Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ezek a kuva házkészitök nemgondoltak régi kártyákra??
istenem 😃 az egér meg akadozik össze vissza a kölcsn egér meg néha jó néha nem 😆 tiszta idegvagyok o_O
!
[LINK]
vidd el egy napra futtasd le az összes tesztet amit csak lehet majd rakd ki ide, vagy kérdez meg valakit ha az értékek nem jók, akkor visszaviszed ha meg teljesen korrekt akkor nincs vele baj
sziasztok, szeretnék várásorlni egy nvidia kártyát. nemtudom milyet vegyek max 60legyen az ára.
MSI Cyclone GTX 460 1GB
mert én ezt néztem, de már nincs gari rajta:
[LINK]
Hello,szerintetek milyen videokártyát vegyek 20e alatt.A gépem:
Processzor: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 5200+
Memória: 2 GB DDR2 800 MHz
Videókártya: Asus En 8500GT Silent Magic 512 Mb DDR 2
Alaplap: Asus M2N
És csak DDR2-es Asus lehet vagy az mindegy?
Előre is köszi.
Sziasztok
Eladó lesz egy:
GEF.9600GT 512MB NX96T512H PCI-E GIGABYTE DDR3\GPU:650MHZ\Sharder:1625MHZ\Memory: 900MHZ\
Ez egy 2éves kártya , jól működik doboza telepítő CD-je is megvan.Zalman hűtő van rajta
irányára: 16.000Ft Alkudni lehet
Érdeklődni PÜ-ben lehet illetve 06-20/4393/849
--------------------------------------------------------------------------------Szerintem vedd meg a sráctól a kártyát 14ezerbe 😃
Processzor: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 5200+
Memória: 2 GB DDR2 800 MHz
Videókártya: Asus En 8500GT Silent Magic 512 Mb DDR 2
Alaplap: Asus M2N
És csak DDR2-es Asus lehet vagy az mindegy?
Előre is köszi.
Eladó lesz egy:
GEF.9600GT 512MB NX96T512H PCI-E GIGABYTE DDR3\GPU:650MHZ\Sharder:1625MHZ\Memory: 900MHZ\
Ez egy 2éves kártya , jól működik doboza telepítő CD-je is megvan.Zalman hűtő van rajta
irányára: 16.000Ft Alkudni lehet😀
Érdeklődni PÜ-ben lehet illetve 06-20/4393/849
lessz GT 540
GeForce GTX 580 (GF110)
GeForce GTX 570 (GF110)
GeForce GTX 560 (GF114)
GeForce GT 550 (GF116)
GeForce GT 540 (GF116)
GeForce GT 530 (GF116)
GeForce GT 520 (GF118?)
sztem nem lesz 540...
bár annyi külömbség nem lehet két kari között, szal nem tudom
ja és akkor a gts550 fogja váltani a gtx460-t? a gt540 ha lesz ilyen az mega a gts450-eT?
ha májusig lemegy 60-70ezerre a GTX560,GTX570 akkor aztfogom venni😃
addig még van időd bőven 😃
sziasztok!
sztetek milyet vegyek? gigabyte 470gtx OC vagy HD5870?
szerintem várd meg a GTX560at az majd olyat vegyél... GTX470est fogja váltani teljesítményben...
HD5870 meg azért jobb mert nem melegszik annyira mint a GF100 nameg a fogyasztása is barátibb
psychosocial: Én az 5870-re szavazok.
sztetek milyet vegyek? gigabyte 470gtx OC vagy HD5870?
gaborweb Alsó-középkategóriájú, korrekt vga. Mire vagy kíváncsi?
meg gari is van rá 😀 szal ha szerintetek is oké, akkor lehet h üzletelek vele
[LINK]
nekem szimpinek tűnik, szerintetek? 😀
de azért ez sem lesz olyan sok életű,kb 1 év és erről ezt fogod gondolni
Hardver apró
[LINK]
[LINK]
ReSeth . egész jóféle táp.. szerintem éppen elbírja.. de azért egy 600-650W osa al jobban járnál 😃
Miért járna jobban egy 650W-ossal, ha a mostani is bírja? Gyorsabb lesz a gépe?
DarthRoni: Pl: 4870, 5750, 5770
a GT220-at már kicsit gyengének érzem a mostani játékokhoz, és így hátha megoldódik a problémám😀
előre köszi a segítséget
Minden alap beállitásokon megy a gépembe, ugy értem nincs megtuningolva semmi se. kösz a helpet.
78 ezer a GTX570 😃
111 ezer a GTX580 😃
50 ezer a HD6870 o_O abbol 2 is kijönne 😃
Crysis ba GTX580 an 6% gyengébb a GTX470 SLI től!
Ez van...
