nekem az opera szokott olyan hülyeségeket, h sokszor nem reagál ha nyomoka gombra. teszem azt, itt az elküld-re. Rányomok 200x és semmi, nem tölt, semmi élejelet nem látok. Ilyenkor bekell töltenem újra a lapot, és akkor már jó.
Gerdzso írta:
én eddig Opera-t használtam... de mivel a Firefox több mindent támogat így kénytelen voltam váltani..de ez se rossz... jobb mint a Chrome vagy az IE 😃
Az biztos h annyi előnye van h a reklámok nagy részét a lapoldalakon nem tölti be, egy play gombot tesz helyette, de ha akarod akkor igen, ez így jó megoldás.
Az Opera-ba most van ez a turbo, vagy lehet h csak a Next-be, összecsomagolja az adatokat, így gyorsabban tölt be egy lap, de csak lassú hálózatnál észrevehető-.- nah ja, és kipróbálta, hát én gyorsnál is észrevettem, kb 2x-re nőtt a töltési idő, nem tudom miért, ha meg kikapcsolom akkor jó.
most elképzelem, amikor így is 1 perc alatt jön be vkinek az oldal, akor annak 2 perc?
Firefox, Opera párti vagyok, de ezt nem értem h van
kipróbáltam a chrome-t.
nekem nem jött be egy csomó hiba van benne. volt hogy nem tudott elsőre megjeleníteni egy lapot és a képekkel is szarakodott mindig+hülye kezelése van, nem lehet húzogatni az abalakokat benne, így egy hosszú hasáb képet ami kilóg a monitorról nem tudok megnézni.
maradok a jól bevált firefoxnál 😜 😀
de meg kell mondjam az IE9 sem rossz.
Szinte minden van😃
De inkább a Firefox😉
Google Chrome és Mozilla Firefox-ot használok
Google Chrome!
Neked a facebook és ez ([LINK]) a bf3 oldal nem szaggat be?
Rohadtul szaggat sajnos ez valami chrome betegség hogy néhány oldalba majd bele pusztul
Nekem nem szaggat😕
Google Chrome!
Rohadtul szaggat sajnos ez valami chrome betegség hogy néhány oldalba majd bele pusztul
én eddig Opera-t használtam... de mivel a Firefox több mindent támogat így kénytelen voltam váltani..de ez se rossz... jobb mint a Chrome vagy az IE 😃
Mivel támogat többet? 😀
Nekem nem volt gondom az operával! 😀
Google Chrome!
most elképzelem, amikor így is 1 perc alatt jön be vkinek az oldal, akor annak 2 perc?
Firefox, Opera párti vagyok, de ezt nem értem h van
explorer 9 a legjobb
Igazad van! A lassúság terén tényleg!
nekem nem jött be egy csomó hiba van benne. volt hogy nem tudott elsőre megjeleníteni egy lapot és a képekkel is szarakodott mindig+hülye kezelése van, nem lehet húzogatni az abalakokat benne, így egy hosszú hasáb képet ami kilóg a monitorról nem tudok megnézni.
maradok a jól bevált firefoxnál 😜 😀