Letörlöd, [url=http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(Setup)_d1655.html#download]Driver Sweeper[/url]-rel eltakarítok a maradékot, újraindítod a gépet, felrakod a legújabbat, újraindítod, és kész. 😀
sziasztok!
a gépem rosszabbul teljesít a megszokottnál, szerintem ez a driver miatt van, mert már össze-vissza feltelepítettem mindenféle drivert...
geforce 6600-am van, de a SWAT 4 se megy pedig régen ment...
most az Nvidia Drivers 1,2 Gb-ot foglal a programok telepítése és törlése program szerint...
zöld nyíl felfelé mutat és alatta egy meghajtó van!
azt szeretném tudni hogyha letörlöm ezt és utána felrakok 1 drivert akkor az úgy jó lesz???
és 1-ből feltelepítsem az új drivert vagy az újraindítás után?
Helo! Nyomda bajom van, egyik napról a másikra nem nyomtat a nyomda... scan, fénymásolás megy... Illesztőprogi újratelepítva, legújabb, régebbivel is kipróbálva, egyik se megy, csak erre tudok gyanakodni, a nyomtató illesztőprogramára, mivel a scan megy, tehát eljutnak a géphez a cuccok...Nem tudom mennyire befolyásolja, lehet hogy van hozzá köze: A Windows ISATAP Adapter 1 és 2-re + Teredo alagútkezelő adapter-nél illesztőprogram hibát észlel
bbazs96 írta:
Milyen játék? told föl a grafot maxra, és ha megszűnik a jelenség, akkor mázlid van, vagy ha lehet látótávot állítani akkor meg mégnagyobb mázlid 😃
teljesen maxon van a grafika 70 állandó FPS-el 😃 a látótávot nemlehet állítani 😞
gibdj írta:
Vagy a látótávolságon (ha van olyan opció). De lehet hogy csak régi a játék. Ha nem akkor driver.
Call of Juarez-nél és a Bad company 2-nél tapasztaltam ezt,driverből 257.21 van fent szval nem régi,tudom hogy van újjab de szerintem nem ez a baj. szerintetek micsináljak?
victim017 írta:
Sziasztok,azlenne a gondom hogy ha játszom a tárgyak később jelennek meg,pl. ha megyek hirtelen előjönnek a bokrok,árnyék stb. ha meg visszafelé megyek akkor eltünnek,driver gond lehet szerintetek?
Elképzelhető. Kapj le egy új driver-t. De lehet, hogy csak a textúrán kellene állítani. (de az új driverből baj nem lehet)
Sziasztok,azlenne a gondom hogy ha játszom a tárgyak később jelennek meg,pl. ha megyek hirtelen előjönnek a bokrok,árnyék stb. ha meg visszafelé megyek akkor eltünnek,driver gond lehet szerintetek?
hála darthroni-nak drivert frissítettem és rájöttem hogy azért volt sokkal gyengébb a gépem teljesítménye mert új drivert tettem rá én most 163-as verziót telepepítettem és ezzel elég jól mennek a játékok, nem mondom hogy tökéletesen, mert régen még jobban mentek, de ezzel már elégedett vagyok!
szerintetek ha még régebbit raknék fel akkor az még több fps-t kihozna a gépemből?
mi az a driver? 😶
vagyis én úgy tudtam h mindig a legújabb a legjobb nem?
rámegyek az Nvidia oldalára és Download Drovers és kiválasztom az enyémet ennyi nem?
vagy van amiről nem tudok?
Cs strike írta:
Sziasztok az lenne a gondom hogy telepitettem a hangkártya legujjab driverjét és most visszhangzik az egész már probáltam visszatérni a régi driverre de ugy is visszhangzik. be lehetne állitani az nvidia sound vezérlőbe de az ujjat adja csak be😞
Nézd meg a hangbeállításokba a hangkörnyezetet. Azt állítsd be normál-ra!
Sziasztok az lenne a gondom hogy telepitettem a hangkártya legujjab driverjét és most visszhangzik az egész már probáltam visszatérni a régi driverre de ugy is visszhangzik. be lehetne állitani az nvidia sound vezérlőbe de az ujjat adja csak be😞
Ezt a fajta drivert kell letöltened az MSI honlapjáról: Realtek ALC Series AC97 Audio Driver
[url]http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=203[/url]
Ha win7 vagy win vista operációsrendszered van, akkor az autómatikusan letölti...
