Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Milyen vgát ajánlotok 28000ft körül?
Egy 1Gigás DDR5-ös RAM-okkal felszerelt GT 240et.
1: elveszíti a VGA a garanciát
2: ha flashelés közben valami gubanc lesz, dobhatod a kukába a VGA-t(persze a flashelés egy pillanat alatt megvan, de benne van a pakliban a rizikó)
Röviden szólva én inkább az Afterburnert használnám a helyedben! 😀
Videókártyánál érdemes feszt emelni? 😲 Ha igen mennyit? (és hol... szedtem le egy progit: MSI afterburner - ezzel érdemes? vagy BIOS...?)
Pedig annyi az összes teendő, hogy a PhysX konfiguráció beállítása menüpont alatt átállítod a PhysX processzor kiválasztása legördülő menüjét automatikusra vagy a vga-dra.
Hello!
Sztetek megérné lecserélni a gainward gf 8600 GT 256megás vga-t
egy
PALIT GF 220GT PCIe 512MB DDR2 128bit HDMI-re?? mekkora a különbség a 2 kártya között nagyságrendileg?
A GT 220 erősebb a 4670nél is szóval igen, mindenképp megérné a cserét!
De amit ő kinézett az DDR2-es, a DDR3-as tudtam jobb a 4670-nél,de a DDR2-es nem,de leeht hogy rosszul mondom.
Meg a GT220 kb 20k,ha hozzácsapna még 5k-t,akkor már lehetne venni 4830,GT240,5670-t is,azok meg jóval erősebbek!
Hello!
egy
PALIT GF 220GT PCIe 512MB DDR2 128bit HDMI-re?? mekkora a különbség a 2 kártya között nagyságrendileg?
A GT 220 erősebb a 4670nél is szóval igen, megérné a cserét, de a legjobb az lenne ha gyűjtenél még! 😉
egy
2: Nyilván a DX frissítés miatt van, de amúgy nem teljesen mindegy? 😃 A kártyád tuti DX10-es, igazából innentől kezdve teljesen mindegy, hogy mit ír az Everest. 😀
2. Amikor a win7-et fölraktuk még DX 10.0 volt írva. Miután felraktam a Dirt 2 azután írta a 11.0. Lehet hogy az rakta föl magának?
2: Mert DX11 van telepítve(Win7), és az Everest csak ezt jelzi.
1. Haverom gépében van egy 9800 GT. Alapjáraton kb 65 fokig melegszik. Játékindításnál és videokártya tesztnél is befagy. Új hűtőt kell rá venni?
2. Az én kártyám elvileg DX 10.0-ás, de az Everest 11.0 ír. Miért?
Hogy tudom megnézni h a videókártyám melyik pixel shader verziót támogatja? Everestbe kerestem de nem találom..
GPU-z-ben megtudod nézni, de akár a google-ben is. Amúgy shader model 4.0-át támogat a kártyád.
És 4850 vs gt240 1Gb mind2
a Radeon 4850 jóval erősebb mint a gt240!
[LINK]
ezen az oldalon össze is tudod hasonlítani őket!
Elég érdekesek ezek a tesztek 😃 3D Mark Vantege tesztben sztem elnéztek valamit nagyon mert az alap 4770 is sokkal több pontot kap egy 1GB-s 4850 nél 😃
[LINK]
Elég érdekesek ezek a tesztek 😃 3D Mark Vantege tesztben sztem elnéztek valamit nagyon mert az alap 4770 is sokkal több pontot kap egy 1GB-s 4850 nél 😃
[LINK]
[LINK]
A 4670 kicsit nagyobb teljesítményű...
Éppenhogy a GT 240 erősebb!
[LINK]
Igazad van, elnéztem. Felülről lefelé haladtam a listában. A 240-es Geforce az erősebb, ne halgassatok rám...
http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=540
A 4670 kicsit nagyobb teljesítményű...
Éppenhogy a GT 240 erősebb!
[LINK]
danhey: nagyon egyszerű ám a dolog! 😀 dx9 sm3, dx10 sm4, dx10.1 sm4.1, dx11 sm5. 😃 Az egyik létfontosságú a másikhoz, szóval igazából nem is értem, hogy minek megadni ezt is a gépeknél.
Kerlek segitsetek minel hamarabb !
Nem reg vettem egy uj VGA-t a neve XFX HD5770 es valami fura dolgot eszleltem vele jatekok alatt...
Amikor jatszotdam akkor oyan fura rangatozast eszleltem , pedig nem is jatszodtam nagy jatekot , ,, kis idore ra ujbol raktam a CD rol a drivert es egy hetig megszunt,,
azutan probaltam ujabb driverekkel is de azoknal hamarabb kezdte ezt a fura rangatast, szal minden hetvegen a cd drivert ujbol kellet rakjam idaig , .. ezzel nem isvolt semmi gond.
Am most mar meg a cd driverrel is hamar kezd rangatozni a jatek ( a rangatozas nem szaggatasra ertem )
a kartyamon minden gyaribeallitason van .
kerlek irjatok a profilomba valami megoldast mert mar nagyon szeretnek jatszani
Játékot írhatnál hogy melyik játékoknál 😃 mert ez igy tág fogalom...
Nem reg vettem egy uj VGA-t a neve XFX HD5770 es valami fura dolgot eszleltem vele jatekok alatt...
Amikor jatszotdam akkor oyan fura rangatozast eszleltem , pedig nem is jatszodtam nagy jatekot , ,, kis idore ra ujbol raktam a CD rol a drivert es egy hetig megszunt,,
azutan probaltam ujabb driverekkel is de azoknal hamarabb kezdte ezt a fura rangatast, szal minden hetvegen a cd drivert ujbol kellet rakjam idaig , .. ezzel nem isvolt semmi gond.
Am most mar meg a cd driverrel is hamar kezd rangatozni a jatek ( a rangatozas nem szaggatasra ertem )
a kartyamon minden gyaribeallitason van .
kerlek irjatok a profilomba valami megoldast mert mar nagyon szeretnek jatszani
koszi elore is
És ha az Intel vásárolta volna fel ? 😆 lehet az nV akkor nyugdíjba vonult volna már
És ha az Intel és az nV társulna? 😊
http://www.hwsw.hu/hirek/43150/nvidia-chipset-fejlesztes-intel-dmi-licenc-per-lynnfield-clarkfield.html
erre ez a válasz 😃 utálják egymást... szóval AMD nek még igy is nagy a hatalma 😃 hiába nincs nagy pénz!
És ha az Intel vásárolta volna fel ? 😆 lehet az nV akkor nyugdíjba vonult volna már
És ha az Intel és az nV társulna? 😊