Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami coop-os játékot a gépigény nem lényeg csak az lenne a lényeg h ingyenes legyen. 😀 meg persze ne laposodjon a story pls segítsetek
thx
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Ajánlanátok pár olyan játékot ami olyan 3GB? 😆😆😆 (nincs tul sok hely a vinyomon) 😃
Előre is kössz.
0
0
0
0
xoki avatar
Akkor esetleg még : fallout, maffia, godfather, the saboteur
0
0
0
0
Matelord99 avatar
Köszi, bár azok megvoltak 😀 Lehet hogy az összes ilyen játékot végigtoltam 😀 De nem tudom ,kicsit olyasmi legyen mint egy GTA vagy Far Cry
0
0
0
0
xoki avatar
Matelord99: borderlands, battlefield, most hirtelen ennyi esetleg ha tudnál egy példát mondani akkor lehet több eszembe jut 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Xoki: kösz, two worlds kipróbálom
0
0
0
0
Matelord99 avatar
Valaki, akárki, bárki tudna olyan játékot ajánlani ami Open World shooter, lehet FPS meg TPS is ?
0
0
0
0
xoki avatar
Gothic, two worlds, dark souls, risen
0
0
0
0
ulver01 avatar
ehh 😆 kösz, de valami komolyabbra gondoltam 😆
0
0
0
0
xoki avatar
South Park The Stick of Truth 😆
0
0
0
0
ulver01 avatar
valaki valami mesés rpg-t tudna ajánlani? 😆 célzok most ezzel a fable-ra, szóval valami hasonlóra, de a dragon age szerű rpg-ktől kíméljetek 😆
0
0
0
0
Matelord99 avatar
Most oksa ? Tudnátok játékot ajánlani ? Valamilyen shootert, lehet TPS is ,meg Open World is . Előre is köszi !
0
0
0
0
zsabzsab avatar
jóég, mennyi játék.😃D köszi😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
bassus16: Basszus, neked ez mind fentvan a gépeden??? WTF 😲
0
0
0
0
bassus16 avatar
zsabzsab:Amik nekem fönt vannak tetszenek és neked is elmennek:Assassins's Creed 3,Battlefield 3,Battlefield Bad Company 2(Multit is megtudom csinálni ha kell)Counter Strike Global Offensive (multi is működik)Dead Island,Dirt 2-3,Dishonored ez egy nagyon jó játék,Driver San Fransisco,Far Cry 3,Fifa 14,Lost Planet 3,Medal of Honor Warfighter,Metro 2033/Last Light,Resident Evil 6,Sleeping Dogs,Tomb Raider.
Itt egy kép is az összesről:https://abload.de/img/nvteleno1pz4.png
0
0
0
0
zsabzsab avatar
Ha neki nem is, nekem ajánlhatnál bassus16.😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
Matelord99:És honnan a ***-ból tudjuk milyen géped van neked? Odaírtad vga-hoz van,ram az is van,proci naon jó. Gondolkozzál már....
0
0
0
0
Matelord99 avatar
Helló !

tudnátok olyan játékot ajánlani amelyik elmegy a gépemen legalább minimumon szaggatás nélkül, FPS, és ezt nem muszáj ,de van valami jó sztorija ? (a COD-okat már végigtoltam 😀 )
0
0
0
0
zsabzsab avatar
Tudnátok nekem ajánlani pár játékot a gépem teljesítményét figyelebe véve?😀
0
0
0
0
no avatar
Tarondor: Dishonored, Outlast bár ez horror de jó 😜
0
0
0
0
Tarondor avatar
Sziasztok! Tudnátok mondani 'sunnyogós" játékokat? Pl: Prince of Persia: The Two Thrones, Thief (összes megvolt), Assassin's Creed (ebből is mind megvolt) stb. Előre is köszi 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
The Incredible Advantures of Van Hellsing, Torchlight, Diablo.
0
0
0
0
no avatar
szia ajánlatánok nekem jo hack and slash és rpg jatekokat amibe sok féle cuc van stb!
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Most lett új gép és a vga már nem fért bele. A fear ne jött be, a codból mw3-ig mind megvolt, a dead space meg ugye nem az a stílus. Azért kösz.
0
0
0
0
Bronson avatar
egy vga csere nem ártana, bár egy 9600gt-re vagy hasonló... igy elég szegényes a felhozatal, a régebbi codok megvoltak? esetle fear... vagy dead space, noha nem az a stilus...
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Tudnátok mondani valami lövöldözős, agykikapcsolós, codféle játékot, amit el is visz a gépem? (FPS-t)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Lumia 520-ra tudtok jó játékokat?