(megjegyzés: ha beírod az internetes keresőbe amit keresel, akkor kiírja a választ)
Patrik91 írta:
Cs Valaki tud Realtek Alc850-es hangkártyára drivert?
Ez integrált kártya lenne?
Ha igen, akkor az alaplap tipusát is ird le légyszi.
A leírása alapján egy sima AC'97 driverrel meg tudod szólaltatni.
Többet itt: [url]http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=31&Level=5&Conn=4&ProdID=59[/url]
😆ANONEx írta:
THX, és a Programok telepítése és törlése -ből ott melyiket töröljem? mert van itt több : Nvidia display control panel , nvidia drivers , nvidia nview desktop manager , nvidia physX
Szerintem mind-de az nvidia driverst mindenképp-majd utána restart és lehet telepíteni az újat,az újrarakja az egész csomagot.
THX, és a Programok telepítése és törlése -ből ott melyiket töröljem? mert van itt több : Nvidia display control panel , nvidia drivers , nvidia nview desktop manager , nvidia physX
😆ANONEx írta:
Aha. És ha kettőször telepíteném ? Vagy : C/NVIDIA/Win2k/163.71 -et töröljem ?
De hogyha kitörölöm, és felrakom az újat, és nemjó akkor mivan ? vagy hogyha felrakom az újat nem lesz jó, és visszaakarom a régit tenni, és nemengedi akkor ? :S
Egyébként tényleg ad a frissebb driver + FPS-t ?
1.törlés alatt uninstall-t értem,tehát nem commanderrel
2.Ha nem jó az új,az eszközkezelőben is van lehetőség a korábbi verzió visszaállítására
3.Mivel elég régi a drivered,szinte biztos,hogy lenne némi javulás.
És nem lehet kétszer telepíteni
De hogyha kitörölöm, és felrakom az újat, és nemjó akkor mivan ? vagy hogyha felrakom az újat nem lesz jó, és visszaakarom a régit tenni, és nemengedi akkor ? :S
😆ANONEx írta:
Nekem videókártya driver kéne! Mert a mostani a CD-ről van amit a VGA-hoz kaptam, és már elég régi. És mondták többen is hogy másik driver adna + FPS-t a játékokban, de mikor felraktam a legújabb verziót, akkor csak 800x600-as felbontásban indította el a gépet, és a beállításokba nem engedte feljebb tenni. mikor feljebb raktam pl 1152x864-re és rámentem hogy alkalmaz, ismét csak 800x600-ba volt :S Ezért van régi driverem. Valami ötlet, hogy hogyan oldahtó ez meg ? Előre is kösz!
PLZ HELP!!
Töröld a régit,gép restart,majd úgy rakd fel az újat.Általában ez segíteni szokott.
Nekem videókártya driver kéne! Mert a mostani a CD-ről van amit a VGA-hoz kaptam, és már elég régi. És mondták többen is hogy másik driver adna + FPS-t a játékokban, de mikor felraktam a legújabb verziót, akkor csak 800x600-as felbontásban indította el a gépet, és a beállításokba nem engedte feljebb tenni. mikor feljebb raktam pl 1152x864-re és rámentem hogy alkalmaz, ismét csak 800x600-ba volt :S Ezért van régi driverem. Valami ötlet, hogy hogyan oldahtó ez meg ? Előre is kösz!
PLZ HELP!!
ehhez van driver: Asus a8v deluxe nagyon fontos lenne PLS HELP!!!!
http://usa.asus.com/Product.aspx?P_ID=Yw0JOuUibSPSWxMo
Es a download-nál válazd ki az oprendszert és ot hogy mit akarsz (hang,video, chipset)
a gépem rosszabbul teljesít a megszokottnál, szerintem ez a driver miatt van, mert már össze-vissza feltelepítettem mindenféle drivert...
geforce 6600-am van, de a SWAT 4 se megy pedig régen ment...
most az Nvidia Drivers 1,2 Gb-ot foglal a programok telepítése és törlése program szerint...
zöld nyíl felfelé mutat és alatta egy meghajtó van!
azt szeretném tudni hogyha letörlöm ezt és utána felrakok 1 drivert akkor az úgy jó lesz???
és 1-ből feltelepítsem az új drivert vagy az újraindítás után?
Windows 7 Ultimate 32Bit
Epson Stylus SX105
Milyen játék? told föl a grafot maxra, és ha megszűnik a jelenség, akkor mázlid van, vagy ha lehet látótávot állítani akkor meg mégnagyobb mázlid 😃
teljesen maxon van a grafika 70 állandó FPS-el 😃 a látótávot nemlehet állítani 😞
Vagy a látótávolságon (ha van olyan opció). De lehet hogy csak régi a játék. Ha nem akkor driver.
