Milyen tápegységet vegyek?

2008. September 11., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbertoo avatar
hát köszi a válaszokat .
0
0
0
0
RedRabbit avatar
norbertoo: Az a kártya max 250w-ot fogyaszt, proci 77, minden más kb 50. Összesen 377w, tehát pénzkidobás a 650w-os táp.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Elég neki de lehet FSP Raider 650 is ha úgy gondolod.
0
0
0
0
norbertoo avatar
Redrabbit ezt a videókártyát veszem meg Asus GTX780-DC2OC-3GD5 - GTX780 3GB és azért akartam venni hozzá egy 650w tápot mert szerintem 500w lehet nem elég neki szerinted ?
0
0
0
0
spleenszuru avatar
nekem tudtok valami árban 15k-ig terjedő tápot ajánlani ? egyrészt csak kiváncsiságból, másrészt,
néha kis sercegő hangokat hallok, ami szerintem abból jön, de lehet csak agybeteg vagyok, nemtom...
ha nem muszáj, ne a legkakább legyen.. 😃
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Passzív ventilátor nélküli, és általában ezek a drágábbak.
Jelenlegi gépedhez felesleges 650w, fsp raider 550w bőven megfelel, erősebb Vga mellé sem kell nagyobb.
0
0
0
0
norbertoo avatar
Szevasztok aktív és passzív táp ? Melyik a jobb ? És az aktív az miért drágább ?
Ezt a tápot akarom megvenni ez szerintetek jó CORSAIR VS650 - CP-9020051-EU 650W
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
akos0102

Szia! Mehet a 4pines csatlakozó 8pines (max.: 336w) lapba is, de csak ha nem haladja meg a proci a 192w-ot azaz tuning nélkül mehet a 4pines táp. Amiket szükséges bekötni az a 4 vagy 8pines illetve 24pines alaplap csati valamint vga-tól függően 6/6+6/6+8/8+8_pines csatlakozók egyebekben hdd/odd stb. . Géptől függően minimum ajánlott és kellene egy minőségi táp amit a legolcsóbban az XFX Pro 450w/550w kínál 5év garival.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
konkrétan a táp márkája lenne a lényeg mert az fontosabba a watt nál.
0
0
0
0
cseszka avatar
Pedig böven elég,söt még egy minöségi 400w is elég neki.Erösebbet akkor vegyél,ha tervezel fejlesztésben,pl másik,erösebb vga.
0
0
0
0
rex014 avatar
kellene egy kis segitség hogy mekkora táp kéne az uj gépemhez amiben lenne [url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=19543&sub=usercomp&comp=86344]Gépem adatai[/url] és hogy mekkora tápegység kellene bele?
most van benne egy 500W-os és annyira már arra nem akarok beruházni
0
0
0
0
cseszka avatar
Sok jó van 20 alatt.De ha leirod mibe kell,akkor még pontos modelt is kapsz.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
valaki jó márka...20 alatt?
0
0
0
0
MariusTitus avatar
én egyáltalán nem akarnám tuningolni 😃 úgyhogy bőven elég lesz a táp hozzá 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Annyit legflejebb valami nagyon durva tuningolás után fogyasztana. 85 wattot fogyaszt alapon ha picit tuningolt 7790 akkor már talán 100 wattot fogyaszt. De 150-et biztos nem. Szerintem csak azt találtad meg, hogy maximum 150 wattot fogyaszthat mivel a plusz tápcsatlakozó hivatalosan 75 wattot bír bár nem hivatalosan az is többet bír a pci-e foglalat is 75 wattot bír hivatalosan de nem hivatalosan ez is valamivel többet bír elvileg.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Utánanéztem kicsit jobban max 150Wt eszik a 7790 100% terheltség alatt
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor az jó. 7790 szerintem is jobb választás.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
CTG igen 😃 sajnálom hogy későn írtam de nem igazán értem rá mostanában a 650Ti helyett egy 7790re gondoltam szerintem jobb lenne mert kevesebbet is zabál és olcsóbb is viszont ugyanazt a teljesítményt tudja sőt jobb is
0
0
0
0
Chuck avatar
Ezek vannak nekem itthon😀 ha már vennék akkor minimum Chieftec GPA-450s
használtan tápot..? hát.. én nem vennék, de mást se nagyon ha nagyobb összegről lenne szó!
0
0
0
0
Bronson avatar
de miért tesz be valaki ilyet a gépébe?használtan már lehet kapni minőségesebb 300wattos tápot ami nem hiszem hogy sokkal drágább mint amit ezért elkérnek... tényleg csak irodai gépbe...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A 2. erősebb de az első sem hulladék.
0
0
0
0
no avatar
chuck: mind 2 hulladék, a 2. elvileg 2 amperrel többet tud leadni 12v-s ágon és az a mérvadó, irodai géppbe bemerném rakni másba nem.
0
0
0
0
Chuck avatar
Hello! melyik a megbízhatóbb és erősebb tápegység?
[LINK]

vagy

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Fsp Raider 550w 15k, nem fog kelleni ekkora teljesítmény a gépnek, de szerintem ez jó sokáig ki fog szolgálni, ne adj isten ha fejlesztel sem lesz probléma.

