Biztosan az lesz, mert nekem volt 64-bites Win7-em egy 40 gb-os particíón. Ebből ugye a tiszta rendszer már 15 gigát bekajál, de alg pár hét alatt 30 gigára duzzadt.
patrikk911 írta:
Hali
Hd5670 v hd6650 jobb játszásra??
Az előbbi.
Azt nem tudja valaki, hogy a c meghajtón a felhasználóknál mi foglalhat majdnem 30 gb-ot? Mert amikor rámegyek csak két mappa van ami együttesen kb 1gb-ot foglal el. Meg valamiért egyre kevesebb hely van rajta amikor nem telepítek rá semmit.
Superlompos írta:
Azért felesleges, mert akkor nem tudd kiélvezni azt a felbontást rendesen. Meg a CRT monitor inkább 4:3 arányú felbontásra van. A 17"-os monitoron leginkább 1280X1024 a standard.
Az 1280x1024 az 5:4-es szabvány, a crt-k 4:3-asok, így az 1280x960 a megfelelő beállítás. 😀
Helló! Kis segitseget kernek. Most nem olyan rég vettem egy új videokartyát, eddig minden oké. Működik is, de mikor eliniditom a GPU Z-t, akkor a Bus Interfacenel PCI-E 1.1 X16ot ir, kozben 2.0kellene, vagy 2.1. Mi lehet a gond? lehet e ezen segiteni?
hát akkor mégis kell új monitor 😃 de majd csak miután meglesz a VGA 😃
igazából én sem láttam sok változást a Full HD-s felbontás és az 1280as között, csak annyit h összeugrott a kép és h lejjebb kellett vennem a beállításokat 😃
Azért felesleges, mert akkor nem tudd kiélvezni azt a felbontást rendesen. Meg a CRT monitor inkább 4:3 arányú felbontásra van. A 17"-os monitoron leginkább 1280X1024 a standard.
egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy AOC márkájú CRT monitorom amire mindenhol azt írják, hogy maximális felbontás 1280x1024...na most ugye az IGP-nek felraktam a driverét és még az 1920x1080as felbontást is be engedte állítani a felbontást csak kicsit összeugrik a kép...
nem lesz ettől baja a monitornak? mert ha nem akkor nem veszek másik monitort, ha ez is tudja a full HD felbontást 😜
Tönkremehetett a vezeték, vagy a dugó, ilyen nekem is volt, csak egérrel, nah most egér nélkül bekapcsol, bill nélkül nem csak sípol, hogy nincs minden rendben.
(nah most lehet hogy bill nélkül is bekapcsol, de 1x nem dugtam be a bill-t és nekem is csak sípolt)
sztem az lesz a gond.
1: a dual core-okban általában az fsb kisebb, és legtöbbször a pentium családba tartoznak
2: core 2 quad, i5, i7
3: minél nagyobb a dx, annál részletesebb, élethűbb a játék. ehhez olyan vga is kell. és igen a w7 kezeli a dx10-et és a 11-et is
Szasztok! Lenne néhány kérdésem:
Mi a különbség a dual-core és core 2 duo között?
Az Intel processzorok közül melyek 4 magosak?
Win7-en fut a directx 10? És mennyivel jobb a 9-től, illetve mennyivel rosszab a 11-től?
sztem majd keresek vmit szervízt vagy kit aki cserél nekem ovlasó fejet, mert maga a winyó felpörög amit bedugom az usb-be csak utána nem történik semmi
apetit amit ajánlottál progit felraktam és kiválasztottam h az elveszett adatokat keresse. nem talált semmit. aztán kiválasztottam a másik opciót, most csinál vmit, de elég érdekesen. felpörög teljesen a winyó, majd leáll, és így próbálkozik. szal sztem vmi a motorjával lehet
Ez esetben fordított a dolog: a hdd minden bizonnyal véglegesen halott, viszont magát a racket még használhatod, ha teszel bele egy másik, működő sata vinyót.
hát sztem nem sokat segítene rajta, elég érdekes hangjai voltak mielőtt meghalt (ezt elfelejtettem leírni), konkrétan az olvasi fej sztem lecsapódott párszor. amúgy kb minden program felismeri, de semmit nem lehet vele kezdeni. szal hdd sentinel crystaldisk is mond róla adatokat, mind a bad sectorokat írja ki.
Nem. Ha szét szeded, egy hagyományos, sata csatlakozós hdd lesz benne. Még az is meglehet, hogy csak a Sata-->USB átalakító elektronikája ment el, az azt jelentené, hogy a HDD-d még él.
Nem kellett volna rögtön formázgatni.
Ki kellett volna venni a rackből és direkt csatlakoztatni alaplapi sata portra, és linux alól könnyen meglehet, hogy menthető lett volna az összes adat.
Én konkrétan foglalkoztam már olyan külső hdd-vel, ami windows alatt teljesen halott volt, linux alól probléma nélkül lementhettem mindent, aztán persze kuka, de legalább meg maradtak az adatok.
pénteken tönkre ment a külső winyóm, röpke 500gb adat tünt el, ebből 100-120 gb fénykép volt. a w7 csak formázni akarja, ha rányomok hogy formázza akkor azt írja ki hogy nem sikerült a formázás.
valaki esetleg tud vmi komolyabb programot vagy megoldást? próbálkoztam 1-2 programmal, de mivel a winyót nem lehet felismerni ezért ezek se tudtak vele mit csinálni
nem attól a 2 decibelltől leszek halláskárosult. Köszi szépen
még 1 kérdésem lenne. Amikor kerestem az átlakítókat találtam olyat hogy 1db 3pin, 1 db molex.
de volt olyan hogy 2db 3pin és 1 db molex, az is jó? vagy hogy van most ez?
akos328 írta:
Lenne 2 gyors kérdésem. Ez a Kolink ez milyen márka, milyen ventilátorokat gyárt mrt ezeket néztem 2*8 cm-set
Másik kérdésem ha csak 1 3 pines aljzat van az alaplapon akk. 1 venti megy rá, de én 2őt szeretnék, akkor 3 pin-molex átalakítót kel vennem?
Kolink halk, de 2 decibellel hangosabb mint a CM, ami olyan 22decibel. igen kell 1 átalakító
Lenne 2 gyors kérdésem. Ez a Kolink ez milyen márka, milyen ventilátorokat gyárt mrt ezeket néztem 2*8 cm-set
Másik kérdésem ha csak 1 3 pines aljzat van az alaplapon akk. 1 venti megy rá, de én 2őt szeretnék, akkor 3 pin-molex átalakítót kel vennem?
Alapbeállítással,terhelés alatt az én HD4860-am is 90 fok fölé megy,igaz a venti csak 40-45 %-on jár.Ha viszont feljebb viszem,akkor tudom 70-75 fokon tartani,És ez újkora óta így van.
am meg szerintem nekem mondta h ki kellene takarítani. fél éves apaszta és tükör sima a hűtés alja is minden jó csak túl erős lett a program, ez a burtális verzió volt ami mindentm egtámad és megesz ami VGA
Teljesen ki van portalanítva.Újrapasztázni nem merem a videókártyát mert azt még soha nem csináltam 😕.De most prohardveren találtam egy cikket és ott is 80fok körüli érték volt a maximum úgyhogy nem aggódom. 😀
LobiDrg írta:
Sziasztok.Van egy Ati 4870 1gb Silent efficiency vga-m és a minap gondoltam megnézem hogy mennyire melegszik Furmark alatt.Elindítottam kimentem cigizni és mire visszaértem addigra 84 fokra melegedett a gpu.Az szerintetek nem túl sok?
nekem 100°C-os volt a 9800GT.
Az igen 😃 Akkor nem panaszkodom 😆 Nekem is volt 9800Gt-m 1 hétig (Gainward GS) de az nem melegedett ennyire 😃 Bár azon már elég korrekt hűtés volt.
utánanézek pillanat.