0
0
0
0
no avatar
A FEAR-t köszi hogy eszembe juttattátok mert még csak belekeztem egy ideje de otthagytam valamiért... A Metro is jó lesz főleg hogy olvastam már. Köszi 😃
0
0
0
0
no avatar
A F.E.A.R.-t én is ajánlom, főleg az első részt (és DLC-it).
0
0
0
0
no avatar
Ajánlanátok nekem egy pár játékot amelyeknek nagyon jó a története? Nekem mindig is az volt a legfontosabb... A Bioshock sorozatnál jobbat még nem kaptam, van egyáltalán olyan amelyik a közelébe ér? 😜 Hallottam hogy a Deus Ex nem rossz, a Dishonored, kiesett a Mass Effect sorozat, HL sorozat, más fontos nem jut eszembe 😃
Előre is köszönöm az ajánlatokat !!
0
0
0
0
Bronson avatar
prince of persia forgotten sands ami legjobban hasonlit assassins creedre...
0
0
0
0
kmetovics avatar
Akkor fps és tps keverék 😀
0
0
0
0
xoki avatar
A fallout nem fps, csak úgy is birod játszani...
0
0
0
0
kmetovics avatar
TES V Skyrim, Fallout 3 (igaz ez fps)
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
sziasztok!tudom nemrég kértem játékot és még elvagyok vele de igazából valami assassin's creedhez hasonló játék kéne, tps legyen és jó lenne ha lehetne fejleszteni a karaktert, ruhákat venni, vagy talán karaktert csinálni.
0
0
0
0
sudosu avatar
cwiki89: Attól függ milyen stílust szeretsz. Nálam például az RPG-k azok amiket akár 3-4-szer is kitudok játszani.
Például: Gothic, Risen, Elder Scrolls sorozat.
0
0
0
0
no avatar
Helo 😀 mondjatok már valamilyen játékot, ami érdekfeszítő és ne 2 óra legyen a kijátszása... bármilyen tipusban, mert ma toltam ki a mirror's edge-t, tegnap a NFS Run-t, azelőtt a Far Cry 3-at, előtte az AC 3-at szal már minden jó game unalmasnak tűnik 😃 köszike 😀
0
0
0
0
no avatar
Tudnatok ajanlani jatekot erre a gépre:1gb ram, ati 9600 pro nekem nem aza lényeg h full grafón menjen hanem hogy minimumon nem laggoljon 😃 a kategória az mind1 milyen csak ilyen űrhajós dolgokat ne irjatok 😉
0
0
0
0
dojo123 avatar
Sziasztok. Nem tudom hova írjam talán itt van a legjobb helye .
Egy régi stratégiai játékot keresek.
Az age of empires-hez hasonlít.
Amire emlékszem belőle hogy változó évszakok voltak bent (talán csak tél és nyár a többi nem biztos )Télre befagytak a tengerek is.
Azthiszem hogy télen le is állt a mezőgazdaság.
Az erdők sűrű fenyőből álltak.
Az épületekre sajnos nem emlékszem.
2000-körül játszottam vele de nem biztos akor adták ki.
Sajnos ami eszembe jut az csak ennyi több nem ugrik be soha.

Már nagyon sok helyen kerestem de nem akadok rá talán ti tudtok segíteni.
0
0
0
0
xoki avatar
ata9704: borderlands, resident evil 5-6, torchlight 2 - én ezeket szoktam lanba szóval egyenlőre ennyi ugrik be most hirtelen.
0
0
0
0
ata9704 avatar
sziasztok!
olyan problémám lenne hogy próbálok hálózaton játszani barátokkal de alig találok játékot.
tudnátok olyan gameket mondani (bármilyen kategóriában) amiben tudunk egy hálózatról (legfeljebb LAN kábellel) ? töltött játékokban gondolkodok.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem valahogy elmenne... De a 6GB DDR2-es RAM helyett jobb lenne mondjuk 4GB DDR3-as...
0
0
0
0
flormate avatar
Assassin's Creed III szerintetek, hogyan futna a gépemen?
0
0
0
0
no avatar
A pályaversenyzés nem a tuningolásról szól (mármint ha arra érted hogy kedved szerint tákolod össze-vissza a kocsit), kivéve talán a Shift 2-ben (de ott is ésszerűbben). Egyébként rFactor (rengeteg letölthet ő autó, pálya és egyebek), vagy a második része (bár szerintem nem lesz valami jó), a SimBin szimulátorai is jók (Race 07, Race On, Race Injection, STCC the Game, GT Legends, GTR 1-2, stb.). Az Assetto Corsa már elérhető Steamen (korai hozzáférés) és simán veri a pCARS-ot is meg az rFactor2-t is...
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
sziasztok!tudom nemrég kértem játékot és még elvagyok vele de igazából valami assassin's creedhez hasonló játék kéne, tps legyen és jó lenne ha lehetne fejleszteni a karaktert, ruhákat venni, vagy talán karaktert csinálni.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció