1 gyors kérdés, bocs ha rossz helyre írtam.
Vki tudna ajánlani 5-6K között egy jó gépházat.
Ha esetleg ventilátor is van benne még jobb.
Előre is kössz.
segitstek leci
elinditom a coj the cartelt vagy a driver sf-t is ezt dobja ki mindkottone ubisoft launcher code error 2... mi a gond?mi csinaljak ilyenkor pedig tegnap meg mentek tokeletesen😳
niteforce írta:
bőven elbírja azért 😀
A ráírt teljesítményt így le tudja adni, csak nem mindegy, hogy a hálózatról felvett áram mekkora része alakul hövé, és mennyi hasznos energiává 😀
nekem 50%a hő mert 1 óra cod4 után vagy 25 fok van a szobámba ha másol 20 😃
bőven elbírja azért 😀
A ráírt teljesítményt így le tudja adni, csak nem mindegy, hogy a hálózatról felvett áram mekkora része alakul hövé, és mennyi hasznos energiává 😀
De azt rá szokták írni a dobozra nem ? Én nem látom a dobozán hogy 80Plus.Ezért kérdeztem 😀De ha tényleg 80+ akkor ***a 😀Köszi
Az első széria hivatalosan nem kapta meg a 80+ plecsnit, ha jól tudom. 1-2 %-al maradt le, ami nem olyan számottevő, szerintem. 😀 A második széria már rendes 80+, ha minden igaz. Nézz utána. A mai tápoknál elég alap a magas hatásfok, sőt egyre inkább a Bronze fokozat az elfogadott. Az enyém pl Gold. 😀
Na megnéztem a gyártó oldalán és ott a Corsair CX430 V2 az 80+os.Csak az a baj hogy az enyém V1-es változat 😀 Na mindegy remélem még egy Phenom II X4-et alá tudok még rakni biztonságosan.Ha nem akk meg új táp inkább nem teszem kockára a gépem 😃
De azt rá szokták írni a dobozra nem ? Én nem látom a dobozán hogy 80Plus.Ezért kérdeztem 😀De ha tényleg 80+ akkor ***a 😀Köszi
Az első széria hivatalosan nem kapta meg a 80+ plecsnit, ha jól tudom. 1-2 %-al maradt le, ami nem olyan számottevő, szerintem. 😀 A második széria már rendes 80+, ha minden igaz. Nézz utána. A mai tápoknál elég alap a magas hatásfok, sőt egyre inkább a Bronze fokozat az elfogadott. Az enyém pl Gold. 😀
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a d😆iagban a videókártyám összes memóriájára 753mb-ot ír....ez azóta van hogy ma vettem 8gb ramot a gépbe (eddig 3gb volt)hd6770 1gb a videókártya és eddig ott 2293mb-t írt akkor most csak 753mbot tudok haszálni?egyébként mindenhol máshol azt írja hogya dedikált vidememória 1gb...64bites redszer van fent...
Totál ki vagyok akadva. Senki ne vegyen dell netbookot, én a hülye fejemmel nyáron vettem egy dell kisnotit 90 Euróért, és elromlott a HDD, legalábbis szerintem. Ez önmagában nem lenne baj, mert egy kisebb dombnyi 2,5-es hdd-m van, viszont ebbe a rohadtul ritka zipdrive-es hdd megy, ami ad1: rohadt lassú, ad2: rohadt kis kapacitás ad: rohadt ritka, és nem kapni.
Friss Win install után megy a gép, talán néhány napig, aztán a semmiből a bios és a post sreen után kiírja, hogy nem tudok bootolni a hdd-ről. A bios pedig érzékeli a hdd-t. A tesztprogram szerint a hdd jó, memtest lefutott. Szóval vagy alaplap vagy hdd. Szerintetek?
Sziasztok.Újra szeretném telepíteni a gépet.Ehhez szeretnék segítséget kérni,mert még a BIOSba se tudok belépni,hogy CD-ről való indítást be tudjam állítani.Annyit csinál,hogyha így teszem be a CD-t,hogy elindul a telepítés majd írja,hogy mit telepít és egyszer csak fekete lesz a monitor.És utána már csak az újraindítás használ.
Attól függ milyen a samsungokba durván csal a hőszenzor volt prohardveres tesztbe is hogy infrás mérővel megmérték és a samsung sokkal melegebb volt mint ami a senzora mutatott a többi hdd nél meg kb ugyan olyan votl az érték. Amúgy a túl hűvös se jó. Volt asszem az IBM vagy a GOOGLE nál egy felmérést és ott több ezer hdd-t vetettek össze és a legtovább harminc valahány fokon élt sokat.
kb 38-40 at nyáron normális, 50-52 től károsodnak, azért nyárit mondok, mert az a fő , veszélyeztetett időszak ! tavaj láttam 52c on ment ismerösöm vinyója.... pirosan.....
