Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
igen ..de a sapphire azért csinált mert neki szüksége volt változtatni a hütésen de az xfx-nek maga a referencia karija teljesit ugyanoan jol 😀 ez oan mint mondjuk egy gyári subarut tuningolod mert szükség van rá h jobban mennyen de a gyári ferrarit nem kell tuningolni mert az anélkül is megy mint állat 😀
Ez egy marhára rossz hasonlat, már bocs!
A Sapphiron nagyobb a ventillátor, gondolom 9es, de az XFXnek meg jobban vannak formálva a lapátjai, de mivel a Sapphire vencije közelebb van a VRekhez, így azt ajánlanám! 😉
Hacsak, az XFX-nek nem jobb a hűtése! 😉
Tudnál róluk linket/képet dobni?
Az XFX az egyik ha nem a legnagyobb nVidia gyártó, szal nVidiánál az a tuti! 😉..A Sapphire az egyik ha nem a legnagyobb ATi gyártó, szal ATinál az a tuti! 😉
vagy ez ugyan az?
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A videókártyámat szeretném tuningolni. Szóval az Ati Catalist 10.4-es illesztőprogramom van a kártyához és szeretném feljebb húzni a GPU órajelet és a memória órajelét.
A videó kártyám: ATI RADEON HD 4650 OC 1 GB
Nem tudom hogy szabad-e így tuningolni de ha igen akkor sztem valamilyen nagyobb hűtés kell mint az eredeti, azt tudtok ajánlani nekem ?
Vagy elmondani hogy az ilyen tuningolásnak mi a veszélyei?
Előre is thx a választ 😃
Gabor200
Catalyst-ból húzhatod, ameddig engedi, utána futtass le egy 3dmark-ot vagy egy unigine-t. Ha minden klappol, akkor hagyhatod úgy ahogy van. ha többet akarsz, akkor RivaTuner.
Fontos, hogy jó minőségű tápod legyen!
A videó kártyám: ATI RADEON HD 4650 OC 1 GB
Nem tudom hogy szabad-e így tuningolni de ha igen akkor sztem valamilyen nagyobb hűtés kell mint az eredeti, azt tudtok ajánlani nekem ?
Vagy elmondani hogy az ilyen tuningolásnak mi a veszélyei?
Előre is thx a választ 😃
Gabor200
[LINK]
A teszt alapján az én kártyám röhögve elveri ezt a drága geforce-t
Nem a GTX470-ről volt szó, hanem a GTX295-ről...
Most nézem, hogy a HD5870-es itt nálunk 1500 ron, ami 100 ezer ft.
A teszt alapján az én kártyám röhögve elveri ezt a drága geforce-t
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=gtx295&sort=preis[/url]
hogy érted hogy páratlan?
Gondolom úgy értette hogy amikor megjelent a leg erősebb kártya volt a piacon. Ami azért tényleg páratalan.
Sztem értelmetlen a Dx11-re hivatkozni...
ati radeon hd 5850 vagy nvidia gtx295 a jobb?
[LINK]
[LINK]
De én a helyedben hd 5850 vagy 5870 vennék.
EGyértelmű hogy az Ati....hűtésben is jobb....fogyasztásban is jobb...az nvidia meg csak a támogatott játékokban erősebb...továbbá az Ati új dx11-es igy hosszú távra tervezve jobban jársz vele...és ne felejtsd el h árban is sokkal kedvezőbb....szval ATI😀
7-8 körül, de ha sok, van egy nvidia 7600 gs, Ati x1300-as, és lehet egy 8800Gt.
Hú ez a 8800GT nagyon érdekelne attól függőenh,ogy mennyiért árulod.Meg még utánnajárok a többi kártyának is nagyon szépen köszönöm ,hogy utánnajártál!Talán még ez a 7600GT érdekelne.Az árakikat lécci írd le a kariknak!
Vegyél fel msn-re, ott meg tudjuk beszélni a részleteket!
oké!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Melyik a jobb? Melyiket érdemes megvenni?
MSI NVIDIA GTX260 PCIE 896 MB Dual DVI GDDR3 448bit TwinFrozr hűtés DirectX10 49.900 Ft
VAGY:
Gigabyte HD 5770 PCIE 1GB Dual DVI+HDMI+DisplayPort GDDR5 128bit Hűtés: Aktív DirectX11 42.990 Ft[/quote
17" CRT-hez mindenképp 5770 hisz igy akkor dx 11-ben is tudsz játszani és jobb is amugy is 😀
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Melyik a jobb? Melyiket érdemes megvenni?
MSI NVIDIA GTX260 PCIE 896 MB Dual DVI GDDR3 448bit TwinFrozr hűtés DirectX10 49.900 Ft
VAGY:
Gigabyte HD 5770 PCIE 1GB Dual DVI+HDMI+DisplayPort GDDR5 128bit Hűtés: Aktív DirectX11 42.990 Ft
Hát teljesítményben nem túl nagy különbség van 😃 Én lehet inkább az ATI-t venném mert frissebb cucc olcsóbb is de teljesítményben néhol erősebb néhol gyengébb a GTX 260 tól.
7-8 körül, de ha sok, van egy nvidia 7600 gs, Ati x1300-as, és lehet egy 8800Gt.
Hú ez a 8800GT nagyon érdekelne attól függőenh,ogy mennyiért árulod.Meg még utánnajárok a többi kártyának is nagyon szépen köszönöm ,hogy utánnajártál!Talán még ez a 7600GT érdekelne.Az árakikat lécci írd le a kariknak!
Vegyél fel msn-re, ott meg tudjuk beszélni a részleteket!
VAGY:
Gigabyte HD 5770 PCIE 1GB Dual DVI+HDMI+DisplayPort GDDR5 128bit Hűtés: Aktív DirectX11 42.990 Ft
Most hirtelen ezt találtam róla: [url]http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=15493[/url]