Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thx
Ajánlanátok pár olyan játékot ami olyan 3GB? 😆😆😆 (nincs tul sok hely a vinyomon) 😃
Előre is kössz.
Itt egy kép is az összesről:
tudnátok olyan játékot ajánlani amelyik elmegy a gépemen legalább minimumon szaggatás nélkül, FPS, és ezt nem muszáj ,de van valami jó sztorija ? (a COD-okat már végigtoltam 😀 )
Lumia 520-ra tudtok jó játékokat?
Előre is köszönöm az ajánlatokat !!
Például: Gothic, Risen, Elder Scrolls sorozat.
Egy régi stratégiai játékot keresek.
Az age of empires-hez hasonlít.
Amire emlékszem belőle hogy változó évszakok voltak bent (talán csak tél és nyár a többi nem biztos )Télre befagytak a tengerek is.
Azthiszem hogy télen le is állt a mezőgazdaság.
Az erdők sűrű fenyőből álltak.
Az épületekre sajnos nem emlékszem.
2000-körül játszottam vele de nem biztos akor adták ki.
Sajnos ami eszembe jut az csak ennyi több nem ugrik be soha.
Már nagyon sok helyen kerestem de nem akadok rá talán ti tudtok segíteni.
olyan problémám lenne hogy próbálok hálózaton játszani barátokkal de alig találok játékot.
tudnátok olyan gameket mondani (bármilyen kategóriában) amiben tudunk egy hálózatról (legfeljebb LAN kábellel) ? töltött játékokban gondolkodok.