!!!MÉG MIELŐTT VALAKI MÁST IS MEGSZIVATNA EZ A FOS!!!
Tegnap este szarakodott a Windows, nem reagált rendesen a tálca, a start menü nem nyílt meg... Gondoltam holnapra megjavul. A nagy lóf@szt. Ma bekapcsolom a gépet, és Kritikus hiba fogad: A startmenü és cortana nem elérhető. Jelentekzzek ki és majd kijavitja. Mondom ok. RÁkattintok, hogy csinálja meg, de 3 újra indítás után se működött. Az agyvérzés kerülgetett. Aztán 2 óra böngészős után ráakadtam a megoldásra. LE KELLETT TÖRÖLNI A MOCSKOS AVAST!-OT ÉS RÖGTÖN MŰKÖDÖTT! Nem akartam elhinni, hogy történik ilyen manapság...
Én telefonosan aktivált Win8.1-ről frissítettem és aktivált maradt. Viszont így aktiválhatod: [LINK]
OFF: Nem sértésből, de ha ilyen jó gépre van pénzed, egy Windows is beleférhetne az árba. Persze ez teljesen magándolog, csak belegondoltam 😀 Nehogy sértésnek vedd, nem annak szánom 😀
cey85: én kockulok rajta rendesen és amivel játszom azoknál a játékoknál még FPS növekedést is észlelek (5-7 FPS) 😀 mondjuk GTA V és olyasmi szintű játokokról nem tudok nyilatkozni de nekem semmi gondom a játékokkal win10 alatt 😃
Feltelepítettem a Win 10 et az asztali gépre pendrive-ról. Az lenne a kérdésem hogy milyen progival lehet aktiválni? Én már megpróbáltam jópárat de sajna sikertelen volt! Akinek sikerült légyszi küldje el a linket pü-be köszi!
Sziasztok! Annyit akarok csak kérdezni, hogy a win10-el mennyire kompatibilisek a játékok? A Win7-hez képest mert most 7 van fent. Mennek rajta a játékok ha fel akarnék rakni valamit? Pl GTA V, ACU? Köszi a válaszokat
Letöltődött a gépemre a Win10, de még nem szeretném telepíteni csak 1-2 hónap múlva de csak a következő 3 napból hagy választani. Hogyan tudnám elodázni a telepítést?
Sziasztok!
Frissítettem win10-re. Nvidia driver eltűnt - 3 monitoron dolgozom, frissítés után csak egy monitort látott. Próbáltam netről telepíteni drivert, de nem sikerült, mindig azt írta ki, hogy sikertelen telepítés. Így kénytelen voltam win7-re visszaállni - működik rendesen minden. Mi a megoldás? Tud valaki segíteni?
most mi ez a dolog hogy nem örülök neki? 😃 írtam egy szóval is hogy nem örülök? 😃 csak szóba került hogy gyenge a proci meg ilyenek én meg írtam hogy az enyémet nem szokta felpörgetni semmi csak a fifa 😃 ebbe nem volt benne semmi olyan hogy nem örülök neki 😃D
egyébként tetszik a win10 egyedül a Microsoft Edge tud érdekes dolgokat,kifagyásokat produkálni de biztos hamar javítják 😃 egyébként Cortana-t próbálta már valaki? 😃DD hogy működik? 😃 vélemények? 😃
Nálatok is kb ms-om alatt elindul az Edge? Hihetetlenül gyors.. indulásban odaveri a Chrome-ot mint a sz*rt. Fel sem engedem a kattintásból az ujjam és már bejött.. kicsit fapadosnak tűnik de gyorsaságban eddig, nálam verhetetlen.
Bioritmus: származik valamilyen hátrányod abból, hogy nem dolgozik annyira a processzorod? Mert ha minden fut rendesen, akkor inkább örülnöd kellene neki.
A Syswow64- mappából az összes 3d3...dll-t átmásoltam, most már MINDEN játékom megy (reinstall nélkül)
Nálam valami eszméletlen gyors a 10es, minden működik, még az LCD-m is, pedig 2006-os drivert tettem fel.
Eddig nagyon pozitiv
nekem nagyon sokáig fekete képernyő van/volt bekapcsolásnál..megvettem most a plusz 2GB RAM-ot szóval már 4GB-al dolgozom így már azért picit jobban hasít bár a bekapcsolásnál még mindig lassú volt de talán a következő már menni fog rendesen 😀 így már legalább nem fagy le minden 5. percben a cucc 😀😉
chrono02 - Már lefrissítettem a 10-esre, szóval azzal nincs gond, csak 3-4 naponta manuálisan frissítgetni szoktam a Windowst, s ma ezt a hibaüzenetet kaptam. Egy hetet várok, talán jó lesz.
winrar: Minek kelet a Windows 8 az aktiváláshoz? A 7-el is lehet frissíteni, meg a Media Creation Tool szerintem minden op rendszerrel működik, csak utána aktiválni kell.
