Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Chuck írta:
hali. annyit akarok kérdezni kíváncsiságból hogy a fujitsu siemens vagy a codegen jobb márka? 😃

fujitsu siemens 😀

Codegen az nem jó 😆
0
0
0
0
Chuck avatar
hali. annyit akarok kérdezni kíváncsiságból hogy a fujitsu siemens vagy a codegen jobb márka? 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Sziasztok.Lenne egy nagy kérésem..
Rákapcsolom a Sony 1-t az LG Lcd tévére..de csak hang van,kép nincs...Azt írja nincs jel..
Kérem valaki segítene..nagyon fontos lenne 😀
0
0
0
0
wdavid avatar
BIOSban kell beállítani ha 2 kártyát akarsz használni, legalább is ahogy én tudom 😃 abban azért nem vagyok biztos h felér egy 6950el 😃
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Helló van 1 vidikarim hd6540g2 ha játszanék pl a bf3 mal akkor magától hasz. ja a 2 vidikari v be kell kapcsolni és nagyobb lesz a teljesítmény pl felér egy 6950 el??köszi előe is
0
0
0
0
Matyi10 avatar
kiest nem nyitja meg a gep..
0
0
0
0
Devis avatar
gépről?
kies fent van?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
sziasztok tegnap kaptam egy galaxy 5 telot de nem tudok ra semmit masolni.. ez miert van?:S
0
0
0
0
Sicu33 avatar
hardX írta:
Valakinek van kedve magyarázni/ oldalakat linkelni ahol lehet tanulni a HTML Honlapszerkesztést?

[LINK]
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Valakinek van kedve magyarázni/ oldalakat linkelni ahol lehet tanulni a HTML Honlapszerkesztést?
0
0
0
0
Hagrid avatar
Akkor szedek le egy régebbit.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hagrid írta:
Az miért van sok játéknál ilyen grafikai hibák vannak?
Pl DIrt 3
Skyrim
Jól menne mind2 játék de ilyen szürke,fehér "falak meg hasonló" grafikai hibák vannak...
(elvileg a legfrisseb driver van fennt)

nálam is előfordult már, hogy a legfrissebb driver az hibás volt, és crysis-nál például fordultak elő ilyen kis grafikai hibák 😀
0
0
0
0
Hagrid avatar
Az miért van sok játéknál ilyen grafikai hibák vannak?
Pl DIrt 3
Skyrim
Jól menne mind2 játék de ilyen szürke,fehér "falak meg hasonló" grafikai hibák vannak...
(elvileg a legfrisseb driver van fennt)
0
0
0
0
ghenius avatar
Csá all vlki megtudná mondani h egy procinak meg grafikus kártyátnak játék kozben mi az ideális hőmérséklete ? 😜 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Az várható is volt.😆
0
0
0
0
gatya123 avatar
cseszka írta:
gatya123 írta:
Mondja már meg valakih hogyan tudom kikapcsolni a PhysX-et???

Nvidia control panel,ott a physx beállitásnál a cpu-ra teszed.

Kösz, mindjárt szarabb lett 3DMark😆
0
0
0
0
cseszka avatar
gatya123 írta:

Nvidia control panel,ott a physx beállitásnál a cpu-ra teszed.
0
0
0
0
zsoltie06 avatar
Melyik proci erősebb?
Intel Core 2 Duo 2,67 Ghz 4Mb Cache 1333 FSB
Vagy
Intel Pentium G6950 2,8 Ghz?
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem hogy az alaplapomon nincs com-port de nekem szükségem van rá. és azt mondták hogy lehet kapni ilyet usb-s változatban igaz? légyszi irjátok már meg hogy hol lehet ilyet kapni és kb mennyi? Előre is kössz!
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Csá! Most telepítettem fel az eredeti Fifa 12-őmet.... Bejön ez az Origines fos és a játékot nem indítja el.... Beugrik a játék kezdőképernyője, tölt aztán kilép.... Mitől van? K****ul ideges vagyok..... SOS PLS
0
0
0
0
gatya123 avatar
0
0
0
0
Devis avatar
Hat jo csak: telepito indul : 15 perce 😆
egyebkent az lehet h amiatt nem ismeri fel a vga driver a vga-t mert vmi alaplapi drivert nem raktam fel?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Nekem is ilyen... De attól műkszik rendesen 😀
0
0
0
0
Devis avatar
Sziasztok
Miert van az h ujra akartam rakni a windowst, bebootol a dvd-rol es az installer csak kb negyed ora utan indul el, de kb minden resz kozott 10 percet kell varni h elkezdjen vmit csinalni. Tegnap vettem uj lapot: asus p5q pro
0
0
0
0
Galex1995 avatar
nem ide tartozik de ezt a legnézetteb. szal azvan hogy ma újrahúztam a rendeszert. miután ez megvolt kikapcsoltam az energia takarékos üzem módot szal azt hogy mikor kapcsoljon ki a monitor. mégis elcsapódik egy idő után ha nem érek a géphez. hol lehet teljesen kikapcsolni?
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
hardX írta:
MEGABYTE írta:
tasiadam írta:
MEGABYTE írta:
hogyan lehet 3magos prociból 4magos ? 😃

AM3 vagy AM3+ alaplap és biosba feloldod
Ennek van veszélye ? 😃

nincs
köszi szépen
0
0
0
0
Chuck avatar
niteforce írta:
Chuck írta:
Hali!
ha elindítok egy játékot pl: farcry2 felteszem Highra mindent és 10 perc után becsíkozódik/bekockásodik a kép és befagy a gép utána kattan egyet a vinyó és újra indul a gép, Mi a baj??

Valószínűleg túlmelegedik a VGA a gépedben. Vagy ha húztad, akkor lehet hogy egy kicsit sokat, és amiatt nem bírja. Nekem is volt ilyen, amikor túlhúztam, akkor crysisból folyton kifagyott.

Szóval ha tuningoltad vegyél egy kicsit visszább, és ellenőrizd a GPU hőmérsékletét! Tisztítsd ki a hűtőt, és pasztázd újra a GPU-t.
Ha van, rakd fel a legfrissebb drivert.

Egyszer nem húztam még ezt a kártyát!!!
kb 1 hónapja takarítottam ki a gépet újra pasztáztam a vga-t is!!
játék közben 65foknál még nem volt melegebb a GPU, szerintem ez elég jó hőmérséklet, vagy nem? (legfrissebb driver van fent)
mi lehet a baja a gépnek??? :/
0
0
0
0
_AsheXp avatar
MEGABYTE írta:
tasiadam írta:
MEGABYTE írta:

Ennek van veszélye ? 😃

nincs
0
0
0
0
FoLey avatar
tasiadam írta:
FoLey-v írta:
Hali ma megérkezett hozzám Chieftec HPC-360-202 DF-es táp tudom,h nem mai,de nekem ezisjó és azt szeretném megkérdezni,h így egyben 24 tűs csati rámehet a 20 tűs csatira vagy szétkell szednem?

az a 4 lefog jönni csak felfele kell húzni

értem úgycsináltam ahogyan leírtad köszi a helpet és kellemes karácsonyt mindenkinek! 😀
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
tasiadam írta:
MEGABYTE írta:

Ennek van veszélye ? 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MEGABYTE írta:

0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem hogy az alaplapomon nincs com-port de nekem szükségem van rá. és azt mondták hogy lehet kapni ilyet usb-s változatban igaz? légyszi irjátok már meg hogy hol lehet ilyet kapni és kb mennyi? Előre is kössz!
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
FoLey-v írta:
Hali ma megérkezett hozzám Chieftec HPC-360-202 DF-es táp tudom,h nem mai,de nekem ezisjó és azt szeretném megkérdezni,h így egyben 24 tűs csati rámehet a 20 tűs csatira vagy szétkell szednem?

az a 4 lefog jönni csak felfele kell húzni
0
0
0
0
FoLey avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:
niteforce írta:
tasiadam írta:
Lenne egy EuroCase 400Wos tápegységem és tegnap gépeztem csak úgy kikapcsolt a gép a táp pedig meleg volt. Szétszedtem a tápot valami noname 2.2W-os 12 centis venti van benne. Cseréljem ezt le egy márkásra amit lákötök a 3 pines molexre?

ventin nagyon kevés múlik, valószínű hogy túlterhelted a tápot, mert bár 400W-van ráírva, nem tud leadni annyit. A táp csak akkor melegszik nagyon, ha nagyon megterhelik, azért is állt le, mert nem tudott már elegendő teljesítményt leadni.

akkor szerváljak egy 500Wost ugyan ilyen hombárt? Vagy van CM 500W-os 10ért vagy FPS gold gamer +80-as 12-ért, ez is 500W-os.... bár most nem tápra költök hanem motorra. Ja és lehet hogy ezért is fagy le játék közbe?

igen, jobb lenne egy új táp, én az FSP-t ajánlom, 500W bőven elég a gépednek, ha jó az a táp. Valószínűleg azért is fagy le játék közben, de azért nézd meg a VGA hőfokát is, meghogy nem-e sok rajta a tuning. Érdemes új tápot venni, ezek a szarabbak elég veszélyesek a gépre nézve.