1x chipben láttam de fogalmam sincs melyikben 😆
pagefile.sys ezt keresd.
most nézem 2 giga ramod van, azzal lehet hogy nem kéne csökkenteni 😕
Majd ha lesz 4 vagy 8 akkor egy 1-2 gigára belőheted szerinte.
Tuti a Temp folder lesz az 😀 El van rejtve,azért nem tudod megnézni..De pl.Total Commanderrel meglehet lesni 😀
utánanézek pillanat.
pagefile.sys ezt keresd.
Tuti a Temp folder lesz az 😀 El van rejtve,azért nem tudod megnézni..De pl.Total Commanderrel meglehet lesni 😀
utánanézek pillanat.
pagefile.sys ezt keresd.
pagefile.sys ezt keresd.
A méretét mennyire érdemes fixálni? Ez az AppData mappában van? Mert szerintem ez foglal olyan sokat.
op rendszer milyen?
Hali
Azt nem tudja valaki, hogy a c meghajtón a felhasználóknál mi foglalhat majdnem 30 gb-ot? Mert amikor rámegyek csak két mappa van ami együttesen kb 1gb-ot foglal el. Meg valamiért egyre kevesebb hely van rajta amikor nem telepítek rá semmit.
Az 1280x1024 az 5:4-es szabvány, a crt-k 4:3-asok, így az 1280x960 a megfelelő beállítás. 😀
igazából én sem láttam sok változást a Full HD-s felbontás és az 1280as között, csak annyit h összeugrott a kép és h lejjebb kellett vennem a beállításokat 😃
nem lesz ettől baja a monitornak? mert ha nem akkor nem veszek másik monitort, ha ez is tudja a full HD felbontást 😜
(nah most lehet hogy bill nélkül is bekapcsol, de 1x nem dugtam be a bill-t és nekem is csak sípolt)
sztem az lesz a gond.
2: core 2 quad, i5, i7
3: minél nagyobb a dx, annál részletesebb, élethűbb a játék. ehhez olyan vga is kell. és igen a w7 kezeli a dx10-et és a 11-et is
Mi a különbség a dual-core és core 2 duo között?
Az Intel processzorok közül melyek 4 magosak?
Win7-en fut a directx 10? És mennyivel jobb a 9-től, illetve mennyivel rosszab a 11-től?
Ki kellett volna venni a rackből és direkt csatlakoztatni alaplapi sata portra, és linux alól könnyen meglehet, hogy menthető lett volna az összes adat.
Én konkrétan foglalkoztam már olyan külső hdd-vel, ami windows alatt teljesen halott volt, linux alól probléma nélkül lementhettem mindent, aztán persze kuka, de legalább meg maradtak az adatok.
valaki esetleg tud vmi komolyabb programot vagy megoldást? próbálkoztam 1-2 programmal, de mivel a winyót nem lehet felismerni ezért ezek se tudtak vele mit csinálni
még 1 kérdésem lenne. Amikor kerestem az átlakítókat találtam olyat hogy 1db 3pin, 1 db molex.
de volt olyan hogy 2db 3pin és 1 db molex, az is jó? vagy hogy van most ez?
Kolink halk, de 2 decibellel hangosabb mint a CM, ami olyan 22decibel. igen kell 1 átalakító
http://prohardver.hu/teszt/fel_tucat_radeon_hd_4870/teszteles_automata_hutes_es_hang.html
Sziasztok.Van egy Ati 4870 1gb Silent efficiency vga-m és a minap gondoltam megnézem hogy mennyire melegszik Furmark alatt.Elindítottam kimentem cigizni és mire visszaértem addigra 84 fokra melegedett a gpu.Az szerintetek nem túl sok?
nekem 100°C-os volt a 9800GT.
Az igen 😃 Akkor nem panaszkodom 😆 Nekem is volt 9800Gt-m 1 hétig (Gainward GS) de az nem melegedett ennyire 😃 Bár azon már elég korrekt hűtés volt.