Én egy tiszta Win 8.1-et raktam fel (tehát fél órát volt fent a win8.1, semmi driver nem volt telepítve stb. csak az aktiválás miatt kellett), de a Media Creation Tool-al tisztán frissítve tökéletes.
Sziasztok!
Ma beleütköztem egy hiába.
A Windows Update ezt a hibát adja ki: "Nem sikerült telepíteni a frissítéseket, de később újból próbálkozunk. Ha nem szűnik meg a hiba, és megoldást keresne az interneten vagy az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni segítségért, a hibakódnak ((0x80080008)) hasznát veheti."
Hogyan tudnám kijavítani könnyen, biztosan, egyszerűen?
Előre is köszönöm 😀
ui.: Nekem már megvan a Windows 10, kb. egy hete, de ma már ezt írta ki, amikor frissítések után nézegettem.
flash89 tiszta telepítéssel elkerülhető jópár probléma. Én igazolni nem tudom, mert nem csak simán frissítettem, de többen is írták, hogy frissítés után problémák voltak a rendszerrel. Én tiszta telepítéssel telepítettem (formázás és úgy), és azóta is tökéletesen működik. Használható állapotba kb 40 perc volt hozni, egyéb fontosabb telepítésekkel együtt kb 60 perc.
Nem megy a win 😞
Elore a valszt koszonom 😀
Tegnap este szarakodott a Windows, nem reagált rendesen a tálca, a start menü nem nyílt meg... Gondoltam holnapra megjavul. A nagy lóf@szt. Ma bekapcsolom a gépet, és Kritikus hiba fogad: A startmenü és cortana nem elérhető. Jelentekzzek ki és majd kijavitja. Mondom ok. RÁkattintok, hogy csinálja meg, de 3 újra indítás után se működött. Az agyvérzés kerülgetett. Aztán 2 óra böngészős után ráakadtam a megoldásra. LE KELLETT TÖRÖLNI A MOCSKOS AVAST!-OT ÉS RÖGTÖN MŰKÖDÖTT! Nem akartam elhinni, hogy történik ilyen manapság...
Tényleg olyan jó ahogy mondják?
Lehet kipróbálom még ma.
OFF: Nem sértésből, de ha ilyen jó gépre van pénzed, egy Windows is beleférhetne az árba. Persze ez teljesen magándolog, csak belegondoltam 😀 Nehogy sértésnek vedd, nem annak szánom 😀
http://kepfeltoltes.hu/view/150808/11846469_890036281088928_326655981_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Valakinek van ötlete mit kéne vele csinálni ? Előre is köszi !
Frissítettem win10-re. Nvidia driver eltűnt - 3 monitoron dolgozom, frissítés után csak egy monitort látott. Próbáltam netről telepíteni drivert, de nem sikerült, mindig azt írta ki, hogy sikertelen telepítés. Így kénytelen voltam win7-re visszaállni - működik rendesen minden. Mi a megoldás? Tud valaki segíteni?
valakinek van még ez a probléma?
Bár leginkább segítséget írok és nem kérek 😜
egyébként tetszik a win10 egyedül a Microsoft Edge tud érdekes dolgokat,kifagyásokat produkálni de biztos hamar javítják 😃 egyébként Cortana-t próbálta már valaki? 😃DD hogy működik? 😃 vélemények? 😃
Nálam valami eszméletlen gyors a 10es, minden működik, még az LCD-m is, pedig 2006-os drivert tettem fel.
Eddig nagyon pozitiv
Bár zavar, hogy a legtöbb program reinstall nélkül nemmegy (köztük a GTA V-sem, ami "portable"..
winrar annyira új rendszerrel szerintem nem lehet probléma. Én kb 1-1.5 éves rendszerre nem akartam már rárakni, úgyhogy formáztam 😃
Ma beleütköztem egy hiába.
A Windows Update ezt a hibát adja ki: "Nem sikerült telepíteni a frissítéseket, de később újból próbálkozunk. Ha nem szűnik meg a hiba, és megoldást keresne az interneten vagy az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni segítségért, a hibakódnak ((0x80080008)) hasznát veheti."
Hogyan tudnám kijavítani könnyen, biztosan, egyszerűen?
Előre is köszönöm 😀
ui.: Nekem már megvan a Windows 10, kb. egy hete, de ma már ezt írta ki, amikor frissítések után nézegettem.