én úgy tudom hogy elméletileg kalóz win7 nem kap semmiféle frissítést szóval ha dob neki frissítéseket az jelentheti azt is hogy eredeti a win7 rajta?😃
még egy kérdés amit egy barátom tenne fel nektek: hogyan tudja ellenőrizni hogy neki eredeti win7 van-e a gépén? (úgy kapta a gépet hogy minden fel volt rá telepítve már szülei vették neki használtan) előre is köszönjük a válaszokat! 😀
zsoca1199: Ő lenne az alaplapod? MSI B75MA-E33.
8.1-es driver nagy valószínűséggel jó lesz, de ha mindenképpen 10-es drivert akarsz, akkor az adott dolog gyártójának az oldalán kell keresned, tehát: hangvezérlő és hálózat: Realtek, chipset: Intel.
Felraktam én is a win 10 pro-t és csak egy gondom van. Nem igazán tetszik neki az alaplaphoz tartozó Realtek HD Audio program és így ha be dugom a fülest nem hallom ha valaki beszél skype-on csak ha a fülest állítom alapértelmezettre.
Nézd, ha a telepítő beveszi, hogy eredeti, aktivált Windowsod 7-ed van (mármint tört ugye), akkor aktiválja automatikusan a Win10-et. Telepítés full ugyanaz.
mennyiben különbözik az amit tört win7-re raksz fel attól amit eredeti jogtiszta win7-re? 😀 illetve a telepítés menete nem különbözik? (bocsi a sok hülye kérdésért de nagyon utána szeretnék járni a dolgoknak mielőtt bármibe is belekezdek) 😀
winrar Persze a játékok szépen futnak, még talán jobban is mint azelőtt. Minden oldal gyorsan bejön, más videó megosztó oldalon is jó minden, csak az a rohadt jútyúb nem akarja az igazságot.
Köszi a segítséget azért.
zslti234: Akkor nem tudom mi okozhatja, játékok futnak rendesen?
Esetleg ideiglenes megoldásként nézheted VLC-vel is a videókat (csak megnyitod a programot, Ctrl+N és videólink ctrl+v és enter), régen én is azzal néztem a jutbob-ot, mert a videokártyám csak úgy bírta a 720p-t 😜
winrar Ha minden igaz akkor minden fent van. HTML5-tel is, anélkül is próbáltam. nem tudom mi lehet, mindig 144p ben nyitja meg a videókat. Egy hete pedig simán nyomattam 720p-ben. 😕
Bioritmus: Lehet és ha aktiváltad valamivel (mondjuk DAZ Loader), akkor elvileg egy örökre aktivált Windows 10-ed lesz. Media creation Tool segítségével tudod frissíteni: [LINK]
Bár én telefonosan aktivált Win 8.1-et frissítettem Win10-re, ami szintén eredeti maradt.
flash89: Én július 29 óta használom és semmi gondom nem volt még.
Hali. Ma jött meg nekem is a win10 frissítés (eredeti) és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mikor lenne érdemes feltelepíteni, mert ahogy olvasom még vannak gondok vele?
Válaszokat köszönöm!
Ha a telepítésnél nem a Testreszabást választottad (ott lehet először ki/be kapcsolgatni ezeket), akkora Gépházban nézz utána, ott vannak ezek a beállítások.
Olvastam egy olyat hogy a windows 10 telepítésével beleegyezek abba hogy a Microsoft tárolhatja a jelszavaimat és böngészési adataimat...van egy olyan érzésem hogy ez 90%-ban kamu de azért inkább rákérdezek itt a profiknál..szóval mennyi igaz ebből? 😀
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy valaki rajtam kívül tapasztalta azt hogy a Youtube videók betyár lassan töltődnek be ? Nem bírok megnézni egy 6 perces vidit anélkül hogy meg ne állítsam vagy 4-szer. Egy hete még működött , de már 3 napja ezt csinálja, elég idegesítő. Más videó megosztók pedig jól mennek.
Köszi előre is. 😀
Sziasztok.
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy mennyivel magasabb a gépigénye mint a win 7-nek? Illetve hogy a játékok amik win 7-en futottak azok futnak ezen is? 😀 Előre is köszönöm!
Köszi Nirvana.
Az mitől van:belépek egy játékba és át állítja a témát szóval nem diavetítés megy hanem csak a windows kép van kint.!
Nem mentettem el a témát csak ez volt a gond.
Omis: Jövő héten kedden.
Minden hónap második keddje a "Microsoft Patch Tuesday", ezek között csak soron kívüli frissítések jönnek, például ha gyorsan javítani kell egy épp' felfedezett biztonsági rést. 😃
dave500: Hogyha 7-en ment akkor 10-en is kéne neki ilyen módon, ezen a téren nem sok változás történt azóta. Biztosra nem lehet mondani, ez olyan dolog amit ki kell próbálni és kiderül.
