Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
almos avatar
Próbálom telepiteni a Brotherhoodot,de felénél kiirja,hogy Spain lang in data3 CRC hiba és leáll,valakinek valami okos ötlete?
0
0
0
0
zsivko avatar
berki_zsolt írta:
Már megint rossz a steam, valamint hibát ír ki az ati catalystnál és az msn se jön bem és most a frissítés is megállt..

Ilyenkor mi a gond, hogy semmi se jön be? Még csak 2 napja raktam fel a rendszert...

Nekem általában akkor fordul elő, ha van hibás szektor a vinyon. Már mint, hogy megbolondul a frissen telepit gép.
0
0
0
0
no avatar
Meg jóval kevesebbet is fogyaszt.Feleannyi áramot fogyaszt mint a 4730.Már ha ez szempont.😃
0
0
0
0
Devis avatar
ez azért nem így megy, de egyébként tényleg az 5670 a jobb
[LINK]
0
0
0
0
Joker avatar
Optimusz08 írta:
HD4730 VS HD5670 Melyik az erősebb??? Nem találtam tesztet

A HD5670 az jobb de nem mindegy meik márka!

Az ASUS radeonok nagyon jók.

HD5670:https://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2010/578/asus-eah5670-di-1gd5-spec.jpg
VS
HD4730:https://tpucdn.com/reviews/Sapphire/HD_4730/images/gpuz_oc.gif
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Már megint rossz a steam, valamint hibát ír ki az ati catalystnál és az msn se jön bem és most a frissítés is megállt..

Ilyenkor mi a gond, hogy semmi se jön be? Még csak 2 napja raktam fel a rendszert...
0
0
0
0
csele008 avatar
kellene egy kis segítség estint a a windows csik az asztalrol es minden ikon help pls
0
0
0
0
no avatar
Ferling köszönöm a linket
0
0
0
0
Ferling avatar
Optimusz08 írta:

[LINK]
Magánvélemény: HD5670

snorbert194 írta:
hello mindenki kéne egy kis segítség ha valaki tud segiteni megköszönném 😃 a Vidikarimat (Sapphire radeon hd 6950 2gb gddr5) elvileg egy frissitésel át lehet állitani 1 6970-esre csak 1 frissités kel hozzá na most az lenne a kérdésem h erről a frissitésről tud e valaki valamit h honnan tudom megszerezni vagy valami. Előre is köszönöm

Itt választ kaphatsz minden kérdésedre:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Roberto888: és a gari ezzel az akcióval elveszik ? 😃

Nem tudja valaki megmondani hogy szedjem le a kártyáról az eredeti biost h ha elcseszem vissza tudjam állitani?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
roberto888 avatar
snorbert194 írta:
köszönöm szépen niteforce remélem megtudja valaki mondani h az enyimet lehet-e 😃

A 6950 van egy BIOS kapcsoló! 1-2! Az egyes BIOS az alap 6950 BIOS. Átváltod a BIOS-t a 2-esre, és ráflesseled egy gyári 6970 BIOS-át! Ilyen egyszerű! Ha bekrepálna, - ami kizárt - csak átváltasz az első BIOS-ra, és visszaállítod a 2-est!
0
0
0
0
no avatar
köszönöm szépen niteforce remélem megtudja valaki mondani h az enyimet lehet-e 😃
0
0
0
0
wdavid avatar
Garou: azon a gépen minek fejleszteni? 😃 így is elég ütős 😃
0
0
0
0
no avatar
de a sapphire kiadott egy olyan frissitést amitől nem kell hozzá nyulni a kártyához (felhuzni) hanem saját magát felállitja és beérzékeli 6970-esnek mert ez a kártya ami nekem van az 1 6970-es csak lezároltak benne pár dolgot és azzal a frisitéssel elvileg fel lehet oldani
0
0
0
0
niteforce avatar
nemkrisz11 írta:
snorbert194 írta:
hello mindenki kéne egy kis segítség ha valaki tud segiteni megköszönném 😃 a Vidikarimat (Sapphire radeon hd 6950 2gb gddr5) elvileg egy frissitésel át lehet állitani 1 6970-esre csak 1 frissités kel hozzá na most az lenne a kérdésem h erről a frissitésről tud e valaki valamit h honnan tudom megszerezni vagy valami. Előre is köszönöm

Nem frissítés, ahhoz az órajeleket kell felhúznod.

nem, jól mondja, a BIOS-át kell frissíteni a HD6970 Bios -ra.
Azonban nem minden kártyánál működik, ezt majd megírja más, hogy a tiéddel menni fog-e.
Azt hiszem a referenciahűtősöket lehet, de EZ NEM BIZTOS!
0
0
0
0
Garou avatar
sziasztok szerintetek mit kéne fejlesztenem leginkább? max 40 ezrem lenne rá
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
snorbert194 írta:

Nem frissítés, ahhoz az órajeleket kell felhúznod.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
wdavid avatar
kérdés...CM Hyper TX3 vagy Hyper 212 Plus? azt hiszem ez még pont belefér a CM RC430as házamba 😜

gytomi írta:
Csáo!

Valaki tud valamien progit ami csökkenti a pingemet?

(Vagy a cFosspeedet hogyan kell "feltörni"?)

ha jobb neted lesz csökkenni fog a ping 😃 az én fos netemmel állandóan 150-200as Ping van 😃
0
0
0
0
Krinya15 avatar
AMD procinál az normális, hogyha a 2. mag melegebb? AM2-es 4.2 dual
0
0
0
0
gytomi avatar
Csáo!

