Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez csak én véleményem..
Ezt néztem ki tápegységként:
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W
Ehez párosítva egy jó videókártya.
Szerintetek három közül melyiket válasszam??
VGA GV-N450OC-1GI-P1 GTS450 1GB/GDDR5 GIGABYTE 3ÉV 39 400,00
VGA GV-N450OC2-1GI GTS450 1GB/GDDR5 GIGABYTE 3ÉV 42 600,00
VGA GTS450 1GB/DDR5 AMP! EDITION ZOTAC 2ÉV 39 400,00
várom válaszotok.
de nyugi, biztos kihajtja 😀
és ok😆
ja semmi csak kérdeztem,
szerintetek egy Phenoom 945 khajtana egy hd6870 +1000mhz OC-val, persze ez csak feltevés...
Szerintem tuti!
szerintem hát őőő, nem árt ha húzol a procin is egy 400-500 Mhz-et
ja semmi csak kérdeztem,
szerintetek egy Phenoom 945 khajtana egy hd6870 +1000mhz OC-val, persze ez csak feltevés...
Szerintem tuti!
azbizony te adod el neki??
Igen én szeretném neki eladni 😀 Miért?
tudom, köszi, megerősítettél, a 4770 rokonomé, és 2 év garis, szal benne megbízhatok, csak nem veszik meg a GT220-at :S
2és fél év gari van rá pontosan 😆 Na jó talán még lehet az árából faragni de csak neked 😀
Hello😀
Meik a jobb a HD5770 vagy a GTS450?😀
Előreis köszönöm😀
A Radeon erősebb ez nem kérdés, viszont drágább is, de a kérdésedre válaszolva és a jövőre tekintve én az 5770 mellett szavaznék!
Hello😀
Előreis köszönöm😀
Simán jobb az 5770,ez nemkérdés.
És kezeli a DX10.1-et is attól függetlenül hogy DX11-es?
1 hónap próbagarit adna rá
és az nem gond h csak open gl 2.1? 😳
egy 4770-hez képest mit tud ez a VGA?
[LINK]
mert ezt akarnák eladni nekem, de nincs rajta gari, viszont tudok egy eladó 4770-et, azon meg van 2 év gari, szerintetek?
és melyik az erősebb és kb. mennyivel?😀
köszi
Ha megbízható a forrás, tehát kapsz rá 2-3 hónap (megbízható) szóbeli garit, akkor mindenképp a GTX260. Talán még az 5770 szintje fölött is van...
Ugye sok tényező van, mennyire húzta-vonta, stb.
Amúgy kb 20-25%-ot ver teljesítményben a 4770-re
[LINK]
mert ezt akarnák eladni nekem, de nincs rajta gari, viszont tudok egy eladó 4770-et, azon meg van 2 év gari, szerintetek?
és melyik az erősebb és kb. mennyivel?😀
köszi
De a hardverteszt csinált egy összehasonlító tesztet, sasold meg:
http://www.youtube.com/watch?v=P9PdTZwXXlg
😉
Előreis köszönöm😀
A 768-as GTX jobb mint az SE!
Már csak 1 hét és megvásárlom valamelyiket😃 de persze hogy pont most drágulnak...
Jaa és köszi a választ almos!😀
Most, hogy jön a karácsony, úgy tűnik sikerül beruháznom egy új karira a mostani integrált hülyeséget lecserélve. Tanácsot kérnék, hogy milyen ajánlanátok. 😀 A kritérium annyi lenne, hogy azért a játékok szaladgáljanak el rajta, de nem kell csúcsszupernek lennie. Árát tekintve olyan 20k körül legyen, max 25k.
Ezt a karit néztem ki még hónapokkal ezelőtt, de ahogy nézem ez már eléggé kifutóban van: [LINK]
ATX márka hát rávan írva 😃
akkor az valami Codegen leányvállalat féle táp lehet 😀
szal nem igazán bíznék rá egy erősebb VGA-t
A tisztázás végett hogy mit is jelent az ATX s a mellette lévő szám(ok). 😉
[LINK]
remélem nem azért linkelted be hogy megtanuljam mi az az ATX, én tudom, csak viccelődtem 😃
ATX márka hát rávan írva 😃
A tisztázás végett hogy mit is jelent az ATX s a mellette lévő szám(ok). 😉
[LINK]
Na nemrég kérdeztem h milyen videókártyát lehetne rakni a gépembe de nem tudtam a tápot h milyen!! mostmár tudom 450 w!! Azt szeretném kérdezni h milyen karikat bírna el a tápom ??
És még az is számítana ,a VGA keresésben a tápjához,hogy hány AA-t ("Ampert"😉 tud leadni a Tápja a 12 Voltos ágakon,sőt ez a VGA-nál a döntő szinte...
Na nemrég kérdeztem h milyen videókártyát lehetne rakni a gépembe de nem tudtam a tápot h milyen!! mostmár tudom 450 w!! Azt szeretném kérdezni h milyen karikat bírna el a tápom ??
Roni azt mondja a cyclone hűtésnél jobb a Gigabyte fél 2 ventis windforce😃 igaz ez?😃
Nem feltétlen,mert mind a kettő megoldás nagyon kedvező,és bátran lehet tuningolni is őket!