Redrabbit ezt a videókártyát veszem meg Asus GTX780-DC2OC-3GD5 - GTX780 3GB és azért akartam venni hozzá egy 650w tápot mert szerintem 500w lehet nem elég neki szerinted ?
nekem tudtok valami árban 15k-ig terjedő tápot ajánlani ? egyrészt csak kiváncsiságból, másrészt,
néha kis sercegő hangokat hallok, ami szerintem abból jön, de lehet csak agybeteg vagyok, nemtom...
ha nem muszáj, ne a legkakább legyen.. 😃
Passzív ventilátor nélküli, és általában ezek a drágábbak.
Jelenlegi gépedhez felesleges 650w, fsp raider 550w bőven megfelel, erősebb Vga mellé sem kell nagyobb.
Szevasztok aktív és passzív táp ? Melyik a jobb ? És az aktív az miért drágább ?
Ezt a tápot akarom megvenni ez szerintetek jó CORSAIR VS650 - CP-9020051-EU 650W
Szia! Mehet a 4pines csatlakozó 8pines (max.: 336w) lapba is, de csak ha nem haladja meg a proci a 192w-ot azaz tuning nélkül mehet a 4pines táp. Amiket szükséges bekötni az a 4 vagy 8pines illetve 24pines alaplap csati valamint vga-tól függően 6/6+6/6+8/8+8_pines csatlakozók egyebekben hdd/odd stb. . Géptől függően minimum ajánlott és kellene egy minőségi táp amit a legolcsóbban az XFX Pro 450w/550w kínál 5év garival.
kellene egy kis segitség hogy mekkora táp kéne az uj gépemhez amiben lenne [url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=19543&sub=usercomp&comp=86344]Gépem adatai[/url] és hogy mekkora tápegység kellene bele?
most van benne egy 500W-os és annyira már arra nem akarok beruházni
Annyit legflejebb valami nagyon durva tuningolás után fogyasztana. 85 wattot fogyaszt alapon ha picit tuningolt 7790 akkor már talán 100 wattot fogyaszt. De 150-et biztos nem. Szerintem csak azt találtad meg, hogy maximum 150 wattot fogyaszthat mivel a plusz tápcsatlakozó hivatalosan 75 wattot bír bár nem hivatalosan az is többet bír a pci-e foglalat is 75 wattot bír hivatalosan de nem hivatalosan ez is valamivel többet bír elvileg.
CTG igen 😃 sajnálom hogy későn írtam de nem igazán értem rá mostanában a 650Ti helyett egy 7790re gondoltam szerintem jobb lenne mert kevesebbet is zabál és olcsóbb is viszont ugyanazt a teljesítményt tudja sőt jobb is
Ezek vannak nekem itthon😀 ha már vennék akkor minimum Chieftec GPA-450s
használtan tápot..? hát.. én nem vennék, de mást se nagyon ha nagyobb összegről lenne szó!
de miért tesz be valaki ilyet a gépébe?használtan már lehet kapni minőségesebb 300wattos tápot ami nem hiszem hogy sokkal drágább mint amit ezért elkérnek... tényleg csak irodai gépbe...
Fsp Raider 550w 15k, nem fog kelleni ekkora teljesítmény a gépnek, de szerintem ez jó sokáig ki fog szolgálni, ne adj isten ha fejlesztel sem lesz probléma.
Ott van még a cooler master Gsorozata ami tökéletes közép kategóriás táp enhance beles, G500 olyan 14k most, nekem ez is kellemesnek tűnik😀
Proci 125w, Vga 150, egyéb 50, 325W a teljes rendszerfogyasztásod, persze ehhez mindennek 100% terhelést kell kapnia. 400-450w-os bőven elég. Írj egy keretet, mennyit szánsz rá, úgy egyszerűbb ajánlani. 😀
Nah.. elkészült a végleges asztali VAS.( 3hónap után 😀 )
Már csak egy dolog volna hátra. Bár ugyan tökéletesen működik azért jó lenne egy rendes tápegység bele. Amit most láttok annál több minden már nem kerül bele, azért is vettem ilyen dokkolós házat hogy csak adatmentés van ritkán, annyi lehet NÉHA a pici plusz áram felvétel.