Na de jön a kérdés.. nekem ugye van PIC vezérelt LCD modulom (usb to lcd interface)
Ráerőszakoltam Win XP-s drivert 7-re, hálisten megy.. de vajon Win 10-ben is van ilyen ráerőszakolós driver dolog? És vajon működne?
hat nemtudom,hogy kiprobaltam egy clean installal SSD-n de a win 7 ugyis hamarabb bootolt nekem,gameknel meg szinte ugyan az persze minden driver up to date😀
Nah de meg varok par honapot amig az ilyen hibak kikuszbolik 😜
Nekem minden tökéletes. Gyorsabb, mint a Win7 és minden driver működik. De ahogy olvastam, néhány embernek már magával a telepítéssel is problémái vannak/voltak.
Sziasztok!
Nem olvastam végig a fórumot, szerintetek az én gépemmel érdemes váltani, vagy hagyjam?
Nem egy friss konfig, igazából semmi baj nincs vele, minimálisat lassult csak a több mint egy éves windows 7-em, de lassan érik neki egy újratelepítés, gondolkodtam, hogy váltok 10-esre. Megéri?
kakamatyi100: A windows.old mappát a következő képen tudod eltávolítani.
1. windows + R aztán írd be:
cleanmgr
vagy akár beírhatod a keresőbe is hogy:
lemezkarbantartó.
2. válaszd azt a meghajtót amin a windowsod van.
3. Kattints rendszerfájlok törlésére, majd megint okézd le.
4. Kiválasztod:
Korábbi Windows-telepítések
5. Utána dolgozni fog rajta pár percig és elvileg eltávolította ha nem akkor megoldjuk még.
Nekem Windows 10 alatt több FPS-em van pár játékban, mint Win7 alatt. És nem, nem azért, mert "belakott" rendszerről váltottam tisztára. Én annak tudom be, hogy a Win10-nek kisebb a gépigénye.
Az lehetséges,hogy 7 és 8/8.1/10 között van fps különbség ,mert újabbik hardvereket jobban kezelik mint a win 7,de 8 és 10 között már nincsen többi véleményemet már leírtam.
8.1-es driver nagy valószínűséggel jó lesz, de ha mindenképpen 10-es drivert akarsz, akkor az adott dolog gyártójának az oldalán kell keresned, tehát: hangvezérlő és hálózat: Realtek, chipset: Intel.
Köszi a segítséget azért.
Esetleg ideiglenes megoldásként nézheted VLC-vel is a videókat (csak megnyitod a programot, Ctrl+N és videólink ctrl+v és enter), régen én is azzal néztem a jutbob-ot, mert a videokártyám csak úgy bírta a 720p-t 😜
flash89 amikor akarod. Nálam mondjuk semmi baja nincs.
zslti234 flash playert próbáld meg újratelepíteni.
Bár én telefonosan aktivált Win 8.1-et frissítettem Win10-re, ami szintén eredeti maradt.
flash89: Én július 29 óta használom és semmi gondom nem volt még.
Válaszokat köszönöm!
BioritmusBöngészési előzményeidet megoszthatja HA beleegyezel ebbe. Jelszóról nem tudok.
Az lenne a kérdésem hogy valaki rajtam kívül tapasztalta azt hogy a Youtube videók betyár lassan töltődnek be ? Nem bírok megnézni egy 6 perces vidit anélkül hogy meg ne állítsam vagy 4-szer. Egy hete még működött , de már 3 napja ezt csinálja, elég idegesítő. Más videó megosztók pedig jól mennek.
Köszi előre is. 😀
én nem is friss telepítést végeztem hanem meghagyta a fájlokat dokumentumokat.
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy mennyivel magasabb a gépigénye mint a win 7-nek? Illetve hogy a játékok amik win 7-en futottak azok futnak ezen is? 😀 Előre is köszönöm!
vagy igen?
Az mitől van:belépek egy játékba és át állítja a témát szóval nem diavetítés megy hanem csak a windows kép van kint.!
Nem mentettem el a témát csak ez volt a gond.
Minden hónap második keddje a "Microsoft Patch Tuesday", ezek között csak soron kívüli frissítések jönnek, például ha gyorsan javítani kell egy épp' felfedezett biztonsági rést. 😃
dave500: Hogyha 7-en ment akkor 10-en is kéne neki ilyen módon, ezen a téren nem sok változás történt azóta. Biztosra nem lehet mondani, ez olyan dolog amit ki kell próbálni és kiderül.
Ráerőszakoltam Win XP-s drivert 7-re, hálisten megy.. de vajon Win 10-ben is van ilyen ráerőszakolós driver dolog? És vajon működne?
Nah de meg varok par honapot amig az ilyen hibak kikuszbolik 😜
Nem olvastam végig a fórumot, szerintetek az én gépemmel érdemes váltani, vagy hagyjam?
Nem egy friss konfig, igazából semmi baj nincs vele, minimálisat lassult csak a több mint egy éves windows 7-em, de lassan érik neki egy újratelepítés, gondolkodtam, hogy váltok 10-esre. Megéri?
1. windows + R aztán írd be:
cleanmgr
vagy akár beírhatod a keresőbe is hogy:
lemezkarbantartó.
2. válaszd azt a meghajtót amin a windowsod van.
3. Kattints rendszerfájlok törlésére, majd megint okézd le.
4. Kiválasztod:
Korábbi Windows-telepítések
5. Utána dolgozni fog rajta pár percig és elvileg eltávolította ha nem akkor megoldjuk még.