Ide azt írták 8 cm ventivel, ha máshonnan veszem olcsóbbért, akk abba is lesz venti? ha a bolt nem is írja?
tudom a bolt győri de csak a képek miatt mutatom plusz szerintem az árak nagyjából azonosak mindenhol, talán kis eltérés van 😃
5200 -> http://web shop.bitbolt.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=24711
6300-> http://web shop.bitbolt.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=20225
Vki tudna ajánlani 5-6K között egy jó gépházat.
Ha esetleg ventilátor is van benne még jobb.
Előre is kössz.
de tessék: [LINK]
az igen 😃
enyém 😃
Csak Asus alaplaphoz lehet használni a pc probe II-t? mert nekem Asrock alaplapom van, de a videókártyám Asus...
Processzor figyelő alatti menüt hogyan lehet bekapcsolni? 😀
igen csak asus lapokhoz lehet használni
azt netről lelehet tölteni, de az csak atihoz való: [LINK]
Ati programot sikerült felrakni, tudsz küldeni linket a pc probe II-höz is?
elinditom a coj the cartelt vagy a driver sf-t is ezt dobja ki mindkottone ubisoft launcher code error 2... mi a gond?mi csinaljak ilyenkor pedig tegnap meg mentek tokeletesen😳
bőven elbírja azért 😀
nekem 50%a hő mert 1 óra cod4 után vagy 25 fok van a szobámba ha másol 20 😃
Sziasztok.Egy Corsair Cx430-as tápnak mekkora hatásfoka van kb ?
80+
Na megnéztem a gyártó oldalán és ott a Corsair CX430 V2 az 80+os.Csak az a baj hogy az enyém V1-es változat 😀 Na mindegy remélem még egy Phenom II X4-et alá tudok még rakni biztonságosan.Ha nem akk meg új táp inkább nem teszem kockára a gépem 😃
80+
80+
80+
az igen 😃
enyém 😃
Csak Asus alaplaphoz lehet használni a pc probe II-t? mert nekem Asrock alaplapom van, de a videókártyám Asus...
igen csak asus lapokhoz lehet használni
azt netről lelehet tölteni, de az csak atihoz való: [LINK]
Csak házon belül!
Jobb net/monitor/proci 😆
hejett jobb net és VGA
Milyen net és milyen VGA ?
az igen 😃
enyém 😃
Jobb net/monitor/proci 😆
hejett jobb net és VGA
Mit kell csinálni ahhoz hogy youtubon HD-ba ne álljanak meg a videók?
Ha a következő videó szerint húzom a CPU-t akkor mást nem kell vele csinálnom, csak BIOS-ba ezeket a beállítani?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7IcKxhTrbBw&feature=related[/url]
és még azt kérdezném hogy mennyi az optimális CPU hőmérséklet?
ha van egy 775 ös foglalathoz való procihűtöm az nem tudom rárakni az 1155 re ugye ?
Elvileg van átalakító,de nem találom 😜
Nézelődj,lehet találsz.😀
jó köszi
Friss Win install után megy a gép, talán néhány napig, aztán a semmiből a bios és a post sreen után kiírja, hogy nem tudok bootolni a hdd-ről. A bios pedig érzékeli a hdd-t. A tesztprogram szerint a hdd jó, memtest lefutott. Szóval vagy alaplap vagy hdd. Szerintetek?
Nekem egy régi samsung 60 fok fölött is volt nem volt problémája de tényleg nem ajánlatos a tartós 40-45+ fok
nekem 28fok fölé sosem megy a vinyóm.
Nem tudom hol láttad az árakat főleg 7750-nek 😊
Ez már egy teljesen új széria,más a gyártástechnológia 😉
6800 gyengébb volt mint 5800 nem is kicsit,itt viszont várhatóan jóval erősebb lesz,egy 7870 kb 6970-el egyenértékű,de várjuk meg a teszteket 😀
a 7850 árát innen néztem 😃
http://tech iser.com/amd-radeon-hd7870-hd7850-pitcairn-xtpro-launch-feb-2012-146343.html
de tudom h ez csak egyfajta becsült ár 😃 én azért gondoltam h jobb, mert ugye ez 28nm és kb a 6950/560 Ti szintjét hozza, a 6870 árkategóriájában 😃
én is február körül karok kártyát venni szóval a teszteket én is mindenképpen megvárom 😃
Vinyók hány fokig bírják kellemesen? hány foktól károsodnak?
kb 38-40 at nyáron normális, 50-52 től károsodnak, azért nyárit mondok, mert az a fő , veszélyeztetett időszak ! tavaj láttam 52c on ment ismerösöm vinyója.... pirosan.....
Vinyók hány fokig bírják kellemesen? hány foktól károsodnak?
típusfüggő 😀
De a 40 fok már így soknak számít, érdemes akkor ventit rakni rá vagy mellé.