Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Janika97: Bioshock:Infinite
ulver01: Quake 3, Wolfenstein Enemy Territory, Counter Strike 1.6 😃.
0
0
0
0
IgnisDestroyer avatar
Sziasztok.Valaki ajánlana nekem lövöldözős játékot? Far Cry 3-hoz hasonló grafikájú kellene és hosszú legyen a játék története.
0
0
0
0
ulver01 avatar
valaki valami jó lövölde 1 gb alatt? 😃
0
0
0
0
Bioritmus avatar
ajánlanátok nekem pár második világháborús és pár "modern háborús" játékot ami menne a gépemen? 😃 előre is köszi ! 😃
0
0
0
0
no avatar
Lego Racers 2, Ford Racing 2-3, Colin Mcrae Rally 2, 4, 2005
0
0
0
0
falonpok avatar
Lehet, hogy kérdezte már valaki; de nincs több olyan játék pc-re amit ketten is lehet játszani, csak azok ami co-optimuson fent vannak? Sonic racinget játszottuk idáig de azt végig toltuk, mortaloztunk is, barátnőm a fifat nem szereti. Valakinek ötlet?
0
0
0
0
no avatar
Dead Island, Dead Island Riptide, Far Cry 3, State of Decay
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Valaki tudna ajánlani olyan játékot , amiben fejleszthetjük a külömböző képességeinket mint repülés ,ugrás ,futás ,ütés ilyesmi? Például olyasmire gondolok mint prototype 1,2 , saints row 4.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Sean

DayZ, State of Decay, Left 4 Dead 1-2, Vapour, No more room in hell, killing floor
0
0
0
0
kmetovics avatar
sean: Cry of fear, Fear 1-2-3
0
0
0
0
sean avatar
Mondanátok nekem túlélőhorrorokat? Amiket ismerek: Amnesia, Slender, Outlast, Penumbra.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
DarkSpy : Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Hello
Valaki tudna mondani olyan anime feeling-es játékot?
/könnyen letölthető, egyjátékos mód/
Ui.:nem nekem kellene

Előre is köszi!! 😀
0
0
0
0
alvast avatar
Nem ismertek olyat, amiben a játékban is csak 90 fokot fordul?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
alvast : 18 Wheels of Steel részek
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
alvast:Ennek a kérésnek igazából nem sok értelme van, ha a kormány okoz gondot, arra játék nem jelent orvosságot. Minden játék alatt ugyan annyit fogod tudni elforgatni a kormányt, az ilyen civil járműveket szimuláló játékok pedig a 900°-os kormányt fogják preferálni. Ha túl érzékeny a kormány, állíts kicsit a linearitásán, ETS2-ben pl. rengeteg dolgoz lehet állítani.
0
0
0
0
alvast avatar
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani olyan autós és/vagy kamionos szimulátort mint például a City Car Driving vagy az Euro Truck Simulator? Ezt a kettőt már próbáltam és be is jött csak egy gondom van velük. Az én kormányom csak 90 fokot fordul el és így elég nehéz irányítani. Olyan játék kéne amiben ezt ki tudom használni.
0
0
0
0
no avatar
Spartan117 nem jön be mert ha jól megszeded magad benne akkor megölnek és szétlopják a cuccaid és ez elég zavaró
0
0
0
0
no avatar
Ossian : Rust-ot próbáltad már?
0
0
0
0
Yamiki avatar
Hello 😃 Valaki tudna ajánlani egy jó rts játékot, amiben lehet hőst választani? Történelmi témájúakat kissé meguntam már, ha tudtok olyan fantasyt, akkor azt megköszönném 😃 Régen játszottam egy warcafthoz hasonló rts-sel, választhattam hőst, és mindenféle küldetésekre lehetett menni. Ha valakinek eszébe jutna ilyesmi akkor szóljon légyszives😃
0
0
0
0
Athis18 avatar
Szevasztok. Tudnátok ajánlani valami játékot? 😃 Mostanában eléggé unatkozok, és nem találok semmi jót. Tipus igazábol mind1, csak lekössön eg idöre 😆 Köszi.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Játékot keresek pl rallye ami elfutna laptopomon
0
0
0
0
no avatar
Ajánljatok nekem egy játékot Steamen ami 30 eu körül mozog van multyja és tartalmas vagyis sok száz órát bele lehet ölni én a playday 2 re gondoltam de nem is tudom ... bizonytalan

nem kell feltétlenül FPS nek lennie az a lényeg hogy haverommal eltudjunk vele lenni (rögtön 2 példányt vennék belőle) lehet stratégia fps rpg stb mind 1 csak jó legyen

https://i.imgur.com/miat7QS.jpg

eddigi játékaim javaslatokat kérek a kép nélküli kockák azokat ne nézzétek vagy beta vagy pl a
san andreasnál a mac os verziót is oda csapta

https://i.imgur.com/FkLAJ5P.jpg

nem steames gamek

(battle.net) WOW Warlords of Dreanor delux edi (elővásárolt digitális)
Heart of the Swarm (Starcraft) , reaper of Souls (diablo)

Simcity , Battlefield 3 , Sims 3 (Origin)

