyen tápegység lenne az ideális? Hány wattos?
Válaszokat előre is köszi 😀
Értem. Ez jónak tűnik. Házat is kérdeztem.
Értem. Hát ez a legolcsóbb jó táp szóval ezt vegyed szerintem. A többit meg majd kigondolod a ház meg úgyis felső tápos atx lesz mert az olcsó házak olyanok te meg olcsó gépet akarsz.
Ilyen lenne: SAPPHIRE 11215-00-20G R7 250 1G GDDR5 BOOST
[url]http://***/webshop/product/sapphire_11215_00_20g_r7_250_1g_gddr5_boost_pcie/519074[/url]
Házat még annyira nem néztem, az se biztos,hogy ezek lesznek a gépben, mert most nagyon arra megyek, hogy olcsón jöjjek ki de azért tudjak mai játékokkal is játszani.
És köszi a segítséget.
GIGABYTE GE-C420A-C2 OEM
http://www.ipo n.hu/webshop/product/gigabyte_ge_c420a_c2_oem/164169
Egyébként az alkatrészektől függ leginkább mennyit fogyaszt a gép és nem a táptól. R7 250 videokártya pontosan milyen? Egyébként procid és vga-d kis fogyasztású szóval a kis fogyasztásra vonatkozó igényed teljesülni fog. A táp inkább felső tápos házba elegendő de alsó tápos házba is talán elég lehet de ha nem akkor kell hosszabbító. Bár gondolom ki házad(m-atx) lesz vagy felső tápos ATX.
Sziasztok, 2x2gb 1600mhz-es ram, egy r7 250-es vidikarihoz és egy pentium g3220as procihoz milyen tápot ajánlotok?A lényeg, hogy olcsó és kevéset fogyasszon!!!
Természetesen tényleg ritka manapság hogy egész gépeket visz magával egy ócska táp, de sose tudni ugyebár... nekem még az előző konfigomnál nyírt ki egy ratyi táp egy 160-as WD caviar blue-t rögtön startban.kicsit kellemetlen volt 😆 azóta inkább nem kísérletezem...
1 hete váltottam le a 450W-os Chieftec CTG tápomat új 600W-os ugyancsak CTG változatra. Elbeszélgettem az eladóval, azt mondta hogy mindenkinek a Chieftec tápot szokta ajánlani, bár vannak sokan akik a gamer gépükhöz az 5000Ft-os 'nagy teljesítményű' M-tech és barátai tápokat választják, aztán hozzák vissza a gépet hogy nem működik, lefagy, kilép stb. Használtam én is M-tech-et a régi gépemben, 1 évnél többet nem is bírt pedig nem volt valami izmos a gép. Azt is hozzátette hogy ma már nem jellemző az hogy a táp elszáll és viszi magával a gép összes belsőségét, nagyon ritka esetben van hogy más alkatrészeket tönkretesz, mivel az olcsókban is van védelem. Az olcsó tápok sem rosszak olyan gépekbe amiket legfőképp netezésre használnak, és persze vannak köztük olyanok amik évekig elmennek gond nélkül.
gaboo7: en a sajat penzemmel hulyulok ugaz 36 ezres a tap amit rendeltem.de nem erdekel ez az ucso tuningom azt kesz.max meg ram bovites lesz azt jovan
Felesleges írni bármit is. 😀 Tápegységre is feleslegesen kidob valaki 32k-t mikor a 16k-s táp is bőven sok lenne a géphez. Ilyen amikor valaki nem a saját pénzével játszik... 😀
Memóriába a legolcsóbb 1600-as 8GB-os 19k a legolcsóbb 2400Mhz-es pedig 27k ez 8k eltérés ami azért nem elhanyagolható kétlem hogy bárhol 19k-ért árulnák a 8GB DDR3 2400Mhz-es memóriákat.
Igen jó, 1600Mhz-es bőven megteszi, nem kell 2400, 10k-el drágább más különbség nincs, ha annyira izgatja a fantáziádat 2000Mhz+ segítek, 1600-os simán megy 2133Mhz-et. 😉
sikerült 😃 azért azt a ramot veszem, mert akcióban van és szinte ugyan abban az árban van a kettő .... de a procinál nagyon szépen köszönöm a segítséget 😃 akkor i5 4670k és MSI N770 Lightning és Corsair RM650-el jó lesz?
Úgy tudom, hogy minden leadott rendelést ment a rendszerük, aztán megnézik és intézkednek. Viszont ha visszamondod akkor kapnak róla jelzést. Lehet, hogy azért nem tudod visszamondani mert nincs most nyitvatartás... holnap reggel 9:00 után nézd meg...
Akkor ezt lehet bukó, mikor rendelted ?
A lényeg, lesz egy jó processzorod ami mellé rakhatsz 4 Gtx 760-at akkor is Gpu limited lesz. Továbbá, 4Gb-os 760 aminek megint csak semmi értelme, annyi Vramot soha nem fog használni, hamarabb elfogy a Gpu. Ram a legnagyobb ostobaság, játékok kb 2Fps-t fognak gyorsulni.😆
Máskor mielőtt rendelsz kérdezz !😉
már megrendeltem, de próbállom visszamondani ... a weboldalukkal valami gond van, mert rámegyek, hogy visszamondom és még ott marad a megrendelés ... betelefonálni meg már nem lehet, mert 8 után nem fogadnak hívást ... reméllem holnap már jó lesz....
