Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Serintetek egy
Gainward GeForce GTX460 768MB PCIe
kari milyen kártya jó vagy érdemesebb egy Gainward GeForce GTX460 Golden Sample 1024MB PCIe
karit beszerezni bár én úgyis csak 1280x1024 ben játszopm akkor mindegy a memóriája nem ??
annyi még h kb 40k-ért tudnátok akkor ajánlani vmi jó 64GB-s SSD-t?Lehetőleg olyat amihez adnak cuccot h betudjam építeni😃 nem baj ha 1 kicsit drágább. meg ez h pl a gta4-nél kb 5percet kell várni h ne szagason, javulni fog a 2gb rammal vagy más a probléma?
OCZ Vertex 2 60GB 35eFt körül mozog, és a legjobb ebben az árkategóriában.
Ajánljatok valami jó karit amivel jól futnak a mostani játékok, van rajta olyan kimenet, amivel össze tudom kötni a mai lcd tévékkel.
Max 40.000 - 45.000 szánok rá.
sziasztok! nem tudom hova tegyem fel a kérdést ezért ide teszem😃 a gépemet szeretném kicsit bővíteni és az lenne a kérdésem h melyikkel futnának jobban a game-k: ha vennék még 2gb ramot és egy ssd-t, vagy még 1 GTX 470-es karit és összekötni sli-ben. Az a baj h az összesre nincs cash szal az egyik variáció kéne.Előre is köszi a válasz!
Sztem vegyél még 1 GTX 470 et 😃
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy a LG E2240S-PN monitorhoz jó-e az én 9600GT PALiT videókártyám??
Jo, de nem biztos, h ezzel a FULL HD-es monitorral minden jatekot tudnal majd maxon jatszani, ezzel a VGA-aval, ha ez lett volna az igazi kerdes.
1ebkent termeszetesen lehet csatlakoztatni a VGA-t a monitorhoz.
Igen ez lenne a kérdésem hogy lehetne csatlakoztatni...
majd 1 5770-et úgy is veszek később.
Aki meg teheti az ebből vegyen mielőtt elfogy!!
[LINK]
[LINK]
úúúú dejó h szóltál, mindjárt megyek és veszek egyet... -.-
...Kulonben meg, ha van olyan aki ennyit szeretne egyszerre kolteni VGA-ara, akkor vegyen inkabb mindjart 2 db GTX480-at ebbol az arbol.
Jobban jar egy 2db-os SLI GTX480-al, mint ezekkel az ATI-kal. 😉
....Jobbat is mondok, itt vannak mar az uj GTX580-asok:
Akkor mar inkabb vegyetek gyorsan SLI GTX580-t, ha tul sok a penzetek ! 😆 😂
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy a LG E2240S-PN monitorhoz jó-e az én 9600GT PALiT videókártyám??
Jo, de nem biztos, h ezzel a FULL HD-es monitorral minden jatekot tudnal majd maxon jatszani, ezzel a VGA-aval, ha ez lett volna az igazi kerdes.
1ebkent termeszetesen lehet csatlakoztatni a VGA-t a monitorhoz.
[LINK]
[LINK]
...Kulonben meg, ha van olyan aki ennyit szeretne egyszerre kolteni VGA-ara, akkor vegyen inkabb mindjart 2 db GTX480-at ebbol az arbol.
Jobban jar egy 2db-os SLI GTX480-al, mint ezekkel az ATI-kal. 😉
....Jobbat is mondok, itt vannak mar az uj GTX580-asok:
Akkor mar inkabb vegyetek gyorsan SLI GTX580-t, ha tul sok a penzetek ! 😆 😂
itt van pár kari 26ezerért az nem sok +
[LINK]
[LINK]
ezek egy szintem vannak a gts újabb én azt ajánlom, de tényleg egy szinten vannak, és sokkal erősebbek mint a hd 5670
[LINK]
[LINK]
Itt linkeljen már akkor valaki egy jó kártyát.