Call of Juarez-nél és a Bad company 2-nél tapasztaltam ezt,driverből 257.21 van fent szval nem régi,tudom hogy van újjab de szerintem nem ez a baj. szerintetek micsináljak?
Elképzelhető. Kapj le egy új driver-t. De lehet, hogy csak a textúrán kellene állítani. (de az új driverből baj nem lehet)
szerintetek ha még régebbit raknék fel akkor az még több fps-t kihozna a gépemből?
vagyis én úgy tudtam h mindig a legújabb a legjobb nem?
rámegyek az Nvidia oldalára és Download Drovers és kiválasztom az enyémet ennyi nem?
vagy van amiről nem tudok?
[LINK]
az elejen jovolt csak az a gond hogy én áttettem visszhangra és hirtelen eltünk a vez.pult és nem is találom csak az nforce ikonját a windowsban 😞
igen ez a bajom hogy nem az jön be hanem csak a másik .. az nvidia nforce
és ott nem lehet ilyet álitani
Akkor rakd fel a realtek audió drivert, amit az alaplap oldaláról tudsz leszedni (ha integrált hangkártyád van😜).
Realtek ALC650esed van, tességk, itt van rá Driver:
[LINK]
u.i.: Amúgy hogy akartál az nForceba hangot állítani?! 😊 😃
igen ez a bajom hogy nem az jön be hanem csak a másik .. az nvidia nforce
Akkor rakd fel a realtek audió drivert, amit az alaplap oldaláról tudsz leszedni (ha integrált hangkártyád van😜).
Nézd meg a hangbeállításokba a hangkörnyezetet. Azt állítsd be normál-ra!
http://www.downloadatoz.com/driver/
Többet segíteni nem tudok, feltelepíteni neked kell. sok sikert hozzá.
MSI K8N SLI (MS-7185) alaplap
azt hogy integrált-e vagy nem arról fogalmam sincs
Audio
7.1 channel audio codec RealTek ALC850
- Compliance with AC97 v2.3 Spec.
- Meet PC2001 audio performance requirement.
Ezt a fajta drivert kell letöltened az MSI honlapjáról: Realtek ALC Series AC97 Audio Driver
[url]http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=203[/url]
Ha win7 vagy win vista operációsrendszered van, akkor az autómatikusan letölti...
(megjegyzés: ha beírod az internetes keresőbe amit keresel, akkor kiírja a választ)
azt hogy integrált-e vagy nem arról fogalmam sincs
Ez integrált kártya lenne?
Ha igen, akkor az alaplap tipusát is ird le légyszi.
A leírása alapján egy sima AC'97 driverrel meg tudod szólaltatni.
Többet itt: [url]http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=31&Level=5&Conn=4&ProdID=59[/url]
Próbáld a realtek honlapján [LINK]
Rendben, csinálom, ha valami nemlesz jó akkor írok!
Szerk.: Minden jó, müködik! Köszönöm a segítséget 😀! Most megyek játszani, kipróbálom hogy javult-e az fps valamennyit.
Nagyon szívesen,jó játszadozást !
Szerk.: Minden jó, müködik! Köszönöm a segítséget 😀! Most megyek játszani, kipróbálom hogy javult-e az fps valamennyit.
Szerintem mind-de az nvidia driverst mindenképp-majd utána restart és lehet telepíteni az újat,az újrarakja az egész csomagot.
Az eszközkezelőt hol találom?
SAjátgép ikonra jobb klikk>ott kezelés>majd eszközkezelő>itt videokártya,majd duplakatt és ott lesz az illesztőprogram fül is
1.törlés alatt uninstall-t értem,tehát nem commanderrel
2.Ha nem jó az új,az eszközkezelőben is van lehetőség a korábbi verzió visszaállítására
3.Mivel elég régi a drivered,szinte biztos,hogy lenne némi javulás.
És nem lehet kétszer telepíteni
PLZ HELP!!
Töröld a régit,gép restart,majd úgy rakd fel az újat.Általában ez segíteni szokott.
PLZ HELP!!
Memóriához is kell drivert telepíteni ,vagy csak helyezzem bele az 1.ik slotba oszt jóvan?
Csak bele kell helyezni,nem kell driver-viszont figyelni kell a tipusára.