Így máris spóroltál 65k-t, belefér a jobb Vga pl: PALIT GTX770 Jetstream 2Gb_87k
Marad pénz monitorra, ja és egy SSD.😉 Tápból meg bőven sok az 500w-os is, nemhogy 650 !
Az egész gép nem eszik 350w-ot, hova kellene 600w-os táp? Még a Raider is sok, felesleges nagyobbat venni. Ha a Raider 550-et veszi még akkor is marad 200-250w tartalék ami akár egy 760 SLI-hez is elég. 4-5 éve amikor a Bloomfield procik 4Ghz felett bezabáltak terhelés alatt 300-400w-ot akkor valóban indokolt volt egy 600w-os tápegység de ezek az Haswell procik még 5Ghz-en sem esznek többet 200W-nál. A GTX760 tdp-je pedig 170w.
Persze. Az egyetlen gond az lehet hogy a 8 pines CPU csatlakozó rövid szokott lenni alsó tápos házakba ezért nem lehet hátul elvezetni de ez is csak esztétikai probléma.
feco333: A 750W-os Aurum Gold árának kevesebb mint feléért kaptál volna egy FSP Raider 550W Silver tápot ami bőven elég lett volna a konfigodhoz sőt még maradt volna tartalék ha később fejleszteni akarsz. Szerintem felesleges volt a 750W-os Aurum Gold. Ha mindenféleképp moduláris tápot szerettél volna akkor ott van mondjuk egy BE QUIET! Pure Power 530W CM majdnem az Aurum árának a feléért.
igen.annyi hogy az ora allitodott el de mukodik a gep.amm egy fsp 750 w active pfc modularis tapot vettem gold minositessel szoval ott van a szeren a tap.mostmar megtanulom tapon nem erdemes sporolni
Egy 1090T/2500k + 680/7970-el tuning-al elboldogulna?
A következők a gépem adatai:
alaplap: ASRock FM2A75M Pro4+
proci: AMD Athlon II X4 750K
videókártya: Geforce 9500 GT 1Gb DDR2
+ 4 Gb ram, monitor, stb
A kérdés: Milyen táp kéne hozzá? Elég egy 350 W-os, vagy inkább egy 400-450W-os kéne?
Egy kis segitség kellene, választásotokat ha lehet indokoljátok. 😀
- Corsair TX650 v2
- Corsair GS700 (2013 Edition)
Köszönöm!! 😉
Válaszokat előre is köszi 😀
[url]http://***/webshop/product/akyga_aky921bl/353100[/url]
Értem. Hát ez a legolcsóbb jó táp szóval ezt vegyed szerintem. A többit meg majd kigondolod a ház meg úgyis felső tápos atx lesz mert az olcsó házak olyanok te meg olcsó gépet akarsz.
[url]http://***/webshop/product/sapphire_11215_00_20g_r7_250_1g_gddr5_boost_pcie/519074[/url]
Házat még annyira nem néztem, az se biztos,hogy ezek lesznek a gépben, mert most nagyon arra megyek, hogy olcsón jöjjek ki de azért tudjak mai játékokkal is játszani.
És köszi a segítséget.
http://www.ipo n.hu/webshop/product/gigabyte_ge_c420a_c2_oem/164169
Egyébként az alkatrészektől függ leginkább mennyit fogyaszt a gép és nem a táptól. R7 250 videokártya pontosan milyen? Egyébként procid és vga-d kis fogyasztású szóval a kis fogyasztásra vonatkozó igényed teljesülni fog. A táp inkább felső tápos házba elegendő de alsó tápos házba is talán elég lehet de ha nem akkor kell hosszabbító. Bár gondolom ki házad(m-atx) lesz vagy felső tápos ATX.
A két táp közül melyik volna a legjobb az új géphez? Azért akarok 750W, mert később talán veszek bele még 1 GTX 770-t.
Fortron RAIDER S 750W 80 PLUS SILVER:
http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=384
Corsair CX750M
http://www.corsair.com/en/cx-series-cx750m-modular-atx-power-supply-750-watt-80-plus-bronze-certified-modular-psu.html
Memóriába a legolcsóbb 1600-as 8GB-os 19k a legolcsóbb 2400Mhz-es pedig 27k ez 8k eltérés ami azért nem elhanyagolható kétlem hogy bárhol 19k-ért árulnák a 8GB DDR3 2400Mhz-es memóriákat.
A lényeg, lesz egy jó processzorod ami mellé rakhatsz 4 Gtx 760-at akkor is Gpu limited lesz. Továbbá, 4Gb-os 760 aminek megint csak semmi értelme, annyi Vramot soha nem fog használni, hamarabb elfogy a Gpu. Ram a legnagyobb ostobaság, játékok kb 2Fps-t fognak gyorsulni.😆
Máskor mielőtt rendelsz kérdezz !😉
Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb_20k
Asus Z87-C_30k
i5 4670k_56k
Így máris spóroltál 65k-t, belefér a jobb Vga pl: PALIT GTX770 Jetstream 2Gb_87k
Marad pénz monitorra, ja és egy SSD.😉 Tápból meg bőven sok az 500w-os is, nemhogy 650 !
feco333: A 750W-os Aurum Gold árának kevesebb mint feléért kaptál volna egy FSP Raider 550W Silver tápot ami bőven elég lett volna a konfigodhoz sőt még maradt volna tartalék ha később fejleszteni akarsz. Szerintem felesleges volt a 750W-os Aurum Gold. Ha mindenféleképp moduláris tápot szerettél volna akkor ott van mondjuk egy BE QUIET! Pure Power 530W CM majdnem az Aurum árának a feléért.