Valaki tud valamien progit ami csökkenti a pingemet?

(Vagy a cFosspeedet hogyan kell "feltörni"?)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Vettem egy MSI 870a G54 alaplapot! Az a problémám vele, hogy a tesztprogramok mindegyike 770es chipset-et lát! A telepítőlemezről feltettem a drivert, letöltöttem a honlapjukról az ehhez tartozó drivert is. és semmi változás! 😞( Mit tegyek? Frissíteni kell a biost? op rendszer: Windows 7 Ultimate x64
0
0
0
0
nyozo avatar
hát remélem!😃 azért köszi a segítséget!😀
0
0
0
0
roberto888 avatar
Akkor lehet, hogy csak egy egyszeri hiba volt, lehet valami összeomlott!😀
0
0
0
0
nyozo avatar
kékhalál nem volt lefagy és újraindul, de most próbálom játékokkal tesztelni(benchmarkokkal) dirt2/3 és idáig nem volt semmi, meg megpróbáltam 1x-re több youtube-s ablakot elindítani de most nem jelentkezett a probléma
0
0
0
0
roberto888 avatar
Akkor valamelyik driverrel lesz gond szerintem! Kékhalállal áll le vagy csak simán újraindul?
0
0
0
0
nyozo avatar
1 éves a táp 500w és márkás chieftech, és semmi nem volt húzva
0
0
0
0
roberto888 avatar
Tápod milyen idős? Proci, VGA, RAM húzva van?
0
0
0
0
nyozo avatar
ott van az adatlapomon de ha kell leírom😃
0
0
0
0
nyozo avatar
Helló! valaki help pls! az lenne a gondom hogy ma hallgattam a zenét youtube-n lefagyott a gép és újraindult ezt ma kezdte el csinálni. valami ötlet hogy mitől lehet?
0
0
0
0
Ferling avatar
wdavid írta:
MaximumGame írta:
wdavid írta:
Az Ivy is 1155ös foglaltba megy majd? 😃

Igen 😜 de csak bizonyos lapokba

egy ASRock Z68 Extreme3 Gen3 lapot rendeltem ma 😃 ebbe esetleg bele menne? 😃

wdavid írta:
az ASRock Z68 Extreme3 Gen3 alaplapon a ram foglalatok mind egyforma színűek, ezek szerint mindegy h melyikbe rakom a Dual Channel-es ramokat? 😀

erre válaszolhatna még vki 😃

Az alaplaphoz mellékelnek egy felhasználói kézikönyvet amiben leírják a ram foglalatok számozási sorrendjét.
Általában a processzor foglalatától kifele haladva indul a számozás.
4 slot esetében: 1-3-2-4
A kézikönyvet minden esetben nézd át, mert a sorrend gyártó és típustól függően változhat.
0
0
0
0
cseszka avatar
De ha a két középsöbe rakja?😆Akkor is egymás mellett lesznek.😜
0
0
0
0
niteforce avatar
wdavid írta:
MaximumGame írta:
wdavid írta:

wdavid írta:
az ASRock Z68 Extreme3 Gen3 alaplapon a ram foglalatok mind egyforma színűek, ezek szerint mindegy h melyikbe rakom a Dual Channel-es ramokat? 😀

nem, egymás mellé kell rakni őket.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Hali.Egy 3DMark Vantagenál sokat számít a Ram mennyisége?
0
0
0
0
philips20 avatar
LG DP1WPBC médialejátszó erről mi a véleményetek ?

érdemes megvenni ?
0
0
0
0
kalaoi avatar
kösz
már meg is rendeltem😆
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
miki98miki írta:
Gigabyte GA-M68MT-D3P
ez az alaplap hddben sata vagy sata2?
nem tudom eldönteni?!
előre is kösz! még ma kéne

Sata
0
0
0
0
kalaoi avatar
Gigabyte GA-M68MT-D3P
nem tudom eldönteni?!
előre is kösz! még ma kéne
0
0
0
0
Szotya avatar
Hát igen Swtor miatt lenne érdekes...mert ha belassítaná a játékot akkor nem hiszem, hogy felrakom...
De majd ha megjön az új proci akkor biztos felrakom a win7-et 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Szotya írta:
Szerintetek érdemes felrakni a gépemre a Win7-et ?
Nem fogja belassítani a játékokat ?

Elég memóriád van szerintem nem lenne vele gondja a gépednek. 😀 Ráadásul az a kártya DX10-es, XP-vel ki sem tudod használni. 😀
0
0
0
0
Szotya avatar
Szerintetek érdemes felrakni a gépemre a Win7-et ?
Nem fogja belassítani a játékokat ?
0
0
0
0
kalaoi avatar
légyszi😢
Gigabyte GA-M68MT-D3P
nem tudom eldönteni?!
előre is köszi😀
0
0
0
0
wdavid avatar
jó az max annyit változtass h ne 960at hanem 955öt vegyél 😃 abból is a BE változatot, azt fel tudod felhúzni a 960 szintjére, sőt még feljebb si azzal a hűtővel amit szeretnél 😃
0
0
0
0
gatya123 avatar
Lessétek már meg a tervezett gépemet, javaslatokat kérekh változtassak-e rajta vagy maradhat...
0
0
0
0
wdavid avatar
MaximumGame írta:
wdavid írta:

wdavid írta:

0
0
0
0
Devis avatar
be, nekem is úgy van 😀
0
0
0
0
no avatar