Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ulver01: Quake 3, Wolfenstein Enemy Territory, Counter Strike 1.6 😃.
Tomb Raider
DayZ, State of Decay, Left 4 Dead 1-2, Vapour, No more room in hell, killing floor
Valaki tudna mondani olyan anime feeling-es játékot?
/könnyen letölthető, egyjátékos mód/
Ui.:nem nekem kellene
Előre is köszi!! 😀
Valaki tud ajánlani olyan autós és/vagy kamionos szimulátort mint például a City Car Driving vagy az Euro Truck Simulator? Ezt a kettőt már próbáltam és be is jött csak egy gondom van velük. Az én kormányom csak 90 fokot fordul el és így elég nehéz irányítani. Olyan játék kéne amiben ezt ki tudom használni.
Játékot keresek pl rallye ami elfutna laptopomon
nem kell feltétlenül FPS nek lennie az a lényeg hogy haverommal eltudjunk vele lenni (rögtön 2 példányt vennék belőle) lehet stratégia fps rpg stb mind 1 csak jó legyen
eddigi játékaim javaslatokat kérek a kép nélküli kockák azokat ne nézzétek vagy beta vagy pl a
san andreasnál a mac os verziót is oda csapta
nem steames gamek
(battle.net) WOW Warlords of Dreanor delux edi (elővásárolt digitális)
Heart of the Swarm (Starcraft) , reaper of Souls (diablo)
Simcity , Battlefield 3 , Sims 3 (Origin)
Minecraft
Tervezem megvenni az AC 3 at
Uplayes játékaim azok mind steamen keresztül mennek
Kivéve Far cry 3 (Uplay)
na ajánljatok valamit ! 😃 !!!!!! ezeken kívül
Tessék, itt az összes Steames játékom, mínusz amikről úgy gondolom hogy annyira azért nem jók, vagy kifejezetten rosszak. Válogass kedvedre, van bőven miből mazsolázgatni, mindenféle játékból ami csak létezhet 😀
Minden esetre egyszer még lehet kipróbálom, amúgy köszi a LOTRO infót. 😃
Lotroban Snowbourn-ön vannak inkább magyarok.Gondolon's Heritage pl.
AION-al egyébként mit csináltak? Még tavaly nyáron leszedtem (sajnos a Gameforge-os verziót), és teljesen jól futott a játék medium-high grafikán, még ha fraps-el vettem fel vidit , akkor is volt min. 30 FPS-em. Kb. 3 hónapja (akkor épp XP volt a gépemen, azóta Win7) ismét leszedtem, de most nem a Gameforge-os verziót, hanem az offisölt. Beléptem, és kb. volt 15-20 fps-em , ha lejjebb vettem grafikát akkor sem sokkal több.
Ezalatt az 1 év alatt jött ki valami új kieg. / patch ami ennyire felvitte a gépigényt, vagy csak szimplán az lehetett a gond hogy XP-n próbáltam?
Rift-ben / LOTRO-ban tudnátok ajánlani esetleg magyar klánokat? SW:TOR annyira nem fogott meg.
Stronghold, középkorban játszódó startégiai játék. Mount & Blade, ez TPS nézetes játék (pontosan nem tudom milyen, nem sokat játszottam vele), ha nagyon belenézed akkor Age of Empires is ebbe sorolható.
MMO-nak pedig AION.
Középkorban játszódó, Skyrim féle játékot tudnátok nekem ajánlani?
Esetleg WoW féle MMORPG-t, amin sok magyar játszik? (GW2, Tera off)
Tudtok mondani olyan autós játékokat amikben jól lehet tuningolni a kocsit, szabadon lehessen autózgatni, a grafikája is legyen jó.
Vagy egyszerűbb ha leszedek egy X3-at, és nem a világhatalomra törő flottaparancsnoki címre hajtok, hanem csak fel-le repkedek? 😃
Ha meg inkább szimulátorozni szeretnél akkor rFactor, van rá egy csomó jó kis mod + pálya 😃
Tudnátok mondani valami jó offroad/rally-s játékot?
Ilyenekre gondolok mint pl😃irt széria,FUEL,Offroad Drive.
Előre is köszönöm!😀