22k-ért van hardverapron 512mb-os 4870 is 😉 enyhén jobb kari 😆
Én használtan nem vennék alkatrészeket,mert bármikor beszarhat,és garancia az nincs rá!
ezért kell olyat venni ami még garis 😀
22k-ért van hardverapron 512mb-os 4870 is 😉 enyhén jobb kari 😆
Én használtan nem vennék alkatrészeket,mert bármikor beszarhat,és garancia az nincs rá!
dehogy éri meg! Ez erősebb és még directx 11 es is
[LINK]
mondjuk az a DX11 amit ez nyújt... 😃 én inkább vennék egy erősebb DX 10-es karit ebből a pénzből, használtan még garis HD 4770-et és 4850-et lehet kapni ennyiért Hardveraprón ...
bár ez egyéni vélemény
[LINK]
Sziasztok! 😀
Korábban ajánlottatok pár karit, azok közül ezeket néztem ki:
[LINK]
[LINK]
Melyik lenne a jobb?
9800 GT
És miért? 😀
azért mert directx 9ben 10ben erősebb mint a radeon, hiába directx11es kari abban is igen gyenge!
Sziasztok! 😀
[LINK]
[LINK]
Melyik lenne a jobb?
9800 GT
És miért? 😀
tud valaki egy jo árban egy kb ( 10.000 ft-ért) ajánlanni ati crossfire vidikarit amit az én vidikarimmal összetom kötözzni ?
512-es vagy 1 gigás a kártyád?
Sziasztok! 😀
[LINK]
[LINK]
Melyik lenne a jobb?
9800 GT
[LINK]
[LINK]
Melyik lenne a jobb?
Én a GTX460-at venném,igaz hogy egy kicsivel erősebb a GTX285,de a 460 nagyon jól tuningolható,igy beérheti a 285-öt, ill. újabb technológia,DX11,alcsony hőfok,kevés fogyasztás és 1280x1024-ben jó pár évig maxon játszhatsz 😀
GTX460 1GB-os jobb,mint a GTX285!
A GTX285 10%-al marad el,az 5850-től,és mint tudjuk,hogy az 5850-GTX460 1GB között 3-4% különbség van!
Sziasztok
Erősen gondolkodom e 3 vidikártyán:
Melyiket ajánljátok és miért?
Itt a link:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Configom:
Proci E8200 2,66+6mbcache+ artict cooler frezzer 7pro
RAM:4gb 1066 DDR2 Kingston hyper cit
1024X1280 ban játszom.
Én tuti a 285 ös GTX et venném 😃 Igaz a 768 as 460 at is fel lehet kb olyan szintre húzni mint az.
Erősen gondolkodom e 3 vidikártyán:
Melyiket ajánljátok és miért?
Itt a link:
[LINK]
[LINK]
[url]
http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_n460oc_768i_gtx460_768mb_pcie/157435[/url]
Configom:
Proci E8200 2,66+6mbcache+ artict cooler frezzer 7pro
RAM:4gb 1066 DDR2 Kingston hyper cit
1024X1280 ban játszom.
a gts 450:100, hd 5750:98, a hd 5770: 114, tehát egy szintem vannak a gts és a hd 5750, itt a hasonilitás
a GTX 460, 39k és nagyon megveri mind2 karit!
[LINK]
melyik a jobb? ha lehet akkor indokkal
srácok olcsóság van😃:http://ipon.hu/?product_id=138482
Azta ez durva 😃 na majd kövi hónapban 😆
Lehet nem ide tartozik.
Én egy N450OC2-1GI GTS450 1GB/GDDR5 GIGABYTE veszek.
A kérdesem Ez belemegy egy ASUS P5Q-SE alaplapba???
igen APG
Akkor beledugod az AGP sloba tápcsatlakozót is beledugod a VGA-ba !
Ha nem ismeri fel , akkor a BIOS-ba beállítod !
És adsz a C meghajtónak egy Catalyst drivert !
Nagy vonalakban ennyi !