hát a VGA tuti h nem a hibás, vinyó tuti nem ramok kevesebb mint fél évesek. a táp vagy a proci a hibás a lefagyásba, am a kikapcsolás csak tegnap volt a fagyás meg csak 2 hete van
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
niteforce írta:
tasiadam írta:
Lenne egy EuroCase 400Wos tápegységem és tegnap gépeztem csak úgy kikapcsolt a gép a táp pedig meleg volt. Szétszedtem a tápot valami noname 2.2W-os 12 centis venti van benne. Cseréljem ezt le egy márkásra amit lákötök a 3 pines molexre?

ventin nagyon kevés múlik, valószínű hogy túlterhelted a tápot, mert bár 400W-van ráírva, nem tud leadni annyit. A táp csak akkor melegszik nagyon, ha nagyon megterhelik, azért is állt le, mert nem tudott már elegendő teljesítményt leadni.

akkor szerváljak egy 500Wost ugyan ilyen hombárt? Vagy van CM 500W-os 10ért vagy FPS gold gamer +80-as 12-ért, ez is 500W-os.... bár most nem tápra költök hanem motorra. Ja és lehet hogy ezért is fagy le játék közbe?

igen, jobb lenne egy új táp, én az FSP-t ajánlom, 500W bőven elég a gépednek, ha jó az a táp. Valószínűleg azért is fagy le játék közben, de azért nézd meg a VGA hőfokát is, meghogy nem-e sok rajta a tuning. Érdemes új tápot venni, ezek a szarabbak elég veszélyesek a gépre nézve.

Chuck írta:
Hali!
ha elindítok egy játékot pl: farcry2 felteszem Highra mindent és 10 perc után becsíkozódik/bekockásodik a kép és befagy a gép utána kattan egyet a vinyó és újra indul a gép, Mi a baj??

Valószínűleg túlmelegedik a VGA a gépedben. Vagy ha húztad, akkor lehet hogy egy kicsit sokat, és amiatt nem bírja. Nekem is volt ilyen, amikor túlhúztam, akkor crysisból folyton kifagyott.

Szóval ha tuningoltad vegyél egy kicsit visszább, és ellenőrizd a GPU hőmérsékletét! Tisztítsd ki a hűtőt, és pasztázd újra a GPU-t.
Ha van, rakd fel a legfrissebb drivert.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:

0
0
0
0
Chuck avatar
Hali!
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
Ha egy graf memória órajele effektív 4000Mhz, akkor játék közben mennyi megahertzen fog működni ?
0
0
0
0
gatya123 avatar
hol kell kikapcsolni a physx-et ?
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
super88 avatar
próbáltad már másik USB-n ? esetleg a táppal is lehetnek gondok
0
0
0
0
niteforce avatar
marci19970425 írta:
Van egy Samsung G2 portible 250 Gb-os küldős vinyóm és most nem akarja beolvasni csak villog kéken és ennyi van rajta vagy 200 Gb adatom ... Mit lehetne csinálni neki ? PLS HELP Ha lehet akkor a profilomhoz válaszoljatok THX :/

Erre nem tud senki választ ?

Lehet hogy a külső része (hülye fogalmazás) hibásodott meg. Szerintem szedd ki a vinyót belőle, és próbáld meg sima satával az alaplaphoz csatlakoztatni, ha ott sem ismeri fel, akkor a HDD-vel van a hiba.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Van egy Samsung G2 portible 250 Gb-os küldős vinyóm és most nem akarja beolvasni csak villog kéken és ennyi van rajta vagy 200 Gb adatom ... Mit lehetne csinálni neki ? PLS HELP Ha lehet akkor a profilomhoz válaszoljatok THX :/

Erre nem tud senki választ ?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
kenedi98 írta:
Tartókkal van de lehet megvan a probléma mer proci felett balra van egy 2x4pines csati és aba nem raktam semmit .

Ha azt nem kötöd, be elég sok gond lehet 😃 VGA val és Procival is 😞
0
0
0
0
Chuck avatar
Hali!
most akarok másik tápegységet venni,és nem nagyon értek ehez, azt akarom megkérdezni, hogy abból lehet-e baj ha olyan tápot veszek ami egy ágon több ampert ad le mint a mostani?
pl: a mostani ennyit ad le:
+3,3V 11A Max.
+5V 13A Max.
+12V 17.0A Max.
-12V 0.3A Max

és ilyet akarok venni:
+3,3V 26A
+5V 35A
+12V 22A
-12V 0.8A
0
0