Ott van még a cooler master Gsorozata ami tökéletes közép kategóriás táp enhance beles, G500 olyan 14k most, nekem ez is kellemesnek tűnik😀
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Kb 15eft gondoltam és köszönöm! 😀
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Proci 125w, Vga 150, egyéb 50, 325W a teljes rendszerfogyasztásod, persze ehhez mindennek 100% terhelést kell kapnia. 400-450w-os bőven elég. Írj egy keretet, mennyit szánsz rá, úgy egyszerűbb ajánlani. 😀
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Sziasztok!

Nah.. elkészült a végleges asztali VAS.( 3hónap után 😀 )
Már csak egy dolog volna hátra. Bár ugyan tökéletesen működik azért jó lenne egy rendes tápegység bele. Amit most láttok annál több minden már nem kerül bele, azért is vettem ilyen dokkolós házat hogy csak adatmentés van ritkán, annyi lehet NÉHA a pici plusz áram felvétel.

Az lenne a kérdésem hogy minőségi tápból mekkorát és milyet lenne érdemes venni. Most ugye egy 550es valami "LC csoda" van benne de gondolom az nem jelent semmit, jobb fajtából a kisebb is elég lehet?! Ugyan csak 2-3 hónap múlva veszem ténylegesen , de nagy segítség lenne ha írnátok 2-3 fajtát hogy addigra el tudjam dönteni 😀

Előre is köszönöm a fáradozást és a válaszokat!
További kellemes napot és jó fórumozást!
Üdv! Dama 😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
6850-et még talán. De azért nem ártana egy nagyobb táp.
0
0
0
0
Bronson avatar
mi a vga pontos típusa?
0
0
0
0
vasziliy avatar
Sziasztok!
A jelenlegi gépemhez ez a táp jó lenne e? Chieftec GPS-350EB-101A 350 W
0
0
0
0
no avatar
annyi baj legyen 😃 nem vettem fel TaylorXIII 😀
0
0
0
0
sean avatar
Ja bocsi azt hittem nekem 😃 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én a másik zsoltnak írtam. Igaz kicsit goromba voltam😕
0
0
0
0
sean avatar
Nincs mindenki tisztában a gép belsejével, azért írtam neki 😃 Van pár 'gamer' haverom akik ha leveszik a gép oldalát (már ha tudják hogyan kell...) akkor azt sem tudják hogy néz ki a RAM és hogy hol keressék 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem neked szólt bakker te eljutottál arra a szintre, hogy tudd valaminek a pontos nevét.😃
0
0
0
0
sean avatar
zsolt566: A tápegység oldalán lévő matricán megtalálod a típusát, Chieftec -xy- 450 😀 Ha CTG-t látsz akkor bőven jó a gépedhez.
0
0
0
0
Bronson avatar
egy helyen 16ért láttam használtan, szóval gondolom akörül...
0
0
0
0
no avatar
Chieftec CFT-750-14CS
erről mi a véleményetek?mennyit érhet használtan?(kb 1 éves)
0
0
0
0
MariusTitus avatar
azt nemtudom sajnos de nem olyan régi gép kb 3 éve lett összerakva
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De én úgy látom az illető még mindig nem válaszolt szóval nem tudnia, hogy most CTG vagy GPS(új) GPA Nitro GPS(régi, jó, delta) vagy bármi más.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
HA CTG-je van, akkor bőven jó a 450-es Chieftec.
0
0
0
0
sean avatar
Az én gépemben is 450-es Chieftec volt a CTG változat. MSI GTX 650ti Boost van nekem is a jelenlegi felállással (ssd nélkül), nem volt gond a táppal, csupán azért cseréltem nagyobbra (600-as CTG) mert olcsón hozzájutottam és ha fejleszteni akarom még a gépet akkor nem kell a táp miatt aggódnom. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
van típusa is annak a tápnak?
0
0
0
0
MariusTitus avatar
egy gtx 650ti boosthoz elég egy chieftec 450W táp? mert ez van most a gépemben és majd venni akarok egy gtx 650t csak nemtudom hogy elég lesz e neki az a táp mert ha nem akkor azt is cserélem
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Annak is boldogulnia kéne de inkább a Seasonic.
0
0
0
0
Master Killer avatar
TaylorXIII: És ugyanebben a felállásban egy TX650 V1?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció