Azoknak nyitottam ezt a témát akik nem rendelkeznek olyan tudással hogy készíteni tudjanak maguknak egy jól kinéző avatart.Ezért ebben a topikban a képszerkesztésben jártasabbaktól lehet kérni avatart persze ha elválalják.Amennyiben készítettek neked avatart legyetek szívesen írjátok ki az adatlapotokra hogy ki készítette!Ennyivel ugyanis minimum tartozunk.Kezdeném is.Nem tudna valaki nekem készíteni egy király avatart amibe benne van természetesen a nevem és az újabb Sam Fisher (a Convictionból).Előre is köszönöm!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CatchO nm gond így is naon jól nézz ki 😃
Kössz mind a 2-töknek 😃
Szóval én egy Archeres(az új Splinter cellből) képet szeretnék, a nevemmel meg a gepigeny.hu logóval.
Ha megtudnátok bolondítani az alap képet az nagyon jó lenne!
Előre is kösz!😀
ha nm megy akk lehet dmc-s 😃
[LINK]
Ezzel a képpel, fekete háttérrel, az üres részbe a nevem, lehet ferdén, egyenes, a FeRR legyen fehér csíkkal áthúzott, de fekete legyen a belseje, ha értitek!😃 Nagyon szépen megköszönném az illetőnek!😃
reméltem h tetszeni fog😀
Nekem így is tetszik nem kell vele többet bajlódnod 😀
beírtam google ba h cross motor azt ki adta ezt😀
mindjárt szerkeztek 1-et rajta😀
nem sikerül😕
azt akartam hogy a motorra ráírom a neved😀
ez volt az első komolyabb melóm😀
[LINK]
és a betűtípust én az alap fontok között találtam pici outher glowal meg shadowal majdnem 100% ra hasónlit az eredetire 😃
annyi volt a probléma hogy nem volt olyan wind effectem amivel elértem volna a ragyogás elmosodását balra de szerencsére ez nem látszik a kezétöl 😃.
És kössz DragKing 😃
am Moose naon fain avatarokat tudsz csinálni 😃
[LINK]