Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HD 5670 hez jó a procim?Intel Pentium Dual 2.8GHz
Jó.
Naja.. Ezért születnek ilyen karik:
[LINK]
Akkó ez most szétalázza a gétéiksz ötszáznyócvanat is, ugye? 😂
Nem, mert csak DDR2 128bit! 😆😂
am én se értem miért ram méret alapján döntenek 1esek, mit gondolnak, miért van azonos méretű és típusú rammal szerelt kártyák között sok 10ezres különbség?
Én szimplán azt nem értem, hogy miért nem tüntetnek fel minden lényeges adatot az adott kártyáról... Mondjuk Pixel/Texel fillrate + FLOPS teljesítményt, a memóriának meg elég lenne a méretét és a sávszélességét megadni.
Van benne logika! 😃
Ja, hát az a szegény 8 shader aranyos. 😂 A tranzisztorok számát már ki se meri írni a gpu-z. 😆
[LINK]
am én se értem miért ram méret alapján döntenek 1esek, mit gondolnak, miért van azonos méretű és típusú rammal szerelt kártyák között sok 10ezres különbség?
Én szimplán azt nem értem, hogy miért nem tüntetnek fel minden lényeges adatot az adott kártyáról... Mondjuk Pixel/Texel fillrate + FLOPS teljesítményt, a memóriának meg elég lenne a méretét és a sávszélességét megadni.
Van benne logika! 😃
[LINK]
Van benne logika! 😃 Csak parasztság. Bár én is lennék inkább gazdag és paraszt... 😆
[LINK]
[LINK]
Én szimplán azt nem értem, hogy miért nem tüntetnek fel minden lényeges adatot az adott kártyáról... Mondjuk Pixel/Texel fillrate + FLOPS teljesítményt, a memóriának meg elég lenne a méretét és a sávszélességét megadni. Aztán az apró betűs részlegben meg minden egyéb specifikációt.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Igen, az a proci gyenge hozzá. Nem értem miért a vram mennyisége a döntő a legtöbb embernél 😕 Persze, nagyobb felbontásokban elkél manapság 1gb, de a vga sokkal összetettebb annál, hogy csak a "hány megááás" kérdéssel letudjuk a specifikációkat.
Kompatibilisnek kompatibilis, de az a proci kicsit vérszegény, hogy kihajtsa. Amúgy 20eFt környékén használtan tudsz venni 4850-et, én azt ajánlom. 😀
Melyik a jobb?9800gt vagy hd 4850.A physx-et szoktam használni.
4850
Melyik a jobb?9800gt vagy hd 4850.A physx-et szoktam használni.
4850
Nincsmit 😀
2015ben ha igy feljődik lesz meg 10GB ram, meg nem is tudom hány GPUs- vidkarik
Akkortájt volt Geforce 6*** meg X1800 XT Radeon,ami kb. 100-szor lassab mint a mostani kártyák.MEg azóta kijöt 2 DirectX,szóval ez tényleg nem nagy változás...
kb. 4 év lexion
4 év? 😲 Addigra lehet, hogy repülő autókkal közlekedünk és 3d-ben, a kezünkkel irányítjuk a játékokat 😂
Űrben?! persze, én örülnék a legjobban, de az emberi technológia még fejletlen ehhez. 😃
20 ezerért én ilyet vennék magamnak!
[url]http://www.argep.hu/popup.asp?pid=115567021&pnr=10001&foto=1[/url]
Még jobb vétel lehet az 512-es, de GDDR5-ös verzió. Szerintem bőven elég rá a fél giga ram. 😊