Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hello!
ATI HD 4850et megéri HD 5770re cserélni?
Csak mert az 5770 128bites, én meg 1920*1080, full hd-ban (tehát nagy felbontásben) túrom, és több fórumon is azt mondták, h ilyen képarány mellett már nem olyan jó a 128bites vga.
És egyáltalán mekkora a különbség köztük teljesítmény terén, mennyivel jobb az egyik a másiknál?
Szerintem neméri meg cserélni nincs pár % nál nagyobb külömbség... inkább GTX460 on vagy 5830 on törném a fejed inkább!
ATI HD 4850et megéri HD 5770re cserélni?
Csak mert az 5770 128bites, én meg 1920*1080, full hd-ban (tehát nagy felbontásben) túrom, és több fórumon is azt mondták, h ilyen képarány mellett már nem olyan jó a 128bites vga.
És egyáltalán mekkora a különbség köztük teljesítmény terén, mennyivel jobb az egyik a másiknál?
kösz a tanácsot, hogy a 4magos proci jobb mint a 6, ezt eddig nem is tudtam 😆
és szerintetek a gts 450 jobban megéri mint a gtx 460 10e FT ráfizetéssel?
Játékoknál sokkal jobb de ha videó kódolásra vagy szerkesztésre akarod a gépedet használni akkor egyértelműen X6!😀
Én most a gyári értékekről és nem a rongyá húzottról mondtam!😀
Játékoknál sokkal jobb de ha videó kódolásra vagy szerkesztésre akarod a gépedet használni akkor egyértelműen X6!😀
Én most a gyári értékekről és nem a rongyá húzottról mondtam!😀
Zoli73 : Hüü nem is láttam hogy új VGA ad van 😀 ha boltba lehet kapni ahol cserlik a VGA mat akkor én is GTX580 vennék 😀 milyen órajelen járatod? és milyen FPS-ket ér el?
Alap órajelen a 3DMark11 ben húztam a saját progiával egy kicsit így ért el több mint 5300 pontot.😀
és az az X4 elég lesz a gtx580hoz maximumgame?
Nekem Phenom II 965 X4 van GTX580-al tökéletesen kiszolgálja különben meg gamék alat a 965 X4 rongyá veri T1055 és a T1090-et is!
és az az X4 elég lesz a gtx580hoz maximumgame?
Nekem Phenom II 965 X4 van GTX580-al tökéletesen kiszolgálja különben meg gamék alat a 965 X4 rongyá veri T1055 és a T1090-et is!
Most olvastam GTX580 hoz X4 965 tesztelték 3.8Ghz en és elégvolt neki..
engem az érdekelne hogy Psyhix viszi e normálisan az AMD-t is?
X6 nem veszek mert ez elég gyenge lett és Március Áprilisban jönnek az X6 II. generácios Procik... amik nem 10% lesznek erösebbek!
Engem az érdekelne elsösorban 😃 és az NV lessz elvileg...
BF Vietnam 😃 meg ATI-s lessz... BF2 NV után ez vicc 😃
az PhysX csak átveszi a fizikát a prociról, ha az adott játék támogatja, cserébe jópár FPS-t veszít
az PhysX csak átveszi a fizikát a prociról, ha az adott játék támogatja, cserébe jópár FPS-t veszít
HD6970 Diamond XOC verzió 😃 alap órajelen GTX580 sebességét hozza 😃
Most igy egész nap ezt nézve... 3-5fps el erösebb GTX580 a HD6970 nél alapon... de hát ha 6970 nem elég egy játéknak akkor GTX580 sem lessz elég 😃 az a pár % nemfog csodát tenni o_O 😞
GTX580 +7-10%
GTX570 +3-4%
HD6970 7-10%
HD6950
kiszámoltam az átlagot 😃
1920x1080ba
😃 de GTX570 helyét átveszi a HD6970 2560x as felbontásban szinte minden esetben 😃
érdekes... mégis GTX580 lenne jó o_O
És erről mi a véleményetek:
Palit GeForce GTX460 Sonic 1024MB
Gainward GeForce GTX460 Golden Sample 1024MB
???
Szerintem inkább azzal szemezz amit belinkeltem neked! A Gigabyte kari is 1 gigás, és nagyon jó hűtése van! Mellesleg én inkább vennék Gigabyte-ot, mint Palitot, vagy Gainwardot!
És a gtx 460-ból melyik tipus, márka mert van sokmeg ?
Gigabytanak tényleg faja a hűtése vagy az MSI Cyclone verziót vedd.😀
Azzal csak annyi a gond, hogy 50 alatt nem lehet kapni sajnos!
Palit GeForce GTX460 Sonic 1024MB
Gainward GeForce GTX460 Golden Sample 1024MB
???
[LINK]
Vagy ATI-ból egy ilyet!
[url]http://www.pixmania.hu/hu/hu/08501576/art/sapphire-technology/radeon-hd-6850-1-gb-gddr5.html?srcid=1350&Partenaire=Olcsobbat&CodePromo=oui[/url]
És a gtx 460-ból melyik tipus, márka mert van sokmeg ?
Legjobb lenne egy MSI Cyclone 1GB,de szerintem ennyiből "csak" 768-as jön ki,de az is tökéletes lenne ide 😀
Azt szeretném megtudni ,hogy ebbe a konfigba szerintetek melyik kártya lenne a jobb? :
Processzor: Core 2 Duo E8400
Memória: kingmax 2 x 2GB 800MHz
Alaplap: Gigabyte GA-EP41-UD3L
A játékokat max 1280x1024ben futtatnám!
Ár max 40-46 körül!
Ja meg ,hogy az Nvidia-nál mennyit jelent a PhysX teljesitményben az Atival szemben!
Több vga-s rendszernél nem adódik össze a vram mennyisége, tehát a 6950 CF 2gb-os.
HD6870 legolcsobb helyen is 65 ezer 😃 az 130 ezer 😃
Pl lambda-ban van 60-ért, de igaz, vtx-et nem vennék, de a többi 63, meg kb egy hete láttam 60ért a többiből is, de most ezen a 2x3 ezren ne múljon ez😃 meg ez csak megállapitás volt ha veszek egy 2. 6870-est azt is jó esetben csak ősszel
6970 CF az kb 210 ezer... nagyker áron kb 170 ezer 😃
GTX580 SLI 250 ezer kb és elvileg lasabb mert az csak 3giga 6 ezres meg 4giga 😲 de lehet tévedek..
+ hiába ütöd ki a 6950 en a stem procikat ha texturázokat és egyéb dolgok maradnak 😃 attól még nemlessz olyan gyors mint egy 6970 en 😃 hacsak nemforasztasz rá 😆
Quadgame94: Jobb skálázódás + több vram miatt nyerő a 6900es széria.