FeRR írta:
igen, és simon7109: akinek nem eredeti az h zombizzon a haverjával, és neten?:/ nekemse az az sp jobbvlt de a 4 1000x jobb volt..nekemis régi kedvencem a cod2😀
Igen! 😀 Nekem is volt baja, h nem eredeti kulcs, és nem csatlakozott a szerverre!
Am a CoD 2 2005-ös? Na mindegy, akkor is jó volt! 😀
simon7109: az új fegyvereket nem lehet újításnak minősíteni, mivel egy II. wh-s játékba, jó hogy nem raknak P90-et. Új játékmód az a co-op. Zombis szerverek a 4-ben is volak, szóval ennyi.
Ja, és még valami:
A CoD 4 2007-ben az év játéka lett, míg a WaW 2008-ban mindössze a 7. helyet érte el. NO COMMENT
igen, és simon7109: akinek nem eredeti az h zombizzon a haverjával, és neten?:/ nekemse az az sp jóvolt de a 4 1000x jobb volt..nekemis régi kedvencem a cod2😀
hát grafikán a COD WAW ban is ujitottak,uj fegyverek is vannak játékmodok is vannak ujak jármuvek igaz nincsenek de azok vannak a COD 3 ban szoval nemigazán ujitás😀na és azt kicsinálta Treyarch....
és még ott a Co-op meg a zombi mod amivel akármeddig el lehet lenni haverral.szoval amiket te modntál azoksem nagy ujitások mert mindegyik résznél ujitanak ennyit....szoval amiket felsoroltál azok nem ujitások kivéve a grafika de azt ahogy már mondtam minden részben ujitanak.
pl azok is, igen meg azok hogy a grafikán mennyi változás lesz..😀 minden 1es hópelyhet végig vizsgáltam hogy neme lesz rossz pixeles, mikor kiadták a sima MW-t már utána rögtön elkezték csinálni a 2-őt😀 és ha az új fegyverek, játékmódok, járművek és a grafika neked nem elég akkor te télleg elvagy tájolva! elnézést a fogalmazásért.
Ebből nagyon látszik, hogy a single alapján feszegeted őket. Nem mintha az MW-nek rossz lenne a multija, sőt... , de a multi adja a játék sava borsát, amelynél szerintem tök mindegy, hogy hol játszódik. Felőlem játszódhat Magyarországon is😆
simon7109: A CoD WaW sokak szerint a CoD 4 "kiegészítője", mivel alig lett benne új játékmenetbeli újítás. A Treyarch már csak ilyen. Ez lesz a Vietnam-os résszel is
hát a MW2 kiegészitoje biztos nem lehetne mert tudod más idoben fog játszodni-.-
ésha egyszer már nem 2.vh-s lesz akk sztem jobb a vietnam mint a modern kor.sztem biztos jobb lesz mint a MW2 nekem a COD 5 is jobban tetszett mint a 4😜nem csalodtam a Treyarch ban most készulok beszerezni a COD 3 at xbox 360 ra sokan azt mondták,hogy szar de mondták aztis hogy jo😀
hát akkor olvass cikkeket meg híreket, mert már elég régen eldöntötték hogy elé rakják a Call of Duty-t😀, mindenhol így találsz róla cikket..nézd csak meg a C betűnél egyből kiadja😀, meg akárhova beírod call of duty modern warfare 2 lesz a neve.😀
jah az jó lesz... remélem... és remélem menni is fog fullon vagy legalábbis közel hozzá... (de nem tudom miért írja mindenki mindenhova hogy Call of Duty Modern Warfare 2, mikor nem az lesz a neve... hanem csak simán Modern Warfare 2... és még a gyártó csapat sem úgyanaz... csak pár ember 😃 ) csak úgy megjegyeztem 😆
hátnahja!😀 de cod4 után jött a Crysis!😃
Akkor jól emlékeztem, h előtte jött ki! 😆
igen, és simon7109: akinek nem eredeti az h zombizzon a haverjával, és neten?:/ nekemse az az sp jobbvlt de a 4 1000x jobb volt..nekemis régi kedvencem a cod2😀
Igen! 😀 Nekem is volt baja, h nem eredeti kulcs, és nem csatlakozott a szerverre!
Am a CoD 2 2005-ös? Na mindegy, akkor is jó volt! 😀
Ja, és még valami:
A CoD 4 2007-ben az év játéka lett, míg a WaW 2008-ban mindössze a 7. helyet érte el. NO COMMENT
és még ott a Co-op meg a zombi mod amivel akármeddig el lehet lenni haverral.szoval amiket te modntál azoksem nagy ujitások mert mindegyik résznél ujitanak ennyit....szoval amiket felsoroltál azok nem ujitások kivéve a grafika de azt ahogy már mondtam minden részben ujitanak.
nemlesz benne semmi nagy ujitás elhiheted...
amugy meg engem nem igazán az érdekel,hogy mijen ujitások vannak a játékban hanem az,hogy hol játszodik.
ésha egyszer már nem 2.vh-s lesz akk sztem jobb a vietnam mint a modern kor.sztem biztos jobb lesz mint a MW2 nekem a COD 5 is jobban tetszett mint a 4😜nem csalodtam a Treyarch ban most készulok beszerezni a COD 3 at xbox 360 ra sokan azt mondták,hogy szar de mondták aztis hogy jo😀
ezis igaz😀 de már elkészültek a borítok!😀 de kitudja, még visszavonhatják..de jobb lenne ha előtte lenne a cod név😃
am sztem is jobblenne 😃 úgy hitelesebb 😃