Amugy elég érdekes mert Áfával a kártyám a boltba ahova viszem vissza... 101 ezerbe kerül áfával... az elég durva ár..
bár ez gyári Laughing soft viszont ha fizetési áron nézik... nem is drága 137 ért a GTX580... bármi lehet még ... de még 2 hét...
jah és direkt nem szerkesztettem az elözö hsz-t
Itt nem az a lényeg hogy Huu de jó 6 mag... amire a progik és játékoknak már mind 6mag kell adigra ez az X6 proci már nemlessz elég főleg hogy tech váltás lessz.. Amik most piacon vannak I3-i5 -i7 meg X2-X3-X4-X6 mind eltünek majd pár év mulva...
AMD -k nek szerintem max 2év
Intelnek talán 3 is siman megvan ami az i7 illeti !
így van, teljesen felesleges a 6 mag, alig van rá optimalizálva software, Én még csak most így kora 2011-ben kezdtem el érezni hogy nem elégséges 3500MHz-en 2 mag, de 3,8on már újból nincs problémám, de megítélésem szerint a mostani játékokhoz azért lassacskán elfog kelleni a 4 mag, ha alacsony frekin is de lassan a 2 mag nem lessz elég, viszont a 6 magot egy teljesen felesleges dolognak tartom, majd olyan 2013-2014 körül, akkor már lessz értelme.
Ez az Én megítélésem, nem meg kövezni érte! 😀
AMD -k nek szerintem max 2év
Intelnek talán 3 is siman megvan ami az i7 illeti !
kösz a tanácsot, hogy a 4magos proci jobb mint a 6, ezt eddig nem is tudtam 😆
és szerintetek a gts 450 jobban megéri mint a gtx 460 10e FT ráfizetéssel?
Játékoknál sokkal jobb de ha videó kódolásra vagy szerkesztésre akarod a gépedet használni akkor egyértelműen X6!😀
Én most a gyári értékekről és nem a rongyá húzottról mondtam!😀
Épp enmrég olvastam,hogy a TC szinte sehol sem tud előjönni/dolgozni,mivel szinte nincs olyan program, ami a 6magból csupán 2 vagy 3-at használ,hanem mind a 6-ot alacsony százalékkal, igy nem emelkednek meg az órajelek.
Amúgy énse támogatom senkinekk sem a 6magos AMD-k vételét. Persze az is igaz,hogy kb. +5-10ezret kell kifizetni és ottvan +2mag... A lényeg,hogy minnél magasabb órajeleken futtasd a processzorod.
Nemis arra gondoltam,hogy nem birná a tuningot az x6, ugyanúgy 4GHz levegővel a végük,mint az x4-es Phenom II-nek.
Játékoknál sokkal jobb de ha videó kódolásra vagy szerkesztésre akarod a gépedet használni akkor egyértelműen X6!😀
Épp enmrég olvastam,hogy a TC szinte sehol sem tud előjönni/dolgozni,mivel szinte nincs olyan program, ami a 6magból csupán 2 vagy 3-at használ,hanem mind a 6-ot alacsony százalékkal, igy nem emelkednek meg az órajelek.
Amúgy énse támogatom senkinekk sem a 6magos AMD-k vételét. Persze az is igaz,hogy kb. +5-10ezret kell kifizetni és ottvan +2mag... A lényeg,hogy minnél magasabb órajeleken futtasd a processzorod.
Nemis arra gondoltam,hogy nem birná a tuningot az x6, ugyanúgy 4GHz levegővel a végük,mint az x4-es Phenom II-nek.
Hello!
ATI HD 4850et megéri HD 5770re cserélni?
Csak mert az 5770 128bites, én meg 1920*1080, full hd-ban (tehát nagy felbontásben) túrom, és több fórumon is azt mondták, h ilyen képarány mellett már nem olyan jó a 128bites vga.
És egyáltalán mekkora a különbség köztük teljesítmény terén, mennyivel jobb az egyik a másiknál?
Szerintem neméri meg cserélni nincs pár % nál nagyobb külömbség... inkább GTX460 on vagy 5830 on törném a fejed inkább!
jah hát igen 😀 nemnagyon néztem azt a kategoriát árban még 😃
de mintha a 5770 nem az lenne HD4870 hez képest?
Hello!
Csak mert az 5770 128bites, én meg 1920*1080, full hd-ban (tehát nagy felbontásben) túrom, és több fórumon is azt mondták, h ilyen képarány mellett már nem olyan jó a 128bites vga.
És egyáltalán mekkora a különbség köztük teljesítmény terén, mennyivel jobb az egyik a másiknál?
Szerintem neméri meg cserélni nincs pár % nál nagyobb külömbség... inkább GTX460 on vagy 5830 on törném a fejed inkább!
jah hát igen 😀 nemnagyon néztem azt a kategoriát árban még 😃
de mintha a 5770 nem az lenne HD4870 hez képest?
Hello!