Az lenne a kérdésem hogy minőségi tápból mekkorát és milyet lenne érdemes venni. Most ugye egy 550es valami "LC csoda" van benne de gondolom az nem jelent semmit, jobb fajtából a kisebb is elég lehet?! Ugyan csak 2-3 hónap múlva veszem ténylegesen , de nagy segítség lenne ha írnátok 2-3 fajtát hogy addigra el tudjam dönteni 😀
Előre is köszönöm a fáradozást és a válaszokat!
További kellemes napot és jó fórumozást!
Üdv! Dama 😉
Nincs mindenki tisztában a gép belsejével, azért írtam neki 😃 Van pár 'gamer' haverom akik ha leveszik a gép oldalát (már ha tudják hogyan kell...) akkor azt sem tudják hogy néz ki a RAM és hogy hol keressék 😃
Az én gépemben is 450-es Chieftec volt a CTG változat. MSI GTX 650ti Boost van nekem is a jelenlegi felállással (ssd nélkül), nem volt gond a táppal, csupán azért cseréltem nagyobbra (600-as CTG) mert olcsón hozzájutottam és ha fejleszteni akarom még a gépet akkor nem kell a táp miatt aggódnom. 😀
egy gtx 650ti boosthoz elég egy chieftec 450W táp? mert ez van most a gépemben és majd venni akarok egy gtx 650t csak nemtudom hogy elég lesz e neki az a táp mert ha nem akkor azt is cserélem
néha kis sercegő hangokat hallok, ami szerintem abból jön, de lehet csak agybeteg vagyok, nemtom...
ha nem muszáj, ne a legkakább legyen.. 😃
Jelenlegi gépedhez felesleges 650w, fsp raider 550w bőven megfelel, erősebb Vga mellé sem kell nagyobb.
Ezt a tápot akarom megvenni ez szerintetek jó CORSAIR VS650 - CP-9020051-EU 650W
Szia! Mehet a 4pines csatlakozó 8pines (max.: 336w) lapba is, de csak ha nem haladja meg a proci a 192w-ot azaz tuning nélkül mehet a 4pines táp. Amiket szükséges bekötni az a 4 vagy 8pines illetve 24pines alaplap csati valamint vga-tól függően 6/6+6/6+8/8+8_pines csatlakozók egyebekben hdd/odd stb. . Géptől függően minimum ajánlott és kellene egy minőségi táp amit a legolcsóbban az XFX Pro 450w/550w kínál 5év garival.
most van benne egy 500W-os és annyira már arra nem akarok beruházni
használtan tápot..? hát.. én nem vennék, de mást se nagyon ha nagyobb összegről lenne szó!
[LINK]
vagy
[LINK]
Ott van még a cooler master Gsorozata ami tökéletes közép kategóriás táp enhance beles, G500 olyan 14k most, nekem ez is kellemesnek tűnik😀
Nah.. elkészült a végleges asztali VAS.( 3hónap után 😀 )
Már csak egy dolog volna hátra. Bár ugyan tökéletesen működik azért jó lenne egy rendes tápegység bele. Amit most láttok annál több minden már nem kerül bele, azért is vettem ilyen dokkolós házat hogy csak adatmentés van ritkán, annyi lehet NÉHA a pici plusz áram felvétel.
Az lenne a kérdésem hogy minőségi tápból mekkorát és milyet lenne érdemes venni. Most ugye egy 550es valami "LC csoda" van benne de gondolom az nem jelent semmit, jobb fajtából a kisebb is elég lehet?! Ugyan csak 2-3 hónap múlva veszem ténylegesen , de nagy segítség lenne ha írnátok 2-3 fajtát hogy addigra el tudjam dönteni 😀
Előre is köszönöm a fáradozást és a válaszokat!
További kellemes napot és jó fórumozást!
Üdv! Dama 😉
A jelenlegi gépemhez ez a táp jó lenne e? Chieftec GPS-350EB-101A 350 W
erről mi a véleményetek?mennyit érhet használtan?(kb 1 éves)