Minecraft

Tervezem megvenni az AC 3 at

Uplayes játékaim azok mind steamen keresztül mennek

Kivéve Far cry 3 (Uplay)

na ajánljatok valamit ! 😃 !!!!!! ezeken kívül
0
0
0
0
susguy avatar
flormate:
Tessék, itt az összes Steames játékom, mínusz amikről úgy gondolom hogy annyira azért nem jók, vagy kifejezetten rosszak. Válogass kedvedre, van bőven miből mazsolázgatni, mindenféle játékból ami csak létezhet 😀
https://i.imgur.com/Vg11XN6.png
0
0
0
0
flormate avatar
Mondana nekem valaki jó játékokat? Lehet bármi.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem írom le újra azt amit már mással megbeszéltünk, de ha gondolod nézz be Aion gépigényéhez és olvasd el.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Igen, tényleg. Bár azért elég szomorú dolog ez, hogy egy ilyen ócska banda, mint a Gameforge is eredeti forgalmazók. Így elcseszni egy játékot, mint ahogy azt ők teszik, az már pofátlanság. F2P nek nevezik őt a játékot, a valóság pedig az, hogy ha nem fizeted be a havi gold pack-et, még a postaládádat sem tudod megnézni, boltot sem tudsz nyitni, egyszóval egy csomó alapvető dolgot nem tudsz megcsinálni, ami amúgy normális F2P szerveren alap lenne.

Minden esetre egyszer még lehet kipróbálom, amúgy köszi a LOTRO infót. 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Gameforge-os is eredeti. Ők az EU-s forgalmazók. Nem hiszem, hogy ekkorát változott volna a gépigénye. Nekem simán megy ugyan úgy mint régebben is.
Lotroban Snowbourn-ön vannak inkább magyarok.Gondolon's Heritage pl.
0
0
0
0
frostwagen avatar
// Kicsi OFF //

AION-al egyébként mit csináltak? Még tavaly nyáron leszedtem (sajnos a Gameforge-os verziót), és teljesen jól futott a játék medium-high grafikán, még ha fraps-el vettem fel vidit , akkor is volt min. 30 FPS-em. Kb. 3 hónapja (akkor épp XP volt a gépemen, azóta Win7) ismét leszedtem, de most nem a Gameforge-os verziót, hanem az offisölt. Beléptem, és kb. volt 15-20 fps-em , ha lejjebb vettem grafikát akkor sem sokkal több.

Ezalatt az 1 év alatt jött ki valami új kieg. / patch ami ennyire felvitte a gépigényt, vagy csak szimplán az lehetett a gond hogy XP-n próbáltam?

Rift-ben / LOTRO-ban tudnátok ajánlani esetleg magyar klánokat? SW:TOR annyira nem fogott meg.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MMO: Rift, Aion-on is játszanak páran biztos. SW:TOR-ban is vannak magyarok, LOTRO is ilyen.
Stronghold, középkorban játszódó startégiai játék. Mount & Blade, ez TPS nézetes játék (pontosan nem tudom milyen, nem sokat játszottam vele), ha nagyon belenézed akkor Age of Empires is ebbe sorolható.
0
0
0
0
Conoren avatar
Gothicok, Risenek.
MMO-nak pedig AION.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Üdv!

Középkorban játszódó, Skyrim féle játékot tudnátok nekem ajánlani?

Esetleg WoW féle MMORPG-t, amin sok magyar játszik? (GW2, Tera off)
0
0
0
0
no avatar
TerrorDom szerintem olyan nem igazán van ami mind a 3 tulajdonságot egyszerre fel tudja vonultatni...
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Tudtok mondani olyan autós játékokat amikben jól lehet tuningolni a kocsit, szabadon lehessen autózgatni, a grafikája is legyen jó.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Köszi a rally-s játékokat!😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
TigerDemoN : Dead Island,Dead Island Riptide,Shadow Warrior
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Tudtok ajánlani left 4 dead 2-höz hasonló játékokat? 😃
0
0
0
0
MBenjo avatar
Sziasztok, tudtok nekem mondani EVE Online-hoz hasonló offline (singleplayer) "űr-sandbox" játékokat, amikben a végcél nem egy bonyolult nagyvállalat vagy egy hatalmas flotta stratégiai irányítása (X-sorozat ezeket nagyon erőlteti), hanem sokkal inkább a "magányos szabadúszó/zsoldos/kereskedő" szerepre helyezi a hangsúlyt? Keresgélek ebben a témában már pár napja, az Evochron Mercenary ígéretesnek tűnt, de sem lehetőségekben nincs túl széles választék, sem grafikailag nincs a csúcson...

Vagy egyszerűbb ha leszedek egy X3-at, és nem a világhatalomra törő flottaparancsnoki címre hajtok, hanem csak fel-le repkedek? 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Szabcsi: Cabela's Offroad Racing Adventure 3 én annó rengeteget toltam, nagyon jó kis terepezős játék 😀
0
0
0
0
gaboka130 avatar
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=93461&sub=usercomp&comp=96395]Gépem adatai[/url] ezen a gépen mi futna el maximum?( jó ha csak low-on is)
0
0
0
0
MariusTitus avatar
True Crime 😃 jó kis game de ha neked jó akk gta vice city,esetleg san andreas
0
0
0
0
Docs avatar
valaki mondana ojan játékot ami megy 1 giga ramal ojasmi kéne mint a gta elöre is kösz
0
0
0
0
no avatar
A DiRT széria is tele van már mindenféle versenytípussal (landrush, raid, rallycross, stb.) Tehát DiRT 2,3. Akkor ott a WRC sorozat, ha tényleg rallyzni akarsz (a legújabb része a 4). Meg szerintem ígéretesnek tűnik a Spintires is az offroad kategóriában.
Ha meg inkább szimulátorozni szeretnél akkor rFactor, van rá egy csomó jó kis mod + pálya 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Szabcsi : Pure, WRC 2010, WRC 3...
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Sziasztok!
Tudnátok mondani valami jó offroad/rally-s játékot?
Ilyenekre gondolok mint pl😃irt széria,FUEL,Offroad Drive.
Előre is köszönöm!😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció