Nekem 2 SE k510i (az egyiket visszaadtam kölcsön öcsémnek), egy Samsung SGH-X510 (alap mobil de szeretem), de van fiókomban egy Alcatel (antennásm pici képernyő és jó nagy darab), Egy Siemens A50 (vagy nemtom mi, fekete, vékony).
De most 2 T-Mobilos simkártyám van, az 1-ik lelett tiltva véletlenül.
Kmisi99 írta:
Nekem kezd behalni a samsung d900 am ezért veszek egy nokia n82-őt
Hát barátom, abban nem fogsz csalódni. Nekem 2 éve N82-m van, és nagyon imádom. Egyik telefonom sem volt meg ennyi ideig. Nagyon strapabíró, és meghackelve bármit csinálhatsz vele.
Előtte K850-es SonyEricssonom volt, de nem említhető egy napon a kettő!
ricshard004 írta:
SE K850, haveromnak van Htc Diamond-ja, a másiknak meg Nokia N95e, nameg C905
Ha nem költöttem volna gépre akkor most Htc-m lenne, jövő év elején,vagy karácsonykor veszek egy SE Satiot =)
Nem ajánlom a Satiot, olvass csak el róla 1 pár tesztet, túl sok jót nem irnak róla.
HTC-ről annyit h tökéletes pda telók, azok amelyek alatt már erősebb hardver van. Gondolok a diamond2-esre vagy a touch pro 2-re. A hero is jó, főleg az android rendszerrel, és a csúcs a hd2-es. nekem diamond 2-es lesz, csak nemtom h mikkor fog már megjönni, mert már megrendeltem 1 ideje 😆 a touch flo 3d tökéletes kezelőfelület, az iphone után a 2. legjobb és leggyorsabb. Iphone-t azért nem veszek mert abszolót nem éri meg az árát, annyié már veszek 1 sokkal jobb teljesítményű telót...
nekem még mindig a jó öreg Nokia N95-öm van 😀 stram kis teló... tervbe van egy iPhone is de sztem mostanában nem leszu belőle semmi mert autóra pályázok 😆 😂
a multkor vettem egy Htc touch-t de nagyon nem érte meg:S érintős volt de oldalra csúsztatható is, 110ért vettem aztán meg örültem h el tudtam adni 60ért, senkinek se kellett, most egy 5800ám van
Ha nem költöttem volna gépre akkor most Htc-m lenne, jövő év elején,vagy karácsonykor veszek egy SE Satiot =)
Nekem most járt le az idő, most kéne választanom, de még mindig nem tudom h melyiket 😃 ha meglenne a Herora a pénz akkor nem gondolkoznák rajta sokat. de még nincs, így marad a Touch Pro vagy a Touch Diamond 2 😃😆
Hát Ferrari, nem lennék a helyedben, megkell vallanom, Énsem tudnék dönteni! 😆..Én karácsonykor fogom lecserélni az LG-met, mivel akkorra fog lejárni a másfél év, fogalmam sincs hogy milessz a kövi telóm! 😀
jah, de én gépbe pár hónapig még nem ölök 1 fillért se, most teló kell mert már elegem van a c902-ből, és HTC kell mindenképen mert olyanom még nem volt eddig és ki akarom próbáni 😃 Nem olcsó telefonok, de elég jók, és nem tok dönteni h melyiket vegyem 😃
Én mostanság folyton úgy voltam hogy veszek vagy 50 000 valami jókis telefont használtan. Majd úgy gondoltam hogy inkább előfizetéssel veszek egy még jobbat de végül folyton lemondtam róla mert kezdte összekapni magát a mostani telóm meg amúgy is minden pénzt a gépbe ölök😆
Nem tudok dönteni h milyen telefont vegyek. HTC hero lesz akkor h ha meglesz rá a pénzem 😃
de ha nem akkor 2 telefon közt választhatok még.
HTC Touch Pro vagy HTC Touch Diamond 2. Szerintetek melyik?
teszteket olvastam, nekem mind2 teccik 😃
Nekem Sony C510-esem van már karácsony óta és sztem nagyon jó teló. Mindig is sonym volt sose volt vele baj (kivéve amikor 2 emeletet esett de az nem a teló hibája) ez a C510 szé képeket csinál gyárilag fényképezőálványt adnak hozzá jó szoftveresen szal sztem nagyon jó
Nicho13 írta:
W350i van de nyáron cserélem Samsungra 😃 szerintetek SONY VAGY SAMSUNG?
Attól függ milyen a nagyon drága samsungok már jók de ez kb 40 0000 fölött van és ezekből is csak az újak az olcsó samsung lassúúúúúúúú főleg a memó kártya kezelés na az a maga 120kb/s éve 0,5-1megás képeket nehéz nekem nézni az újabbak talán már gyorsak viszont jó kamerát és jó videó félvételt raknak általában bele minősége kiváló de az oprendszere elég rossz.
Sony az ez sem rossz ez már egy fokkal gyorsabb mint a olcsó samsungok de ellenben gagyi minőség gyenge kamera az op rendszere talán jobb de legalább is jobban fel lehet használni és lehet jobban alakítgatni.
De egyszerű a a döntés www.mobilarena.hu www.mobilport.hu csak nézzél teszteket és ezek alapján könnyű dönteni mert van aki csak úgy hasra ütés szerűen megy és vesz egy telefont ami szerintem nem jó ötlet mert lehet hogy valami ócska darabot fog ki
Nemtudom nekem 3 perc alatt rakott fel 500megányi zenét a 0ft-os samsungomra.
Nicho13 írta:
Attól függ milyen a nagyon drága samsungok már jók de ez kb 40 0000 fölött van és ezekből is csak az újak az olcsó samsung lassúúúúúúúú főleg a memó kártya kezelés na az a maga 120kb/s éve 0,5-1megás képeket nehéz nekem nézni az újabbak talán már gyorsak viszont jó kamerát és jó videó félvételt raknak általában bele minősége kiváló de az oprendszere elég rossz.
Sony az ez sem rossz ez már egy fokkal gyorsabb mint a olcsó samsungok de ellenben gagyi minőség gyenge kamera az op rendszere talán jobb de legalább is jobban fel lehet használni és lehet jobban alakítgatni.
De egyszerű a a döntés www.mobilarena.hu www.mobilport.hu csak nézzél teszteket és ezek alapján könnyű dönteni mert van aki csak úgy hasra ütés szerűen megy és vesz egy telefont ami szerintem nem jó ötlet mert lehet hogy valami ócska darabot fog ki
Szerintem egyértelmű, hogy a világ vezető elektronikai cége (Samsung) sokkal jobb telókat gyárt, mint a Sony, bár nálam a Nokia a favorit (volt gumicsizmagyártó)
De most 2 T-Mobilos simkártyám van, az 1-ik lelett tiltva véletlenül.
ilyen lesz:
huhh sokknak non jol mrűegy😃 nekem sagem my 510i
ezen mitértessz? 😆
ilyenem lesz hamarosan 😆
mostmeg van egy ienem(( utállom szar)
Nekem kezd behalni a samsung d900 am ezért veszek egy nokia n82-őt
Hát barátom, abban nem fogsz csalódni. Nekem 2 éve N82-m van, és nagyon imádom. Egyik telefonom sem volt meg ennyi ideig. Nagyon strapabíró, és meghackelve bármit csinálhatsz vele.
Előtte K850-es SonyEricssonom volt, de nem említhető egy napon a kettő!
Siemens CXT70
6 éves 😀
Nem ajánlom a Satiot, olvass csak el róla 1 pár tesztet, túl sok jót nem irnak róla.
HTC-ről annyit h tökéletes pda telók, azok amelyek alatt már erősebb hardver van. Gondolok a diamond2-esre vagy a touch pro 2-re. A hero is jó, főleg az android rendszerrel, és a csúcs a hd2-es. nekem diamond 2-es lesz, csak nemtom h mikkor fog már megjönni, mert már megrendeltem 1 ideje 😆 a touch flo 3d tökéletes kezelőfelület, az iphone után a 2. legjobb és leggyorsabb. Iphone-t azért nem veszek mert abszolót nem éri meg az árát, annyié már veszek 1 sokkal jobb teljesítményű telót...
haveromnak 5530 van másiknak meg 5800! ha sztem minden szempontból jobb az 5800, nagyobb kijelző=könnyebb használhatóság
Jah de árkülönbség is van a 2 teló közt 😆
de ha nem akkor 2 telefon közt választhatok még.
HTC Touch Pro vagy HTC Touch Diamond 2. Szerintetek melyik?
teszteket olvastam, nekem mind2 teccik 😃
Sony Ericsson w595 nekem bejön,pont ilyen szinben van nekem is